|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Chcesz schudnąć pzyłącz się o mnie!!!!Zapraszam wszystkie pulchne kobietki!!!!
To teraz rozumiem vanes dlaczego chcesz schudnąć do 52kg skoro byłaś taka chudzina
i mam nadzieję że wytrwasz do końca jak my wszystkie tutaj wiem że udzielanie się w tym wątku dodaje mi mega motywacji dlatego nigdzie się stąd nie ruszam ![]() A jeszcze pytanie do chocolate lemon może zrobimy tabelkę na początku wątku gdzie zapiszemy wszystkie uczestniczki ile mają wzrostu, aktualną wagę i wagę wymarzoną? |
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcesz schudnąć pzyłącz się o mnie!!!!Zapraszam wszystkie pulchne kobietki!!!!
karmiii ten wątek daje dużą motywację
zawsze lepiej razem się odchudzać niż samemu zapomniałam dodać, że jeszcze 3 lata temu ważyłam 54kg, potem zgrubłam do 61 a od miesiąca ważę 58kg. Chcę schudnąć do 52kg mam 166cm wzrostu. Co tam dziś ciekawego jadłyście?
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
zazdroszcze Cindy90 juz duzo nie brakuje
![]() ja dzis na sniadanie herbatka potem kanapke z szynka i pomidorem na obiad zupe pieczarkowa no i gdzies na 16 planuje jakies jablko albo marchewke i koniec dzisiaj chyba bedzie bez cwiczen wiec musze sie dopilnowac bo nie znajde czasu ![]() Karmiii wytrwamy razem,damy rade... nie ruszajcie sie nigdzie z tad dziewczyny hehe
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
vanes nie ma czego zazdrościć, fajnie, że 3kg za mną ale jeszcze 6 do mojej wymarzonej wagi. Ja się dziś zważę, zmierzę, zrobię fotki i tak samo jak już schudnę np za miesiąc. Chcę wiedzieć jak dużo schudłam i żeby nie popełniać tych samych błędów znów. No i jeszcze poza karnetem na siłownię i saunę kupię sobie therm line 2
jakiś rok temu schudłam na nim z 61 do 54kg, ale po jakimś czasie znów jadłam dużo za dużo. Muszę zmienić swoje myślenie i dbać o siebie. To najlepsze lata mojego życia i będę je źle wspominać, bo aż głupio mi się rozebrać np. na basen... Dziś idę na basen z moim TŻ, ale wstydzę się...
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny , ja właśnie skończyłam jeść obiad - zupa pomidorowa, 3 kromki chrupkiego i dwa wafle ryżowe
Niedawno wróciłam z basenu , więc jak na razie nie jest źle
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
sunsett to bardzo fajnie, że tak dobrze Ci idzie, powodzenia
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Siema everybody!
Obolala po wczorajszym hardcorowym fitnessie ale szczesliwa bo zwazylam sie wieczorem... Po 5 dniach diety 2kg mniej ![]() Dzisiaj na sniadanie byly 2 gotowane kabanosy Na uczelni jabluszczko Obecnie gotuje brukselke Na kolacje chyba salatka z surowego kalafiora i pomidora Pozdrawiam
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
A ja już zakończyłam swój jadłospis na dziś więc mogę się pochwalić, że idzie mi lepiej
![]() Śniadanko: 2 grzanki z serem żółtym + szklanka mleka 1,5% (oh wiem że ma dużo kcal, zamienię od jutra na szynkę ![]() Drugie śniadanie: jabłko + dwa malutkie pettitki (te z paczki za 30gr) Obiad: sałatka pomidorowo-ogórkowa, trochę ziemniaków, jajko. Wypiłam: 0,5l woda cytrynowa (od jutra wymieniam na wodę z cytryną) Wiem, że dla większości z was to i tak bardzo dużo, ale dla mnie to naprawdę wielki postęp...
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziękuję , żeby nie zapeszyć
Tak w ogóle to dobry wieczór Ja już po kolacji - muesli z jogutem nat. i 4 kromeczki chrupkiego ![]() To mój drugi dzień bez normalnego pieczywa i drugi dzień bez słodyczy ! Chociaż dzisiaj, przyznam się , miałam chwilę słabości - wróciłam z basenu meeeeega głodna i od razu wparowałam do kuchni w poszukiwaniu czegoś do jedzenia, kiedy to moim oczom ukazało się opakowanie ciastek . Straszliwie biłam się z myślami , podeszłam bliżej tego pudełka i............ okazało się , że jest puste
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2009-10-15 o 19:14 |
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja drugi dzień nie ćwiczę, bo mam mnóstwo załatwiania jakis tam spraw i nie mam siły sie ruszać...z dietka średnio...a raczej kiepsko....jem mniej niz normalnie i raczej dietetycznie, ale dzisiaj zjadłam ok.10 michałkow orzechowych, i kotleta w panierze , jestem na siebie wściekła ale przeciez teraz juz po-muszę patrzeć od teraz a nie wstecz...Sunset-miałaś szczęscie z tymi ciastkami, szkoda ze u mnie nikt nie wyjadł michałkow (jeszcze kilka zostało) Jutro się ważymy....ale podejrzewam że nie zobaczę rewelacji
przepraszam za niedoskonałość...., gdybym była doskonała zanudziłabym Cię na śmierć.... 16.10.2009-start 79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55Edytowane przez KATESIA Czas edycji: 2009-10-15 o 20:45 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny trochę przekroczyłam dzienny limit bo zjadłam 1319kcal ale nic tam jutro będę się bardziej pilnować ale po zapisaniu tego wszystkiego zauważyłam że 209kcal stanowiło masło i cukier w moim jadłospisie(!) od jutra rezygnuje z tych ulepszaczy zamiast tego mogłabym zjeść niezłą kanapkę i 112kcal miała bita śmietana nie mogłam się oprzeć przed spróbowaniem siostra robiła ciasto
![]() Ale jutro czeka mnie prawdziwy test bo mój brat ma urodzinową imprezę i będę przygotowywać sama wszystkie smakołyki na szczęście nadal nie mam apetytu, choroba mnie trzyma więc myślę, że dam radę albo nie WIEM że dam radę to lepiej brzmi ![]() A tak w ogóle to na tapecie ustawiłam sobie Angeline Jolie bez ubrań dla lepszej motywacji |
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli choć troszkę Cię pocieszę to dodam , że ja zapewne też na wadze nie zobaczę jutro żadnego ubytku Dopiero od dwóch dni jem tak , jak powinnam , bo wcześniej zdarzało mi się przegryźć jakiegoś słodycza .W ogóle to jutro rano wyruszam na poszukiwania wagi Tzn. mam wagę elektroniczną , ale niestety mam w domu krzywe podłogi ,w związku z czym w każdym miejscu pokazuje ona inną wartość(różnice kilku kilogramów). Chcę sobie kupić normalną, wskazówkową ,ale nie mam pojęcia gdzie takich sprzętów szukać ![]() Trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wyniki
|
|
|
|
|
|
#193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja wagę mam i taką i taką-każda co innego pokazuje mimo prostych podłóg, sugeruję sie elektryczną mimo ze na niej mam 3 kg wiecej niz na wskazówkowej- bo na tej nie musze tarować, a oprócz tego każde pół kilo wyłapuje... miłej nocki życze i do jutrzejszego ważenia-powodzenia ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyn, nie wytrzymałam., dzisiaj po szkole wpadłam na wagę i 2 KILO MNIEJ! Jaka jestem szczęśliwa, choć świadoma, że to dopiero woda
.Dieta idzie mi doskonale wszyscy chyba starają się mi ją ułatwić, bo w domu nawet nic słodkiego nic mi się w oczy nie rzuca, ale i tak nie mogę słodyczy jeść, gdyż wychodzą mi po nich pryszcze na styku ust z twarzą, a te bolą najbardziej, więc to zawsze jakiś powód aby nie jeść. .5 dzień za mną - 2kg, dzisiaj jestem na siebie zła tylko dlatego, że nie wypiłam tyle wody ile powinnam, no i przez poszukiwanie butów, kolacje zjadłam dopiero po 19, ale i tak zaraz poszłam ćwiczyć.A jutro rano na śniadanko zjem: Jajko z połową żółtka (słyszałam, że to najbardziej tuczy), dwie grzanki z sałatą, rzodkiewką i pomidorkiem ;D. mniam O - ziemniaczki na parze z twarogiem pomidorowym - danie wg książki z termomixa jak najbardziej light ;D. a na kolację pewnie to, co dzisiaj, czyli twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem .Teraz uciekam spać, jeszcze napić się wody. Dziewczynki uważać jutro na siebie, pilnować aby żadne świństwo Was nie pokusiło ;*.
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieńdoberek! Dzis dzień ważenia, u mnie tak jak myślałam bez zmian, ale wasze wyniki juz zacz\ynają mnie mocniej mobilizować. Dzisiejszy dzionek to mój pierwszy o od teraz żąńć grzechów-też bym chciała zobaczyc za tydzień przynajmniej 1 kilogram mniej. pozdrawiam i życze miłego dnia
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ja już po śniadanku - tradycyjnie muesli i 4 kromeczki chrupkiego Teraz powoli się zbieram i jadę na poszukiwania wagi Miłego dnia i duuużo wytrwałości
|
|
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
sunsett też chyba będę musiała kupić nową wagę ale elektroniczną ponieważ kupiłam taką zwykłą wskazówkową i kiedy ostatnio weszłam na nią ważyłam 64kg a dziś weszłam i ważyłam 70kg buahahaha
a ubrania są mi mocno za luźne więc to raczej nie możliwe ![]() a więc narazie nie powiem ile ważę zrobię to jutro rano bo zawsze nejlepiej jest ważyć się rano ![]() a więc dziś na śniadanko jabłko i herbatka
|
|
#198 |
|
Przyczajenie
|
Ha^ dziewczynki Moje Kochane! wskoczyłam się pochwalić, że waga spadła mi z 70kg do 68;D Pewnie to woda, albo szok organizmu na niedostarczanie co dzień tony słodyczy. Ale i tak jestem mega szczęśliwa. Dość dobrze mi idzie, już nie myślę obsesyjnie o pysznych ciastkach, które jak na wypełniają moja lodówkę. Nie rzucam się na nie przy każdej możliwej okazji, bo bardzo chce wytrwać z wami
Do Cindy90: stosowałaś Therm LineII? Polecasz go? bo właśnie myślę o jego zakupie i nie mam sie kogo poradzić w tej sprawie. -------------------------------------------------- waga obecna: 68kg <mur> waga wymarzona: 55kg ;D |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Gratuluję moje kochane Ale wam zazdroszczę! Ja zaczynam od niedzieli, bo w sob na imprezkę idę jak już wspominałam Ale macie rewelacyjne wyniki Pogadamy za tydzień :P hihiNo jak na tym TLII schudłam rok temu z 61 do 54kg ale chyba 4 miesiące mi to zajęło albo więcej. Odchudzanie to proces długotrwały, a my często myślimy, że miesiąc i będziemy wyglądały jak boginie Niestety trzeba poczekać. Powodzenia kochane dajcie z siebie wszystko!!
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj nie podam swojej wagi ,bo niestety ołaziłam się po sklepach jak głupia i nie znalazłam tradycyjnej ,wskazówkowej wagi
![]() W ogóle to dostałam okres (już wiem, skąd taka chęć na słodkie w ostatnich dniach ), więc i tak waga nie byłaby wiarygodna .Jedyne, co mnie cieszy ,to że chyba troszkę spadł mi brzuszek Ubrałam dzisiaj sweterek na guziki , którego nie miałam na sobie już jakiś czas. Zawsze czułam się w nim mało komfortowo ,bo był straszliwie opięty i rozchodził się pomiędzy guzikami.. a dzisiaj leżał bardzo ładnie ![]() gaspared - moje gratulacje Oby tak dalej kochana Co do Therm Line II ,to dużo dobrego słyszałam na temat tych tabletek i też zamierzam sobie je sprawić w przyszłym tygodniu ![]() Jestem już po obiedzie - 2 łyżki ziemniaków , rybka i surówka z białej kapusty i marchewki Na drugie śniadanie niestety nie miałam czasu. Następna przegryzka koło 17 Powodzenia dziewuszki |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja miałam taki sam obiad jak Ty dzisiaj
Pozrdawiam
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
dzisiaj piątek, więc stanęłam na wadze i jestem zadowolona zgodnie z planem 1 kilogram w dół . Wczoraj dużo ćwiczyłam na hula hop Odważę się nawet napisać że bardzo dużo. Dzisiaj też hh przez godzinkę około i kilka minut nożyc poziomych. Widzę że macie duże postępy cieszę się z wami
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj mam dobry dzionek-jak narazie zjadłam jabłko, banana, malutka miseczkę zupki jarzynowej (ze śmietaną ale troszke białka nie zaszkodzi
)., jedno capucinko- kalorycznie to to ok.650kcal, to jeszcze kolacyjka i będzie dobrze. Na kolacje zjem cos warzywnego ,ale jeszcze nie wiem co.acha i wieczorem musze się zmusic do ćwiczeń-bo Wasze spadki mnie mobilizują mocno i chcę wam sie za tydzien pochwalic...napewno będzie czym.. pozdrawiam
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
dark chocolate - gratuluję
![]() Ja już po kolacji - tradycyjnie muesli i pieczywo chrupkie , a na podwieczorek było jabłko Dzień zaliczony do udanych - 3 dzień bez słodyczy i normalnego pieczywa
|
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Przyłanczam się! Lat 17, wzrost 180 cm waga w maju 80, teraz 90 (po nieudanej próbie wzmocnienia paznokci i brania przez miesiąć skrzypu...) Wstyd mi, więc ciiiii!.
Może jakieś rady dla początkującej? I najważniejsze- M O T Y W A C J A !
|
|
#206 |
|
Przyczajenie
|
Kalacia92 witam cię cieplutko kochana!
Jej widzę że tez słuchasz Paramore? ja normalnie kocham ten zespół! No musiałam to napisać, mimo że muzyka to nie główny wątek tego forum;p ale.. się nie mogłam powstrzymać;D
|
|
|
|
|
#207 |
|
BAN stały
|
Cześć Dziewczyny!
Boże jak mi wstyd całą moją dietę szlak trafił jestem beznadziejna obżarłam się jak świnia na śniadanie:jajko na kiełbasce +bułka z masłem obiad :wątróbka z pure z ziemniaków na małym talerzu kolacja:2 jajka i pół bułki a teraz będzie najgorsze ![]() 3 kawałki sękacza w czekoladzie potem pół czekolady wedla kokosowej do tego orzechy włoskie i pistacje ![]() Chyba zaraz zapadnę się pod ziemie
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj nagrzeszyłam, ale od dzisiaj dzielna bede-popatrz jak dziewczynom kilogramy uciekają- i pomysl ze za tydzien Tobie tez może polecą-trzymam kciuki.
|
|
|
#209 |
|
BAN stały
|
A właśnie że nie będę się nad sobą użalała koniec od jutra dalej lece z dietą
trudno się mówi stało się nie dam się będę walczyć nie poddam się tym razem ![]() OD JUTRA ZNÓW BĘDĘ TOCZYĆ TĄ WALKĘ NIE PODDAM SIĘ!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- DZIĘKUJE KATESIA KOCHANA JESTEŚ |
|
|
|
|
#210 |
|
Przyczajenie
|
chocolate lemon nie załamuj się! tez mam czesto chwile zwątpienia i wtedy rzucam się na lodówkę i pożeram wszystko co nazywa się "jedzeniem" bez względu co to jest i czy się rusza;P Ale potem (niestety po fakcie;/) uświadamiam sobie że takie chwile słabości są potrzebne! Bo wtedy cała złość, że tak się zachowałam zmienia się w silna wole i motywację do tego by zacząć od nowa! solidniej, konsekwentniej! Z pełnym oddaniem
a jak przeczytałam kiedyś w gazecie: 'nie ważny jest jaki był ostatni posiłek, ważne jaki będzie następny i kolejny". dasz radę Kochana! ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

i mam nadzieję że wytrwasz do końca jak my wszystkie tutaj wiem że udzielanie się w tym wątku dodaje mi mega motywacji dlatego nigdzie się stąd nie ruszam 

hehe

, jestem na siebie wściekła ale przeciez teraz juz po-muszę patrzeć od teraz a nie wstecz...
Tzn. mam wagę elektroniczną , ale niestety mam w domu krzywe podłogi ,w związku z czym w każdym miejscu pokazuje ona inną wartość(różnice kilku kilogramów). Chcę sobie kupić normalną, wskazówkową ,ale nie mam pojęcia gdzie takich sprzętów szukać
Ale wam zazdroszczę! Ja zaczynam od niedzieli, bo w sob na imprezkę idę jak już wspominałam 
całą moją dietę szlak trafił jestem beznadziejna obżarłam się jak świnia na