![]() |
#181 |
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Przedłużanie rzęs
kingus wklejaj foteczki bo umieram z ciekawosci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
No i przechwaliłam...W sobote wybierałam się na impreze i z tej okazji poszłam sobie do sephory na makijaż(rzęsy nie były malowane)no i po powrocie i delikatnym! zmywaniu jedna po drugiej poodpadały...Podsumowując-przedłużanie rzęs jest dobre na wyjątkowe okazje,napewno nie na codzień,"resztki rzęs "łatwo zdjąc, po dodaniu mleczka kosmetycznego zsuwają się z naturalnych rzęs.Strasznie osłabia rzęsy!!!Już chyba nie zdecyduje się na trwałe przedłużanie.No i nosząc takie rzęsy nie można ich malować elinerem i stosować mocnego makijażu bo przy nawet delikatnym zmywaniu odpadają.Choć efekt jest strasznie sexi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Moderatorka z pazurem
|
czyli podsumowujac, na specjalne okazje lepiej zainwestowac w dobry klej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
Czy ktoras z was skorzystala z nowej netody przedluzania rzes -great lashes??gdzie mozna wykonac ten "zabieg"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Żal mi że na moich rzęskach nie sprawdziło się przedłużanie...Moje drugie "podejście"było udane pod zwględem efektu,ale 400 zł.na 2 tygodnie to dla mnie bardzo dużo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
widziałyście w nowej urodzie? jest artykuł o przedłużaniu. cytuję: "efekt jest spektakularny, rzęsy są długie, gęste (...) w tej sytuacji cena 800-900zł jest uzasadniona."
jest opis, że do każdej wybranej rzęsy kosmetyczka dokleja nową, więc chodzi o to samo co miała Kinga. prawie tysiak za nowe rzęsy na parę dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Moderatorka z pazurem
|
oglądałam ostatnio program o tej metodzie, wszyscy zachwalają ale mówią też ze srednio co 2 tyg trzeba robic dopelnienia tych rzes ktore wypadna, to jakies 150zł co 2 tyg. No i trzeba uwazac na wilgoc itp, ja osobiscie uwazam ze to porazka, niewate swojej ceny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
heheh malo kto potrafi sie przyznac ze tak naprawde wyrzucil kase w bloto...
jak dla mnie gdy place za zabieg prawie 1000 zl to powinien miec on efekt trwaly - przeciez tyle kosztuja zabiegi z dziedziny medycyny kosmetycznej i efekty naprawde widac i utrzymuja sie dlugo szkoda kasy :/ dobrze ze nas ostrzezono na tym watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Moderatorka z pazurem
|
szkoda tylko ze kilka wizazanek musialo stracic na to pieniadze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
Dot.: przedłużanie rzęs ?!
Przepraszam czy moglabys podac mi jakies namiary na ten salon L'oreala w Kielcach, moze telefon gdyz chcialabym sprobowac, a obecnie jestem za daleko by zdobyc namiary na ten salon.
Z gory dziekuje za pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zadomowienie
|
[quote=Kasia_Poznań;516530 2]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Dziewczyny we wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek. Przyklejanie rzęsek święci teraz triumfy. Wystarczy wybrać się targi kosmetyczne. Sama widziałam chyba z 5 róźnych firm, które oferowały NAJLEPSZE rzęsy i szkolenia (niestety NIEnajtańsze
![]() Te rzęski muszą wypadać. Po prostu nie ma takiej metody, technologii, która by pokonała nasze naturalne łuszczenie się i co za tym idzie, odpadanie naskórka. Poza tym wydaje mi się, że taka sztuczna "trwała" ingerencja osłabia nasze naturalne rzęsy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
BAN stały
|
Długość życia rzęsy to około 3 miesiące,prawidłowa aplikacja polega na przyklejaniu do rzęs które są w fazie wzrostu,i od tego zależy jak długo będzie się utrzymywał efekt.W pierwszym tygodniu uzupełnianie jest gratis,kolejne zalecamy co dwa tygodnie.Oczywiście w tym czasie na specjalne okazje,można doczepić dodatkowe "spektakularne",dłuższe,g rubsze,a nawet o kształcie "Y".Kleje są medyczne,które można usunąć,a naturalna rzęsa pozostaje.Na marginesie,rzęsa która wystaje po za cebulke,jest martwa,a to do niej przyklejamy,więc nie ma mowy o osłabianiu naturalnych.
Mam nadzieję że wyjaśniłam kilka pokutujących mitów. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
slyszalam ze nie mozna uzywac do malowania tych rzes tradycyjnych tuszy a tylko te na bazie wody. No i nie mozna zmywac rzes mleczkami i tego typu rzeczami. Poza tym rzesy powinny sie trzymac i nie maja prawa odpadac nawet po plywaniu w basenie! Co do kepek to mialam przyklejane ale najlepszym klejem jest ten z Art Deco. Kepki trzymaly sie ponad 3 tygodnie. Nie rozumiem wiec jak rzesy ktore powinny byc trwalsze od kepek trzymaja o wiele krocej???? Moze ktos oszczedza na kleju???????????????????? ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Trwałe przedłuzanie rzes
Nie wiedzialam gdzie umiescic ten watek.Wyszukalam w necie o trwalym przedluzaniu rzes.Coraz wiecej jest tego typu salonow ktore to oferuja.Mozna sobie wybrac dluzgosc,kolor i tak dalej.Czy moze ktora z Was przedluzala sobie w ten sposob rzesy?
![]() Jestem ciekawa jak to sie sprawdza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trwałe przedłuzanie rzes
Na stałe? Wiem ze mozna na miesiac, albo kilka miesiecy... Ale ze na stale...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Dot.: Trwałe przedłuzanie rzes
jest juz taki wątek, wpisz w wyszukiwarce przedłużanie rzęs
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
Hej,ja zakladam rzesy od ponad 6 miesiecy wiec moge o nich sporo opowiedziec.Moge tez powiedziec,ze cena 800zl jest przesadzona ja zakladam je taniej i do tego sa jeszcze dwa dopelnienia gratis.Z pewnoscia jednak moge powiedziec,ze jest to zabieg luksusowy i nie do konca permanentny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() Kayko, a gdzie sobie robisz przedłużanie (wystarczy miasto, jeśli nie chcesz reklamować swojej kosmetyczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
www.persymona.com koszt 600 zl i dwa dopelnienia gratis,czasem i trzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Chciałabym założyć kepki rzes na stałe --powiedzcie mi czy to jest droga usługa??
Czy mozna założyć u kosmetyczki lub w domu --ale by one się trzymały? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Moze ktos moze poleciec jakies sprawdzone miejsce w Krakowie gdzie mozna by bylo przedluzyc rzesy? Tylko mi nie chodzi o takie trwale przedluzanie, a zwykle czyli przyklejanie takich kepkow...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
BAN stały
|
Witam.
Wykonuje zabieg przedłużania rzęs we Wrocławiu za naprawde niewygórowaną cene( konkurencyjna). Zabieg wykonuje u klientki w domu albo u mnie-wg. zyczenia. Polecam-efekt wspaniały <adres usunięty przez Moderatora> Edytowane przez Anahstasia Czas edycji: 2008-06-07 o 20:42 Powód: Nieopłacona reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
BOZE jakie bzdury!!! Najpierw zepsuty komp, potem brak aparatu /wczesniej jakos byl/ a potem nagle wszystko odpadly.. no prosze.. i juz uwierze, ze dwa razy pod rzad poszlas wydac 400 zl od tak sobie, dla zabawy... Na poczatku myslalam ze naprawde przedluzylas rzesy, ale dziwnie wygladaly (klej widoczny!!) a teraz ponizasz sie do tak niskiego poziomu. Znam osoby ktore mialy juz przedluzane rzesy, trzymaja sie do czasu kiedy Twoje naturalne nie wypadna, wiec po kilku dniach to jest niemozliwe. A przy przedluzaniu kosmetyczka uzywa okolo 300 wloskow a nie zadne kepki. Pojedyncze.. nawet nie napisalas ile mm mialy Twoje rzesy. I powiedzialas ze tylko 60 rzes doczepila? ciekawe... Nie wiem, jak mozecie wierzyc w takie historie, lepiej zapytac w salonie albo osob ktore juz naprawde robily taki zabieg, albo poszukac w necie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
aha.. i nie jestem z pozanania tak dla jasnosci.... zjrzalam tu bo myslalam ze zobacze jakies zdjecia przed i po bo mam zamiar przedluyc rzesy przed wyjazdem na wakacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
no moze pieniadze masz ale z czytaniem ze zrozumieniem to masz problemy.. napisalam ze moja kolezanka wykonuje taki zabig juz od kilku lat i dokladnie poinformowala mnie jak to sie odbywa plus dodatkowo pokazala mi zjdecia jak to sie robi. Dodatkowo na you tube widzialam filmiki, ona sie normalnie malowala i zmywala make up i chodzila n basen i jakos dwa miesiace jej sie trzymaly.. Mowila szczerze ze to wypada razem z naturalnymi rzesami wiec to niemozliwe zeby wypadly Ci tylko po mleczku i w ciagu czterech dni. Ddoatkowo Twoje klamanie na temat braku aparatu i uszkodzeniu komputera sa zalosne. I nagle wszystkie rzesy wypadly.. jasne... daj spokoj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
paulah88 daj sobie spokoj wreszcie. Wszystkie juz maja cie dosc w tym watku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.