![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłość w rytmie rocka
Cytat:
w zasadzie ot cała idea reality show ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ależ te programy zabawne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
a o co chodzilo ze niby Daisy miala takie "ciezkie" zycie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
No na pewno była po operacjach, i to po wielu moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Usunęła też ciążę i bardzo to przeżyła, bardzo wcześnie się usamodzielniła i zaczęła zarabiać na siebie. W wieku chyba właśnie 15 lat.
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Mnie to Ona wyglądała na jakieś 4 dychy, ciało miała ładne, ale po twarzy było widać, że nie jedno w życiu przeżyła. Nie wyobrażam sobie co mogło by mnie skłonić do udziału w takim programie:/
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi się wydaje, że mogła mieć ok 28-32 lata.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
Daisy miała chyba 23 lata, młodziutka była.
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Daisy miala w programie 25lat
![]() A ta czarna chyba 31lat miala. Wszystko jest napisane na wikipedii. A ogladalyscie Jersey Shore ? ![]() Ja czesto z nudow ogladam te reality... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jersey Shore? Zdarzyło mi się oglądać kilka razy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z drugiej strony na zachodzie operacje plastyczne są takie modne, powszechne i ogólnodostępne, że traktują je tak jak wyjście do kosmetyczki. Kto wie, może za kilka lat i do nas dojdzie taka moda, że 20-latki będą wstrzykiwać sobie botox i robić liposukcje ![]() Jersey Shore? Chyba coś tam kiedyś widziałam. Też porażka jak dla mnie, żenada i to co ci ludzie sobą "prezentują" jest po prostu żałosne. A reality hmm, chyba "zdążyć przed śmiercią" ? O grupce chłopaków, którzy chcą spełnić swoje wszystkie marzenia, a za każde spełnione marzenie pomagają innym? Ten program mi się bardzo podoba, jest taki optymistyczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Bo to dość wcześnie leci, coś koło 20, więc można przegapić. Ja załapuję się przeważnie gdy skaczę z programu na program
![]() A Jersey Shore wczoraj obejrzałam z ciekawości - żenada ![]() ![]() ![]() I miłość w rytmie hip hopu też wczoraj obejrzałam! Z ciekawości, że może jednak się uprzedzam do tego programu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | ||
Konto usunięte
|
tak, mó tż jak ją wczoraj zobaczył to mówi-o boże a co to za plastikowa lalka
![]() na pewno ma zrobione; -piersi -oczy -nos -usta wiec sporo tego Cytat:
na pewno cos z rodzicami że nie miała ich czy coś... ma 25 lat-sama Ambre mówiła. Cytat:
![]() te śmieszne dziewczyny z tandetnymi strojami, cyckami wychodzącymi z bluzek, i kolczykami z coco chanel ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Podczytuję ten wątek od pewnego czasu, ale wypowiadam się w nim pierwszy raz.
Oglądałam kilka końcowych odcinków "Miłości w rytmie rocka" i dla mnie to po prostu jest na maxa żenujące. Te laski wyglądające jak striptiserki, a zachowujące się jak dz***i, i ten gościu ![]() ![]() ![]() ![]() W odcinku w którym zostały tylko 3 dziewczyny, Bret wyrzucił tą (nie wiem jak jej było na imię) co przyznała się, że go nie kocha, że czuje coś do niego, ale to jeszcze nie jest miłość. Uważam, że to ona właśnie powinna zostać za uczciwe postawienie sprawy, no i była najładniejsza z ich trójki. No, ale zostały 2 pasztety ![]() ![]() ![]() Ogólnie program działał mi na nerwy (co nie przeszkodziło mi obejrzeć kilka odcinków). Nie wiem jaka była idea tego programu. Mi osobiście było czasami wstyd za te dziewczyny, że tak się poniżały i ośmieszały, a ten cały Bret... jak dla mnie odpychający typek. Kijem by go nie dotknęła ![]() Pozdrawiam Was ![]()
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;21399436]
co ty ciążę? na pewno cos z rodzicami że nie miała ich czy coś... [/QUOTE] Na pewno usunęła, bo tłumaczyła Bretowi, że ten jej były mieszka z nią też dlatego, że po aborcji nie mogła się pozbierać, a on się nią opiekował.
![]() |
#199 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;21403883]ale ciekawe czy dziecko to było tego byłego czy innego?
![]() a kto ich tam wie ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
On się maluje, bo wizerunek chyba tego wymaga, z tego co się orientuję to jego zespół Poison gra glam rocka i makijaz jest powszechny wśród fanów i wykonawców tej muzyki
![]()
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
Ano właśnie, trudno wierzyć Daisy, tym bardziej, że na jaw wyszło, że jest oszustką.
Znów angielska Wiki: Daisy claimed to be the niece of boxer Oscar De La Hoya in Episode 10. In a VH1 Extra video posted on VH1's web site, Jessica and Megan discover that the name Vanessa Mossman is printed on the checked-luggage tag attached to Daisy's luggage, causing them to suspect that is actually Daisy's real name. Tłumaczę: W odcinku 10 Daisy stwierdziła, że jest bratanicą boksera Oscara De La Hoya. W filmie zamieszczonym na stronie VH1 Jessica i Megan odkryły, że na bilecie bagażowym przyczepionym do walizki Daisy widnieje nazwisko Vanessa Mosman, co spowodowało, że zaczęły podejrzewać, że to prawdziwe nazwisko Daisy.
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, wpisałam w googlach "Vanessa Mosman" i pierwsza strona wyskoczyła właśnie "Vanessa Daisy Mosman" i jej galeria zdjęć.
Daję linka ![]() http://www.bourgy.com/daisynude-01.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
I tak mam do niej słabość
![]() Ale mi zrobiłaś radochę tą znalezioną galerią kitkulko, zaraz powklejam jakieś zdjęcia. A może zdradzisz mi w międzyczasie, jak powstał Twój nick? Kojarzy mi się z malutkim kotkiem i bardzo mi się podoba, ale może miałaś inny zamysł, np kulka kitu? ![]()
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2010-08-16 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
1 - Daisy naturalna i bardzo podobna moim zdaniem do Grażyny Wolszczak. Zaczynam się poważnie zastanawiać, czy Wolszczak nie poszła z jej zdjęciem do chirurga. Bo odwrotnie to chyba niebardzo:P
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2010-08-16 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
Byłam ciekawa co nam dadzą w środy o 22 zamiast MwRR, patrzę do programu, a tu w tą środę MwRR odc.13. W tamtą środę był 12. Czyli to pewnie będzie jakieś taki odcinek 'po programie'
![]()
![]() |
#208 |
Konto usunięte
|
bo to pewnie będą takie happy hours, jak w 1 edycji z podsumowaniem, przypomnieniem najlepszych akcji i spotkaniem''zakochanych'' po 6 m-cach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;21419401]bo to pewnie będą takie happy hours, jak w 1 edycji z podsumowaniem, przypomnieniem najlepszych akcji i spotkaniem''zakochanych'' po 6 m-cach.[/QUOTE]
pewnie i tak będzie.. właściwie to chętnie obejrzę, bo nie oglądałam tego programu od początku, więc zobaczę chociaż mniej więcej co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.