Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-02, 12:04   #181
bernadeta85
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
a ja za 1
ja też i do tej pory pamiętam jak nawywał się mój egzaminator... a to było prawie 7 lat temu

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png

Edytowane przez bernadeta85
Czas edycji: 2009-09-02 o 12:05
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 12:09   #182
maggie123
Zakorzenienie

Oshinku, potwierdzasz to, co mówi mi każdy. szkoda, że ciemne kolorki mi nie pasują, bo tak mi się marzą. zawsze od blondu chciałam uciec, no ale nic...
Cytat:
maggie, a czy ja mogłabym zerknąć również?
quilllaja@gmail.com
dzięki

jak robię odbitki, to tylko w zorzy - ul. Lubartowska ileś tam. tak w połowie drogi, po prawej stronie, jak się idzie w dół. chyba niedaleko sklepu bieliźniarskiego
mailik wysłany, chociaż to żadna rewelacja - takie kombinowanie z kolorem jedynie.
Adresy już sobie zapisuję, co by na przyszłość mieć.. albo i wcześniej z różnymi wakacyjnymi popróbować, których mam z mnóstwo, bo od 3 lat raczej nie robiłam odbitek w większej ilości, bo zawsze kasa była na co innego potrzebna

Cytat:
Napisane przez immacolata Pokaż wiadomość
ja robię odbitki w empikfoto (można je potem za darmo odebrać w empiku), albo Zorzy na Lubartowskiej, albo na rogu Kościuszki i Peowiaków (tak się po schodach wchodzi) i raczej jestem z tych odbitek zadowolona
Rossmana odradzam, po roku odbitki już blakną :/
dzięki dzięki, również dopisuje

Cytat:
a ja za 1
ja też za 1. ale to było... 7 lat temu

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam

Edytowane przez maggie123
Czas edycji: 2009-09-02 o 16:59
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 12:15   #183
Aania.W
Raczkowanie

Cytat:

możesz napisać, ile kosztowało cudo?

Ja kupiłam w promocji coś około 25 zł, chyba jest bardzo popularne bo brałam ostatnie.

http://www.suwaczek.pl/cache/f019dd8252.png
Aania.W jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 12:17   #184
Amira_2007
Rozeznanie

Ja zdałam na prawko za 2 gim podejściem Znalazłam fajnego fotografa, nie wiem skąd i za ile ale zdjęcia ma ładne:
http://www.przemekbialek.pl/www/comp...gory/catid,20/
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 12:18   #185
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
a zna -ze zdjęć i opowieści pewnej koleżanki Blani
Juz teraz bratowej zreszto Martynka i u mnie sie bedzie bawic na weselu
Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
A ja znam tą salę
Z dobrej czy zlej strony??

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Co myślicie o paznokciach, o wykonaniu tego frenchu?

I ponawiam pytanie o kieliszki
Nie jestem ekspertem ale jak dla mnie wygladaja bardzo ladnie a gdzie robilas?? nie masz sztucznych

Kochane macie jakas sprawdzona krawcowa ktora szyje suknie wizytowe?? moja druchna zamowila suknie przez allegro i jest tragiczna a w sklepach wszystko na jedno kopyto...
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 12:23   #186
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzikownia Pokaż wiadomość

Kochane macie jakas sprawdzona krawcowa ktora szyje suknie wizytowe?? moja druchna zamowila suknie przez allegro i jest tragiczna a w sklepach wszystko na jedno kopyto...
ja mogę polecić panią, u której sama już chyba ze 4 wieczorowe uszyłam. kiedyś wklejałam zdjęcia (chyba w 5 edycji)
kilka jej prac na sukniemariola.pl
p. Mariola też ślubne szyje

Zapraszam
Stary 2009-09-02, 12:25   #187
bernadeta85
Rozeznanie

[QUOTE=madzikownia;1403898 5 Z dobrej czy zlej strony??[/QUOTE]

Jak najbardziej z dobrej strony... moja koleżanka robi tam wesele w przyszłym roku i cały czas zachwala

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-02, 12:31   #188
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
ja mogę polecić panią, u której sama już chyba ze 4 wieczorowe uszyłam. kiedyś wklejałam zdjęcia (chyba w 5 edycji)
kilka jej prac na sukniemariola.pl
p. Mariola też ślubne szyje
A nie wiesz ile bierze za uszycie tak mniej wiecej??

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
Jak najbardziej z dobrej strony... moja koleżanka robi tam wesele w przyszłym roku i cały czas zachwala
To mi ulzylo

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Wlanie dzwonilam do Marioli i ma za duzo zamowien macie jeszcze jakas inna krwacowa
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 12:36   #189
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wiesz ile bierze za uszycie tak mniej wiecej??

Wlanie dzwonilam do Marioli i ma za duzo zamowien macie jeszcze jakas inna krwacowa
od 130 zł wzwyż w zależności od sukni
oj, tak myślałam, że może być u niej trudno.. przykro mi innej nie mam

Zapraszam
Stary 2009-09-02, 13:10   #190
chocolla1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
..a jak to mówią mi wszyscy jedzenie i orkiestra to najważniejsze rzeczy na weselu.... się zobaczy...bo orkiestry jeszcze nie mamy..i już mam dosyć tego szukania :P ..może ktoś kogoś poleci ?? :P
Oj tak, dorbe jedzonko to podstawa na weselu
A propos zespołów popatrz na linka w moim podpisie - może sobie coś wybierzesz.

--- poznaliśmy się 14.02.2003 r ---
--- na zawsze razem 16.10.2010 ---
chocolla1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 13:28   #191
kamab22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Co sądzicie? PM2010 temat sukien już najwyższy czas zacząć
Ana fajnie ze już wiesz mniej więcej co Ci się podoba Ja za każdym razem jak oglądam kiecki w necie to podoba mi się co innego. I chyba spory kłopot będzie u mnie z wybraniem tej jednej jedynej, bo najpierw z koronki bardzo chciałam mieć suknie, na dzień dzisiejszy koronka definitywnie odpada. Ja sama nie wiem co chce

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
A ja skończyłam księge gości i nie było tak źle godzinka i po ptokach
Małgoś ale zdolniacha z Ciebie.
Ogólnie to podziwiam Was dziewczyny, te które same zaproszenia robicie. Ja to do tych spraw 2 lewe ręce mam, niestety.

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Oooooooooooo są nowe emotkiii, jakie fajne:
Hehehe, dobre sa!!!

Edit.
Elizko minki to Ty pierwsza klasa robisz Dziękuje bardzo za zdjęcia. Śliczna z Ciebie PM-ka Napisz mi proszę kto Cie malował, bo bardzo mi się spodobał makijaż Twoich oczu

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Aha, zapomniałam napisać ze byłam dziewczyny w tej wypożyczalni sukien ślubnych w Świdniku przy ul. Niepodległości. Suknie żadna rewelacja, ani jedna mnie nie zachwyciła. Wyglądają jak sprzed 10 lat. Głównie spódnice + gorset wisiały.

Edytowane przez kamab22
Czas edycji: 2009-09-02 o 13:25
kamab22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 13:54   #192
marhalczar
Zadomowienie

[QUOTE=Quillaja;14038309]a menu też chcemy bardzo przydatna sprawa

Menu tez mialam pieknie wydrukowane (gratis od hotelu), na stojaku prze wejsciem i na stolach...po egzemplarzu zostawilam sobie na pamiatke, jedno z wesela i drugie z poprawin... mialam tez etykietki na alkochole...ale ich nie przykleilam, butelki ozdobilam recznie cienka tasiemka zlaczona znaczkiem z laku..bylo wystarczajaco ozdobione...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (148,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg untitled.jpg (27,3 KB, 27 załadowań)
Stary 2009-09-02, 15:17   #193
MalgosiaM8
Zakorzenienie

w życiu nie czekam na okres z utęsknieniem jak teraz wypada mii idealnie w dzień ślubu, ale ale napuchłam już i brzuch boli i łudze się że dostanę za chwilke , zawsze to nie w dzień ślubu

Jak się mogłam zmachać przy koszeniu trawy że też facetów nie ma od tego

Mam pytanko do mężatek, ile kupowałyście owoców i jakie i na ile osób na swoje wesela ?
Powierdzone mam teraz ok 150 osób i nie ma zielonego pojęcia ile kupić i czego
Myślałam o bananach, mandarynkach, wingrono białe i ciemne, kiwi i co jeszcze?

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 15:21   #194
bernadeta85
Rozeznanie

U nas też będą menu sala je zapewnia w cenie.... wyglądają mniej więcej tak (te są akurat z wesela które obfotografowałam przed podpisaniem umowy) zwykłe zwyczajne nie powalają na kolana ale zarzucić im też nic nie można....ustawione są na stołach w odległości co 5 osób..

Małgoś nie pracuj tak ciężko bo odcisków sobie narobisz przed swoim najważniejszym dniem...

Wg mnie nie kupuj kiwi bo ono naprawdę nie idzie za to lepiej kupić jakieś śliwki (nektarynki itp)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_0404.jpg (172,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0405.jpg (151,7 KB, 38 załadowań)

Edytowane przez bernadeta85
Czas edycji: 2009-09-02 o 15:22
Stary 2009-09-02, 15:33   #195
ewelinaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elizkaLbrt Pokaż wiadomość
witam,

ponawiam pytanie

czy rezerwować zespół jeśli w umowie zaznaczone jest .że jesli któraś ze stron nie wywiąże się z niej to płaci połowe całości?? ( chodzi o zespół )

bo nie wiemy co robić i chciałabym poznać Wasz zdanie
Cytat:
Napisane przez Wioletaa Pokaż wiadomość
Ja mam w umowie tylko to, że w razie odstąpienia od umowy tracimy zadatek 300zł który wpłaciliśmy
Ja też nie mam czegoś takiego w umowie: połowę ceny toż to dużo a jak by byłlo 4000 tys. to 2000 za nic płacić?? a jak będzie ważny powód i odwołacie wesele to weź tyle płać. ja mam zapis że zaliczka przepada (u mnie 600 zł też nie mało ale nie połowa ceny).

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
A tak rozmawiacie o tych winietkach...w sumie to nie byłam na weselu na którym by było coś takiego i właśnie nie widziałam jak to jest zorganizowane...a w ogóle to goście są zadowoleni z takiego pomysłu???

ja byłam na 2 i na obu mi się nie podobało
dlatego się zastanawiam co u nas no i jakoś nie chce mi się robić 200 winietek, no ale tak tu każdy poleca że to dobra sprawa ?? hmm
ewelinaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 15:40   #196
czerwonafasolka
Raczkowanie

Dziewczynki mam chwileczke odechu, zrobiłam sobie przerwę w pakowaniu do Tunezji Dziś w nocy wyfruwamy...

A teraz moja relacja z 29.08.09:

Ślub w kościele św. Mikołaja, śpiew mojej koleżanki - cudo, miiałam ciary na plecach
Wystrój Kościoła piękny, ale nie wiem jaka firma, bo koleżanka załatwiał
Wesele: Labirynt w Świdniku - mogę opisać w samych pozytywach, jedzonko smaczne, w dużych ilościach, wystrój sali piękny, elegancki, nie trzeba samemu nic dekorować, od właściciela dostaje się torcik, mozna przygotowac sobie prezentacje ze zdjęć, która zostanie puszczona w trakcie wesela. Hit wieczoru - płonąca szynka

Suknia - salon Ketrin na ulicy Fabrycznej, suknia wyszła cudownie, każdy się zachwycał. Pani w salonie przemiła, przeżywała razem ze mną mój ślub Wszystko było doparcowane w każdym calu, pani czyta w myślach panien młodych

Ciasto - Nasutów, pychota

Owoce - Elizówka

Makijaż - Marta Banach, ohy i ahy, Marta jest fachowcem, zna się na rzeczy, makijaż zrobiła mi przecudny (musze zaznaczyć, że nie miałam wcześniej próbnego). Pomalowała też mamy i druhne. Trzymało się całą noc.

Fryzjer - p. Ula Ryba na Narutowicza 57, fryzura trwała, elegancka, wszyscy pytali skąd mi sie tyle wlosó wzięło (nie doczepialam Upięcie wyszło genialnie, choć trocyhę zmodyfikowane od próbnego, efekt o wiele lepszy i cena przystępna.

Pazurki - Dianka na ul. Zielonej, salon Julitta, trzymają się do dziś, nadal piękne

Kwiaty - tu podziękowania dla p. Elwiry z kwiaciarni Futura, kuleczka rózzowo-kremowo-pistacjowa, cudeńko, dopełniał całość, dopieszczony w każdym detalu, miał nawet elementy jakie się pojawiły w mojej biżuterii

Zespół Volare Band - polecam serdecznie, są świetni, goście bawili się do samego rana, p. Tomek jest super wodzirejem, szczególnie polecam zabawę instruktorzy tańca

Kamerzysta - Agart Video, super współpraca, w ogole nie czułam, że jestem kamerowana, a przyznam, że tego się obawiałam, bo nie lubię kamerowania. Pan był niewidoczny w pozytywnym znaczeniu do tego słowa

Fotograf - Marcin Kamiński, widziałam już trochę zdjęć rewelacja, plener - jazda po bandzie oryginalnie, Marcin ma super pomysły, zdjęcia na samochodzie, w dzikim polu, na torach, fontannie, super się bawiłam

To chyba tyle, mam nadzieje, ze o nikim nie zapomniałam. Dzień był cudowny, chciałabym przezyc go jeszcze raz, wybawiłam się jak nigdy, wzruszyłam. Zdjęcia jak będę miała to dam znać

Pierwszy taniec - Wojtek Rozwałka - piękny układzik z walca angielskiego, podobało się, dostaliśmy gorące brawa

Małgosiu Dbaj o siebie, mnie też brało chorubsko przed, warto brac jakies leki, bo w piątek na wieczór u mnie znowu się odezwało i się strasznie martwiłam.

Oshinku Dzięki za komplementa:p

Dziewczyny, przyszłe Pm, nie słucyhajcie innych, żeby się nie stresować, każdy to musi przejeść, mnie puściło dopiero po pierwszym tańcu, zresztą stres też jest potrzebny:P
czerwonafasolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 15:57   #197
Wioletaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelinaaa Pokaż wiadomość
ja byłam na 2 i na obu mi się nie podobało
dlatego się zastanawiam co u nas no i jakoś nie chce mi się robić 200 winietek, no ale tak tu każdy poleca że to dobra sprawa ?? hmm
Ja byłam na jednym, na którym posadzili nas gdzieś daleko od rodziny i mi się winietki wtedy nie podobały ale na innym weselu nie było winietek i jak się każdy zaczął szybko rozsiadać zajmować miejsca to w końcu też tak wyszło, że siedzieliśmy z dala od znajomych i rodziny bo kto mógł przypuszczać, że tak się rzucą wszyscy do zajmowania miejsc
Ale ja u siebie chyba winietki będę miała żeby Ci, którzy się znali siedzieli obok siebie i żeby nikt nie musiał walczyć o miejsca
Wioletaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 16:14   #198
Aania.W
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czerwonafasolka Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam chwileczke odechu, zrobiłam sobie przerwę w pakowaniu do Tunezji Dziś w nocy wyfruwamy...

Ślub w kościele św. Mikołaja, śpiew mojej koleżanki - cudo, miiałam ciary na plecach
Wystrój Kościoła piękny, ale nie wiem jaka firma, bo koleżanka załatwiał
Wesele: Labirynt w Świdniku - mogę opisać w samych pozytywach, jedzonko smaczne, w dużych ilościach, wystrój sali piękny, elegancki, nie trzeba samemu nic dekorować, od właściciela dostaje się torcik, mozna przygotowac sobie prezentacje ze zdjęć, która zostanie puszczona w trakcie wesela. Hit wieczoru - płonąca szynka

Suknia - salon Ketrin na ulicy Fabrycznej, suknia wyszła cudownie, każdy się zachwycał. Pani w salonie przemiła, przeżywała razem ze mną mój ślub Wszystko było doparcowane w każdym calu, pani czyta w myślach panien młodych

Owoce - Elizówka

Makijaż - Marta Banach, ohy i ahy, Marta jest fachowcem, zna się na rzeczy, makijaż zrobiła mi przecudny (musze zaznaczyć, że nie miałam wcześniej próbnego). Pomalowała też mamy i druhne. Trzymało się całą noc.

Fryzjer - p. Ula Ryba na Narutowicza 57, fryzura trwała, elegancka, wszyscy pytali skąd mi sie tyle wlosó wzięło (nie doczepialam Upięcie wyszło genialnie, choć trocyhę zmodyfikowane od próbnego, efekt o wiele lepszy i cena przystępna.

Pazurki - Dianka na ul. Zielonej, salon Julitta, trzymają się do dziś, nadal piękne

Kwiaty - tu podziękowania dla p. Elwiry z kwiaciarni Futura, kuleczka rózzowo-kremowo-pistacjowa, cudeńko, dopełniał całość, dopieszczony w każdym detalu, miał nawet elementy jakie się pojawiły w mojej biżuterii

Zespół Volare Band - polecam serdecznie, są świetni, goście bawili się do samego rana, p. Tomek jest super wodzirejem, szczególnie polecam zabawę instruktorzy tańca

Kamerzysta - Agart Video, super współpraca, w ogole nie czułam, że jestem kamerowana, a przyznam, że tego się obawiałam, bo nie lubię kamerowania. Pan był niewidoczny w pozytywnym znaczeniu do tego słowa

Fotograf - Marcin Kamiński, widziałam już trochę zdjęć rewelacja, plener - jazda po bandzie oryginalnie, Marcin ma super pomysły, zdjęcia na samochodzie, w dzikim polu, na torach, fontannie, super się bawiłam

To chyba tyle, mam nadzieje, ze o nikim nie zapomniałam. Dzień był cudowny, chciałabym przezyc go jeszcze raz, wybawiłam się jak nigdy, wzruszyłam. Zdjęcia jak będę miała to dam znać

Pierwszy taniec - Wojtek Rozwałka - piękny układzik z walca angielskiego, podobało się, dostaliśmy gorące brawa

Małgosiu Dbaj o siebie, mnie też brało chorubsko przed, warto brac jakies leki, bo w piątek na wieczór u mnie znowu się odezwało i się strasznie martwiłam.

Oshinku Dzięki za komplementa:p

Dziewczyny, przyszłe Pm, nie słucyhajcie innych, żeby się nie stresować, każdy to musi przejeść, mnie puściło dopiero po pierwszym tańcu, zresztą stres też jest potrzebny:P
Cieszę się, że wszystko poszło tak jak powinno. Z niecierpliwościa czekałam na Twój wpis, ponieważ będę miała zespół VolareBand, na szczęście Twoja opinia jest pozytywna i jestem happy
Widziałam nawet jedną Twoją fotkę u nich na stronie, tylko, że bokiem i mało widać

Biore też pod uwagę tego samego fotografa, znam z liceum jego siostrę i skoro go zachwalasz to chyba się do niego odezwę żeby poznać ofertę.

Fakt sukinie miałaś piękną i nie dziwię się, że wszyscy ją zachwalali!

http://www.suwaczek.pl/cache/f019dd8252.png
Aania.W jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 16:55   #199
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Edit:
Eliza, a jakim to vw jechaliście? to passat?
nie passat, najnowsza jetta:P czy jak sie to tam pisze

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Elizko,minki Twoje są zabójczePrzepięknie wyglądałaś, nie wiem dlaczego, ale cały czas byłam pewna,że makijaż robiła Ci Ola Szymanek, chciałam właśnie zmałpować Twój make-up, gdyż jak dla mnie jest powalającyElizko, kto robił Ci makijaż i ile za niego zapłaciłaś?Byłaś wcześniej na próbnej?
dzieki..
Ola.. nie...
Ja jednak stawiam na profesjonalistow mnie malowala wizazystka balticowska

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Elizabeth, a gdzie fotki dla mnie???? Zaraz fochem zarzucę.

Ciekawa jestem tej przysuszanej opalenizny na fotce Ja na swoim ślubie byłam lekko opalona, dopiero w sierpniu zrobiłam sie prawdziwie brązowa. Za to pod koniec września powinnam być już czarna jak rasowa Turczynka. Jeszcze tydzień i ucieknę na 2 tygodnie w podróż poślubną.
Jak nie zadziała tureckie słoneczko to mam teraz świetny puder brązujący więc i tak będę zeskwarkowana
zaraz bede wysylala dzis nie mam na nic czasu kochana, prosze mi sie tu nie denerwowac

a jaki masz puder brazujacy taki świetny? powiedz tu elizce zaraz

Cytat:
Napisane przez Aania.W Pokaż wiadomość
Eliza czy i ja mogę prosić o zdjęcia?
zaraz bede wysylala na pw

Cytat:
a menu też chcemy bardzo przydatna sprawa

Elizzka, super foty takie naturalne goście to nieocenione źródło fajoskich fotek jednak ja już mojego brata upraszam o fotki poza tymi profesjonalnymi. uwieeeeeelbiam fotki oglądać i robić..

możesz napisać, ile kosztowało cudo?

jak robię odbitki, to tylko w zorzy - ul. Lubartowska ileś tam. tak w połowie drogi, po prawej stronie, jak się idzie w dół. chyba niedaleko sklepu bieliźniarskiego
dzieki jednak fotki to super pamiatka)

Cytat:
Elizka, zdjęcia znajomych bardzo udane

A oto przykład jak nie należy robić upięcia w kok (mi się nie podoba) oraz pazurki. Co myślicie o paznokciach, o wykonaniu tego frenchu?

I ponawiam pytanie o kieliszki
mi sie french podoba wyglada bardzo subtelnie i naturalnie
Cytat:
a ja za 1
ja tez

Cytat:
Napisane przez kamab22 Pokaż wiadomość

Edit.
Elizko minki to Ty pierwsza klasa robisz Dziękuje bardzo za zdjęcia. Śliczna z Ciebie PM-ka Napisz mi proszę kto Cie malował, bo bardzo mi się spodobał makijaż Twoich oczu.
dziekuje juz pisalam niejednokrotnie, malowala mnie pani Edyta Błaszczak,
zdjecia mowia same za siebie makijaz trzymal sie bez zadnej poprawki cala noc

Cytat:
Mam pytanko do mężatek, ile kupowałyście owoców i jakie i na ile osób na swoje wesela ?
bananow nieduzo, troche latwo obieralnych mandarynek i przede wszystkim winogrona - najlepiej bez pestek
do dekoracji ananas i arbuz

CZerwonafasolko - serdecznie gratuluje!!!

WYMIANKA

Edytowane przez elizabarbara
Czas edycji: 2009-09-02 o 16:58
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 17:30   #200
froggie
Zakorzenienie

Małgosiu na 80os miała 2skrzynki winogron (zostało trochę), arbuza 6kg (zeżarty cały), koszyk nektarynek (połknięte), banany może zjedli ze 2 kiście (2-3kg).
Stary 2009-09-02, 17:35   #201
Quillaja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
mailik wysłany, chociaż to żadna rewelacja - takie kombinowanie z kolorem jedynie.
pięknie wyglądasz! masz super włoski!!!

Cytat:
Ja kupiłam w promocji coś około 25 zł, chyba jest bardzo popularne bo brałam ostatnie.
pewnie wizażanki zrobiły szturm na rossmanna

Cytat:

o pazurkach słyszę non stop od mojej koleżanki, zachwalającej tam salon a z reszty trzeba będzie spróbować

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość

CZerwonafasolko - serdecznie gratuluje!!!
my też zamierzamy jettą pomknąć do ślubiku

Czerwonafasolko, gratulacje raz jeszcze!!! chętnie foteczki popatrzę mejkapu i fryzurki i oczywiscie z Tego DNIA

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 17:38   #202
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Ona czy ty mówisz poważnie
To chyba lekka przesada pisać, że NIGDZIE nie było miejsc na 25.06.2011, bo na pewno były
NiGDZIE tam gdzie bym chciała...tak się składa, że to długi weekend i jest a raczej był bardzo rozchwytywany...a jakby był to chyba normalne, że bym zarezerwowała wtedy na kiedy chcę..a nie mam zamiaru płacić za datę...
Pozdrawiam

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 17:47   #203
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Ja właśnie stwierdziłam, że chyba bez kitu przydałby się wątek Młodych Lubelskich żon ('09)... by móc się wypowiedzieć o perypetiach dnia codziennego. Ja dziś starałam się zrobić pyszny obiadek mężowy w postaci zapiekanki z cukinii i... wyszła totalnie niezjadliwa a tak się starałam. Poza tym mam doła że idzie jesień całą dłuuuugą zimę czekałam na lato i tak naprawdę jeszcze go nie poczułam a to już prawie po
Stary 2009-09-02, 18:00   #204
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
w życiu nie czekam na okres z utęsknieniem jak teraz wypada mii idealnie w dzień ślubu, ale ale napuchłam już i brzuch boli i łudze się że dostanę za chwilke , zawsze to nie w dzień ślubu
Mnie syrenka miała nawiedzić równo w dzień ślubu a ze stresu miała kilkutygodniowe opóźnienie (fajowe te emotki)
Z owoców zawsze schodzą winogrona i mandarynki.

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość

zaraz bede wysylala dzis nie mam na nic czasu kochana, prosze mi sie tu nie denerwowac

a jaki masz puder brazujacy taki świetny? powiedz tu elizce zaraz

dzieki jednak fotki to super pamiatka)
Dziękuję za fotki, z olbrzymia przyjemnością obejrzałam wszystkie. Minki robisz boskie i wyglądasz pięknie, jak Królowa Śniegu w tym futerku Kościół na zdjęciach bardzo ładnie wygląda, nie traci uroku. To na zdjęcia tak narzekałaś??? Mi sie podobają, najfajniesze to nr 52 (minka the best)

Puder to Ziemia Egipska z Ikosu.
Stary 2009-09-02, 18:03   #205
maria28
Kniaginia

Cytat:
J
Nie jestem ekspertem ale jak dla mnie wygladaja bardzo ladnie a gdzie robilas?? nie masz sztucznych
niee, nie mam sztucznych, a robiłam w salonie Anette, za 30zł

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Ja właśnie stwierdziłam, że chyba bez kitu przydałby się wątek Młodych Lubelskich żon ('09)... by móc się wypowiedzieć o perypetiach dnia codziennego. Ja dziś starałam się zrobić pyszny obiadek mężowy w postaci zapiekanki z cukinii i... wyszła totalnie niezjadliwa a tak się starałam. Poza tym mam doła że idzie jesień całą dłuuuugą zimę czekałam na lato i tak naprawdę jeszcze go nie poczułam a to już prawie po
Miira, nie martw się, początki są trudne

ale a propos tej jesieni....19 września ma być 14 stopni i słońce na przemian z deszczem, chyba se futerko pozyczę, bo zmarzluch jestem

Odebrałam dzis nowe okularki "ślubne" oraz halkę, mogę teraz taniec ćwiczyć w oprzyrządowaniu
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 18:03   #206
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Miira u mnie to samo - dziś jako super żonka zrobiłam dwu daniowy obiad (rzadkość). Na drugie zrobiłam duszoną cukinię z kurczakiem i makaronem penne i Mąż nie zachwycił się moim kulinarnym dziełem Na szczęście wczorajsze faszerowane papryczki go uwiodły a tez miały trochę cukinii.
Stary 2009-09-02, 18:10   #207
maria28
Kniaginia

Hehe, a mój jest ze mną na diecie, mimo że my jeszcze nie po ślubie. Na razie daje radę, jedzie na tych warzywach, ale nie wiem czy nie marzą mu się np. żeberka w sosie winnym....
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 18:14   #208
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Mnie syrenka miała nawiedzić równo w dzień ślubu a ze stresu miała kilkutygodniowe opóźnienie (fajowe te emotki)
Z owoców zawsze schodzą winogrona i mandarynki..
a ja czuje że bedzie przed jak nic
minki są zarąbiste

Cytat:
Hehe, a mój jest ze mną na diecie, mimo że my jeszcze nie po ślubie. Na razie daje radę, jedzie na tych warzywach, ale nie wiem czy nie marzą mu się np. żeberka w sosie winnym....
Boże weście już przestańcie o jedzeniu bo mi się cały czas chce jeść!!!! Zamiast nie jeść to jem na potęge co mi do ręki wpadnie

Edit

Co do owoców zadzwoniłam do kucharki i mi powiedziała co i ile mam kupić czy wystarczy czy będzie za dużo powiem po

podwójne Edit

w sobotę zapowiadają przelotne opady i skojarzenie mam odpowiednie zamiast się martwić

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2009-09-02 o 18:22
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 18:31   #209
froggie
Zakorzenienie

Hihi ja za to dzisiaj zrobiłam shoarme i wyszła przepyszna
taka rozpusta na pożegnanie

Małgosiu
przypomniałaś mi dowcip; na meteroologa: z przodu opad z tyłu wiatry
Stary 2009-09-02, 18:41   #210
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

melduję sie i ja
kilka dni bez wizażu a tu nowy watek, już 7 stron namachane ciekawe do której części dobije w 2011r ;p

Cytat:

czerwonafasolka, gratuluję!!!
czy mogłabyś mi podać ceny za zespół, kamerzystę i foto?

Cytat:
Cieszę się, że wszystko poszło tak jak powinno. Z niecierpliwościa czekałam na Twój wpis, ponieważ będę miała zespół VolareBand, na szczęście Twoja opinia jest pozytywna i jestem happy
Aania.W czy ty też mogłabyś podać mi cenę tego zespołu?
cały czas jestem na etapie szukania zespołu

Cytat:

ja wprawdzie nie mężatka ale mogę coś podpowiedzieć. byłam na weselu gdzie oprócz standardowych pater z owocami były też szaszłyki owocowe. były na nich kostki arbuza, plastry bananów, truskawki ( to był czerwiec) ,winogrona ... i chyba tyle. te szaszłyki były wbijane w połówki arbuzów (ich brzegi były powycinane jakoś tak ozdobnie). szaszłyki zrobiły furorę, po pierwszym sto lat dla młodej pary zniknęły prawie wszystkie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości