|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Reebok EasyTone ? buty, które kształtują piękne nogi i pupę
polecam z allegro z wysyłką 231 zł
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Od niedawna również jestem szczęśliwą posiadaczką easy tone go outside II, ale kupiłam je wyłącznie dla tego że strasznie trudno było mi znaleźć damskie buty w rozmiarze 42 które były jednocześnie niesamowicie wygodne, w miarę przyjemne dla oka i nie wyglądały przy tym jak ogromne buty dla kosmonautów. Wcześniej nie słyszałam nawet o technologii easy tone. Kiedy dowiedziałam się o ich "magicznych" podeszwach spotkała mnie miła niespodzianka
. Czy któraś z wizażanek zauważyła jednak znaczące efekty związane z wysmukleniem ud i pośladków? ;>
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
Lynx71 nie bałaś się że buty z all mogą być podrobione?
gavidae też mam problem z rozmiarem i pasująna mnie 42, ale chyba poczekam, aż w sklepach pojawi się ten fason, który wcześniej wklejałam, nie chcę kupić bez mierzenia... Jak wasze pupy?są efekty?
|
|
|
|
#184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam buty, moim zdaniem nie są wybitnie ładne, wyglądaj, ot jak zwykłe buty do aerobiku.
Ze względu na ujemne temperatury ćwiczę w nich jedynie na aerobiku, i powiem Wam, że mocniej czuję nogi, podczas ćwiczeń, mięśnie chyba więcej pracują, ciężej mi utrzymywać równowagę itp. Jak to u Was wygląda ? |
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś właśnie zakupiłam moje wyczekane easy tone. i o dziwo nie wyglądają jak typowe buty treningowe jak większość modeli
teraz tylko czekać na ładną pogodę...
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
śliczne butki, coraz bardziej mi się podobają i jeszcze są efekty...
|
|
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
ja również zakupiłam dziś buciki ![]() ![]() czekałam od poprzedniego sezonu, bo w tamtym roku design tych butów był straszny... wielkie, okropne buły ;/// Bbb chciałam je kupić ale każdy model dostępny w Polsce był po prostu obleśnie bułowaty na moich stopach, wyglądały na mnie jak tani vans z deichmanna ;(. Opłacało się czekać nowa kolekcja prezentuje się świetnie ![]() ![]() pasuje do większości ciuchów i nie trzeba ich zakrywać np spodniami bo świetnie prezentują sie na stopach ). Czuje się w nich super są b wygodne. Czekam na rozpuszczenie śniegu i wyskakuje po jędrną pupę i smuklejsze uda D
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, a ja mam taki problem z tymi butami
najpierw kupiłam w sklepie, ale na allegro znalazłam 60 zł taniej, więc oddałam te ze sklepu a było w nich wszystko idealnie, ale jednak szkoda mi było 60 zł, i zamówiłam na allegro Buty przyszły sprawnie bo już na drugi dzień, ale niestety w prawym bucie przy górnej poduszeczce czułam nacisk, tak przed palcami, i tylko w prawym bucie, najpierw myślałam, że trzeba to rozchodzić żeby się dopasowały, więc wyszłam na spacer w tych butach, po 10 minutach palce u stopy całkowicie mi zdrętwiały. Właśnie jutro odbierze je ode mnie kurier i mam nadzieje że sprzedawca mi wymieni, bo czytając Wasze opinie doszłam do wniosku że te buty są wygodne i chyba nie miałyście takich problemów Jeszcze dodam że dałam przymierzyć je kilku osobom i też stwierdziły że ten prawy but jest ciaśniejszy od lewego. Tylko jak im to udowodnić, obawiam się że mogą zgonić, że mam inne stopy. Piszcie jak możecie czy też wam się zdarzyło takie coś,że te buty was uciskały czy jednak moje skąpstwo nie popłaciło
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
http://www.reebok.com/PL/product?mod...ticleId=J81141
a to moje-tak mi sie wydaje, moje są czarne z różowymi wstawkami kupiłam je w factory w warszawie za..... 219 zł !!! czuję dziś nogi po chodzeniu w nich, chociaż aż tak dużo nie chodziłam i drętwiała mi lewa stopa ale myslę że jak rozchodzę to będzie ok
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
no cóż, ja moje butki musiałam oddać do reklamacji.... po trzy - czterokrotnym założeniu lewy but stał się płaski i twardy a system w ogóle nie pracował... Reklamację mi uznano, ale okazało się, że w całym regionie je wycofali. Tak więc oddali mi pieniądze i zostałam bez butów... biorąc pod uwagę, że zapłaciłam za nie 289 zł to do nowych musiałabym dołożyć co najmniej 40 złotych bo weszły już nowe kolekcje... takie same jak moje tylko czarne i brązowe znalazłam ostatnio w OFFICE tyle że kosztowały ... 399 ZŁ!!! nowe kolekcje... i zostałam na lodzie.
Edytowane przez SmallGreatPhilosopher Czas edycji: 2011-05-19 o 09:58 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Moje do tej pory działają oba
nie ma co żałować, jak jeden nie spełniałswojej funkcji to bez sensu niedługo znów je przecenią ![]() poszukaj może w outlecie jakmś |
|
|
|
#193 |
|
Konto usunięte
|
Ok dziewczyny czyli rozumiem,ze na rower, cwiczenia to TRAINTONE?... bo zastanawiałam sie tez nad tymi
buty sportowe damskie REEBOK EASYTONE REEINSPIRE II http://www.sportclub.com.pl/product-...NSPIRE-II.html... ale to chyba 'normalne' nie do treningu ?? )))
Edytowane przez cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a Czas edycji: 2011-03-29 o 19:33 |
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
a czy to prawda, że po ok. pół roku chodzenia podeszwy się ścierają tak, że efekt poduszeczek znika? znalazłam takie opinie na innym forum.. trochę szkoda wydać ok.300 zł na buty na jeden sezon..
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
moje (właściwie od pół roku mojej mamy) poduszki zdarły się troszkę po ponad roku chodzenia codziennie, nawet w deszcz, lekką zimą, bez względu na pogodę.
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanko do dziewczyn, ktore maja te buty od dluzszego czasu- czy przy chodzeniu po mniej utwardzonych powierzchniach lub wrecz po plazy czuc efekt- czy jest sens zakladac te buty na spacery nad morze?
zastanawiam sie czy warunkiem koniecznym dla poduszeczek jest twarde podloze, a pan w sklepie sportowym nie umial mi powiedziec jak sie sprawia w plenerze
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem na plaży nie będzie się czuć efektu
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
bylam wczoraj w sklepie "go sport" i pan wahal sie miedzy "bedzie efekt ale hmmmm..." a "a moze efekty sie naloza...". czyli nadal nic nie wiem
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Witam, od kilku dni jestem posiadaczką Reebok Easytone Reexperience, na początku wydawały się cholernie niewygodne ale po kilku godzinach przyzwyczaiłam się i jest ok
Pozdrawiam
góra aparat bezligaturowy 15-02-2010 dół 31-05-2010 koniec przygody z aparatem 21-11-2012 foto #1752 .....bo każdy ma swojego anioła i jest dla kogoś aniołem... |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie do posiadaczek butów Reebok Easytone Traintone
![]() Właśnie wróciłam z takim modelem do domku (85 euro, zwykły sklep sportowy) i zastanawiam się czy nie wymienić ich na Easytone do chodzenia. W prawdzie przymierzyłam oba typy i nie odczułam wielkie różnicy stąpając w nich, jednak z drugiej strony martwię się, że Traintone nie dadzą mi takiego efektu (zależało mi na spalaniu zbędnych kalorii na spacerach z wózkiem). Sama nie wiem co robić...z kolei Traintone są bardziej uniwersalne, bo mogę w nich skakać na aerobiku. Dziewczyny co radzicie?
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Witam, ja także nie wiedziałam na które się zdecydować, stwierdziłam że do biegania mam "stare" adidaski, a chciałam takie do pracy no i oczywiście na spacery. Przemyśl na spokojnie .
góra aparat bezligaturowy 15-02-2010 dół 31-05-2010 koniec przygody z aparatem 21-11-2012 foto #1752 .....bo każdy ma swojego anioła i jest dla kogoś aniołem... |
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
Pomocy!!!! Gdzie mogę kupić te buty z tym fioletowym( różowym)
Nie mogę znaleźć allegro nic pomocy !!!! poproszę link lub coś ![]() ![]()
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki pracuje na stojąco i chciałam sobie zakupić te buty bo dużo chodzę i stoję ale jest tyle rodzaji że nie wiem który najodpowiedniejszy EasyTone Go Outside II, EasyTone Smoothfit Sunsaa, EasyTone Reenew Buty EasyTone Fusion itd.?? pomocy
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- niby krzeselka byly ale w praktyce malo ktora dziewczyna ich uzywala)takze zalezy co rozumiesz przez "duzo chodze i stoje" poza tym te buty -moim zdaniem-poza wygladem nie roznia sie niczym. jest roznica miedzy easytone a traintone, ale wszytrkie ktore pokazalas to easytone z tym, ze nie jestem znawca tematu i moge sie mylic. moje easytone (czarne go outsideII) czekaja w w kartonie od wtorku-jestem chora i stwierdzilam, ze wole wyprobowac w poniedzialek jak pojde do pracy
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Pracuje w sklepie - o siedzeniu raczej nie ma mowy, a co do easytone to nie wiem czy mogą jakoś negatywnie wpływać na kręgosłup, mi jest w nich bardzo wygodnie. Chodzenie w butach na obcasie tez nie jest zdrowe a pomimo tego prawie każda z nas nie potrfi sobie odmówić szpilek
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już
są świetne 359 zł
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Ilena i jak Ci się w nich chodzi ?
|
|
|
#208 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczęta!!
Moje easytone są jednymi z pierwszych jakie się pojawiły na naszym rynku, kiedy je kupowałam nie było jeszcze traintone... Ale powiem Wam, że na aerobiku tez sobie radzą ![]() Faktycznie czuć nogi a powiem Wam, że jak się po dłuższym czasie odpaliłam po raz pierwszy na dwugodzinny trening na stepie to miałam zakwasy w nogach, ha ha A czy któraś miała szansę testować juz odzież easytone?
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
kupiłam je przed chwilą na allegro.zobaczymy jak przyjdą czy faktycznie są dobre
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj kupiłam swoje easytony
musze poczekać pare dni do porodu i bedę je testowac na spacerach z wózkiem. Mam nadzieje, że pomogą mi wrócić do formy z przed ciąży. Oczywiście postaram się zdać relację z rezultatów.
|
|
Nowe wątki na forum Artykuły i newsy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

. Czy któraś z wizażanek zauważyła jednak znaczące efekty związane z wysmukleniem ud i pośladków? ;>

pomocy !!!! poproszę link lub coś