Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-19, 16:28   #181
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

No nie, dziewczyny, czuję się przy was wielka i gruba Same filigranowe laleczki
Jak oglądałam Czarodziejki, to się napatrzyłam na Alyssę Milano, ona jest taka właśnie niziutka i strasznie ślicznie to wygląda. Nawet jak była trochę grubsza to była śliczna.

Idę ćwiczyć, zostałam zmotywowana

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 16:28   #182
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Jyyli, ja po wizycie u mojej rodziny to sie czułam super ładna i piękna w ogóle, raany, ile ja tam się komplementów nasłuchałam to głowa mała ale u mnie w mieście juz takiego zachwytu nie wzbudzam, dziwne
Mna w rodzinie tez sie wszyscy zachwycaja a poza jest juz ciezko hi, hi. agusia to ty duuza jestes wzrostem jak moja sister, ja to kurdupel 168 cm w porywach.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 16:30   #183
Anariel
Wtajemniczenie

Ale Wy szybko dzis piszecie :P

blondyna789 tatuaze super Ja zawsze chcialam ale nie moge sobie zrobic A figure masz,ze hohooooo... tylko pozazdroscic!!!
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 16:30   #184
dymka
Zakorzenienie

Dziewczyny - jesteście kochane. Dziękuję za wszystkie życzenia i śliczną różę od Mikijeś li choć połowa waszych życzeń się spełni to będę miała wymarzone włosy

Byłam w Auchan, ale po Glorii i tej drugiej masce na "V"(skleroza) zostały tylko puste miejsca na półce i ceny kto mi wykupił?przyznać się??
Lorysy oglądałam, ale przeraża mnie to opakowanie, no i czekoladki nie było. Był za to zestaw szampon+maska/krem z czekoladowego lorysa więc wzięłam - w opakowaniu pachnie jak bajaderka. Kupiłam też 2 szczotki do włosów dużą i małą do torebki i maseczkę, ale do twarzy czuję się dopieszczona

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Super zwłaszcza to na nodze ja rozważam jakiś wzór na wew.stronę uda a potem może coś na plecach, bo racze jeśli już to musza być niezbyt widoczne miejsca (nie wiem jak wy ale ja bym miała trudności z zaufaniem zbyt wydziaranemu prawnikowi )
Też marzę o tatuażu...nad lewą kostką jakiś orientalny wzorek, kiedyś już nawet salon tatuażu odwiedziłam, później mi trochę przeszło, ale marzenie wciąż sobie kiełkuje
Blondyna - mogłabym też obejrzeć?

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Tu się zgodzę, szczupłym być lepiej. Też się teraz czuję za gruba, niby mam 1,72 wzrostu i ważę 61 kg, ale u mnie cała masa kumuluje się w brzuszysku i boczkach
Ale wszyscy myślą, że jestem chuda, bo mam chude, kościste ramiona, wystające obojczyki i pod pewnym kątem widać mi żebra na dekolcie, a ja to sprytnie wykorzystuję
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ja mam 174 cm i ważę 58 kg, ale chciałabym schudnąć do 55
Szczuplutkie jesteście Ja przy 159 ważę 51 przybyły 2 kg i kiepsko się z tym czuję, ale jak walczę z wiertarką czy wałkiem pół dnia to organizm się domaga papu...nie mam siły się teraz odchudzać. Pocieszam się tylko, że część tego co przybyło to mięśnie.

Jutro odwożę babcię do sanatorium i już się co zastanę jak wrócę...pewnie ponad 10 stron póki co chwila odpoczynku i wracam do świętowania. Jest 17:30 a ja jeszcze jestem trzeźwa, zero procentów, zero promili we krwi...muszę koniecznie coś z tym zrobić
Stary 2009-08-19, 16:31   #185
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
No właśnie chciałam napisać, że jakbym nawet nago wyszła na ulicę, to by nic nie powiedział
Nie jestem wysoka, jestem hmm... średniego wzrostu (ok. 160 cm). Lubię niziutkie dzwony, ale nie ma takich w sklepach wszędzie tylko rurki albo całe szerokie spodnie. I większość jest na mnie za wysoka. A dzwony to mają wszystkie długaśne nogawki, a jakby je skrócić, to stracą fason. Dlatego zazwyczaj noszę rurki Replaya bo sa niziutkie, szkoda tylko, że w Polsce już nie będzie ich sklepów
Malenstwo z ciebie ale masz fajnie, filigranowe dziewczyny maja zawsze wziecie i zainteresowanie.
Ale ci nasi TZ to dziwacy.
Stary 2009-08-19, 16:33   #186
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Witam
mogę dołączyć do Waszego wątku??
jejciu, madzienka79 Ty z 168cm nazywasz siebie kurduplem?? to ja chyba będę calineczką z moimi 160cm albo nawet 159 i pół cm
z tym że calineczka... nawet ładnie brzmi
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 16:33   #187
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Jak oglądałam Czarodziejki, to się napatrzyłam na Alyssę Milano, ona jest taka właśnie niziutka i strasznie ślicznie to wygląda. Nawet jak była trochę grubsza to była śliczna.

Idę ćwiczyć, zostałam zmotywowana
jyyli jezeli to ciebie widzialam kiedys na zdjeciu z tymi twoimi pieknymi kudelkami jak szarpiesz struny od gitary to nie zauwazylam jakiejkolwiek grubosci u ciebie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-19, 16:33   #188
una creatura bella
Wtajemniczenie

Witam Was dziewczyny. Przyznaję się do podczytywania wątku od kilku dni, mimo że sama włosów nie zapuszczam. Mam nadzieję, że nie będziecie mi mieć tego za złe

Cytat:
Napisane przez blondyna789
dziewczyny, wczoraj pisałam do tego sprzedającego z allegro z zapytaniem o skład maski Naturaverde wygładzającej niestety nic mi nie odpisał szukałam też w necie, ale też nic nie znalazłam.. szkoda, bo cena jest kusząca
Proszę bardzo: http://lola.forumup.it/viewtopic.php...de&mforum=lola

Cytat:
Ingredienti: AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, BUTYROSPERMUM PARKII, ALOE VERA GEL, GLYCERIN, AMODIMETHICONE, HYDROGENATED POLYDECENE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, CITRIC ACID, TRIDECETH-10, TETRASODIUM EDTA, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINO NE, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, C. I. 19140 (YELLOW 5), C.I. 42090 (BLUE 1).
To włoska marka, dlatego trzeba szukać na tamtejszych forach.
Stary 2009-08-19, 16:36   #189
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
hmm... to ja o tym, że jestem ładna słyszę tylko od starszych osób, albo z kolei od jakichś małolatów nigdy od rówieśników czy rówieśniczek
Ciesz się, ja nie pamiętam, kiedy ostatnio coś takiego usłyszałam...
Cytat:
Hmm... nie wydaje Ci się, że to będzie trochę za mało? Ja mam 160 cm i ważę 49 kg i jestem szczuplutka (a ciężko mi było przytyć z 42 kg)... oczywiście, ja wiem, że u każdego to inaczej wygląda, dlatego też to całe BMI to jest dla mnie głupota
To Ty chudzinka jesteś . Z tym BMI masz rację. Ja do tej pory miałam BMI poniżej 19, a teraz nagle skoczyło mi do 19,7, a tak bardzo się nie spasłam.
Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Byłam w Auchan, ale po Glorii i tej drugiej masce na "V"(skleroza) zostały tylko puste miejsca na półce i ceny kto mi wykupił?przyznać się??
Lorysy oglądałam, ale przeraża mnie to opakowanie, no i czekoladki nie było. Był za to zestaw szampon+maska/krem z czekoladowego lorysa więc wzięłam - w opakowaniu pachnie jak bajaderka. Kupiłam też 2 szczotki do włosów dużą i małą do torebki i maseczkę, ale do twarzy czuję się dopieszczona
Może Venita? Ja teraz mam dylemat, jaką maskę wybrać - czy zamawiać Bingo (a coraz więcej osób jest niezadowolonych), czy Venitę, czy może poszukać jeszcze coś innego

Edytowane przez aanika
Czas edycji: 2009-08-19 o 16:39
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 16:36   #190
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Witam
jejciu, madzienka79 Ty z 168cm nazywasz siebie kurduplem?? to ja chyba będę calineczką z moimi 160cm albo nawet 159 i pół cm
Moja siostra, ktora mierzy 174 cm i jakies tam dodatkowo pare milimetrow tak mnie nazywala, nawet w czasach liceum (roznica miedzy nami to rok czasu, chodzilysmy do tego samego L.O) odpedzala mnie od siebie krzyczac paszol won ty kurduplu krasnalowaty.
Stary 2009-08-19, 16:39   #191
Smerfetkaa
Zakorzenienie

una creatura bella.... masz super podpis.... taki mądry

co do zapuszczania włosów, ja zapuszczam....
dość nieudolnie... bo jak ufarbuję to co urośnie od głowy to na końcach się skrószy
no ale postanawiam nie farbować, a przynajmniej do świat Bożego Narodzenia tego roku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-19, 16:41   #192
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
lepeij byc szczuplym niz byc paczkiem,ja tez waze 42 kg ledwo sie wciskam w ciuchy bo mi sie przytylo,a mam 150cm
O wypraszam sobie nazwa paczek jest zarezerwowana dla mnie, moj brzuszek wlasnie wlasnie wyglada jak paczek albo wielka pilka plazowa, dobrze, ze mi pupa troche urosla to mam na czym go dzwigac. ty astra mozesz byc co najwyzej "slodkim ciasteczkiem".
Stary 2009-08-19, 16:43   #193
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez una creatura bella Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny. Przyznaję się do podczytywania wątku od kilku dni, mimo że sama włosów nie zapuszczam. Mam nadzieję, że nie będziecie mi mieć tego za złe

Proszę bardzo: http://lola.forumup.it/viewtopic.php...de&mforum=lola

To włoska marka, dlatego trzeba szukać na tamtejszych forach.
Witamy dzięki za skład! Całkiem niezły, chyba zamawiam ją ...

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 16:44   #194
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Moja siostra, ktora mierzy 174 cm i jakies tam dodatkowo pare milimetrow tak mnie nazywala, nawet w czasach liceum (roznica miedzy nami to rok czasu, chodzilysmy do tego samego L.O) odpedzala mnie od siebie krzyczac paszol won ty kurduplu krasnalowaty.
rodzeństwo to potrafi się czule odezwać
a to Twoja starsza siostra???
moja młodsza o 3 lata siostra przegoniła mnie wzrostem już dawno o jakieś 6-7cm
ale teraz w sumie mi to nie przeszkadza, niektórzy myślą że to ja jestem najmłodsza. W sumie nie wiem czemu, bo w pewnym wieku (mam 22 latka, prawie) wzrost nie ma znaczenia, tzn. nie ocenia się wieku wg wzrostu
Któraś z wizażanek, blondyna chyba pisała o wzroście włosów na nogach... no jakby mi tak szybko na głowie rosły jak na nogach...
marzenia... a gdzieś pisali głupoty że niby na głowie włosy rozną najszybciej... noe u mnie jakoś się to nie sprawdza bo chyba wszedzie indziej szybciej tylko nie tam choć używam rzepkę, z własnej uprawy
Stary 2009-08-19, 16:48   #195
Chatul
ma zielone pojęcie

O rany, tydzień mnie w domu nie było, a tu nowa część wątku. I ile stron już ma... Nigdy nie nadrobię zaległości.

Moje włosy przeżyły wakacje. Zresztą przeżyły je nawet całkiem nieźle.

Na wakacjach zakupiłam też pierwszy raz odżywkę i szampon firmy Kanu. 100% wegańskie kosmetyki i nie testowane na zwierzętach. Kto był na Jarmarku w Gdańsku pewnie widział stoisko tej firmy. Odżywki jeszcze nie używałam, a szampon bardzo mi pasuje. W końcu szampon bez SLeS, po którym nie mam tłuszczu na głowie zaraz po myciu
Stary 2009-08-19, 16:51   #196
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, taaak, pamiętam jeszcze Twoje zdjęcie, straaaasznie jesteś gruba
A co do wzrostu, to ja zauważyłam, że faceci się częściej oglądają za wysokimi kobietami, niż za tymi niskimi. Nie czuję się źle ze swoim wzrostem, ale czasami zazdroszczę wysokim dziewczynom

Cytat:
Malenstwo z ciebie ale masz fajnie, filigranowe dziewczyny maja zawsze wziecie i zainteresowanie.
Ale ci nasi TZ to dziwacy.
Ano, dziwacy, trzeba przyznać
Ale dla Tż wcale nie jestem aż takim maleństwem, bo on ma niecałe 180, więc nie ma między nami jakiejś strasznej różnicy, szczególnie, jak mam szpilki Mógłby być jednak te 10 cm wyższy ale ciiii

Cytat:
Witam
witamy, witamy

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ciesz się, ja nie pamiętam, kiedy ostatnio coś takiego usłyszałam...
Może masz po prostu kiepski słuch?

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
To Ty chudzinka jesteś . Z tym BMI masz rację. Ja do tej pory miałam BMI poniżej 19, a teraz nagle skoczyło mi do 19,7, a tak bardzo się nie spasłam.
Jestem szczupła, to u mnie rodzinne Tż lubi chudziutkie dziewczyny, najlepiej, jakby przy tym miały duży biust a ja się opycham pączkami, żeby nie wyglądać jak dojrzewający chłopiec
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 16:54   #197
madzienka79
BAN stały

Cytat:
rodzeństwo to potrafi się czule odezwać
a to Twoja starsza siostra???
moja młodsza o 3 lata siostra przegoniła mnie wzrostem już dawno o jakieś 6-7cm
ale teraz w sumie mi to nie przeszkadza, niektórzy myślą że to ja jestem najmłodsza. W sumie nie wiem czemu, bo w pewnym wieku (mam 22 latka, prawie) wzrost nie ma znaczenia, tzn. nie ocenia się wieku wg wzrostu
Któraś z wizażanek, blondyna chyba pisała o wzroście włosów na nogach... no jakby mi tak szybko na głowie rosły jak na nogach...
marzenia... a gdzieś pisali głupoty że niby na głowie włosy rozną najszybciej... noe u mnie jakoś się to nie sprawdza bo chyba wszedzie indziej szybciej tylko nie tam choć używam rzepkę, z własnej uprawy
Mniam uwielbiam rzepke i kalarepke, ale mi ochoty narobilas. Moja siostra jest starsza ode mnie o rok. Nie rozumiem dlaczego duzo osob nasmiewa sie z ludzi nizszych wzrostem, ja mialam filigranowe kolezanki i takie co mierzyly wzrostem powyzej 180cm, jak szlam gdzies z nimi na impreze to koledzy pytali a gdzie Magda a ja gdzies tam z tylu za nimi bo mnie wzrostem zaslanialy.

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

[QUOTE=weegirl;13802909]Haha, taaak, pamiętam jeszcze Twoje zdjęcie, straaaasznie jesteś gruba
A co do wzrostu, to ja zauważyłam, że faceci się częściej oglądają za wysokimi kobietami, niż za tymi niskimi. Nie czuję się źle ze swoim wzrostem, ale czasami zazdroszczę wysokim dziewczynom

Ano, dziwacy, trzeba przyznać
Ale dla Tż wcale nie jestem aż takim maleństwem, bo on ma niecałe 180, więc nie ma między nami jakiejś strasznej różnicy, szczególnie, jak mam szpilki Mógłby być jednak te 10 cm wyższy ale ciiii

moj pan tez ma jakies ok 180 cm i jak zaloze buty na wysokim koturnie to jestem od niego wyzsza, bede milczec.
Stary 2009-08-19, 17:02   #198
mysza007
Zakorzenienie

Rany, dziewczyny ale Wy produkujecie te posty

Właśnie wróciłam ze spacerku z moim TŻ-tem. Poszliśmy do Rosmanna, szukałam tam jakiegoś płynu itp. do prostowania i wygładzania włosków - i co? Ani widu, ani słychu jutro jadę do miasta może tam coś upoluję.
Zaczęłam się zastanawiać też nad skrzypem polnym na wzmocnienie włosków. Może uda mi się znaleźć taki jak witamina A+E, czyli żelek a w środku płyn. Może by to było dobre do wcierania we włoski? Nie wiem czy coś takiego się praktykuje, ale taki pomysł mi zaświtał

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 17:06   #199
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Witam
A tak w ogole to witaj Smerfeetka. Sie obudzilam
Stary 2009-08-19, 17:59   #200
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
jyyli jezeli to ciebie widzialam kiedys na zdjeciu z tymi twoimi pieknymi kudelkami jak szarpiesz struny od gitary to nie zauwazylam jakiejkolwiek grubosci u ciebie.
To ja, jeszcze za czasów względnie dużej (niechcianej) rudości, daaawno Wtedy to ja chudzina byłam, ale w sumie teraz przybyło mi tylko w brzucho, schabiki i biust (nareszcie dojrzałam)

Cytat:
Haha, taaak, pamiętam jeszcze Twoje zdjęcie, straaaasznie jesteś gruba
Dziękuję za te komplementy, poczułam się odchudzona Ale jak mówię, u mnie to się kumuluje w brzuszysku i boczyskach, więc nie widać jak się ubiorę

Cytat:
Oglądają się za wysokimi, ale wolą być z niskimi

Cytat:
Ty to masz szczęście, na mnie zawsze lecieli najwyżej z 3 cm wyżsi A i tak w większości kurduple. To jest chyba w genach, bo na moją mamę też niżsi lecieli i wyszła za 3 cm wyższego

Stary 2009-08-19, 18:21   #201
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

hej mogę się dołączyć?
super wątek-zapuszczanie to coś dla mnie, a na dodatek będę mogła offtopować ile chcę i nikt mnie nie okrzyczyza to
Kurczę mi tez nie działa wizaż tak jak trzeba przez Opere tzn. nie widzę avatarów, emotikonek, nie mogę odpowiedzieć, nie widzę nawet kto jest online. I nie potrafię tego naprawić a nigdy tak nie miałam!!!
wlaśnie zamówiłam Venitę i Glorię. Powracam też do wody brzozowej.
Blondyna ja też kcem widzieć Twoję tatuaże
Stary 2009-08-19, 18:27   #202
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
hej mogę się dołączyć?
super wątek-zapuszczanie to coś dla mnie, a na dodatek będę mogła offtopować ile chcę i nikt mnie nie okrzyczyza to
Kurczę mi tez nie działa wizaż tak jak trzeba przez Opere tzn. nie widzę avatarów, emotikonek, nie mogę odpowiedzieć, nie widzę nawet kto jest online. I nie potrafię tego naprawić a nigdy tak nie miałam!!!
witaj,zapuszczaj wloski razem z nami
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 18:30   #203
madzienka79
BAN stały

Cytat:
hej mogę się dołączyć?
Aniaaa w koncu juz jestes

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
witaj,zapuszczaj wloski razem z nami
astra i jak zamowilas juz odzywke?
Stary 2009-08-19, 18:32   #204
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Znalazłam powód żeby za bardzo nie chudnąć Wstawiam dwa zdjęcia (mam nadzieję, że wstawię dobrze) Rose McGowan - chudej i normalnej. Jak widać, niektórym nie warto się odchudzać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rose_mcgowan_skinny_image_5_big.jpg (142,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rose-mcgowan-grindhouse-prem-03.jpg (44,9 KB, 39 załadowań)

Stary 2009-08-19, 18:35   #205
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
hej mogę się dołączyć?
Witamy Pewnie, że możesz dołączyć . Ja mam już od jakiegoś czasu Operę i nic mi się z wizażem nie dzieje, nawet nie musiałam nic przestawiać, więc nie wiem czemu u Ciebie tak jest.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 18:39   #206
astra85
Zakorzenienie

Cytat:

astra i jak zamowilas juz odzywke?
jeszcze nie,ale jutro jade do siosty to zamowimy ,zachecilas mnie tą sliskością włosow
Stary 2009-08-19, 18:41   #207
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
To ja, jeszcze za czasów względnie dużej (niechcianej) rudości, daaawno Wtedy to ja chudzina byłam, ale w sumie teraz przybyło mi tylko w brzucho, schabiki i biust (nareszcie dojrzałam)
Mnie wszystko idzie w brzuch Nie mogłoby w biodra i w piersi??

Cytat:
Oglądają się za wysokimi, ale wolą być z niskimi
A ja myślę, że wolą być z takimi, które z nimi są w stanie wytrzymać

Cytat:
Ty to masz szczęście, na mnie zawsze lecieli najwyżej z 3 cm wyżsi A i tak w większości kurduple. To jest chyba w genach, bo na moją mamę też niżsi lecieli i wyszła za 3 cm wyższego
Cóż, po prostu prawda jest taka, że wyższe dziewczyny mają mniejszy wybór
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-19, 18:44   #208
Anariel
Wtajemniczenie

Jakas taka dzis nie do zycia jestem, najchetniej to bym poszla juz spac... Eh....
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 18:44   #209
astra85
Zakorzenienie

dziewczyny a na mnie widac kazdy dodatkowy kilogram,taki mankament bycia niskim:-/ ,i te dodtatkowe kilogramy mi wisza doslownie,tzn na brzuchy i boczki mi sie wylewaja jak gdyby,poprostu moglo by sie to "ubic " w cialo,ale nie
Stary 2009-08-19, 18:46   #210
astra85
Zakorzenienie

Anariel tak patrze na Twoj podpis i widze,ze masz cel 50cm to juz nie tak daleko,a mierzysz wlosy od czubka glowy mniej wiecej czy od czola?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości