![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: 3 minutowe odchudznie
no skakanka może być
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
Fuck zapuściłam się dzisiaj ;/ boję się stanąć na wagę ze wszystko bedzie stracone z determinacji to ja zrobie jakies 20 minut tą metodą a nie 4
![]() Tak... juz to widze dobra ide sie pogrązyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
prędzej ducha wyzioniesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
wiem wiem ;P skomentowałam później, żę już to widze i tak jak myślałam shit z tego był
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
dziewczyny co z tymi innymi ćwiczeniami??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
No ja proponowałam skakanke ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
skakanka ok a jak zadziała??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
mi sie wydaje ze to bardzo podobnie jak bieganie jezeli bedziesz skakac tzw. lajkonikiem to już w ogóle lajcik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
lajkonikiem ?:P tzn tak normalnie z nogi na noge?? :P:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez dorota08 Czas edycji: 2010-09-19 o 11:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
mogę też prosic o te cwiczenia 3 minutowe??? podaje maila: magda_k94@o2.pl z gory dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
też bardzo chciałabym prosić o przesłanie 3 minutowego odchudzania na mojego maila: karolcia.chmiel@op.pl
pozdrawiam i dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
Dla tych wszystkich, którzy na mnie 'naskakiwali'. Schudłam już 20 kg, a co do białka, to mam skazę białkową, i jestem uczulona na białko jajek. A co do węglwodanów, które jadłam po treningu - miały niski indeks i ładunek glikemiczny. Co do marchewki, to działa ona tylko katabolicznie w momencie kiedy jest ugotowana, a ja jadłam ją w postaci surowej (= Miłego dnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
ta metoda przypomina trening tabata. w ekstremalnie krótkim czasie daje się z siebie wszystko, a później organizm 'odwdzięcza się' przyspieszonym metabolizmem. tak przynajmniej piszą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Proszę o przesłanie mi programu 3 minutowego odchudzania. Mój e-mail: karolina91lca@wp.pl . Z góry dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Jeśli można to też proszę o przesłanie mail: skibusia15@interia.pl Z góry dzięki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
przecież tu wszystko pisze
![]() ja ćwiczę tydzień i choć waga pokazuje więcej to obwody się zmniejszyły - widać przyrosły mięśnie które są cięższe. trzymam kciuki za wszystkie 3 minutówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
jeśli można to też poproszę pepe16@vp.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() gdyby mięśnie tak szybko rosły od byle czego to by kulturyści nie używali sterydów waga rośnie bo poprawia się ukrwienie, mięsnie zaczynają rosnać po ok miesiącu ciężkich treningów 3 minutowe coś nawet nie spowoduje uruchomienia odpowiednich hormonów ani nie doprowadzi do mikrouszkodzeń mięśni, które są sygnałem dla ich odbudowy i nadbudowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Witam, wszystkich - chciałabym abyście w miarę możliwości napisali jaka dieta jest najlepsza, przy tym 3 min odchudzaniu, co jeść najlepiej po treningu - powiem tak mam 24 lata, od pół roku jestem mamą także po ciąży zostało mi do zrzucenia 9kg - moja waga obecnie waha się w granicach 68kg dodam że przed ciążą ważyłam 59kg/60kg - kupiłam rowerek stacjonarny z zamiarem jeżdżenia codziennie po ok. 60 min ale jednak brak czasu przy dziecku - a ta 3 min do mnie przemawia - dodam że już nie karmie piersią i dlatego też mam wrażenie że tłuszczu trochę się zebrało - nie mam niestety czasu aby wyjść do dietetyka i się poradzić - tym bardziej pójść na siłownie. Wiem że w necie jest dużo informacji na temat różnych diet - ale naprawdę nie mam pojęcia która wybrać aby nie zrobić sobie krzywdy przy okazji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
Swojego czasu czytałam trochę o tabacie i mogę wam napisać mniej więcej o co chodzi (wcześniej ktoś już pisał ale jak widać nie wszyscy to widzą).
Ćwiczenia trwają 4 min (8 części po 30 sekund). Część to czas przeznaczony na jedno ćwiczenie i odpoczynek po nim. To znaczy że jeśli ktoś ma słabą kondycję to najpierw robi np 10 sek ćwiczenia i 20 sek odpoczynku, potem można przejść do 15-15 i 20-10. To ćwiczenie wykonuje się przy treningach brazylijskich sztuk walki i też np. łyżwiarstwa figurowego. Jeśli chodzi o same ćwiczenia to robimy jakiekolwiek, może to być rowerek, a mogą być przysiady. Zasada jest taka, żeby ćwiczenie robić bardzo szybko, tak jak tylko możemy. Przykładowym ćwiczeniem może być to: przysiad podparty, wyrzut nóg do tyłu, powrót nóg do przysiadu i wyprostowanie się. I tak w kółko przez kilkanaście sekund. Po ćwiczeniu odpoczywamy ustalony czas. Po takich szybkich i gwałtownych ćwiczeniach może być nam niedobrze, dlatego najlepiej nie ćwiczyć po jedzeniu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.