|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TK Maxx w Polsce
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
A wiecie może, kiedy otwiera się TK Maxx w M1 w Krakowie?
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
To że gdzieś na blogu były i to jeszcze angielskim nie znaczy, że dostaniesz je w Polsce
W każdym TK mogą być różne rzeczy, a dostawy są codziennie więc trzeba przychodzic i może akurat się trafią ![]() Tak, w lutym na pewno będzie otwarcie
Edytowane przez karoo098 Czas edycji: 2011-12-08 o 22:03 |
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Czy w TK Maxx są już wyprzedaże? Warto się wybrać? Do sklepu mam 100 km, więc wolałabym wcześniej wiedzieć
|
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
byłam dzisiaj w tym w Czeladzi faktycznie chaos ale można kilka rzeczy upolować, widziałam kilka ślicznych sukienek 80 zł sądzę że nie drogo ale same duże rozmiary .Kupiłam kurteczkę i nie jestem pewna co do zakupu ciągle się zastanawiam czy nie wymienić...
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
W Gdańsku to jakaś MASAKRA!!! BYłam trzy razy: dzień po otwarciu, miesią po otwarciu oraz kilka tygodni temu. Nigdy więcej. Same szmaty, podarte buty, poobijane meble z odchodzącym lakierem, herbaty i kawy z krótkim terminem ważności, i "No Name", jak chcę kupić markowy tani ciuch wolę jechać do outlet niz w TK MAXX.
Jestem w szoku, znam ten sklep z UK i zawse byłam zadowolona, niestety w Polsce to zwykły szmatex. |
|
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
a jak w warszawie?ktos byl?
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Do TkMaxx-u podchodze podobnie jak do zakupów w lumpeksie, nie ide po konkretną rzecz tylko idę gdy mam dużo wolnego czasu. Zdarzyło mi sie znaleść kilka perełek w okazyjnej cenie. Niestety większość sprzetu domowego wygląda juz na zniszczony, ciuchy bywaja podarte, do butów nawet nie podchodzę a ceny mimo obnizek są nadal wysokie.
|
|
|
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
rzadko bywam w TK i tylko raz kupiłam bieliznę - biustonosz już po jednym praniu się rozpadł. Ostatnio szukałam torebki - kupiłam sobie Gabora w TK za 100 (ich cena 270) - torebeczka bardzo fajna - zobaczymy jak będzie wyglądać po kilku miesiącach. Chcę jeszcze sobie kupić jakieś fajne buty i okulary słoneczne, bielizny juz tam nie kupię...
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Orientujecie się może czy w polskich TK MAXXach można znaleźć kosmetyki NARS?
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
W krakowskiej bonarce wczoraj nie było
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
A ja bardzo lubię ten sklep i naprawdę złowiłam tam pełno perełek.
|
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
Hey! zamierzam wybrać się do renomy we Wrocławiu do TK Maxx. Możecie napisać na jakie firmy zwracać uwagę?? Szczerze mówiąc połowy nie znam ;D
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
a kiedy zaczynają się wyprzedaże w TK-MAXX`ach? te 50%...jak to wygląda? dzięki z góry za info
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
heja
orientujecie się może jak to jest z tymi codziennymi dostawami w Tk maxxie? Słyszałam, że są codziennie...A ostatnio byłam 3 razy w tygodniu bo naprawde chciałam coś upolować i nie rzuciła mi się w oczy ani jedna nowa rzecz,wszystko to samo przez cały tydzien...
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy w którymś z wrocławskich Tk Maxxów dostanę teraz Bearpaw lub Uggi? Jeśli tak, to w jakiej cenie?
|
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
W Bonarce cięzko przegladnąć rzeczy na wieszakach ze wzgledu na ich ilość w jednym miejscu. Ceny ciuchów jak na outlet często zawyzone. Wyjątkiem są ciuchy męskie... mozna wyszukac jakas fajną polóweczke lub koszule w przystepnych pieniazkach
Bywam w TK maxie po artykuły dla psów... co prawda wybor niewielki ale bardzo ladne i tanie rzeczy (w porownaniu ze sklepami zoologicznymi) |
|
|
|
|
#200 |
|
maskott
|
|
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
ja we wtorek widzialam tylko bearpaw wysokie w kolorze ciemnej zieleni najwiecej bylo w roz duzychl 41 i 42 ale 39 i 38 chyba tez byly.ogolnie nie za ladne a kosztowaly chyba z 200zl. Ale za to sliczne sa w Opolu z wywinietym kozuszkiem fioletowe (winterberry),czarne i kremowe z guzkiem za 130zl tylko ze w rozm 38 wszystkie.a uggi byly i tu i tu ale w pazdzierniku. Od tej pory nie widzialam.
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a orientujecie sie moze jak to jest ze zwrotami ? Kupilam tacie soodenki w czeladzi bo bylam przejazdem, jednak okazaly sie za duze. Blizej mam do zabrza. Myslucie ze moge wymienic w zabrzu czy musze jechac tam gdzie kupilam ??
|
|
#203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo lubie TK w Bydgoszczy gdański podobnie jak dziewczyny pisały wcześniej dla mnie to porażka
![]() Upolowałam ostatnio bluzkę koszulową przecenioną z ponad 400 zł na 29 sama nadal jestem w szoku można trafić w super cenach zabawki oraz buty dla dzieci I faktycznie chyba łatwiej i okazyjnie może sobie ubrania tam sprawić mężczyzna
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczotaj w TK MAXX we Wrocławiu, koło Korony. Pamiętam ten sklep z reklam, ale nigdy wcześniej nie miałam okazji być. Chciałam kupić swojemu TŻowi jakąś koszulę na święta, a niestety on jest bardziej wybredny niż ja i po obchodzeniu wszystkich sklepów ten był ostatni
I jeszcze zachęcił mnie napis: wyprzedaże do -60%.Z reklamy wyobrażałam sobie to jako "jeden wielki mega modny sklep", ale jak weszłam po prostu mnie zamurowało... TŻta wygoniłam na dział męski, a sama trochę się porozglądałam za swoimi rzeczami. Wydaje mi się, że niejednym zwykłym secondhandzie są 100 razy ładniejsze ubrania niż tam i 200 razy lepszej jakości. A ceny? Z kosmosu.Żakiet przeceniony z 250 zł na 129 zł. Rzeczywiście okazja... W firmowym sklepie, gdzie co do jakości i wyglądu nie ma co nawet porównywać TKMAXXu, kupiłam żakiet przeceniony z 199 na 79. To samo z tą nieszczęsną koszulą dla TŻta. Również przecena z 250 na 99, ale była z takiego materiału, że wydaje mi się, że gdyby to założył i schylił się trochę, to na plecach by się mu podarła. Postanowiłam napisać, ponieważ jestem naprawdę zszokowana tym sklepem. I raczej nie prędko tam wrócę Nie wiem jak jest w innych, ale nie polecam tego obok wrocławskiej Korony
Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2012-12-22 o 09:08 |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
W Warszawie są fajne TkMaxx i można coś kupić naprawdę w promocji, okulary Marc Jacobs, Balanciaga za 300 zł, widziałam kurtki Michaela Korsa i BCBG za 300 zł.
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy rusza wyprzedaż w TK Maxx?
|
|
|
|
|
#208 |
|
histoire abracadabrante
|
A ja lubię TK
W kwestii ubrań jest sporo marek dla nas nieznanych, ale w zeszłym roku upolowałam koszulkę ukochanego Wildfoxa. Trzeba szukać ![]() Co do butów to nie zgadzam się, że nie są warte uwagi. W sezonie zimowym mnóstwo UGGów, Timberlandów, ostatnio mierzyłam Nike Free Run. TŻ kupił kurtkę Ralpha Laurena za 129 zł. Dużo ciekawych akcesoriów do domu, kosmetyki znanych marek (także polska Eris )Wg mnie, wskazana umiejętność szukania, a wręcz grzebania. Ja jestem zadowolona i bardzo lubię ten sklep |
|
|
|
|
#209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
Moda
|
Ja także bardzo lubię TK MAXX kupiłam tam juz niezliczoną ilośc rzeczy same światowe marki w śmiesznych cenach a także sporo butów i zabawek dla dzieciaków. Byłam także w Londynie w TK i uważam ze te w Polsce sa o niebo lepsze z uwagi na panujący w nich porządek w Londynie wszystkie ciuchy na ziemi jak po wybuchu bomby z kolei w Berlinie było najwiecej rzeczy i największy porządek tam z kolei mój TZ się odkupił
Edytowane przez caleczka Czas edycji: 2012-12-30 o 07:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

W każdym TK mogą być różne rzeczy, a dostawy są codziennie więc trzeba przychodzic i może akurat się trafią

sama nadal jestem w szoku
I jeszcze zachęcił mnie napis: wyprzedaże do -60%.