|
|
#181 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Betterware
cześć dziewczyny
ja też dołączyłam dziś do Waszego grona!teraz czekam na katalogi.tylko właśnie nie rozumiem tego do końca.... bo ja w tym tygodniu powinnam je dostać...tylko że one będą na luty jeszcze... to to nie przeszkadza w niczym? jak wejdzie ten katalog na marzec, to mam go kupić i działać na lutowym i marcowym??i jeszcze jedno...kiedy jest najlepiej zamawiać? bo słyszałam, żeby nie czekać do końca bo później są magazyny puste...to w takim razie jeśli zamówie z lutowego katalogu, to prawie niczego nie będzie ?:P nie wiem jeszcze jak to wszystko działa i może głupkowate moje pytania są kurka no...ale sie nie moge doczekac aż będe mogła zacząć działać!![]() pozdrawiam wszystkie "buttewarowiczki" :P
|
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#183 |
|
BAN stały
|
evvelle -witamy cię bardzo serdecznie
Z katalogami lutowymi możesz pracować do końca lutego a na marcowych od marca - oczywiście możesz dać klientom katalogi marcowe wcześniej ale zamawiać te rzeczy będziesz mogła dopiero w marcu. Wtedy równiez straci ważność katalog lutowy. A jeśli chodzi o zamówienia, to dostawy zawsze są w piatki więc na bieżąco musisz sprawdzać w "dokumentach firmowych ..." czy są dostępne produkty, które chcesz zamówić. |
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
dzięki bardzo A_neska
!
|
|
|
|
#185 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny a Wy zamawiacie te formularze zgłoszenia do klubu? czy po prostu drukujecie?
|
|
|
|
#186 |
|
BAN stały
|
Zły jestem trochę na nich. Potrzebuję 6 tych na kołdrę i 2 pilników Glamour, w pracy od 11 co około 2 godziny sprawdzałem czy już jest i nie udało mi się zamówić. O 17 dali informację, że już nie ma.
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Moja jedna przedstawicielka od 8:00 próbowała zamówić pojemniki na kołdrę i nie było, w końcu udało jej się tam dodzwonić i Pani powiedziała, żeby próbowała jutro (sobota) ok 11:00...
|
|
|
|
#188 |
|
BAN stały
|
Podobno niektórzy blokują większa ilość, a potem na spokojnie analizują zamówienie i zmniejszają. Stąd pojawienie się na drugi dzień.
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Czy jest ktoś z Wrocławia kto mógłby mnie zapisać do Betterware i opowiedzieć trochę o zasadach współpracy? Co właściwie znajduje się w zestawie startowym za 9,9, opłacanym przy pierwszym zamówieniu? Z góry dziękuje za odpowiedź Pozdrawiam |
|
|
|
#190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny ja robiłam zamówienie o 12 i udało mi sie zamówić pojemniki na kołdrę. Podobno firma pracuje nad ulepszeniem sytemu zamówień. Może będzie lepiej. Ale swoją drogą powinni być przygotowani lepiej na duże zamówienia.
Edytowane przez iza70 Czas edycji: 2010-02-13 o 21:31 |
|
|
|
|
#191 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, ja z reguły robię zamówienie koło 14 w piątek i wstrzymuję. W sobotę koło południa wznawiam i najczęściej bywało tak, że to czego nie było w piątek rzyczywiście było w sobotę
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Vanilla witamy w betterku
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
jeśli ktoś zainteresowany, to wrzucam kilka fotek prezentera
|
#193 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#194 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie jestem znawcą tematu ,ale przygotowanie czegoś takiego, to chyba wersja dla początkujących webmasterów.. Nie potrzebuję jakiś extra technologi we flashu czy innych zapychaczach, ale powinno być nowocześniej i profesjonalniej. Bardzo brakuje mi też "koszyka". Chcę wiedzieć jaki mam stan punktowy, co jest a czego nie ma i chcę mieć możliwość trzymania tego "zamówienia". Nie powinno blokować stanu magazynowego, ale powinno być zapamiętane.. Wklepywanie kodów co jakiś czas dla całego zamówienia jest męczące- przynajmniej dla mnie. Cytat:
Może Panie Dyrektor powinny pomyśleć o Biurach Regionalnych podobnych do Ori? Czy "Góra" o oddziałach i filiach? Przynajmniej w tych regionach,gdzie mają dużo grup. Cytat:
. Niestety albo i stety byłam/ jestem w grupie Diamentowego Dyrektora w Ori i mając taki wzorzec czuję niedosyt.. No ale biznes robię z firmą a nie ze sponsorem..Tylko, że on też kurczę jest ważny.. Cytat:
Te z katalogu to jakieś nowe, więc nie znam Czemu uważasz, że katalog z miesięcznym wyprzedzeniem będzie wprowadzał bałagan? Jakiś taki klimat "na nie" ma ta notka, ale ja nie jestem na nie .Wiem ,że firma młoda stażem u nas i jak to mawiają "nie od razu Rzym zbudowano", więc czekam na zmiany na lepsze. Im więcej nas będzie tym większą kasę będą mogli przeznaczyć na rozwój narzędzi dla nas
|
|
#195 |
|
BAN stały
|
Firma twierdzi, że znają system zamawiania Oriflame, ale oni dopiero zaczynają i musza swój dopracować.
Będzie bałagan bo jak teraz widzę coś w promocji za 8 a nie za 15 zł, to teoretycznie mogę zrobić zapas, jeśli wiem, że mi to idzie. Ale jest ryzyko - co jeśli w następnym katalogu tego nie będzie? Jeśli będzie miesięczne wyprzedzenie, to będę wiedział co będzie za miesiąc, mogę wziąć więcej promocyjnych produktów. I ludzie będą tak robić. Sam mam kupionych 10 gilotynek do jabłek, bo są super i mi idą. Ale jak kogoś stać i ma więcej klientów, to kupi ich 100. Perfumy wziąłem po 2. Męski mi nie pasuje (ponoć to Kenzo-Tokyo), damskiego nie otwierałem (Touch of pink - La Coste). Edytowane przez Tarquin Czas edycji: 2010-02-14 o 17:21 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Także mam nadzieję, że część rozwiązań zastosują, bo się sprawdzają. Mnie tam nie przeszkadza, ze wiem co będzie za miesiąc.. Mogę dopasować ofertę pod klienta, przygotować się do katalogu, szczerze powiedzieć, żeby się wstrzymał, bo za miesiąc będzie taniej.. Jak ktoś chce robić megazapasy to i tak będzie robił. Poza tym jeśli dobrze zrozumiałam to katalog będzie co miesiąc a nie miesiąc wcześniej no ale może mam złe wiadomości.
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
Dajcie znać, jak będzie można zamawiać nowe katalogi
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
chciałabym się dowiedzieć coś o trymerze dla pań z lampką LED !! czy jest dobry ? i czy rzeczywiście idzie tym uregulować brwi ? z góry dziękuje za odpowiedzi
|
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy któraś z Was wie kiedy będą dostępne pojemniki na kołdrę?? Miały być dostępne 12 lutego-chciałam zamówić ale nadal były w brakach. Klientki cały czas pytają kiedy dostaną towar...Jeżeli ktoś wie kiedy będą dostępne to proszę o info.
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#201 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli chodzi o typową depilację brwi to ja przywzyczaiłam się do usuwania pensetką i chyba przy tym zostanę, ale jeśli ktoś używał kremów czy wosku to zdecydowanie wybierze trymer (takie jest moje zdanie) |
|
|
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
witam, czytałam co nieco i chciałqabym sie zapisać, co musze zrobić?
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
na stronie http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/ należy kliknąć w "zostań przedstawicielem" a następnie "przejdz do formularza rejestracji", ale najpierw musisz znaleźć osobę, która Cię wprowadzi tzw. sponsora i się Tobą zaopiekuje tzn. dostarczy katalogi na start, przedstawi możliwości i plan firmy itd. |
|
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
Hej
A skąd jesteś Chętnie cię wprowadzę w światy Betterware |
|
|
|
#205 |
|
BAN stały
|
No to ja jestem nowa w Bialymstoku
Tylko wiecie co katalog pokazuje wszystkim w necie bo brak na magazynie... Wytlumaczcie mi co mam zrobic zeby za produkty placic do 2 tyg po dostaniu przesylki, cos tam czytalam o dowodzie osobistym...o co w tym chodzi. |
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#207 |
|
BAN stały
|
Witam ponownie,
właśnie przeczytałam, że wstrzymana jest sprzedaż trymerów ze względów jakościowych. Ciekawa jestem jakie mają wady, ja na razie w moim nic nie zauważyłam, działa dobrze ![]() A wszystkich chętnych ... Edytowane przez A_neska Czas edycji: 2010-02-16 o 21:52 |
|
|
|
#208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#209 |
|
BAN stały
|
Przepraszam bardzo,
nie wiedziałam już nie będę ... ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Już edytowałam i jeszcze raz sorki
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe kiedy będą pojemniki na kołdrę boję się że przez te braki stracę jedną przedstawicielkę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

ja też dołączyłam dziś do Waszego grona!teraz czekam na katalogi.tylko właśnie nie rozumiem tego do końca.... bo ja w tym tygodniu powinnam je dostać...tylko że one będą na luty jeszcze... to to nie przeszkadza w niczym? jak wejdzie ten katalog na marzec, to mam go kupić i działać na lutowym i marcowym??

szkoda

boję się że przez te braki stracę jedną przedstawicielkę