![]() |
#181 |
Organizatorka
|
Dot.: Aktualnie realizowane zamówienia zbiorowe
EDM 24 Data złożenia : gdy zbiorą się chętne Zamówienie zniżkowe - 10 produktów, ze zniżką -45% Ja biorę 2 miejsca - reszta wolna (do około 50$) - Dolar liczony po 3 zł Ceny produktów - 1 post Koszt wysyłki ok. 1,15 od jednej zamawianej sztuki. Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) ZAMÓWIENIE ZAMKNIĘTE GRATIS - odsypka nowego różu EDM - MEMPHIS ROSE (jeżeli jeszcze będzie dodawany do zamówień) EDM 25 Data złożenia : gdy zbiorą się chętne Zamówienie zniżkowe - 10 produktów, ze zniżką -45% Ja biorę 2 miejsca - reszta wolna (do około 50$) - Dolar liczony po 3 zł Ceny produktów - 1 post Koszt wysyłki ok. 1,15 od jednej zamawianej sztuki. Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) ZAMÓWIENIE ZAMKNIĘTE GRATIS - odsypka nowego różu EDM - MEMPHIS ROSE (jeżeli jeszcze będzie dodawany do zamówień) EDM 26 Data złożenia : gdy zbiorą się chętne Zamówienie zniżkowe - 10 produktów, ze zniżką -45% Ja biorę 2 miejsca - reszta wolna (do około 50$) - Dolar liczony po 3 zł Ceny produktów - 1 post Koszt wysyłki ok. 1,15 od jednej zamawianej sztuki. Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) GRATIS - odsypka nowego różu EDM - MEMPHIS ROSE (jeżeli jeszcze będzie dodawany do zamówień)
Zamówienie zamknięte LISTY UCZESTNIKÓW WRAZ Z ROZLICZENIAMI - W ARKUSZU ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-12-10 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
szyciowa specjalistka :)
|
LaurEss II - zbieram chętne
Biochemia Urody - Poznań - zbieram chętne Mazidła - Poznań - zbieram chętne ZAPRASZAM ![]()
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2009-12-19 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Organizatorkaaa :)
|
zamówienie EDM VIII zamówienie bigowe ze zniżką 45% dla wszystkich uczestniczek zrobię odsypki darmowego cienia- ROCK ANTHEM 1$=3zł koszty wysyłki dla jednego przedmiotu 1,14$ cena rzeczy po zniżce--> 1 post koszty wysyłki w Polsce (priorytet, koperta bąbelkowa): dla 1 rzeczy 5 zł, dla 2 i więcej 6zł zamówienie składam jak tylko dostanę przelewy nadwyżki zwracam po wysłaniu paczek możliwość odbioru osobistego w Trzciance, po wcześniejszym uzgodnieniu w Pile i w moje weekendy zjazdowe w Szczecinie mogę wysłać paczkę za granicę i nie mam nic przeciwko wysyłki kilku zamówień w jednym liście jeżeli uczestniczki są z jednego miasta Wolne 9 miejsc LISTA ZAMKNIĘTA
Edytowane przez Olencjaaa Czas edycji: 2009-12-09 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
biegam dla Zabawy
|
Organizauję EDM 17 - produkty ze zniżką 45 % - rozesłane
Wolne miejsce - 11 Składam jak się zbiorą chętne. Za wysyłkę ze Stanów 1,15 za każdą rzecz plus przesyłka w PL 6 zł. 1 $ =3 zł. Do każdej rzeczy w cenie powyżej 5 $ po zniżce koniecznie dobierajcie jedną małą rzecz. noc ![]() long handled Kabuki - 5,5$+1,15$ Rose. Cardamom. Orange-lip balm - 2,2$+1,15$ Mint Color Corrector - 4,4$+1,15$ total: 15,55$x3=46,65zł Mojitooo ![]() Flat Top- 5,5$ + 1,15$ LHK- 5,5$ + 1,15$ cheeks. Waffle Tone- 4,4$ + 1,15$ Hot Chocolate 3,3$ + 1,15$ całość - 23,3 budgetka: - 3 Sleigh Ride Eyeshadow - 2 szt. 2,75$ x 2 = 5,5 + 2,3 $ przesyłka http://www.everydayminerals.com/store/makeup/holiday-colors/sleigh-ride-eyeshadow.html Eye Kabuki Brush - 3,85 $ + 1,15$ przesyłka http://www.everydayminerals.com/store/makeup/brushes/brushes-eye-kabuki-brush.html Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2010-03-12 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
EDM 41 pełnowymiarowe produkty, pędzle
termin realizacji: dostarczone czekam na adresy koszt dolara: ok 3 zł koszty przesyłki z USA jednej rzeczy : ok 1,15$ koszty przesyłki w Polsce ok 5 zł lista zamknięta lista uczestników: Faa Kathja 23,1$ + koszty przesyłki z Usa 2x Light neutral (intensive) 13,2$ flat top 5,5$ 2x Rose. Cardamon. Orange. Lip Balm 4,4$ niusia212 17,05$ + koszty przesyłki z Usa Light Medium Intensive BIG 6,6$+1,15$=7,75$ Kaolin Powder Fair BIG 6,6$+1,15=7,75$ Eye Kabuki brush 3,85$+1,15$=5$ lilith01 15,4$ + koszty przesyłki z Usa Fair Medium Semi-matte BIG: 6,6$ +1,15$ Flat Top brush 5,5$+1,15$ Baby Flat top 3,3$+1,15$
"Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać. Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach..." Płomień 81 - Trudno mnie kochać https://www.instagram.com/izka_em/ Edytowane przez faa Czas edycji: 2009-12-31 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
A cobra on my left...
|
Organizuję zamówienie z AROMALEIGH (NR 3)
do wykorzystania: 75 $ Koszt wysyłki: 14,4$ (czyli ok. 0,19 $ na każdego wydanego dolara). Planowany termin złozenia zamówienia: jak zbiorą się chętni. ZAMÓWIENIE ZAMKNIĘTE _________________________ ______
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2009-12-22 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
EDM 42 pełnowymiarowe produkty, pędzle
termin realizacji: dostarczone czekam na adresy koszt dolara: ok 3 zł koszty przesyłki z USA jednej rzeczy : ok 1,15$ koszty przesyłki w Polsce ok 5 zł zamówienie zamknięte lista uczestników: Lena4 Linen intensive 6,6$+1,15$=7,75$ Fairly Light Neutral 6,6$+1,15$=7,75$ Kaolin Powder Fair 6,6$+1,15$=7,75$ Anna Karenina 3,3$+1,15$=4,45$ Sweet Woodruff 3,3$+1,15$=4,45$ mejkapownia lhk 5,5$ Astro - mała rzecz - Rose. Cardamom. Orange. Lip Balm 2,2$ - Dome Blush Brush 5,5$ - Fairly Light intensive 6,6$ jin -soft bronzer -buttered tan int -good china
"Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać. Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach..." Płomień 81 - Trudno mnie kochać https://www.instagram.com/izka_em/ Edytowane przez faa Czas edycji: 2009-12-31 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Organizatorka
|
EDM 27
Data złożenia : gdy zbiorą się chętne Zamówienie zniżkowe - 10 produktów, ze zniżką -45% Ja biorę 3 miejsca - reszta wolna (do około 50$) - Dolar liczony po 3 zł Ceny produktów - 1 post Koszt wysyłki ok. 1,15 od jednej zamawianej sztuki. Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) GRATIS - odsypka nowego cienia Rock Anthem (jeżeli jeszcze będzie dodawany do zamówień) ZAMÓWIENIE ZAMKNIĘTE EDM Próbkowe 6 można brać próbki, wszystko z działu collections, try me kit termin złożenia: jak znajdą się chętne i będę miała przelewy Dolar liczony po 3,7 zł (koszt z przesyłką z USA) wolne - ok.50$ GRATIS - odsypka nowego cienia Rock Anthem (jeżeli jeszcze będzie dodawany do zamówień) EDM 28 Data złożenia : gdy zbiorą się chętne Zamówienie zniżkowe - 10 produktów, ze zniżką -45% Ja biorę 3 miejsca - reszta wolna (do około 50$) - Dolar liczony po 3 zł Ceny produktów - 1 post Koszt wysyłki ok. 1,15 od jednej zamawianej sztuki. Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) GRATIS - odsypka nowego cienia Rock Anthem (jeżeli jeszcze będzie dodawany do zamówień)
ZAMÓWIENIE ZAMKNIĘTE Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-12-30 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
|
zamówienie EDM IX zamówienie bigowe ze zniżką 45% dla wszystkich uczestniczek zrobię odsypki gratisowego różu-Come What May Blush 1$=3zł koszty wysyłki dla jednego przedmiotu 1,14$ cena rzeczy po zniżce--> 1 post koszty wysyłki w Polsce (priorytet, koperta bąbelkowa): dla 1 rzeczy 5 zł, dla 2 i więcej 6zł zamówienie składam jak tylko dostanę przelewy nadwyżki zwracam po wysłaniu zamówienień możliwość odbioru osobistego w Trzciance, po wcześniejszym uzgodnieniu w Pile i w moje weekendy zjazdowe w Szczecinie mogę wysłać paczkę za granicę i nie mam nic przeciwko wysyłki kilku zamówień w jednym liście jeżeli uczestniczki są z jednego miasta wolne 10 miejsc lista zamknięta
Edytowane przez Olencjaaa Czas edycji: 2009-12-20 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
A cobra on my left...
|
Organizuję EGM nr 1
termin: jak zbiorą się chętne ZASADY: wstępnie przyjęty kurs dolara: 3 zł przesyłka z USA zależy od wagi zamówienia, zostanie rozliczona pomiędzy uczestniczki w zależności od wartości ich zamówienia przesyłka w Polsce: ok. 5 -6 zł (płatna dopiero po przyjściu paczki) Zamówienie zamknięte. ________________________ EDM próbkowe nr 2 Wolne: 37,5 $ można brać: Collections, sample, Try Me Kit wstepnie przyjęty kurs dolara: 3 zł koszt wysyłki z USA: 0,24 $ na każdego wydanego dolara wysyłka polska: ok. 5 - 6 zł (wpłacana dopiero po przyjściu paczki) Zamówienie zamknięte.
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2010-01-05 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
ZOSIMOS BOTANICALS
Termin złożenia zamówienia: 22-23.12 Kurs dolara 3pln Do rozdysponowania max 40$ z czego ja biorę 15$ czyli zostaje 25$ Uczestnicy: WhiteInnocent (ja) 15% RABAT Przesyłka: dzielona na $ Przesyłka w PL: 5 pln polecony piorytet z kopertą bąbelkową Możliwy odbiór osobisty w Warszawie Stan zamówienia: ZAMÓWIENIE ANULOWANE Z POWODU BRAKU CHĘTNYCH Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-12-21 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
EDM 43 pełnowymiarowe produkty, pędzle
termin realizacji: dostarczone czekam na adresy koszt dolara: ok 3 zł koszty przesyłki z USA jednej rzeczy : 1,15$ koszty przesyłki w Polsce ok 5 zł zamówienie zamknięte lista uczestników: Faa ksiezniczkaa87 foundation brush 3,85 USD oval concealer brush 3,3 USD mineral concealer intensive fair 4,4 USD base buff fairly light neutral 6,6 USD ememems 4,4$ + koszty przesyłki z Usa -Multi-Tasking Concealer big 4,4$ nadzi fawn semi-matte (tu zmiana) big winged butter matte big sunlight big eye smudge i foundation brush AimiA 5,5$ Dome Blush Brush
"Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać. Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach..." Płomień 81 - Trudno mnie kochać https://www.instagram.com/izka_em/ Edytowane przez faa Czas edycji: 2010-01-06 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
|
EDM X zamówienie bigowe ze zniżką 45% dla wszystkich uczestniczek dołączam losowe odsypki 1$=3zł koszty wysyłki dla jednego przedmiotu 1,14$ cena rzeczy po zniżce--> 1 post koszty wysyłki w Polsce (priorytet, koperta bąbelkowa): dla 1 rzeczy 5 zł, dla 2 i więcej 6zł zamówienie składam jak tylko dostanę przelewy nadwyżki zwracam po wysłaniu zamówienień możliwość odbioru osobistego w Trzciance, po wcześniejszym uzgodnieniu w Pile i w moje weekendy zjazdowe w Szczecinie mogę wysłać paczkę za granicę i nie mam nic przeciwko wysyłki kilku zamówień w jednym liście jeżeli uczestniczki są z jednego miasta wolne 9 miejsc
Edytowane przez Olencjaaa Czas edycji: 2009-12-21 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
A cobra on my left...
|
EDM nr 4 pełnowymiarowe
12 produktów ze zniżką 45% wstepnie przyjęty kurs dolara: ok 3 zł koszty wysyłki jednej rzeczy z USA: ok 1,15$ wysyłka w Polsce ok. 5,5 zł - 6zł (w zależności od wagi) płatna dopiero po przyjściu paczki W przypadku zamawiania drogich produktów (tzn. podkładu, pudru, LHK luba Flata) proszę o dobranie do tego drobnej rzeczy- np. balsamu do ust, małego pędzelka, itp. ZAMÓWIENIE ZAMKNIĘTE ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- SILK NATURALS Na stronie Silk Naturals pojawiła sie informacja, że 4 stycznia poczta amerykańska podnosi ceny i cena wysyłki z SN wzrosnie adekwatnie. Dlatego chciałabym zamówić do 3 stycznia Koszt wysyłki z USA zostanie podzielony w zależności od ilosci chetnych, ale max. 1 zł na każdego wydanego dolara. Wysyłka w Polsce ok. 5,5 - 6 zł, płatna dopiero po przyjściu zamówienia. ZAMÓWIENIE ZAMKNIĘTE _________________________ _____
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2010-01-03 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
EDM 44 pełnowymiarowe cienie (połówki czyli jeden sampel)
termin realizacji: jak znajdą się chętne i będę miała przelewy koszt dolara: ok 3 zł koszty przesyłki z USA jednej rzeczy : 1$ (połówki 0,5$) koszty przesyłki w Polsce ok 5 zł zamówienie zamknięte lista: Silver medal Mała82 i Faa Frost bitten Mała82 i Faa Jasmine tea Asix86 i Mała82 Cardamom Asix86 i SugaMama1988 All spice Asix86 i SugaMama1988 Baby Bath Asix86 i SugaMama1988 On the Phone Asix86 i Mała82 Casual Friday Asix86 i lilith01 Golden medalMała82 i lilith01 Queen Anne's Lace aniuska18032 i Faa Spin Cycle Asix86 i Faa
"Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać. Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach..." Płomień 81 - Trudno mnie kochać https://www.instagram.com/izka_em/ Edytowane przez faa Czas edycji: 2010-01-19 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
EDM8 ze zniżką 45%
Data złożenia: 28.12.2009r 1$ = 3,8zł (w to wliczona przesyłka do Polski) Całkowity koszt zamówienia: 63,24$ (w tym 13,73$ przesyłka) = 187,58zł Przesyłka w Polsce to około 6zł polecony priorytet (z kopertą). Na życzenie mogę wysłać ekonomicznym. W Łodzi zapraszam na odbiór osobisty ![]() UWAGA: Biorąc drogą rzecz (podkład, pędzel powyżej lub za 10$ bez zniżki, prasowańca) trzeba wziąć też tanią (pomadkę, cień, tani pędzel). Kazdej uczestniczce zrobię próbkę różu COME WHAT MAY ![]() Adusiadu1,93$ Justicja 5 rzeczy 20,35$ - Sky Blue concealer 3,85$ - Mint Color Corrector 4,4$ - Dome Blush Brush 5,5$ - Oval concealer brush 3,3$ - Eye Smudge brush 3,3$ EmilaDz78 6,5 rzeczy 27,23$ -Olive ligt-pressed 6,6$ -everyday eye smudge brush 3,3$ -Base-golden light-oglo 6,6$ -Eyes matte-Wallaby 3,3$ -winter colors-Vintage Denim 3,3$ -orange&cardamon 2,2$ -0,5 Sky Blue 1,93$ Zamówienie złożone --------------------------------------------------------------------------- EDM próbkowe2 Data złożenia: 28.12.2009r Całkowity koszt zamówienia: 59,51$ (w tym 12,01$ przesyłka do Polski) = 176,37zł Przelicznik dolara z przesyłką do Polski (proporcjonalnie do kwoty zamówienia) 1$ = 3,71zł Przesyłka w Polsce to około 6zł polecony priorytet (z kopertą). Na życzenie mogę wysłać ekonomicznym. W Łodzi zapraszam na odbiór osobisty ![]() Można brać wszystko co nie wchodzi do zamówienia zniżkowego - sample, zestawy Try Me, paletki itp. ![]() Każdej uczestniczce zrobię odsypkę cienia First Love EmilaDz78 15$ -thymless fair collection 10$ -try me-Peach blush 5$ Justicja 7,5$ - Pearl Mint Corrector - Snooze Bar - Viki's Radiant Creation Kornka 10$ - Intensive Fair Concealer 2,5$ - Juniper 2,5 $ - Try Me - Fair 5$ Levante 10$ -Thymeless Fair Collection Gabipati 5$ -Lucent Face Try me Zamówienie złożone _________________________ _________________________ __ Aromaleigh1 Data złożenia: 25.12.2009r Przesyłka w Polsce to około 6zł polecony priorytet (z kopertą). Na życzenie mogę wysłać ekonomicznym. W Łodzi zapraszam na odbiór osobisty ![]() Łączna kwota zamówienia: 46,11$ (w tym 7,4$ wysylka) = 136,54zł 1$ = 3,53zł (razem z wysylką do Polski) Adusiadu 6,5$ Olencjaaa 21,71$ = 76,64zł wpłata: 85zł => nadpłata: 8,36zł -2x eye and Lip Primer -Volumizing Lash Conditioner/Primer Gabipati 10,5$ = 37,07zł -eye and lip primer-7,5$ -samp-hue -0,5$ *heaven *lucky *lichen *mistery *robins egg *fairy green. Zamowienie złozone --------------------------------------------------------------------------------- Aromaleigh2 Data złożenia: 28.12.2009r Całkowity koszt zamówienia: 45,86$ (w tym 7,4$ wysyłka do Polski) = 136,03zł Zamówienie na max 40$ Przelicznik dolara z przesyłką do Polski (proporcjonalnie do kwoty zamówienia) 1$ = 3,54zł Przesyłka w Polsce to około 6zł polecony priorytet (z kopertą). Na życzenie mogę wysłać ekonomicznym. W Łodzi zapraszam na odbiór osobisty ![]() EmilaDz78 30,71$ -3W-"Voile" 2$ -3W-"glissade" 2$(foundation) -Pure bronze-Medium 1,5$ -Eyeliner sealant 4$ -Rocs glam glitter-prettyplease,phantom-1,5$ -Bete Noire eyeshodow-colette,darcelle,chantal, jolie,viviane,amarante 6$ -Rock eyeshodow-blueorchid,endlesssea 2$ -matte eyes-umber,eggplant,ebony, graphite, chocolate 5$ -Lash conditioner&primer 6,71$ AnkaFranka 7,75$ Innocence Pure Rouge: MINIJAR 7,75$ Zamówienie złożone Edytowane przez adusiadu Czas edycji: 2010-01-21 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
A cobra on my left...
|
Otwieram EGM nr 2 ze zniżką -30%
termin: jak zbiorą się chętne ZASADY: wstępnie przyjęty kurs dolara: 3 zł przesyłka z USA zależy od wagi zamówienia (niecałe 15$ do 6 produktów z serii bath $ baody, etc., powyżej 6 sztuk niecałe 28$), zostanie rozliczona pomiędzy uczestniczki w zależności od wartości ich zamówienia przesyłka w Polsce: ok. 5 -6 zł (płatna dopiero po przyjściu paczki) ZAMÓWIENIE ZAMKNIĘTE _________________________ ______
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2009-12-29 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Jestem groszek... ;)
|
Oganizuję EDM nr 1 pełnowymiarowe
![]() Klik
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2010-03-14 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
A cobra on my left...
|
Lure Beauty -20%
ZASADY: Termin złożenia zamówienia: 4 stycznia (do czasu trwania promocji) Wstępny kurs dolara: 3 zł Koszt wysyłki ok. 0,3$ na każdego wydanego dolara (najlepiej bierzmy próbki i rzeczy raczej lekkie ![]() Wysyłka polska ok. 5,5- 6 zł płatna dopiero po przyjściu paczki. ZAMÓWIENIE ZAMKNIĘTE. _____________________
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2010-01-03 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Jestem groszek... ;)
|
Oganizuję Meow
Oganizuję Meow2 [próbki] Klik
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2010-03-14 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Organizatorka
|
EDM 29
Data złożenia : gdy zbiorą się chętne Zamówienie zniżkowe - 12 produktów, ze zniżką -45% Ja biorę 2 miejsca - reszta wolna (do około 50$) - Dolar liczony po 3 zł Ceny produktów - 1 post Koszt wysyłki ok. 1,15 od jednej zamawianej sztuki. Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) GRATIS - odsypka nowego cienia First Love (jeżeli jeszcze będzie dodawany do zamówień)
zamówienie zamknięte Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-12-30 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
szyciowa specjalistka :)
|
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2010-01-02 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
A cobra on my left...
|
Organizuję zamówienie z MEOW (tylko sample)
ZASADY: Max. kwota zamówienia 50$ (w zależności do tego, czy załapiemy się na zniżkę -10% czy -20%) koszty wysyłki z USA: 7,95$ koszty wysyłki w Polsce 5,5- 6zł (płatny dopiero po przyjściu paczki) wstępnie przyjęty kurs dolara: ok 3 zł WAŻNE! Można wziąść tylko po 2 sample tego samego produktu (np. cienia albo podkładu), więc proszę o zwracanie uwagi przy dopisywaniu się do zamówienia, czy pewne odcienie nie zostały już wykorzystane. ZAMÓWIENIE ZAMKNIĘTE. _________________________ _
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2010-02-06 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
EDM 45 pełnowymiarowe produkty, pędzle
termin realizacji: jak znajdą się chętne i będę miała przelewy koszt dolara: ok 3 zł koszty przesyłki z USA jednej rzeczy : 1,15$ koszty przesyłki w Polsce ok 5,5 zł wolne 11 rzeczy/ jeśli będzie podkład, lhk, flat to proszę o dobranie małej rzeczy cienia, małego pędzelka czy pomadki lista uczestników: Faa 1 rzecz
"Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać. Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach..." Płomień 81 - Trudno mnie kochać https://www.instagram.com/izka_em/ Edytowane przez faa Czas edycji: 2009-12-30 o 17:26 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
po prostu Łinli
|
zamówienie anulowane- zamówiłam sama
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-12-31 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Organizatorka
|
EDM 30
Data złożenia : gdy zbiorą się chętne Zamówienie zniżkowe - 12 produktów, ze zniżką -45% Ja biorę 2 miejsca - reszta wolna (do około 50$) - Dolar liczony po 3 zł Ceny produktów - 1 post Koszt wysyłki ok. 1,15 od jednej zamawianej sztuki. Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) przy rzeczy powyżej 10$ proszę o dobranie tańszej - pomadki, taniego pędzelka, cienia (żeby zmieścić się w ok. 50$ z 12 produktami) ![]() GRATIS - odsypka nowego cienia First Love (jeżeli jeszcze będzie dodawany do zamówień)
EDM próbkowe 7 - wolne 50$ Data złożenia : gdy zbiorą się chętne Dolar liczony po 3,7 zł (już z wysyłką z USA) Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) Zamówienie zamknięte Edytowane przez cathy Czas edycji: 2010-01-03 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Jestem groszek... ;)
|
Oganizuję EDM nr 2 pełnowymiarowe
![]() Klik
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2010-03-14 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Jestem groszek... ;)
|
Organizuję zamówienie z Biochemii Urody
termin złożenia: 7.01 odbiór osobisty: Wrocław Organizuję zamówienie z Mazideł termin złożenia 7.01 odbiór osobisty: Wrocław ![]() Klik Oganizuję Blusche ![]() Klik
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2010-03-14 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Organizatorka
|
EDM 31 Data złożenia : gdy zbiorą się chętne Zamówienie zniżkowe - 12 produktów, ze zniżką -45% Ja biorę 2 miejsca - reszta wolna (do około 50$) - Dolar liczony po 3 zł Ceny produktów - 1 post Koszt wysyłki ok. 1,15 od jednej zamawianej sztuki. Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) przy rzeczy powyżej 10$ proszę o dobranie tańszej - pomadki, taniego pędzelka, cienia (żeby zmieścić się w ok. 50$ z 12 produktami) ![]() GRATIS - odsypka nowego różu Come what may (jeżeli jeszcze będzie dodawany do zamówień) EDM 32 Data złożenia : gdy zbiorą się chętne Zamówienie zniżkowe - 12 produktów, ze zniżką -45% Ja biorę 2 miejsca - reszta wolna (do około 50$) - Dolar liczony po 3 zł Ceny produktów - 1 post Koszt wysyłki ok. 1,15 od jednej zamawianej sztuki. Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) przy rzeczy powyżej 10$ proszę o dobranie tańszej - pomadki, taniego pędzelka, cienia (żeby zmieścić się w ok. 50$ z 12 produktami) ![]() EDM 33 Data złożenia : gdy zbiorą się chętne Zamówienie zniżkowe - 12 produktów, ze zniżką -45% Ja biorę 2 miejsca - reszta wolna (do około 50$) - Dolar liczony po 3 zł Ceny produktów - 1 post Koszt wysyłki ok. 1,15 od jednej zamawianej sztuki. Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) przy rzeczy powyżej 10$ proszę o dobranie tańszej - pomadki, taniego pędzelka, cienia (żeby zmieścić się w ok. 50$ z 12 produktami) ![]() GRATIS - odsypka nowego różu Come what may (jeżeli jeszcze będzie dodawany do zamówień) ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Heavenly Natural Beauty Chętne do udziału w zamówieniu zapraszam.HNB1 Pula do rozdysponowania - do 50-55$ Ja - ok. 10$ Dolar liczony po 3,1 zł Koszt wysyłki w Polsce 6 zł Koszt wysyłki ze Stanów - 1,25$ po wyliczeniach Zamówienie zamknięte Edytowane przez cathy Czas edycji: 2010-01-03 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.