|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Reaktywacja starego składu z wątku rozstaniowego, czyli pogaduchy na każdy tema
NiezbytSzczesliwa, Paperlove ciesze sie, ze wam sie uklada
![]() Ewelka, fajnie ze znalazlas prace. Swoja droga musisz byc sliczna dziewczyna ![]() Paula niezle sny ma Twoja kolezanka ![]() U mnie bez zmian wlasciwie, wczoraj widzialam sie z ex, ale w koncu nie powiedzialam mu tego co chcialam, jakos rozmowa sie inaczej potoczyla. Ale mysle, ze jutro juz nie bede sie hamowac. ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Reaktywacja starego składu z wątku rozstaniowego, czyli pogaduchy na każdy tema
Cytat:
![]() Dołączam się do pytań dotki o fryzurę. ![]() ![]() Parę lat temu też należałam do grona aparatek, teraz mam proste zęby, ale kilka miesięcy temu dowiedziałam się, że moje leczenie nie powinno zostać zakończone. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Hehe z tyłu krótsze włosy i do przodu idąc są dłuższe, i grzywka okragła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Mi sie tez takie ciecie bardzo podoba, ale ja nie lubie siebie w krotkich wlosach, a wszelkie eksperymenty odbijaly mi sie czkawka przez dlugi czas, wiec pozostaje przy swojej "nudnej" fryzurze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno wygląda się lżej niż z długimi włosami. Nie tylko tak wyglądam, ale tak też się czuję. ![]()
don't leave my hyper heart alone on the water cover me in rag and bone and sympathy 'cause i don't want to get over you i don't want to get over you wymienię ![]() Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2009-08-26 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Wiadomość z ostatniej chwili - jadę do Wrocławia na weekend!
![]() Nawet nie wiecie, jak bardzo się cieszę. ![]() ![]()
![]() |
#191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ostatnie dni lata mam imprezowe, dziś również zabawa się szykuje ![]()
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2009-08-26 o 15:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do urodzin muszę poczekać do listopada, po cichu liczyłam, że jednym z moich gości będzie szanowny pan J., ale jak widać życie jest nieprzewidywalne, nie ma sensu niczego planować.
![]() |
![]() |
#193 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie, za takie pieniadze to nie ![]() Chcialam pracowac, no coz, sprobowalam przynajmniej ![]() ![]() a od października hmm ja jakos singielka w duzym miescie, bedzie ciekawie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() fajnie ze Wam sie uklada, ze jestes szczesliwa! podpisuje sie pod Paula i polecam rozmowe, tylko i wylacznie. Rozmowa to podstawa! Nie mozna przemilczec, bedziesz sie zamartwiac myslami. Złap go zreke ktoregos wieczoru, pocaluj, przytul, powiedz co czujesz...napewno Ci odpowie jesli jestescie tak blisko, moze sie boi. Ale jestescie madrzejsi w sensie ze wiecie ktorych bledow nie popelniac. Trzymamy kciuki ![]() Cytat:
![]() ze mna jest tak, ze ciagle jestem na wyjazdach, w rodzinnym miescie to co jakis czas no i na wakacje, rodzine mam calkiem gdzie indziej a studia tez gdzie indziej. Jezdze tu i tam - wszedzie mam troche znajomych, wiec jak sie pojawiam jestem czasem w centrum uwagi (glupio tak o sobie pisac ![]() jak to paula kiedys stwierdzila ze kolezanki czuja ze wchodze na ich terytorium ![]() Tak ogolnie jestem raczej skryta , powiedzialabym ze spokojna, normalna. Starszy kolega, ktory sie we mnie podkochuje, kiedys mi powiedzal "Ty jestes inna, taka normalna,nie wywyzszasz sie..." Spytalam, dlaczego mialabym sie wywyzszac. Ale wiecie...to byl chyba najmilszy komplement jaki uslyszalam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiecie, ze przez 2 lata studiow,nie bylam na zadnej imprezie w klubie? jedynie do baru chodzilam z kumpela, nie chcialam eksowi zrobic przykrosc, z reszta pewie bysmy sie poklocili. igdy na to nie pozwole, zeby w moim kolejnym zwiazku bylo cos takiego.
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2009-08-26 o 15:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz rację, makijaż, fryzura, strój daje dużo, ale wydaje mnie się, że masz w sobie to coś, urok, magnetyzm, który wyjątkowo przyciąga facetów. Niektórzy po prostu się z tym rodzą, inni muszą nadrabiać. ![]() ![]() Patrząc na Twój avatar widzę bardzo naturalną dziewczynę, to facetów kręci, niejeden zdradził mi ten sekret. ![]() Nie będę dziękować, ale mam nadzieję, że będzie super! ![]() Przyznam nieśmiało, że w trakcie mojego związku niewiele wychodziłam. Nie miałam z kim, a jak zdarzyła się jakaś okazja to było wielkie święto. Zazwyczaj weekendy poświęcałam eksowi, rzadko razem wychodziliśmy na imprezy. Nie chciałabym, żeby tak było następnym razem. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja naturalna hmm milo gdyby ktos tak mnie okreslal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do podkreslonego, tez nigdy na to nie pozwole,predzej czy później takie papuzki nierozlaczki albo maja siebie dosc, albo do siebie zal - nie mozna tez spedzac ze soba za duzo czasu. Nie dopuszcze do tego! ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Ale jaja! Kurde, mam nadzieje ze wiesz, ze ten chlopak jest beznadziejny i nie wart Twojej uwagi!!! sorki ze tak pisze, malo tego, ze pierscionek ktory wreczyl Tobie oddal innej, to jeszcze zareczyny po dwoch 2 miesiacach znajomosci ![]() wyglada na kogos, kto nie zna wartosci slowa "kocham" , dla kogo zareczyny to nic wielkiego, jak normalnosc,bycie z kims dla mnie, juz sam fakt jest nie do pomyslenia, ze zrywa sie z kims zareczyny, a poźniej zarecza z druga osoba. Dla mnie to powazna sprawa!
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe to nie chłopak, tylko 24 letni "mężczyzna" ![]() Najgorsze bylo mówinie, że zaręczyny zerwane, ślubu nie bedzie itp ... ychh ... Tak szczerze to wydaje mi się, że ta nastolatka się nim znudzi jak minie okres zauroczenia bo teraz jest ślepo w niego wpatrzona, a on chyba dobrze się z tym czuje, że jest uwielbiany przez dziewczynę bez ambicji itd. Bo na mnie się wściekał jak musiałam się uczyć a dobrze wiedział, że studia tez są dla mnie ważne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
po raz kolejny przekonuje sie tym, ze jednak teraz znaleźć "mezczyzne" rozsadnego i odpowiedzialnego to ciezka sprawa
![]() moze byc tak jak piszesz, ze mu sie znudzi. A skoro narzekal ze Ty sie uczysz to sam tez nie chcial sie uczyc? ta dziewczyna jest mloda, moze nie patrzy jeszcze powaznie na swiat,jest w niego wpatrzona, moze duzo jej do szczescia nie potrzeba,nie narzeka na niego, cieszy sie z tego ze go ma, pewnie sie chwali przed kolezankami ze ma starszego faceta i jest zareczona. A on moze jest umyslowo na jej poziomie w sensie ze nastolatek ![]() Swoja droga, ciekawe co jej rodzice na to ![]()
![]() |
#199 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to juz chyba o tym wcześnie pisałas bo coś mi się kojarzy ![]() No facet jest po prostu ![]() ![]() Długo nie pociągną.....możesz być pewna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiedział, że w życiu jeszcze przyjdzie mi pracować i według niego powinnam cieszyć się wakacjami. Z drugiej strony jakbym miała pracę to na pewno nie miałabym czasu na siedzenie w domu i myślenie. A ja podobno nie potrafię wykorzystać swojej urody i podkreślić ją makijażem. Tak naprawdę zaczęłam się malować całkiem niedawno, używam tylko eyelinera na powieki, na twarz korektor, podkład i puder. Nie paćkałam się z cieniami, bo z góry zakładam niepowodzenie, zresztą nie wiem jaki cień używać do moich oprawek, żeby nie wyglądać groteskowo. ![]() ![]() ![]() Miałam już kilka okazji podpatrzeć koleżankę w trakcie makijażu, ona wygląda cudownie, idealnie dopracowana dziewczyna. Ma śliczne, duże, brązowe oczy i wszyscy faceci zwracają uwagę właśnie na nie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W końcu nie bez kozery mówi się, że faceci wolniej dojrzewają psychicznie, może on zatrzymał się właśnie na poziomie swojej obecnej dziewczyny. ![]() No właśnie, ciekawe co jej rodzice. Moja mama po poznaniu J. była nim zachwycona, szeptała, że mogłaby mieć takiego zięcia w przyszłości, a po tym wszystkim chciała go wrzucić do Wisły. ![]()
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
To J. ma szczescie że Twoja mama go nie dorwała
![]() ![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Nie tylko ona chciała mu sprać na gołą
![]()
![]() |
#203 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2009-08-27 o 07:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Ja też już doszłam do takiego wniosku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
ah ah ah czesc
![]() chcialam sie wczoraj udzielic ale niestety jakos wypadlo mi to z glowy a jak pozniej przyszlo to bylam spiaca bardzo (dzien wczesniej troszke poimprezowalam hehe - ex do mnie dzwonil bo chcial nieporozumienia ktore sa miedzy nami wyjasnic ![]() moj tata wczoraj mial wypadek samochodem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak poza tym to musialam wczoraj exowi napisac SMS'a bo chodzilo o to, ze prawdopodobnie on byl w pubie (czesto tam chadza) a ja sie musialam skontaktowac z jego kuzynka ktora stoi za barkiem a telefon jej nie dziala wiec napisalam mu w sumie obojetnego SMS'a typu 'czy jakbys mial mozliwosc moglbys przekazac Pauli, ze czeka na niej wiadomosc na nk odnosnie piatku. dzieki' i przez pewnien czas byla cisza... pozniej on mi pisze, ze gdzie ja to chadzam sobie ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe, co na zmiany w jego życiu i wizerunku mówią kumple. ![]() Cytat:
![]() To dobrze, że Twojemu tacie nic się nie stało. Szkoda samochodu, ale zdrowie jest najważniejsze. ![]() Wiesz, Twój eks robi jakieś dziwne podchody. ![]() ![]()
don't leave my hyper heart alone on the water cover me in rag and bone and sympathy 'cause i don't want to get over you i don't want to get over you wymienię ![]() Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2009-08-27 o 10:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi to wygląda na typową zagrywkę faceta , który chce wybadać sytuację.Pewnie pomyślał , że zrobi to na Tobie wrażenie...i może zmiękniesz... Lub po prostu wiedział, że znów zaczniesz myśleć "o co chodzi?" No i niestety udało mu się.Bo własnie zaczynasz myśleć. Ja staram sie zawsze na takie coś "wyłaczać"bo mam taką naturę myśliciela...analizatora i takie tam ![]() Choć troszkę sprowokowałas sytuację...samym odezwaniem się do niego.No chyba, że normalnie utrzymujecie kontakt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Lady, może jest zazdrosny no nie wiem, ze niczego od niego nie chcesz, piszesz obojetne smsy i nagle cos mu sie wlaczylo
![]()
![]() |
#210 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do exa: od momentu jak mi powiedzial, ze on nie chce ratowac tego co bylo miedzy nami za kazdym razem jak sie do mnie sam odzywa nie jestem zbyt uprzejma do niego i jesli juz jest taka potrzeba to pisze by dal mi swiety spokoj i by przestal sie do mnie odzywac (oczywiscie mocniej napisane) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2009-08-27 o 15:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.