W drodze do doskonałości. Walka sama ze sobą. Dojrzała 15latka zaczyna odchudzanie. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-16, 20:07   #181
Monx
Rozeznanie

Dot.: W drodze do doskonałości. Walka sama ze sobą. Dojrzała 15latka zaczyna odchudza

co do tych przysiadów... cóż nie mogę ich robić ;/ zrobiłam 5 i kolano tak strzelało i bolało.. znacie jakieś inne ćwiczenia które dają takie efekty jak przysiady (głównie biodra i uda) bez obciążania kolan??

UX designer

Monx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 08:33   #182
Monx
Rozeznanie

Dot.: W drodze do doskonałości. Walka sama ze sobą. Dojrzała 15latka zaczyna odchudza

Dzień Dobry
Jaka dzisiaj brzydka pogoda... (upał xd). Na śniadanie zjadłam za dużoooo czuję to teraz w żołądku... Ale kiedyś jadłam więcej i głodna nie byłam o.O To dziwne, chyba mi się żołądek zmniejszył xD. Zaraz idę się umyć i wychodzę do sklepu który jest daleko ode mnie i wgl jeszcze gdzieś połażę by część śniadania spalić ;D

UX designer

Stary 2009-08-17, 08:40   #183
kolorowesloncee
Raczkowanie

Dobry.
Byłam biegać. Zrobiłam tylko 6 kółek po 300/400m bo zaczęło grzmieć i się zwinęłam. Weszłam do domu a tu jak nie lujnie.
Na śniadanko owsianka [2łyzki] na mleku 1,5% i wodzie z brzoskwinią i jabłuszkiem. Teraz czekają mnie przysiady, potem zakupy z mamą.

było: 67kg
jest: 61kg
cel: 55kg

kolorowesloncee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 09:01   #184
Mary Rose
Raczkowanie

Dzień Dobry!
Co tam u Was w tym pięknym dniu?
Burning my dreams

All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Til everything burns

Mary Rose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 10:09   #185
Alexisia
Przyczajenie

Uch... ale u mnie upał
Na śniadanie- 2 jajka i kanapka- grahamka+pomidor+sałata.
Co do tego powodu do odchudzania... odchudzam się, żeby mieć dobre samopoczucie. Że jak jestem w miejscu publicznym, jak ktoś na mnie spojrzy, to nie 'wciągam' brzucha, tylko uśmiechnąć się ślicznie. Że jak rano spojrzę w lustro pomyśleć: 'jak ty świetnie dziś wyglądasz!' Żeby czuć się lekko w fajnych szortach, a nie wiecznie chodzić w długich dżinsach.
Ważenie już 23? Wiem, spostrzegawcza jestem
Jeszcze nie podałam wymiarów, ale niestety nie posiadam wagi ani miarki. Na razie. Wieczorem rodzice je przywiozą z mieszkania, więc je wtedy podam. Obiecuje!
Alexisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 10:12   #186
aisuru
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mary Rose Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!
w pięknym.. co prawdaa jest słoneczny upalny i wgll , ale juz zjadłam PĄCZKAA !!! to wszystko przez moja babcie, ktora twierdzi ze jestem za chudaa. a ja juz powoli sie zataczam
a ogll to zaraz ide na rowerr i jadee do cioci [jakies 15km] . musze spalic PACZKA. o!

a jak u waas ?

Cytat:
Napisane przez kolorowesloncee Pokaż wiadomość
Dobry.
Byłam biegać. Zrobiłam tylko 6 kółek po 300/400m bo zaczęło grzmieć i się zwinęłam. Weszłam do domu a tu jak nie lujnie.
Na śniadanko owsianka [2łyzki] na mleku 1,5% i wodzie z brzoskwinią i jabłuszkiem. Teraz czekają mnie przysiady, potem zakupy z mamą.
eccch, i ze wamm tak sie udaje . ja to mam za słabo wole aby jest owsianka na niadanie xd

aisuru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 10:43   #187
Monx
Rozeznanie

Cytat:
Dzień Dobry!
po dość obfitym śniadaniu (niestety..;p) , wyszłam się przejść i przeszłam myślę z 3km. Może to nie dużo, ale zawsze coś ;D Teraz jestem u dziadków i wiele dobrych rzeczy jak zawsze babcia mi proponuje ale ja odmawiam, cały czas powtarzam że trzyma mnie jeszcze śniadanie Aaa...w domu rano jagodzianki też nie zjadłam! ^^ Kurczę nie wiem co się stało ale mi chyba naprawdę mija ochota na słodkości... No zobaczymy jak to będzie kilka dni przed @ bo wtedy zawsze jem aż mi się uszy trzęsą -.-

UX designer

Edytowane przez Monx
Czas edycji: 2009-08-17 o 10:44

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-17, 11:09   #188
Vacuous
Rozeznanie

hej girls
ja byłam rano pobiegać o 9 w parku. To mój pierwszy dzień, więc nie trwało to długo ;pp Jutro planujęę też rano biegać, a po południu pojeździć na rowerze ! Sportowy duch walki mnie wziął xD ahahah, a dzisiaj jeszcze wieczorem idę na rolki To przyjemność. Wg mnie takie ćwiczenia są najlepsze - na świeżym powietrzu, jakiś rower itp., a nie katowanie się a6w w domu ;/ jakie to było nudne .. przerwałam po 10 czy tam 11 dniach i na razie nie mam zamiaru do tego wracać.
Stary 2009-08-17, 11:39   #189
Monx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vacuous Pokaż wiadomość
hej girls
ja byłam rano pobiegać o 9 w parku. To mój pierwszy dzień, więc nie trwało to długo ;pp Jutro planujęę też rano biegać, a po południu pojeździć na rowerze ! Sportowy duch walki mnie wziął xD ahahah, a dzisiaj jeszcze wieczorem idę na rolki To przyjemność. Wg mnie takie ćwiczenia są najlepsze - na świeżym powietrzu, jakiś rower itp., a nie katowanie się a6w w domu ;/ jakie to było nudne .. przerwałam po 10 czy tam 11 dniach i na razie nie mam zamiaru do tego wracać.
ja pamiętam robiłam aw6 przez 4tygodnie a potem przerwałam bo przyjaciółka przyjechała itp.

UX designer

Stary 2009-08-17, 11:53   #190
PsilocybeGarden
Raczkowanie

Piszecie że przed, po lub w trakcie @ macie napady na słodycze... Hm... Ja tego u siebie nie zaobserwowałam może zbyt nieuważna byłam
Wczoraj rodzinie mojej się zachciało podróżować, zwiedzaliśmy muzea itp., wspinaliśmy się na jakieś góry... Myślę, że trochę spaliłam W dodatku wypiłam 0,2l wody gazowanej z cytrynką - pychota! - zamiast obeżreć się tłustym restauracyjnym obiadem ogólnie wczoraj całkowicie zdrowo, no poza bułeczką ziarnistą z serem, masłem i ogórkiem... Ale nie było niczego innego "pożywnego" do zjedzenia, więc musiałam, co by nie głodować
Ogólnie to faaajnie było Wieczorem zrobiłam zakupy żarciowe
Wafelki ryżowe - z wiesiołkiem, dynią i multigrain z 'sonko' - mleko sojowe - swoją drogą PYCHOTA! ale cena też niezła... 8,49 zł za litr naturalnego z 'alpro soya' (!) -, pasztet sojowy, ryż brązowy, etc. zadowolona jestem To nic, żę wydałam na te kilka rzeczy moje 2 kieszonkowe - a dostaję raz na miesiąc -
Staram się jeść mało i od wczoraj nie tknęłam słodyczy toż to cud!

Vacuous - tjaaa... korzystajmy z pogody, póki ładna - a mój rower leży zepsuty, a kostka u nogi szwankuje... co tu robić?! - w domu umierać przy np. a6w będziemy w zimę, jesień i wiosnę, jak będzie zimno! Szkoda siedzieć w domu - kolejny absurd, sama całymi dniami tyłka zprzed kompa nie ruszam... Ale chcę zacząć! -
Straszne mój strój kąpielowy jest za mały! Nie mogę jechać na basen A pewnie w tym roku już nie kupimy nowego... No, kurde, już mogłabym nago pływać, żeby pływać, bo tak bardzo chcę!

Trzymam za Was kciuki - za te co zaczęły - i podnoszę na duchu biedactwa, które przeżyły frustrację jedząc coś 'niedozwolonego' Nie martwcie się Jutro będzie lepiej! Jeden wyskok NIE MOŻE wszystkiego zepsuć, jak to było w 'Gdzie jest Nemo?' MÓWI SIĘ TRUDNO I PŁYNIE SIĘ DALEJ, PŁYNIE SIĘ DALEJ...
Dacie radę dziewczynki, każdy ma gorszy dzień, ale to nie znaczy, że trzeba się poddawać! JEDZENIE NAS NIE POKONA! Ha! Mam nadzieję, że mój skromny wywód zagrzał Was do walki
Powodzenia!

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Monx Pokaż wiadomość
ja pamiętam robiłam aw6 przez 4tygodnie a potem przerwałam bo przyjaciółka przyjechała itp.
No nieźle! "Zmarnowałaś" 28 dni ja bym się chyba nie poddała... Ale najpierw musiałabym zacząć Przyjaciółka ważniejsza
PsilocybeGarden jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 11:54   #191
aisuru
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PsilocybeGarden Pokaż wiadomość
Piszecie że przed, po lub w trakcie @ macie napady na słodycze... Hm... Ja tego u siebie nie zaobserwowałam może zbyt nieuważna byłam
Wczoraj rodzinie mojej się zachciało podróżować, zwiedzaliśmy muzea itp., wspinaliśmy się na jakieś góry... Myślę, że trochę spaliłam W dodatku wypiłam 0,2l wody gazowanej z cytrynką - pychota! - zamiast obeżreć się tłustym restauracyjnym obiadem ogólnie wczoraj całkowicie zdrowo, no poza bułeczką ziarnistą z serem, masłem i ogórkiem... Ale nie było niczego innego "pożywnego" do zjedzenia, więc musiałam, co by nie głodować
Ogólnie to faaajnie było Wieczorem zrobiłam zakupy żarciowe
Wafelki ryżowe - z wiesiołkiem, dynią i multigrain z 'sonko' - mleko sojowe - swoją drogą PYCHOTA! ale cena też niezła... 8,49 zł za litr naturalnego z 'alpro soya' (!) -, pasztet sojowy, ryż brązowy, etc. zadowolona jestem To nic, żę wydałam na te kilka rzeczy moje 2 kieszonkowe - a dostaję raz na miesiąc -
Staram się jeść mało i od wczoraj nie tknęłam słodyczy toż to cud!

Vacuous - tjaaa... korzystajmy z pogody, póki ładna - a mój rower leży zepsuty, a kostka u nogi szwankuje... co tu robić?! - w domu umierać przy np. a6w będziemy w zimę, jesień i wiosnę, jak będzie zimno! Szkoda siedzieć w domu - kolejny absurd, sama całymi dniami tyłka zprzed kompa nie ruszam... Ale chcę zacząć! -
Straszne mój strój kąpielowy jest za mały! Nie mogę jechać na basen A pewnie w tym roku już nie kupimy nowego... No, kurde, już mogłabym nago pływać, żeby pływać, bo tak bardzo chcę!

Trzymam za Was kciuki - za te co zaczęły - i podnoszę na duchu biedactwa, które przeżyły frustrację jedząc coś 'niedozwolonego' Nie martwcie się Jutro będzie lepiej! Jeden wyskok NIE MOŻE wszystkiego zepsuć, jak to było w 'Gdzie jest Nemo?' MÓWI SIĘ TRUDNO I PŁYNIE SIĘ DALEJ, PŁYNIE SIĘ DALEJ...
Dacie radę dziewczynki, każdy ma gorszy dzień, ale to nie znaczy, że trzeba się poddawać! JEDZENIE NAS NIE POKONA! Ha! Mam nadzieję, że mój skromny wywód zagrzał Was do walki
Powodzenia!

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

No nieźle! "Zmarnowałaś" 28 dni ja bym się chyba nie poddała... Ale najpierw musiałabym zacząć Przyjaciółka ważniejsza

hahh , pewnie ze zagrzał nass do walki . a co ! teez bedziemy dzagii [szupłe piekne i oo] ciuut nie modelki z Hollywood ;]

Stary 2009-08-17, 12:00   #192
PsilocybeGarden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aisuru Pokaż wiadomość
hahh , pewnie ze zagrzał nass do walki . a co ! teez bedziemy dzagii [szupłe piekne i oo] ciuut nie modelki z Hollywood ;]
A jak? Oczywiście, że będziemy piękne WSZYSTKIE...
Stary 2009-08-17, 12:52   #193
Mary Rose
Raczkowanie

A ja sprzątam w pokoju to i spalę co nieco. Potem wyjdę na spacerek(czyli u mnie szybki marsz) a wracając zrobię zakupy na ryneczku
Co do basenu to się nie przekonałam po tym jak się topiłam na basenie z ratownikiem i rodzicami przy boku.Wodę to ja lubię w wannie i pod prysznicem xD Co do roweru wstyd się przyznać, ale nie umiem. I nie mam.Moi rodzice po tym jak w dzieciństwie wylądowałam w szpitalu praktycznie na żaden ruch nie pozwalali mi w obawie,że znowu coś mi się stanie. Prosiłam o stacjonarny rower,ale nie kupią. A nie jestem w stanie kupić go(jakoś by się odłożyło na jakiś tani) i trzymać w maciupeńkim pokoju.
Co do biegania to mam problem bo mam katar i oddycham przez usta ;/ Ale walić katar i tak wyjde wieczorem.
śniadanie-omlet z 2 jajek
Burning my dreams

All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Til everything burns

Stary 2009-08-17, 13:06   #194
Monx
Rozeznanie

Cytat:

nie zmarnowałam xdd codziennie robić te same ćwiczenia? miałam ich już po dziurki w nosie -.- i tak chciałam przestać ale potem mama by gadała że się poddałam więc przyjazd przyjaciółki idealnie mi pomógł

UX designer

Stary 2009-08-17, 13:09   #195
aisuru
Raczkowanie

Cytat:
A jak? Oczywiście, że będziemy piękne WSZYSTKIE...

dokładniiiie !

Stary 2009-08-17, 13:14   #196
Monx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aisuru Pokaż wiadomość
dokładniiiie !
ykhym... my już jesteśmy piękne
ale będziemy JESZCZE PIĘKNIEJSZE!

UX designer

Stary 2009-08-17, 14:27   #197
aisuru
Raczkowanie

Cytat:

hm ; > no w sumie masz racje. my jestesmy pięękne a bedziemy poprostu szczuplejsze i ooo .

Stary 2009-08-17, 14:39   #198
PsilocybeGarden
Raczkowanie

Cytat:
A ja sprzątam w pokoju to i spalę co nieco. Potem wyjdę na spacerek(czyli u mnie szybki marsz) a wracając zrobię zakupy na ryneczku
Co do basenu to się nie przekonałam po tym jak się topiłam na basenie z ratownikiem i rodzicami przy boku.Wodę to ja lubię w wannie i pod prysznicem xD Co do roweru wstyd się przyznać, ale nie umiem. I nie mam.Moi rodzice po tym jak w dzieciństwie wylądowałam w szpitalu praktycznie na żaden ruch nie pozwalali mi w obawie,że znowu coś mi się stanie. Prosiłam o stacjonarny rower,ale nie kupią. A nie jestem w stanie kupić go(jakoś by się odłożyło na jakiś tani) i trzymać w maciupeńkim pokoju.
Co do biegania to mam problem bo mam katar i oddycham przez usta ;/ Ale walić katar i tak wyjde wieczorem.
śniadanie-omlet z 2 jajek

Hm... Może uzbieraj na zwykły rower...? Albo rób przysiady, albo wszelkie wymachy nóg, leżąc na boku, albo rowerek w powietrzu... Myślę, że jak poszukasz w dziale Fitness na pewno coś znajdziesz

Cytat:
nie zmarnowałam xdd codziennie robić te same ćwiczenia? miałam ich już po dziurki w nosie -.- i tak chciałam przestać ale potem mama by gadała że się poddałam więc przyjazd przyjaciółki idealnie mi pomógł

No chyba, że tak

Cytat:

Hahah.. Ja nie mogę powiedzieć, że czuję się piękna. Absolutnie.
Dużo mi do piękności brakuje.. Ale pracuję nad tym Tj. zapuszczam włosy, dbam o cerę, usiłuję zdrowo się odżywiać i... SCHUDNAĆ!!!
Ale jakoś mi nie idzie Tak się dzisiaj objadłam, że ja nie mogę... Obiad był niesamowicie duży, zdrowy... Ale duży Ugh...

Nie zjem za to kolacji. Za karę! Zła jestem na siebie niesamowicie.

Edytowane przez PsilocybeGarden
Czas edycji: 2009-08-17 o 14:41
Stary 2009-08-17, 15:36   #199
Mary Rose
Raczkowanie

Cytat:
Nie zjem za to kolacji. Za karę! Zła jestem na siebie niesamowicie.
Ej wariatko jedna(Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu) kolację musisz zjeść- małą bo małą, ale musisz. Wzamian za karę możesz zrobić 50 brzuszków. Żeby ci smutno nie było zrobię je też
Burning my dreams

All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Til everything burns

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-17, 15:46   #200
Monx
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie mogę powiedzieć, że czuję się piękna. Absolutnie.
To że się nie czujesz piękna wcale nie znaczy, że piękna nie jesteś

UX designer

Stary 2009-08-17, 15:46   #201
PsilocybeGarden
Raczkowanie

Cytat:
Ej wariatko jedna(Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu) kolację musisz zjeść- małą bo małą, ale musisz. Wzamian za karę możesz zrobić 50 brzuszków. Żeby ci smutno nie było zrobię je też
No dobra Zjem, ale ty też robisz brzuszki ja zrobię 150, ha! - mój rekord 230, dlatego tak od razu tyle - No, ale żeby było jasne, robię 30 i 10 minut przerwy - no nie 10, w każdym razie robię sobie przerwę -
Heh...Dziękuję za doping
Stary 2009-08-17, 15:59   #202
Martinnes
Raczkowanie

Jak fajnie, że taki duch walki jest w tym wątku!! Super, aby tak dobre nastawienie trwało jak najdłużej

Co do ruchu to u mnie spacer + rower, czasami skakanka. Może od następnego tygodnia będę miała towarzyszkę do jazdy to będę częściej jeździć
ja brzuszki planuję robić dopiero jak nieco schudnę (bo inaczej nie będzie widać mięśni pod tym tłuszczykiem- czytałam).

Dacie głowę, że już za 2 tygodnie szkoła? Ale ten czas szybko zleciał. Niesamowicie szybko!

Start:
12.08.2009
r.
Martinnes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 16:08   #203
Monx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martinnes Pokaż wiadomość
Jak fajnie, że taki duch walki jest w tym wątku!! Super, aby tak dobre nastawienie trwało jak najdłużej

Co do ruchu to u mnie spacer + rower, czasami skakanka. Może od następnego tygodnia będę miała towarzyszkę do jazdy to będę częściej jeździć
ja brzuszki planuję robić dopiero jak nieco schudnę (bo inaczej nie będzie widać mięśni pod tym tłuszczykiem- czytałam).

Dacie głowę, że już za 2 tygodnie szkoła? Ale ten czas szybko zleciał. Niesamowicie szybko!
za szybko, za szybko... najpierw dłużył się a teraz zleci strasznie szybko

UX designer

Stary 2009-08-17, 16:14   #204
PsilocybeGarden
Raczkowanie

Cytat:
To że się nie czujesz piękna wcale nie znaczy, że piękna nie jesteś

Hahahhahah... Rozwaliłaś mnie

Nawet mi nie mówcie o szkole Boję się iść do nowej szkoły z nieznanymi ludźmi... Może się nie wydaje, ale nie dość, że mam z ludźmi słabe kontakty to jeszcze mnie nie kojarzą - np. gość, z którym chodziłam 3 lata do klasy wczoraj mnie nie poznał, a wcale się nie zmieniłam - No i ogólnie jestem małozauważalna. Takie życie... Dlatego też chcę schudnąć. Agr... Co by w końcu ktoś zwrócił łaskawie na mnie uwagę Bo to, że traktują mnie jak powietrze wcale przyjemne nie jest.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
za szybko, za szybko... najpierw dłużył się a teraz zleci strasznie szybko
No dokładnie! Ja jeszcze nie mam ani książek, ani zeszytów, nic! A Wy?
Stary 2009-08-17, 16:29   #205
Alexisia
Przyczajenie

A ja jeszcze nigdzie nie wyjechałam!
Niby mamy za kilka dni gdzieś tam jechać, ale...
nawet nie mam plecaka! (muszę sobie kupić)
Hm...
za mało czasu dają
heh, i jeszcze mam schudnąć
Aha, bym zapomniała.
moje wymiary:

lat: 14
wzrost: 165
waga: 64 (myślałam że będzie gorzej )
biodra: 84,5
udo:53,5
łydka: 37
talia: 70
musicie sobie teraz wyobrażać jak to wygląda- komedia normalnie.
ale celuje w 50-55 kg.

65-64-63-61-60-59-58-57-56-55-54-53
-52-51-50

Edytowane przez Alexisia
Czas edycji: 2009-08-17 o 16:35
Stary 2009-08-17, 16:40   #206
PsilocybeGarden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Alexisia Pokaż wiadomość

A ja jeszcze nigdzie nie wyjechałam!
Niby mamy za kilka dni gdzieś tam jechać, ale...
nawet nie mam plecaka! (muszę sobie kupić)
Hm...
za mało czasu dają
heh, i jeszcze mam schudnąć
Aha, bym zapomniała.
moje wymiary:

lat: 14
wzrost: 165
waga: 64 (myślałam że będzie gorzej )
biodra: 84,5
udo:53,5
łydka: 37
talia: 70
musicie sobie teraz wyobrażać jak to wygląda- komedia normalnie.
ale celuje w 50-55 kg.

Dasz radę
Stary 2009-08-17, 16:45   #207
Alexisia
Przyczajenie

Cytat:
Dasz radę

Mam nadzieje
Ale dzięki za wsparcie

65-64-63-61-60-59-58-57-56-55-54-53
-52-51-50
Stary 2009-08-17, 16:59   #208
PsilocybeGarden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Alexisia Pokaż wiadomość
Mam nadzieje
Ale dzięki za wsparcie
Po to forum jest żeby się wspierać Jak ja dam radę to ty też
Stary 2009-08-17, 17:20   #209
Mary Rose
Raczkowanie

PsilocybeGarden Ja zrobiłam już swoje brzuszki ,a ty?
Poza tym chudniesz dla samej siebie, nie dla znajomych czy kogokolwiek innego.
Zrobiłam sobie 6km marsz i się gimnastykowałam Dzisiaj nie idę biagać. W taką pogodę upalną(ledwo co się oddycha- wolę nie ryzykować) Za to zrobię sobie wieczorem jeszcze raz ćwiczenia na talię osy.
Ale jestem wkurzona na rodziców. Normalnie @#$%^&* ale się nie złamię i nie będe żarła. Zwykle po kłótniach jadłam A teraz jestem pooonad to(przynajmniej próbuję)

Alexisia dasz radę!

Co do szkoły to ja już zaczynam myśleć o jedzeniu i moich zwyczajach. Tzn. wstawanie wcześniej i robienie śniadania do szkoły i przed wyjściem. Zwykle wychodziłam na głodniaka i kupowałam coś w sklepiku szkolnym Do tego zależy mi na szkole i nauce więc będe musiała wygospodarować czas na ćwiczenia. Ale dam radę. Chcę dać radę
Burning my dreams

All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Til everything burns

Stary 2009-08-17, 17:32   #210
PsilocybeGarden
Raczkowanie

Cytat:
PsilocybeGarden Ja zrobiłam już swoje brzuszki ,a ty?
Poza tym chudniesz dla samej siebie, nie dla znajomych czy kogokolwiek innego.
Zrobiłam sobie 6km marsz i się gimnastykowałam Dzisiaj nie idę biagać. W taką pogodę upalną(ledwo co się oddycha- wolę nie ryzykować) Za to zrobię sobie wieczorem jeszcze raz ćwiczenia na talię osy.
Ale jestem wkurzona na rodziców. Normalnie @#$%^&* ale się nie złamię i nie będe żarła. Zwykle po kłótniach jadłam A teraz jestem pooonad to(przynajmniej próbuję)

Alexisia dasz radę!

Co do szkoły to ja już zaczynam myśleć o jedzeniu i moich zwyczajach. Tzn. wstawanie wcześniej i robienie śniadania do szkoły i przed wyjściem. Zwykle wychodziłam na głodniaka i kupowałam coś w sklepiku szkolnym Do tego zależy mi na szkole i nauce więc będe musiała wygospodarować czas na ćwiczenia. Ale dam radę. Chcę dać radę
Mnie czeka to samo, ale damy radę
[już się biorę, natychmiast do tych brzuszków ]

zrobiłam w 8 minut

Edytowane przez PsilocybeGarden
Czas edycji: 2009-08-17 o 17:41
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości