![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
ja też
![]() ![]() ![]() Edytowane przez bernadeta85 Czas edycji: 2009-09-02 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | ||
Zakorzenienie
|
Oshinku, potwierdzasz to, co mówi mi każdy. szkoda, że ciemne kolorki mi nie pasują, bo tak mi się marzą. zawsze od blondu chciałam uciec, no ale nic...
![]() Cytat:
Adresy już sobie zapisuję, co by na przyszłość mieć.. albo i wcześniej z różnymi wakacyjnymi popróbować, których mam z mnóstwo, bo od 3 lat raczej nie robiłam odbitek w większej ilości, bo zawsze kasa była na co innego potrzebna Cytat:
![]() ja też za 1. ale to było... 7 lat temu ![]()
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2009-09-02 o 16:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam w promocji coś około 25 zł, chyba jest bardzo popularne bo brałam ostatnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
Ja zdałam na prawko za 2 gim podejściem
![]() http://www.przemekbialek.pl/www/comp...gory/catid,20/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Raczkowanie
|
Juz teraz bratowej
![]() Z dobrej czy zlej strony?? Cytat:
![]() Kochane macie jakas sprawdzona krawcowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kilka jej prac na sukniemariola.pl p. Mariola też ślubne szyje
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=madzikownia;1403898 5 Z dobrej czy zlej strony??[/QUOTE]
Jak najbardziej z dobrej strony... moja koleżanka robi tam wesele w przyszłym roku i cały czas zachwala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Wlanie dzwonilam do Marioli i ma za duzo zamowien ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, tak myślałam, że może być u niej trudno.. przykro mi innej nie mam
![]() |
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A propos zespołów popatrz na linka w moim podpisie - może sobie coś wybierzesz.
![]() |
![]() |
#191 | |
Raczkowanie
|
Ana fajnie ze już wiesz mniej więcej co Ci się podoba
![]() ![]() Cytat:
Ogólnie to podziwiam Was dziewczyny, te które same zaproszenia robicie. Ja to do tych spraw 2 lewe ręce mam, niestety. Hehehe, dobre sa!!! ![]() Edit. Elizko minki to Ty pierwsza klasa robisz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Aha, zapomniałam ![]()
Edytowane przez kamab22 Czas edycji: 2009-09-02 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Quillaja;14038309]a menu też chcemy
![]() ![]() Menu tez mialam pieknie wydrukowane (gratis od hotelu), na stojaku prze wejsciem i na stolach...po egzemplarzu zostawilam sobie na pamiatke, jedno z wesela i drugie z poprawin... mialam tez etykietki na alkochole...ale ich nie przykleilam, butelki ozdobilam recznie cienka tasiemka zlaczona znaczkiem z laku..bylo wystarczajaco ozdobione...
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
w życiu nie czekam na okres z utęsknieniem jak teraz
![]() ![]() Jak się mogłam zmachać przy koszeniu trawy ![]() ![]() Mam pytanko do mężatek, ile kupowałyście owoców i jakie i na ile osób na swoje wesela ? Powierdzone mam teraz ok 150 osób i nie ma zielonego pojęcia ile kupić i czego Myślałam o bananach, mandarynkach, wingrono białe i ciemne, kiwi i co jeszcze?
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
U nas też będą menu sala je zapewnia w cenie.... wyglądają mniej więcej tak (te są akurat z wesela które obfotografowałam przed podpisaniem umowy) zwykłe zwyczajne nie powalają na kolana ale zarzucić im też nic nie można....ustawione są na stołach w odległości co 5 osób..
Małgoś nie pracuj tak ciężko bo odcisków sobie narobisz przed swoim najważniejszym dniem... Wg mnie nie kupuj kiwi bo ono naprawdę nie idzie za to lepiej kupić jakieś śliwki (nektarynki itp) Edytowane przez bernadeta85 Czas edycji: 2009-09-02 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja byłam na 2 i na obu mi się nie podobało ![]() dlatego się zastanawiam co u nas no i jakoś nie chce mi się robić 200 winietek, no ale tak tu każdy poleca że to dobra sprawa ?? hmm |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam chwileczke odechu, zrobiłam sobie przerwę w pakowaniu do Tunezji
![]() A teraz moja relacja z 29.08.09: Ślub w kościele św. Mikołaja, śpiew mojej koleżanki - cudo, miiałam ciary na plecach Wystrój Kościoła piękny, ale nie wiem jaka firma, bo koleżanka załatwiał Wesele: Labirynt w Świdniku - mogę opisać w samych pozytywach, jedzonko smaczne, w dużych ilościach, wystrój sali piękny, elegancki, nie trzeba samemu nic dekorować, od właściciela dostaje się torcik, mozna przygotowac sobie prezentacje ze zdjęć, która zostanie puszczona w trakcie wesela. Hit wieczoru - płonąca szynka ![]() Suknia - salon Ketrin na ulicy Fabrycznej, suknia wyszła cudownie, każdy się zachwycał. Pani w salonie przemiła, przeżywała razem ze mną mój ślub ![]() ![]() Ciasto - Nasutów, pychota Owoce - Elizówka Makijaż - Marta Banach, ohy i ahy, Marta jest fachowcem, zna się na rzeczy, makijaż zrobiła mi przecudny (musze zaznaczyć, że nie miałam wcześniej próbnego). Pomalowała też mamy i druhne. Trzymało się całą noc. Fryzjer - p. Ula Ryba na Narutowicza 57, fryzura trwała, elegancka, wszyscy pytali skąd mi sie tyle wlosó wzięło (nie doczepialam ![]() Pazurki - Dianka na ul. Zielonej, salon Julitta, trzymają się do dziś, nadal piękne Kwiaty - tu podziękowania dla p. Elwiry z kwiaciarni Futura, kuleczka rózzowo-kremowo-pistacjowa, cudeńko, dopełniał całość, dopieszczony w każdym detalu, miał nawet elementy jakie się pojawiły w mojej biżuterii ![]() Zespół Volare Band - polecam serdecznie, są świetni, goście bawili się do samego rana, p. Tomek jest super wodzirejem, szczególnie polecam zabawę instruktorzy tańca Kamerzysta - Agart Video, super współpraca, w ogole nie czułam, że jestem kamerowana, a przyznam, że tego się obawiałam, bo nie lubię kamerowania. Pan był niewidoczny ![]() Fotograf - Marcin Kamiński, widziałam już trochę zdjęć rewelacja, plener - jazda po bandzie ![]() ![]() To chyba tyle, mam nadzieje, ze o nikim nie zapomniałam. Dzień był cudowny, chciałabym przezyc go jeszcze raz, wybawiłam się jak nigdy, wzruszyłam. Zdjęcia jak będę miała to dam znać ![]() Pierwszy taniec - Wojtek Rozwałka - piękny układzik z walca angielskiego, podobało się, dostaliśmy gorące brawa ![]() Małgosiu Dbaj o siebie, mnie też brało chorubsko przed, warto brac jakies leki, bo w piątek na wieczór u mnie znowu się odezwało i się strasznie martwiłam. Oshinku Dzięki za komplementa:p Dziewczyny, przyszłe Pm, nie słucyhajcie innych, żeby się nie stresować, każdy to musi przejeść, mnie puściło dopiero po pierwszym tańcu, zresztą stres też jest potrzebny:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale ja u siebie chyba winietki będę miała żeby Ci, którzy się znali siedzieli obok siebie i żeby nikt nie musiał walczyć o miejsca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Widziałam nawet jedną Twoją fotkę u nich na stronie, tylko, że bokiem i mało widać ![]() Biore też pod uwagę tego samego fotografa, znam z liceum jego siostrę i skoro go zachwalasz to chyba się do niego odezwę żeby poznać ofertę. Fakt sukinie miałaś piękną i nie dziwię się, że wszyscy ją zachwalali! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | ||||||
Zakorzenienie
|
nie passat, najnowsza jetta:P czy jak sie to tam pisze
Cytat:
Ola.. nie... Ja jednak stawiam na profesjonalistow ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a jaki masz puder brazujacy taki świetny? powiedz tu elizce zaraz ![]() zaraz bede wysylala na pw ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez ![]() Cytat:
![]() zdjecia mowia same za siebie ![]() ![]() Cytat:
![]() do dekoracji ananas i arbuz ![]() CZerwonafasolko - serdecznie gratuluje!!! Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2009-09-02 o 16:58 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Małgosiu na 80os miała 2skrzynki winogron (zostało trochę), arbuza 6kg (zeżarty cały), koszyk nektarynek (połknięte), banany może zjedli ze 2 kiście (2-3kg).
![]() |
#201 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czerwonafasolko, gratulacje raz jeszcze!!! chętnie foteczki popatrzę mejkapu i fryzurki ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie stwierdziłam, że chyba bez kitu przydałby się wątek Młodych Lubelskich żon ('09)... by móc się wypowiedzieć o perypetiach dnia codziennego. Ja dziś starałam się zrobić pyszny obiadek mężowy w postaci zapiekanki z cukinii i... wyszła totalnie niezjadliwa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#204 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z owoców zawsze schodzą winogrona i mandarynki. Cytat:
![]() ![]() Puder to Ziemia Egipska z Ikosu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | ||
Kniaginia
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale a propos tej jesieni....19 września ma być 14 stopni i słońce na przemian z deszczem, chyba se futerko pozyczę, bo zmarzluch jestem ![]() ![]() Odebrałam dzis nowe okularki "ślubne" oraz halkę, mogę teraz taniec ćwiczyć w oprzyrządowaniu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Kniaginia
|
Hehe, a mój jest ze mną na diecie, mimo że my jeszcze nie po ślubie. Na razie daje radę, jedzie na tych warzywach, ale nie wiem czy nie marzą mu się np. żeberka w sosie winnym....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() minki są zarąbiste ![]() Cytat:
![]() Edit Co do owoców zadzwoniłam do kucharki i mi powiedziała co i ile mam kupić ![]() podwójne Edit w sobotę zapowiadają przelotne opady ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2009-09-02 o 18:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Hihi ja za to dzisiaj zrobiłam shoarme
![]() ![]() taka rozpusta na pożegnanie ![]() Małgosiu ![]() przypomniałaś mi dowcip; na meteroologa: z przodu opad z tyłu wiatry ![]()
![]() |
#210 | |||
Raczkowanie
|
melduję sie i ja
![]() kilka dni bez wizażu a tu nowy watek, już 7 stron namachane ![]() ![]() Cytat:
czy mogłabyś mi podać ceny za zespół, kamerzystę i foto? ![]() Cytat:
cały czas jestem na etapie szukania zespołu ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.