|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tratwą do USA czyli postcrossingowych przygód cz. II
Ja te krateczki zostawiam wolne, ale moja koleżanka zwykle coś w nich rysuje XD
U mnie dzisiaj również pustki... ech Za to posłałam dzisiaj Finlandię i Niemcy i dwa tagi... Obawiam się, że tagi to niebezpieczna zabawa - gdybym mogła, zatagowałabym połowę tematów Za to mnie tagować nikt nie chce |
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Meell nie martw się Ktoś Cię w końcu zataguje xDDDD Mnie ostatnio ktoś po miesiącu zatagował
|
|
|
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie rożnie, raz są te przebrzydłe krateczki, a raz nie. Byłam dziisaj znowu w Szczecińskim empiku i znalazłam cały regał z kartkami ze Szczecina po 99 groszy (jakby co, to koło kasy). Niestey nie miałam już zbyt dużo pieniążków przy sobie dlatego tym razem zostawiłam je w spokoju
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Niedługo mama ma mi wysłać paczkę, więc poprosiłam ją przy okazji o kartki z Polski
I chyba brata zagadnę o te kartki z wrocławskiej Cepelii Ja sobie na razie dam spokój z tagowaniem, bo się zapisałam do tych RR i teraz tylko na to kartki wysyłam, a to tak min. 3 na raz... No i poczekam aż coś do mnie w końcu dojdzie, bo się spodziewam zatrzęsienia ![]() ![]()
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś Meksyk z tagów (od dziewczyny z Usa :P).
Jak będziecie chciały ,to pokażę jak wrócę,bo dziś do Gdańska uciekam ![]() więc do niedzieli pewnie będę miała dużo do czytania
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam 4 kartki w skrzynce, tylko TŻ ma kluczyk. Musze dokonać przejęcia klucza i zamocować go do swoich od domu - bo tak to muszę czekać do 18
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
gracieux
Milego pobytu ![]() Ostrowczanka A to niedobry tz do 18nastej pracuje ![]() Bylam wlasnie na zakupach, na poczcie- spotkalam listonosza- on w smiech, ja w smiech, ale powiedzial, ze tez ma cos dzis wiec czekamy
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
gracieux Udanego wyjazdu
![]() Char znana już jesteś Listonosz - prawie jak dobry znajomy
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
I na pewno sie ucieszyl jak zobaczyl, ze przyszly papiery z Krakowa i ze nie bedzie juz musial mnie nawiedzac
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Haha no tak
![]() Dzisiaj (tak jak wczoraj) przyszły 4 kartki. Ponownie 2 oficjalne: Finlandia (Mała Mi) oraz Kanada (Montreal), 2 z tagów: Niemcy i Holandia
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
W koncu doszła moja kartka do Kanady po 27 dniach
![]() DOstałam wczoraj 2 kartki z Finlandii z kotkiem, z Portugalii a dzis z Hong kongu tez z kotkami![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Nie uwierzycie losowałam dzis 3 panstwa iiiiiiiiiiii w koncu 2 nowe wiec: -Chiny(juz raz wysłałam tam)-Francja ![]() -Indie ![]() ![]() ![]() ![]() Mam takie pytanko Indie to Europa czy Azja?Bo jakos tak niewiem
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Pan w szole mowil, ze raczej Azja.
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
To niech bedzie Azja
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-08-19 o 14:48 Powód: dopisek |
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
Indie to Azja na pewno.
Ja wczoraj wysyłam kartki w tym jedną do USA i pani w okienku zapytała się czy zwykłą czy lotniczą pocztą. I od razu miałam wizje tytułowej tratwy tego wątku. Za to za cztery kartki zapłaciłam prawie 13zł . No, ale przynajmniej powinny szybko dojść. Ile Wam szły średnio kartki do Hiszpanii?
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
U mnie do Hiszpanii szła zwykłym 20 dni
![]() Moja kuzynka dziś wylosowała egzotyczne państwo tj. Macau
|
|
|
|
#196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny z Warszawy, gdzie zaopatrujecie się w kartki ? Ja kupiłam pare na poczcie ale nie powalają szczerze mówiąc... Poza tym byłam pare dni nad morzem i kupiłam kilka pocztówek z morzem i lokalnymi widoczkami
|
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
a ja juz trafiam z reguły na kartki bez krateczek
dzis poczta mi nie poskapiła i przyszły do mnie dwie nowe karteczki (do obejzenia na blogu) oraz 3 paczki
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Kartka do USA doszła, jeszcze tylko 5 w podróży... z czego pewnie ze 3 się przeterminują
![]() Ja natomiast dostałam dziś oficjalną z UK, ale za to moja pierwsza z Audrey Hepburn Tagowana Warszawa (zobaczycie, jakie cudne znaczki ).I private swap od pocz Reszta wywodów na blogu (jak się ogarnę i coś zjem, bo dopiero wpadłam do domu ).
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Ja narazie na bloga wstawiłam jedna kartke, moze z portugalii wstawie zaraz jak zdarze, a dzisiejsza jutro.
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Ja takie za 1zł ładne pocztówki w Warszawie to kupiłam w Pałacu kultury i nauki (koło kasy) oraz na ryneczku takim niedaleko Zamku Królewskiego ;p
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze taką kartkę wczoraj z Francji dostałam
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam kartki!
Jedna z Brukseli (Belgia) multi-view, całkiem ładna, jedna z Finlandii z namalowanym aniołem, jedna z Malezji (!)średnia, ale z przepisem (prosiłam o nie ) i boska ze starym zdjęciem z Helsinek i ze znaczkiem z Małą Mi.
|
|
#203 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.flickr.com/photos/pocz/38...7621788424681/ http://www.flickr.com/photos/pocz/38...7621788424681/ http://www.flickr.com/photos/pocz/38...7621788424681/ http://www.flickr.com/photos/pocz/38...7621788424681/ Na rynku, po 1zł ![]() Cytat:
Ja czekam na moją MM ![]() W ogóle, to dostałam dziś 6 karteczek 2x USA, Holandia, Finlandia, Chiny, Tajwan
Edytowane przez pocz Czas edycji: 2009-08-19 o 19:02 |
||
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie podobaja sie te ze Srodmiescia, Al. Jana Pawla bodajze- na pierwszy rzut oka nie wyglada na Warszawe
|
|
|
|
#207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do tej pory czuję tę radość z krasnala zauważonego wcześniej niż koleżanka Kiedy to było^^pocz, kartki z Warszawy są świetne. Szkoda, że nie mieszkam bliżej. Dostałam dzisiaj kartkę z Rosji. Niestety nic mi nie napisał. Nawet nie ma"Happy postcrossing" Za to znaczki mają ogromne.Doszła moja kartka do Finlandii, wylosowałam Holandię. Postaram się jutro wysłać. Tak w ogóle to pochwalę się swoim postcrossingowym kontem bo trochę kartek już jest
|
|
|
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Doszły dzisiaj do mnie moje 2 pierwsze kartki. Wprawdzie tagowane i...obie z Finlandii ale i tak jestem bardzo zadowolona
A najlepsze jest to że obie szły tylko 2 dni ! I to na dodatego jedna nawet nie byla priorytetem. Ach.. gdyby nasza PP tak pracowała...
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do mnie dzisiaj przyszła pocztówka z Holandii... Niby taka zwykła, ale podoba mi się, szczególnie te ich tulipany... xD Tak w ogóle to zatagowała mnie pewna osóbka, ale nie wysłała u2u z prośbą o adres, więc jej o tym przypomniałam, ale nadal milczy... Hmm? |
|
|
|
|
#210 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
A wiecie co? Pisałam o mojej kartce expired..napisałam mu wiadomość, że wyślę kartkę jeszcze raz skoro nie dostał..a on zarejestrował starą
Ręce mi opadają.. Dostałam dzisiaj kartkę z Malezji a wylosowałam do Niemiec.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.

pewnie będę miała dużo do czytania
....

. No, ale przynajmniej powinny szybko dojść. Ile Wam szły średnio kartki do Hiszpanii?

Kiedy to było^^