|
|
#181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - niecierpliwe czarownice - część VIII : daleko jeszcze ? ;)
Cytat:
a jestem w tym naprawdę dobra jeśli tylko tego chce nawet wczoraj kiedy rozmawialiśmy o moim prawku to stwierdził że właśnie chce mu zrobić na złość tym że nie chcę jeździć, a no nie chce jeździć bo nie chce żeby on mnie do tego zmuszał a cały czas słyszę "MUSISZ jeździć żeby się nauczyć, MUSISZ zrobić to prawko, MUSZISZ!" a ja wcale nic nie muszę zaczęłam robić prawko bo chciałam, więc się nauczę jeździć bo chcę ale nie na zasadzie że on cały czas się mnie będzie pytał "kiedy pojeździsz bo MUSZISZ jeździć bo inaczej się nie nauczysz" jak będę czuła się zmuszona to się nie nauczę bo tak już mam lepiej mi się uczy jak nic nie muszę, nie czuję presji ![]() ja mu chce tylko pokazać że to nie jest tak że on może olewać tematy na które ja chce rozmawiać a na te o których on chce to zawsze i wszędzie będziemy gadać, tak nie będzie proste, choć może się to wydać złośliwe, domyślam się ale póki co nie mam zamiary tego zmieniać ![]() Cytat:
no ale do niego to nie dociera że nie u wszystkich jest źle, że nie u wszystkich ślub = koniec życia
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się w tym sklepie zapimpkam
Nudy jak nie wiem. A z tą nową to co mamy zrobić? To koleżanka naszej "kierowniczki" jeszcze od liceum. Zachowuje się jakby pozjadała wszystkie rozumy,do tego probuje oczernić moją koleżankę. Ale jak mój przyszł szwagier usłyszał,że ona gada do dziewczyn z innych sklepów o tym co my mamy w komputerach to się nieźle zeźlił. Ona próbuje różnych machinacji to ją będziemy tępić...bez kitu![]() Paula nooo kwitnie. Oby tak dalej Jeszcze wczoraj gadałam z moją Mamą o tym gdzie będziemy mieszkać i żebyśmy nie mieszkali z Rodzicami. Mama TŻa jest fajna babeczka,ale jeśli idzie o sprawy finansowe to bardzo się wtrąca... A mój TŻ to ciągle chodzi taki dumny i ciągle do mnie mówi "Moja Narzeczona" hehe. Wczoraj zapomniałam ubrac pierścionka to był zły. I powiedział,że do pracy i na uczelnię muszę ZWŁASZCZA zawsze pamiętac,żeby założyć. A on mysli,że to wszyscy faceci będą wiedzieć,że to zaręczynowy? A był też u kolegi,który jest już po ślubie (wpadli sobie).Noi go potem pytalam,co ten koelga na wieść o zaręczynach. Kolega podobno,że super. Podpuszczałam TŻa,czy tamten nie mówił czasem,że małżeństwo to zło itp. Na szczęście nic takiego nie było
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Grape o to mi wlasnie chodzi ze tych dobrych przykladow nie dostrzegaja
![]() Motylku to ja sie ciesze waszym szczesciem
Edytowane przez 6paula9 Czas edycji: 2009-10-19 o 13:19 |
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
już nie mogę nauki, ale muszę być twarda! (a w kolejce poza matmą czekają jeszcze dwa kursy programu cdn optima...)
dziś dentysta znów, aaaa.... |
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję i przeczuwam, że ten tydzień przyniesie nam choć trochę radości
![]() Motylku ![]() Choji powodzenia jeśli Cię to pocieszy, ja mam dziś szefa na wizytacji, a jestem zupełnie nieprzygotowana.
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
No, to prawda. Motylek i Soy nam tu trochę rozświetlają
![]() Justyna, też dasz radę. Wizytacje są przereklamowane
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, tyle że ty zdolniacha jesteś
więc powalisz go na kolana![]() a w sprawie roboty nikt się nie odezwał..;/ |
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, ja wiem, zwłaszcza w jego przypadku, ale mimo wszystko wolę go nie mieć na kursie
![]() Choji, ojjjj przeceniasz mnie
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Dziewczyny, zdecydowałam się na pozowanie do aktów artystycznych. TŻ przy tym będzie.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie znowu dołek dopadł
![]() może to naprawdę ze mną jest coś nie tak że on po takim czasie dalej ma wątpliwości i to tak odwleka?? cały czas mam w głowie to jedno pytanie które: "Czy zastanowiłaś się choć przez chwilę dlaczego jeszcze nie śpieszy mi się do ślubu z Tobą?" padło ono w gniewie czy nie w gniewie ale padło............ może faktyczni mam coś z psychiką............... wczoraj znowu się mnie pytał dlaczego tak często i tak drastycznie mi się humor zmienia? a ja nie mam pojęcia dlaczego tak jest.......... jest chwila że się śmieje i jestem radosna a za 5 min już popadam w dołek....... dobrze że mamy tu Motylka i Soy bo dzięki nim wiem że warto czekać mimo wszystko
|
|
#191 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najepierw wklepuję, potem folia i ćwiczę w tej folii pocąc się? Czy najpierw ćwiczyć, potem balsam i folia???Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Nie za dużo rozmyślasz? Przecież chce być z Tobą I w ogóle co to za avek???? ![]() ![]()
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-10-19 o 14:05 |
|||
|
|
|
#192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) folia i mozna na to zalozyc bluze ciepla i tak cwiczyc folia sie zwija np przy brzuszkach niestety![]() a i jak jest dobry balsam to mozna czuc lekkie mrowienie
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy to przez pogodę czy przez Irlandię ale w Pl mi się to aż na taką skalę nie zdarzał o a teraz TŻ mi na to zwraca częściej uwagę i wczoraj nawet powiedział że coraz mniej mu się to podoba i że zaczyna się martwić czy to nie początki jakiejś depresji czy coś w tym stylu na co ja mu odpowiedziałam że to może ............. menopauza ale i tak wasze opowieści poprawiają mi humor Hajja Hawwa gratuluje odwagi to może być fajne doświadczenie edit: ale że niby mój? coś się Pani nie podoba w zdjęciu mojego autorstwa? ![]() ![]() ![]() moje chmurki się nie podobają? ![]() ![]() ![]() nie to nie
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-10-19 o 14:12 |
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny,
hmmm... właściwie nie wiem czy powinnam pisać w tym wątku. Chyba tak. Albo i nie. Nie wiem. Mój TŻ bardzo chce ślubu, naprawdę BARDZO. Nie wiem, chyba się boi, że mu zwieję :P <żart> Powiedział już o tym swoim rodzicom, siostrze, szwagrowi, przyjaciołom, mi oczywiście też Rozmawialiśmy o tym parę razy, wstepnie ustaliliśmy, że fajną datą na ślub byłby 18 czerwca 2011, akurat będę po obronie jak dobrze pójdzie ![]() Gdzie jest problem? J. wymyślił, że oświadczy się na wiosnę 2010, co oznacza, że zostanie jakiś rok na zaplanowanie całej ceremonii. Jestem przerażona! Nie chcę biegać z rozwianym włosem po salach, kościołach, zespołach i kwiaciarniach. On wie jaki mam rozmiar palca, pierścionki oglądalismy w necie, wiec wie jakie mi się podobają. Wiem,, że się oświadczy-pytanie moje jest inne: JAK GO TROCHĘ POSPIESZYĆ??
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Verochka obawiam sie ze niema na to sposobu
Edytowane przez 6paula9 Czas edycji: 2009-10-19 o 14:21 |
|
|
|
#196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chmurki nie super bo szare - znów pachnie dołem . A dołom mówimy NIE! A Tobie co, tak się lanie spodobało, że się jeszcze wystawiasz? ![]() Weź coś zrób , posłuchaj muzy - mi np. Claris wprawiła dziś w dobry humor przypominając pewien zespół savage garden Czeko-czeko-czekolada też poprawia humor. Albo zapach. Otaczaj się ładnymi przedmiotami, pozwalaj się kochać TŻtowi, powspominaj miłe rzeczy. Nie wiem, poprostu uśmiechaj się Codziennie.A to z folią - sprawdzone? Na własnej skórze?
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Verochka bardzo łatwo
Powiedz,że teraz trzeba sale rezerwować z 2 lata wcześniej. Może podziała My też mamy w 2011 a już w ciągu tygidnia podejmiemy decyzję i będziemy rezerwować![]() A ja doszłam do wniosku,że niepotrzebny mi organizator.Jak zobacyzłam zakres ich obowiązków to uznałam,że to wszystko mogę ja załatwić. No ,może poza "koordynowaniem dnia ślubu"-do tego by się przydał ![]() Oferujemy: - przygotowanie scenariusza ślubu i wesela - opracowanie budżetu ślubnego - pomoc w przygotowaniu dokumentów potrzebnych do zawarcia Związku Małżeńskiego - pomoc w wyborze zaproszeń i zawiadomień - wybór miejsca ślubu i wesela - pomoc przy wyborze sukni ślubnej i garnituru - stylizację Pary Młodej ( dodatki do stroju, fryzjer, kosmetyczka, wizażystka, manicure ) - dekorację kościoła/ Urzędu Stanu Cywilnego/Sali weselnej - oprawę muzyczną ceremonii ślubnej i weselnej - wynajęcie samochodu - bukiet ślubny, dekorację samochodu - catering - tort weselny - kurs tańca dla nowożeńców - transport i nocleg dla gości weselnych - reportaże filmowe i fotograficzne, zdjęcia plenerowe i studyjne - wszelkiego rodzaju atrakcje podczas ceremonii zaślubin i wesela - usługi dodatkowe - ślubne pamiątki - ślub niespodzianka - koordynacja dnia ślubu Tak więc to wszystko i tak będziemy załatwiać. Ale od dekoracji wynajmiemy dekoratora. Nawet na Allegro kupiłam za 6 zł specjalny program do organizacji wszystkiego haha.Jestem zakręcona ![]()
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście że sprawdzone na sobie ![]() czekolada zbyt kaloryczna ![]() a muzyki słucham cały czas bo inaczej to ja nie umiem ![]() zaraz muszę iść na pocztę i zapłacić za TV bo nam kara przyjdzie to może skoczę na zakupki
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie wylądowałam w szkole
Soy aleś Ty radosna Motylku przygotowania, na całego
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja juz po raz tysieczny oglosilam moj rozwod z czekolada ale juz do mnie przemawia batonik ktory lezy i czeka na chwile mej slabosci
|
|
#202 | ||
|
Rozeznanie
|
No to dziewczyny muszę wypróbować z tym balsamowaniem.("ale kto się balsamuje za życia?"
) Zamast chuść , tyję przed własnym ślubem. A latem tak ładnie mi szło - codziennie 1-1,5h ćwiczeń Się wezmę za siebie. Dzięki za patentCytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
"Wysiłek fizyczny, to najzdrowsze uzależnienie" Powinnam tym hasłem wytapetować sobie pokój
|
|
|
#203 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzis dla odmiany mam piekna zlota jesien bo sniegu juz jest niewiele slonko swieci i nawet cieplo jest ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
pamietam ze 2lata temu dostalam kalendarz na sciane z jakas dziewczyna siedzaca na samochodzie (nie zaden rozbierany mialam motywacje jak cholera
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Soy a jak tam u Ciebie?Ilu masz gości? Sukienka wybrana?
B Ty to już niedłuuuugo![]() Ja mam jeszcze tyle czasu a już tyle zaplanowane Bo ja taka jestem nienormalna![]()
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
a tam to ja nigdy nie mam motywacji do ćwiczenia
|
|
|
|
#206 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Chyba faktycznie postraszę go trochę, że te sale trzeba rezerwować 2 lata przed
moze wtedy ruszy z kopyta ![]() A szczerze powiedziawszy, to jeszcze pare miesiecy temu bardzo, bardzo chciałam być oficjalna narzeczoną, a teraz kiedy wiem, że to się zbliża, to jestem coraz bardziej spanikowana ![]() Boję się takich bzdetów, że aż strach: tego, że mam 23 lata, a on 30 i ze zaraz zrobi sie "zdziadziały" , ze moze jeszcze za wczesnie na slub, ze zycie po slubie diametralnie sie zmieni, i tym podobne bzdety... panikuje straszliwie, ale strasznie go kocham i wiem, że to TEN.Czy ja oszalałam?
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez boje sie ślubu i jak to bedzie, ale takie zycie
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Hajja no nie wiem
Szczególnie ze wyjazd nawet weekendowy sie nie szykuje żaden w tym roku, Sylwestra też nie spędzimy razem... aj, nie wybiegam myślami tak daleko...
Edytowane przez Basiek19 Czas edycji: 2009-10-19 o 15:41 |
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
Jednak nici z piwa
![]() ale najpierw ide na spacer z tygrysem milego popoludnia
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

a jestem w tym naprawdę dobra jeśli tylko tego chce
to stwierdził że właśnie chce mu zrobić na złość tym że nie chcę jeździć, a no nie chce jeździć bo nie chce żeby on mnie do tego zmuszał a cały czas słyszę "MUSISZ jeździć żeby się nauczyć, MUSISZ zrobić to prawko, MUSZISZ!" a ja wcale nic nie muszę
proste, choć może się to wydać złośliwe, domyślam się 

Nudy jak nie wiem. A z tą nową to co mamy zrobić? To koleżanka naszej "kierowniczki" jeszcze od liceum. Zachowuje się jakby pozjadała wszystkie rozumy,do tego probuje oczernić moją koleżankę. Ale jak mój przyszł szwagier usłyszał,że ona gada do dziewczyn z innych sklepów o tym co my mamy w komputerach to się nieźle zeźlił. Ona próbuje różnych machinacji to ją będziemy tępić...bez kitu

powodzenia
jeśli Cię to pocieszy, ja mam dziś szefa na wizytacji, a jestem zupełnie nieprzygotowana.

to może być fajne doświadczenie
coś się Pani nie podoba w zdjęciu mojego autorstwa? 
Się wezmę za siebie. Dzięki za patent
salonu a później pokazywał mi kino domowe a ja reagowała na jego propozycje milczeniem