![]() |
#181 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię!Nowy wątek.Atmosphere, Cubus, Zara, Bershka, H&M, Szybka wymiana.
Zostały wymienione.
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Białego t-shirtu już nie ma <zaznaczony na szaro>. Jaki dokładnie rozmiar jest tych bucików? ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Aktualny, ale buty będą dla mnie za duże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię!Nowy wątek.Atmosphere, Cubus, Zara, Bershka, H&M, Szybka wymiana.
tak bluzeczka sie rozciaga.
poszukam coś.. ale nie podoba Ci się juz nic ode mnie?? Mam jeszcze czarne rurki poza watkiem.
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Hej. Jeśli nie byłby to dla Ciebie problem to podeślij foteczki - zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
narazie jestem w pracy
![]()
![]() |
![]() |
#188 |
BAN stały
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
hmn.
w wiec tak: * grzybek * kopertowka czarna * nietoperz i czy dorzuciłabyś do tego czapę białą ? : ) jeśli tak jestem za wymianką : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
tak, dokladnie.
sweterka nie mam już. hmn. a moge zdjecie na kims w tej czapie ? : ) hmn. jeszcze kolczyki mówisz... hmn. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Hej. Dziękuję za foteczki. Bombka rewelacyjna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
ok.
podoba się mi : ) a może umówimy się tak, że Ty weźmiesz ode mnie: * bransoletka promod - nie była tania * kolczyki h&m * tunika promod (granat) - sporo za nią dałam i jest w stanie idealnym. * bluzka w panterke a ja to co chcialam ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
w wątku niestety nic
chyba ze masz coś poza z mojej listy? widziałam u Ciebie chyba sukienke ktora mi sie podobała ale juz jej nie widze w wątku ![]()
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś za :
2. Falbaniasta spódniczka z metki duuzy rozmiar ale wstawiłam gumkę więc każdy się w nią zmieści ![]()
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
ahh.
nie moge ; < i tak wybrałam Ciebie ; d bo cały sznur laseczek stał za branosletka i kolczykami h&m : ) hmn. ale zawsze mogę dorzucić Ci jakieś próbki : > amm. i mogłabym jeszcze prosić zdjęcia tego płaszczyka na osobie oraz nietoperka ? kurcze jakoś tak nie moge sobie siebie wyobrazic w nich : ) : *** ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- a mogę prosić jeszcze te zdjecia? : d |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
podobają się mi tylko buty, proszę bardzo za odp
![]()
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1250885911
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1250891181 cos za? na M bylyby dobre?
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
ale wszystko bluzki maja rozmiar 38/40 a ja nosze 36 czasem 38
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.