![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Witajcie
![]()
#182 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam sms-a do szkoły - mieli zadzwonić czy mogę chodzić na zajęcia w ciąży no i się zgodzili, jutro zaczynam zajęcia ale że jestem chora to jadę tylko na chwilę bo muszę się zapisać do konkretnej kobiety do grupy
![]()
#183 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
To studium fryzjerskie?? Czy źle kojarze...
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za przywitanie
![]() Wesele się udało, wyszalałam się na całego. już trzy tygodnie jestem mężatką ![]() Oliwko jestem jeszcze przed okresem ale nie wytrzymałam i zrobiłam test i dupa, wyszła jedna gruba krecha. W ogóle to mam teraz praktyki w gimnazjum i strasznie wciągnęło mnie nauczanie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Uffff ale mam nadrabiania
Ollliwko na wyspach uzywalam tylko tych z torebek, bo nigdzie nie znalazlam zwyklych ale sie naczytalam - doszlam do przepisu Kretencji na bezy i juz lece piec ![]() wrzucam tylko zdjecie mojej niunki - 14/09/2009 |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Aldii wybacz ale ja jakaś ślepa i nierozgarnięta jestem bo nie mogę się wpatrzeć i nie mogę rozpoznać gdzie główka i rączki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Aldii, śliczna, śliczna, śliczna
![]() Scio, a jakieś zdjęcia zobaczymy ze ślubu? ![]() ![]() Lindsley, to fajnie, ze możesz się uczyć w ciąży ![]() Bydgoszczanka, odpoczywaj ile możesz. Twój organizm wykonuje teraz gigantyczną pracę ![]() Kakusia, powodzenia z rozmową. ![]() ![]() Tity, ta partia musi być szczęśliwa ![]() Słoneczko, to jest tylko twarzyczka małej Lu ![]() A ja strasznie się nudzę czekając na męża. Jeszcze 2h ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
scio poprosimy zdjęcia jakieś
![]() ![]() pomidorko 2 h szybko poleca a wlasciwie juz tylko 1,5 ![]() a ja winkuję sobie przy serialu ![]() ![]() ![]() ![]() aldii przesliczną Lu widziałam juz na nk ![]()
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2009-09-25 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polskiego. ![]() Oj ciężko bywa, ale czuję jak się realizuję, mogłabym już tam zostać ![]() A zdjęcia Wam pokaże na pewno, ale w przyszłym tygodniu, jak dostane od fotografa. A jutro jedziemy na weekend do Krakowa. ![]() Aldi śliczny bejbik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
scio oj super weekend sie Wam zapowiada
![]() ![]() my jutro jedziemy do Łowicza do moich rodziców na 2 godzinki , super tereny tam są na spacerki - w sumie to same lasy ![]()
#191 |
Zakorzenienie
|
aldii, śliczna dzidzia i jakie świetne zdjęcie
![]() ![]() 2 razy w ciągu dnia dzisiaj drzemałam, ciekawe co ja w nocy będę robiła ![]() A teraz popijam sobie koktajl truskawkowo mleczny...pychoooota. Spokojnej nocy Wam życzę ![]()
![]() |
#192 | |||
Zakorzenienie
|
Miało być fryzjerskie ale za mało chętnych było i zostało mi kosmetyczne do wyboru. Po rozmowie z Tz jednak nie pójdę do tej szkoły bo:
-niby zajęcia są nieobowiązkowe tylko na egz trzeba przychodzić ale jak będzie jakaś pracownia to trzeba by być żeby się czegoś nauczyć. pracownie są na 3/4 semestrze a wtedy dzidzia już będzie, tz pracuje czasem też całe weekendy i kto mi z dzieckiem zostanie? -nie jestem przekonana, że to to co bym chciała robić, gdyby to było fryzjerstwo to może bym poszła (siostre namówiła na opiekę nad maluchem co 2 tyg w weekend) Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A z Tz-a to dziś nie mam żadnego pożytku. Wstałam wcześnie to on spał, jak wstał to zjadł i posiedział chwile przed kompem i zawiozłam go do pracy (jeszcze musiałam w gigantycznym korku stać) Przed chwilą go przywiozłam, dałam obiad i już poleciał do kolegi na piwko. I się mu żaliłam, że zostawia biedną ciężarną żonę w domu ![]()
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Ollliwko, to owocnego wieczoru życzę
![]() Scio, a widzisz, zapomniałam, że my po fachu jesteśmy ![]() ![]() Lindsley, to mężowi należy się ![]() ![]() Mężuś za pół godzinki wraca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
lindsley no trudno jak trzeba czekać na wizytę to trzeba
![]() ![]()
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja pisałam tak dla żartu że ja biedna bo mnie zostawił. Już dawno się z kolegami nie spotykał to raz a dwa że był rzut beretem od domu i miał być krótko. Zresztą chłopcy stwierdzili, że jednak przyjdą do nas i teraz siedzą w drugim pokoju - zepsuli mi oglądanie filmu bo kolega bardzo głośno mówi ![]()
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kochane za troskę
![]() A z racji, że napisałam już na wątku majowym to przekopiuję tu najważniejszy fragment ![]() Nie wytrzymałam i daje znać już dziś ![]() Tak jak mówiła Zgadnij (i inne Dziewczyny ![]() ![]() ![]() O dziwo (O OGROMNE DZIWO!!!) Jak zobaczył buciki uśmiechnął się i niedowierzając zapytał czy jestem w ciąży ![]() ![]() Nie usłyszałam nic o to co się tak martwiłam (że zapyta co ze studiami, co ze stażem?) wręcz zapowiedział, że od dzisiaj nie mogę się denerwować i że musi o mnie dbać ![]() Hehe powiedział też, że z wrażenia mussi się napić ![]() DZIEWCZYNY JAKA ULGA.... ![]() Śmiał się też, że nic kompletnie nie podejrzewał!!! nic się nie domyślał ![]() Z tą oto wiadomością mogę iść spokojnie spać ![]() Słodkich dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
No to super Kakusia a ja już miałam biedaka do porządku przywoływać... To słodkich snów życzę
![]()
#198 |
Zakorzenienie
|
No i nadrobilam
![]() Ultradiola witaj ![]() Abz te bolace cycuchy to normalne ![]() Gabisun milego wypoczynku ![]() Lindsley u Elci to chyba jakos 21 tc Ollliwko ojoj no szkoda, ze egzamin nie poszedl ![]() Tity wszystkie naj rocznicowo, z opoznieniem ![]() Awenturyn a jak z TZ, wsio ok ? Sloneczko,Tity,Kretencja wstretna @ Kretencja tylko pozazdroscic tej Waszej milosci !! ![]() ![]() Lindsley jak sie czujesz, przeziebienie minelo ? Olayya ja tez mialam takie pieprzyki.W listopadzie wycieli mi 5, z czego 3 jechaly do badania - na szczescie okazaly sie niegrozne ![]() Lindsley to z tym becikowym to ma byc chyba od listopada - wiec jak na moj rozum nas to nie dotyczy, tylko te co zajda w lstopadzie (bo przeciez prawo nie dziala wstecz) Kajasia witaj ![]() Bydgoszczanka ciesze sie, ze z dzidziunia wszystko dobrze ![]() Scio gratulacje raz jeszcze i dawaj foty !! ![]() Sloneczko spojrz z daleka na mala Lu ![]() Lindsley a skierowanie na cytomegalie dostalas ? to jest w sumie grozniejsze na poczatku niz toxo ![]() Kakusia nooo wreszcie sie pojawilas !! Gratuluje przeogromnie ![]() ![]() ![]() ![]() Olayya ja bym sie zapisala ![]() Dziewczyny, Lu dziekuje za komplementy i cieszy sie, ze sie Wam podoba ![]() ![]() A moja malutka wlasnie zaczela buszowac - chyba za dlugo siedze przy kompie i sie denerwuje...idziemy polezec Edytowane przez aldii Czas edycji: 2009-09-25 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() kakusiu no to super reakcja męża ![]() lindsley ja tam jako żart odebrałam to ,że Cie zostawił ![]() jem sniadanie , TŻ pojechal i wroci za 2-3 godzinki i jedziemy do Łowicza ![]() ![]() ![]() miłego dnia! ![]()
#200 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Lindsley u nas naszczęście kwestie garów załatwia zmywareczka
![]() Szkoła płatna?? Może warto spóbować ![]() Kakusiu kamień z serce ![]() ![]() ![]() Pomidorko mężuś jeszcze wykorzystywany czy już test przygotowany?? ![]() aldii ja nie dostałam na cyto... skierowania... Hmmmm Będę w labolatorium z obecnymi badaniami i zapytam ile kosztuje i zrobie sobie to badanie... Olliwko poczekaj poczekaj, zaobaczysz jak szybko poleci i wystartujecie ze starankami ![]() ![]()
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
zgadnij no.. tylko nie wiem nawet kiedy będzie start tych staranek
![]() ![]() lindsley decyzja podjeta co do szkoly to juz tak na bank? jesli bedziesz caly czas dobrze sie czula w ciazy to moze warto sprobowac? |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Z tym prawem to nigdy nie wiadomo co wymyślą... Wolę dmuchać na zimne bo z moim szczęściem to akurat ja się nie załapię ![]() 3. Dostałam skierowanie tylko na podstawowe badanie krwi i moczu i na glukozę we krwi (chyba). Babka albo nie była pewna że to ciąża i dała mi tylko to albo jest z tych co nie dają bo nie ![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoła bezpłatna o ile się ją ukończy. Jak się zrezygnuje w trakcie to trzeba płacić i to sporo. Dlatego się nie zdecydowałam. Tz by sam nie został z maleństwem, zresztą jakoś siebie nie widzę w tym akurat zawodzie ![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
lindsley to niech Ci zalozy ta karte ciazy bedziesz spokojna chociaz
![]() ![]() ![]() ![]() Zamowiłam sobie na all te testy owu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
ALDII nom u mnie juz 21 tydzien leci
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- wrzucilam swieze zdjecie do klubu brzuszkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
elcia śliczny brzusio
![]() lindsley a tak z ciekawosci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
lindsley czy ja wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na TŻ wciaż ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
aldii dziękuję za życzenia
![]() ![]() A ja się szykuję, bo po 13 jedziemy do teściów. Wrócimy jutro wieczorem pewnie. Trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
tity udanego weekendu
![]() oglądam program nt operacji plastycznych Wenezuelek , jedynym wymogiem przyszlej miss jest wzrost a z resztą jak to stwierdzili mozna zrobić wszystko ![]() ![]() ja też juz lecę miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.