|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Kosmetyki i pielęgnacja. Różne półki. Zapraszam :) ***
Nie wymienie kurtki za te rzeczy, poniewaz najbardziej zalezy mi na perfumach.
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, grypa mnie ścięła z nóg dosłownie.. Nie mam głowy teraz do wymianek, a nie chcę Was wstrzymywać...
DORYTA- to jest odsypka niewiele używana od Hexanny CHERRIK- przepraszam, nie zdecyduję się. Pozdrawiam serdecznie! Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-10-28 o 13:26 |
|
|
|
#183 |
|
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie w zamian za:
=CELINE DION- Sensational EDT, 50 ml, psiknięte kilka razy, ubytek nieznaczny. Kod 7362. Kartonik, folia: ? odpisz prosze u mnie ![]() |
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cienie Clinique frosted lily są już wymienione. Zostały te brąziki buttered bronze. Mam też, ale jeszcze nie obfociłam - 4 limitowaną Clinique pink chocolate. Dopiero przyszła do mnie z wymiany i stwierdziłam, że cienie są piękne ale....ja używam ich tak rzadko, że będą leżały i leżały..... Jest tam jasny-kremowy, różowy, jasny brąz i ciemny brąz. U Ciebie interesują mnie: =CELINE DION- Sensational EDT, 50 ml, psiknięte kilka razy, ubytek nieznaczny. =EDM Sunkissed Fair Matte- Big 5,5 g- podkład mineralny. Nowy, nieużywany - czy to jest brązer??? =EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający. - 12g. 1x stestowany =EDM Light Olive Intensive- podkład mineralny sypki, BiG 6 g- użyty kilka razy, jest ok 5,5g =BIOCHEMIA URODY - Puder bambusowy- Puder sypki, wykańczający. Więcej jak 1/2 z 50 ml, ważny do 12.2010. WE-MA - duży pędzel, zaokrąglony, do pudru. Używany, ale wyczyszczony.Fota post 2.
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam, że nie od razu odpisałam, ale po prostu się zastanawiałam
![]() niestety chyba na razie nie widzę nic dla siebie.. pozdrawiam
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1253096372
cos za niego?
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
a nic z kosmetykow nie widzisz choc za bambusowy? bo tamte rzeczy EDM ktore wymienilas raczej mnie nie interesuja ;(
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie, szkoda,że już nic Ci sie nie przyda/// No nic..buziaki!!!
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zrobiłam jednak makijaż testowy przy użyciu tej palety i tak bardzo mi się spodobał..że jednak nie chcę jej wymieniać. Przepraszam za zawracanie głowy ![]() Buziaki
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, truudno, jakoś przeżyję
Pozdrówka!
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za kilka sampli?
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Poproszę o link do wątku
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=377700 A już już , przepraszam ; )
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Już wklejam real foto
Mi podobają się cienie Diora albo Givenchy niebieski - przy czym jedne niebieskie do mnie właśnie lecą... więc wolałabym Diorki, chyba że nie spodobają mi się niebieskie które do mnie lecą to bym wolała Twoje niebieskie... matko, zrozumiałaś ? napisałam to jakoś strasznie
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Mi spodobały się minerałki
=EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający. - 12g. 1x stestowany = MULTI-TASKING NEUTRAL - SEMI MATTE BASE - 1 SZT. EDM- Percfect - Matte- sampel słoiczek z sitkiem 1x stestowany na dłoni EDM- Kaolin powder- puder wykańczający, sampel cały bez 1 testu Masz może coś z mojej wishlisty? To może zorganizowałybyśmy większą wymiankę ; ) Ja z Twojej miałabym jeszcze tylko żel pod oczy ze świetlikiem Floslek, ale za to robię srebrną biżuterię ; ) Daj znać, jeśli byłabyś zainteresowana ; ) |
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Z przyjemnością coś dołożę, ale mam tylko rzeczy z wątku do dokładki... także mam nadzieję, że coś znajdziesz
Co do kodu... nie mam kartonika, a na paletce jest tylko wybite T85 - zaraz sprawdzę w dekalkulatorze czy to to ? Paletka na 100% jest oryginalna.Na zdjęciu nie ma zużycia cieni, jak chcesz zrobię aktualne - brąz minimalnie, najwięcej zużyty jest biały - ale to max 15% A i dotarły moje pryzmy i to dokładnie te co Ty masz, także prosiłabym Diorka
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie? proszę odpisz w moim wątku:-*
oceanus little white dress
|
#203 |
|
BAN stały
|
tak to jest roz do policzkow ale ma odcien jak brzerek
jak na roz jest duzy, ma 6g ale raz mazniety pedzlem calego go oprusza kolorem wiec jest wydajnya meteorkow duzo masz? jak z ich swiezoscia? |
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam Cię, pomyślałam, że chodzi o same kolory
![]() Już daję zdjęcie zrobione 30s temu Starałam się jak mogłam, jednak na żywo ubytek jest minimalnie większy
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-11-04 o 21:06 |
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
=SUNKISSED FAIR - INTENSIVE BASE - 1 SZT
= MULTI-TASKING NEUTRAL - SEMI MATTE BASE - 1 SZT. =MEDIUM BEIGE NEUTRAL - INTENSIVE BASE - 1 SZT. = MEDIUM BEIGE - INTENSIVE BASE - 1 SZT. Znajdziesz coś u mnie?
|
|
#207 |
|
BAN stały
|
prosze
![]() co do odcienia mysle ze jest dla kazdej karnacji, wszystko zalezy ile go nabierzesz.. tak jak z ziemia egipska. innego rozu nie mam, zostal mi jeden ten ktorego uzywam |
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Interesują mnie :5. Lancome, Color Design, mała paletka (sample) cieni ;- jaki kod , gramatura, link?? 1. Joico, Moisture recovery treatment balm, otwarty w wakacje - zostało ok. 200ml z 250ml 2. Joico, Silk result thermal smoother, otwarty w wakacje - została połowa ze 150ml Może wybrałabyś coś jeszcze ode mnie? Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-11-05 o 09:42 |
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
W białym jest malutkie 'wgłębienie' i jak pisałam zużycie to max 15 % - ale nie chcę namawiać
Faktycznie staruszki... ale swoje właściwości zachowały moim zdaniem ![]() Co do Lancome to są zielone cienie ![]() Niestety za Lancome nic nie widzę Będę tutaj bardzo wybredna
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się jeszcze u Ciebie: =EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający. - 12g. 1x stestowany EDM- Percfect - Matte- sampel słoiczek z sitkiem 1x stestowany na dłoni EDM Fairly Summer Original glo-sampel słoiczek z sitkiem 1x stestowany na dłoni
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

Paletka na 100% jest oryginalna.