TK Maxx w Polsce - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-07, 13:44   #181
goskap2005
Raczkowanie

Dot.: TK Maxx w Polsce

Cytat:
Napisane przez Charmain Pokaż wiadomość
Przedwczoraj dość dokładnie przejrzałam dział z kosmetykami i nie rzuciły mi się w oczy żadne rzęsy
dziękuję za odpowiedź zatem pozostaje mi tylko allegro.
goskap2005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-07, 17:42   #182
baletki
Raczkowanie

A wiecie może, kiedy otwiera się TK Maxx w M1 w Krakowie?
baletki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-07, 17:51   #183
bellissa
Zadomowienie

GG do bellissa

Cytat:
Napisane przez baletki Pokaż wiadomość
A wiecie może, kiedy otwiera się TK Maxx w M1 w Krakowie?
Byłam w sobotę w M1 i było napisane, że w lutym...
bellissa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-08, 19:28   #184
karoo098
Raczkowanie

To że gdzieś na blogu były i to jeszcze angielskim nie znaczy, że dostaniesz je w Polsce W każdym TK mogą być różne rzeczy, a dostawy są codziennie więc trzeba przychodzic i może akurat się trafią

Tak, w lutym na pewno będzie otwarcie

Edytowane przez karoo098
Czas edycji: 2011-12-08 o 22:03
karoo098 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 17:26   #185
Ri Ri
Raczkowanie

Czy w TK Maxx są już wyprzedaże? Warto się wybrać? Do sklepu mam 100 km, więc wolałabym wcześniej wiedzieć
Ri Ri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 21:56   #186
Cocaiiinka
Rozeznanie

byłam dzisiaj w tym w Czeladzi faktycznie chaos ale można kilka rzeczy upolować, widziałam kilka ślicznych sukienek 80 zł sądzę że nie drogo ale same duże rozmiary .Kupiłam kurteczkę i nie jestem pewna co do zakupu ciągle się zastanawiam czy nie wymienić...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg avv.jpg (52,0 KB, 254 załadowań)
Stary 2012-02-09, 16:01   #187
brukus
Przyczajenie

W Gdańsku to jakaś MASAKRA!!! BYłam trzy razy: dzień po otwarciu, miesią po otwarciu oraz kilka tygodni temu. Nigdy więcej. Same szmaty, podarte buty, poobijane meble z odchodzącym lakierem, herbaty i kawy z krótkim terminem ważności, i "No Name", jak chcę kupić markowy tani ciuch wolę jechać do outlet niz w TK MAXX.

Jestem w szoku, znam ten sklep z UK i zawse byłam zadowolona, niestety w Polsce to zwykły szmatex.
brukus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 11:29   #188
olayahoo
Raczkowanie

a jak w warszawie?ktos byl?
olayahoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 15:55   #189
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olayahoo Pokaż wiadomość
a jak w warszawie?ktos byl?
Nie byłam ale od siostry słyszałam negatywne opinie, nic nie ma i drogo.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 16:55   #190
dacn
Zakorzenienie

Do TkMaxx-u podchodze podobnie jak do zakupów w lumpeksie, nie ide po konkretną rzecz tylko idę gdy mam dużo wolnego czasu. Zdarzyło mi sie znaleść kilka perełek w okazyjnej cenie. Niestety większość sprzetu domowego wygląda juz na zniszczony, ciuchy bywaja podarte, do butów nawet nie podchodzę a ceny mimo obnizek są nadal wysokie.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-29, 10:35   #191
Zuzka321
Przyczajenie

rzadko bywam w TK i tylko raz kupiłam bieliznę - biustonosz już po jednym praniu się rozpadł. Ostatnio szukałam torebki - kupiłam sobie Gabora w TK za 100 (ich cena 270) - torebeczka bardzo fajna - zobaczymy jak będzie wyglądać po kilku miesiącach. Chcę jeszcze sobie kupić jakieś fajne buty i okulary słoneczne, bielizny juz tam nie kupię...
Zuzka321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-30, 20:02   #192
_malayka
Zadomowienie

Orientujecie się może czy w polskich TK MAXXach można znaleźć kosmetyki NARS?

Wszystko jest piękne, nawet na pewno, jeśli się ma te dwadzieścia parę lat. Wtedy są złudzenia i miłość – i wszystko jest do zdobycia, bo właśnie te głupie dwadzieścia lat.

_malayka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-30, 20:15   #193
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _malayka Pokaż wiadomość
Orientujecie się może czy w polskich TK MAXXach można znaleźć kosmetyki NARS?
W krakowskiej bonarce wczoraj nie było
lele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-01, 09:11   #194
kasia03222
Raczkowanie

A ja bardzo lubię ten sklep i naprawdę złowiłam tam pełno perełek.
kasia03222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-06, 11:24   #195
angelofmydreams
Raczkowanie

Hey! zamierzam wybrać się do renomy we Wrocławiu do TK Maxx. Możecie napisać na jakie firmy zwracać uwagę?? Szczerze mówiąc połowy nie znam ;D
Stary 2012-10-21, 12:49   #196
madalena_b
Raczkowanie

a kiedy zaczynają się wyprzedaże w TK-MAXX`ach? te 50%...jak to wygląda? dzięki z góry za info
madalena_b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 15:33   #197
ilusja
Zakorzenienie

heja orientujecie się może jak to jest z tymi codziennymi dostawami w Tk maxxie? Słyszałam, że są codziennie...A ostatnio byłam 3 razy w tygodniu bo naprawde chciałam coś upolować i nie rzuciła mi się w oczy ani jedna nowa rzecz,wszystko to samo przez cały tydzien...
ilusja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 15:36   #198
_Roksi
Zadomowienie

Dziewczyny, czy w którymś z wrocławskich Tk Maxxów dostanę teraz Bearpaw lub Uggi? Jeśli tak, to w jakiej cenie?
_Roksi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 16:56   #199
1989emilia
Raczkowanie

W Bonarce cięzko przegladnąć rzeczy na wieszakach ze wzgledu na ich ilość w jednym miejscu. Ceny ciuchów jak na outlet często zawyzone. Wyjątkiem są ciuchy męskie... mozna wyszukac jakas fajną polóweczke lub koszule w przystepnych pieniazkach

Bywam w TK maxie po artykuły dla psów... co prawda wybor niewielki ale bardzo ladne i tanie rzeczy (w porownaniu ze sklepami zoologicznymi)
1989emilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 18:29   #200
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez _Roksi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy w którymś z wrocławskich Tk Maxxów dostanę teraz Bearpaw lub Uggi? Jeśli tak, to w jakiej cenie?
Ja się może w sobotę rzucę do renomy, mogę zobaczyć
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 19:52   #201
kasikbc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Roksi Pokaż wiadomość
ja we wtorek widzialam tylko bearpaw wysokie w kolorze ciemnej zieleni najwiecej bylo w roz duzychl 41 i 42 ale 39 i 38 chyba tez byly.ogolnie nie za ladne a kosztowaly chyba z 200zl. Ale za to sliczne sa w Opolu z wywinietym kozuszkiem fioletowe (winterberry),czarne i kremowe z guzkiem za 130zl tylko ze w rozm 38 wszystkie.a uggi byly i tu i tu ale w pazdzierniku. Od tej pory nie widzialam.
kasikbc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-03, 22:02   #202
Vegetka
Zakorzenienie

Dziewczyny, a orientujecie sie moze jak to jest ze zwrotami ? Kupilam tacie soodenki w czeladzi bo bylam przejazdem, jednak okazaly sie za duze. Blizej mam do zabrza. Myslucie ze moge wymienic w zabrzu czy musze jechac tam gdzie kupilam ??
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-03, 22:53   #203
karoo098
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a orientujecie sie moze jak to jest ze zwrotami ? Kupilam tacie soodenki w czeladzi bo bylam przejazdem, jednak okazaly sie za duze. Blizej mam do zabrza. Myslucie ze moge wymienic w zabrzu czy musze jechac tam gdzie kupilam ??
W każdym sklepie w Polsce można zwrócić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-17, 21:21   #204
Patrilla
Zakorzenienie

Bardzo lubie TK w Bydgoszczy gdański podobnie jak dziewczyny pisały wcześniej dla mnie to porażka
Upolowałam ostatnio bluzkę koszulową przecenioną z ponad 400 zł na 29 sama nadal jestem w szoku
można trafić w super cenach zabawki oraz buty dla dzieci
I faktycznie chyba łatwiej i okazyjnie może sobie ubrania tam sprawić mężczyzna na mnie ciężko rozmiar trafić
Stary 2012-12-22, 09:06   #205
kasia6713
Zakorzenienie

Byłam wczotaj w TK MAXX we Wrocławiu, koło Korony. Pamiętam ten sklep z reklam, ale nigdy wcześniej nie miałam okazji być. Chciałam kupić swojemu TŻowi jakąś koszulę na święta, a niestety on jest bardziej wybredny niż ja i po obchodzeniu wszystkich sklepów ten był ostatni I jeszcze zachęcił mnie napis: wyprzedaże do -60%.
Z reklamy wyobrażałam sobie to jako "jeden wielki mega modny sklep", ale jak weszłam po prostu mnie zamurowało...
TŻta wygoniłam na dział męski, a sama trochę się porozglądałam za swoimi rzeczami. Wydaje mi się, że niejednym zwykłym secondhandzie są 100 razy ładniejsze ubrania niż tam i 200 razy lepszej jakości. A ceny? Z kosmosu.Żakiet przeceniony z 250 zł na 129 zł. Rzeczywiście okazja... W firmowym sklepie, gdzie co do jakości i wyglądu nie ma co nawet porównywać TKMAXXu, kupiłam żakiet przeceniony z 199 na 79.
To samo z tą nieszczęsną koszulą dla TŻta. Również przecena z 250 na 99, ale była z takiego materiału, że wydaje mi się, że gdyby to założył i schylił się trochę, to na plecach by się mu podarła.
Postanowiłam napisać, ponieważ jestem naprawdę zszokowana tym sklepem. I raczej nie prędko tam wrócę Nie wiem jak jest w innych, ale nie polecam tego obok wrocławskiej Korony

Edytowane przez kasia6713
Czas edycji: 2012-12-22 o 09:08
kasia6713 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-22, 10:59   #206
gozia
Zakorzenienie

W Warszawie są fajne TkMaxx i można coś kupić naprawdę w promocji, okulary Marc Jacobs, Balanciaga za 300 zł, widziałam kurtki Michaela Korsa i BCBG za 300 zł.
Stary 2012-12-26, 13:03   #207
Maqua
Zakorzenienie

Kiedy rusza wyprzedaż w TK Maxx?
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-26, 14:56   #208
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

A ja lubię TK
W kwestii ubrań jest sporo marek dla nas nieznanych, ale w zeszłym roku upolowałam koszulkę ukochanego Wildfoxa. Trzeba szukać
Co do butów to nie zgadzam się, że nie są warte uwagi. W sezonie zimowym mnóstwo UGGów, Timberlandów, ostatnio mierzyłam Nike Free Run.
TŻ kupił kurtkę Ralpha Laurena za 129 zł. Dużo ciekawych akcesoriów do domu, kosmetyki znanych marek (także polska Eris )
Wg mnie, wskazana umiejętność szukania, a wręcz grzebania. Ja jestem zadowolona i bardzo lubię ten sklep
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-26, 15:04   #209
mayahh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
Byłam wczotaj w TK MAXX we Wrocławiu, koło Korony. Pamiętam ten sklep z reklam, ale nigdy wcześniej nie miałam okazji być. Chciałam kupić swojemu TŻowi jakąś koszulę na święta, a niestety on jest bardziej wybredny niż ja i po obchodzeniu wszystkich sklepów ten był ostatni I jeszcze zachęcił mnie napis: wyprzedaże do -60%.
Z reklamy wyobrażałam sobie to jako "jeden wielki mega modny sklep", ale jak weszłam po prostu mnie zamurowało...
TŻta wygoniłam na dział męski, a sama trochę się porozglądałam za swoimi rzeczami. Wydaje mi się, że niejednym zwykłym secondhandzie są 100 razy ładniejsze ubrania niż tam i 200 razy lepszej jakości. A ceny? Z kosmosu.Żakiet przeceniony z 250 zł na 129 zł. Rzeczywiście okazja... W firmowym sklepie, gdzie co do jakości i wyglądu nie ma co nawet porównywać TKMAXXu, kupiłam żakiet przeceniony z 199 na 79.
To samo z tą nieszczęsną koszulą dla TŻta. Również przecena z 250 na 99, ale była z takiego materiału, że wydaje mi się, że gdyby to założył i schylił się trochę, to na plecach by się mu podarła.
Postanowiłam napisać, ponieważ jestem naprawdę zszokowana tym sklepem. I raczej nie prędko tam wrócę Nie wiem jak jest w innych, ale nie polecam tego obok wrocławskiej Korony
Ten w Renomie też jest, moim zdaniem, słaby - byłam tam kilka razy, ale nigdy niczego tam nie kupiłam. Dla mnie jest tam zbyt duży chaos, wszystko jest porozwalane i tak jak już któraś z dziewczyn wcześniej pisała - rzeczy są często uszkodzone. No i ceny nie są tak korzystne, jak za granicą.
mayahh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-30, 07:15   #210
caleczka
Moda

Ja także bardzo lubię TK MAXX kupiłam tam juz niezliczoną ilośc rzeczy same światowe marki w śmiesznych cenach a także sporo butów i zabawek dla dzieciaków. Byłam także w Londynie w TK i uważam ze te w Polsce sa o niebo lepsze z uwagi na panujący w nich porządek w Londynie wszystkie ciuchy na ziemi jak po wybuchu bomby z kolei w Berlinie było najwiecej rzeczy i największy porządek tam z kolei mój TZ się odkupił

Edytowane przez caleczka
Czas edycji: 2012-12-30 o 07:16
caleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości