Październikowe PM :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-15, 12:45   #181
judith8
Rozeznanie

Dot.: Październikowe PM

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Dzięki

Te Twoje kociaki są przeurocze Musisz mieć wesoło w domu

A i dziewczyny, które jeszcze nie dały zaproszeń do druku to sprawdzajcie pisownie, literówki itp., itd., bo firmy z reguły nie ponoszą odpowiedzialności za to tylko drukują to co im damy, żeby nie było, ż ena zaproszeniu będą byki
Ja to dziś tak prze dwysłaniem tekstu zagłębiałam się w ortografię polską, że zgłupiałam, ale jednak jakoś się udało. Moje dylematy dotyczyły skrótu pod wezwaniem p.w., czy pw. okazało, się że obie formy poprawne, tylko ta druga starsza. Kolejny problem to święty kościoła. Teraz już wiem, że piszemy Święty Marcin ale św. Marcin. Raz z dużej raz z małej. Tyle moich przemyśleń językowych
mam i co chwile sprzatamy bo tak linieja ech, ale kazdy ma swoja historie i za nic bysmy ich nie oddali

co do przepraw z zaproszeniami to u nas kupilismy kartki w empiku ktore nam sie spodobaly i ja drukowalam tresc zaproszen i cielam gilotyna, tz mial tylko sprawdzic czy bykow nie zrobilam i zrobilam w swoim numerze telefonu bylam na niego zla bo okazalo sie ze nawet nie spojrzal i stwierdzil ze nikt nie zauwazy, chodzilo o moich i jego rodzicow bo umowilismy sie ze damy im zaproszenia w konkretnym dniu i oni o tym wiedzieli a glupio bylo powiedziec ze nie damy bo byka mamy w zaproszeniu i wiecie co, moja mama zauwazyla i powiedziala myslalam ze sie spale ze wstydu teraz sama wszystko zrobilam, sprawdzilam, powycinalam, powklejalam i jest dobrze (rodzicom musielismy dac drugi raz bo jako jedyny dostali wczesniej te sierpniowe)
Stary 2009-05-15, 13:11   #182
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
co do przepraw z zaproszeniami to u nas kupilismy kartki w empiku ktore nam sie spodobaly i ja drukowalam tresc zaproszen i cielam gilotyna, tz mial tylko sprawdzic czy bykow nie zrobilam i zrobilam w swoim numerze telefonu bylam na niego zla bo okazalo sie ze nawet nie spojrzal i stwierdzil ze nikt nie zauwazy, chodzilo o moich i jego rodzicow bo umowilismy sie ze damy im zaproszenia w konkretnym dniu i oni o tym wiedzieli a glupio bylo powiedziec ze nie damy bo byka mamy w zaproszeniu i wiecie co, moja mama zauwazyla i powiedziala myslalam ze sie spale ze wstydu teraz sama wszystko zrobilam, sprawdzilam, powycinalam, powklejalam i jest dobrze (rodzicom musielismy dac drugi raz bo jako jedyny dostali wczesniej te sierpniowe)
No wiedziałam, że o czymś zapomniałam Wam napisać Dzięki Judith już nadrabiam
Przeszukując tekst zaproszenia przed wysłaniem do firmy znalazłam byka jak się patrzy i to gdzie? w numerze telefonu TŻ, zamiast 381 było 391 i on to jeszcze czytał wczoraj a ten błąd był od stycznia jak tylko wydrukowałam sobie pierwszy tekst i nikt z nas się nie skapnął To by goście sobie podzwonili do nas z potwierdzeniem No nic ważne, że wyłapane w porę

Pytanie do dziewczyn za 100punktów?
1) Mam w zaproszeniu godzina 12 a nie powinno być 12.00 albo 12:00 albo jeszcze inaczej? Jak Wy macie?
2) No i teraz (wcześnie) zaczęłam się zastanawiać na którą obiad w drugi dzień? Mam napisaną na 13, ale mam wątpliwości. Może jednak na 12? Wprawdzie knajpa otwarta od 13, ale babka powiedziała, że nam nawet na 11:30 zrobi jak chcemy. Wesele będzie tak do 3 rano, potem dojazd, pójdą spać koło 4 to wyspali i wyszykowali by się do 12 ? bo czym wcześniej obiad tym wcześniej wyjadą, a październik wiadomo szybko ciemno. No ale znów lepiej żeby się wyspali no nie? Poradźcie coś plissss

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 13:17   #183
judith8
Rozeznanie

Cytat:
1) Mam w zaproszeniu godzina 12 a nie powinno być 12.00 albo 12:00 albo jeszcze inaczej? Jak Wy macie?
2) No i teraz (wcześnie) zaczęłam się zastanawiać na którą obiad w drugi dzień? Mam napisaną na 13, ale mam wątpliwości. Może jednak na 12? Wprawdzie knajpa otwarta od 13, ale babka powiedziała, że nam nawet na 11:30 zrobi jak chcemy. Wesele będzie tak do 3 rano, potem dojazd, pójdą spać koło 4 to wyspali i wyszykowali by się do 12 ? bo czym wcześniej obiad tym wcześniej wyjadą, a październik wiadomo szybko ciemno. No ale znów lepiej żeby się wyspali no nie? Poradźcie coś plissss
1) ja mam 16.00
2) obstawialalbym 12.00
my jak bylismy na weselu to bawilismy sie do 4.00 rano i sniadanie bylo serwowane okolo 10.00-11.00, 13.00 to chyba za pozno glodni moga byc z rana

pytanie - czy macie suknie z halkami? moja kolezanka kupuje i pani jej zaspiewala 200pln a w zeszlym roku wiem ze dodawali za free
ile wy placicie, bo sie zastanawaiamy czy 200pln to nie za duzo

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-05-15 o 13:19
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 13:28   #184
hipka80
Raczkowanie

Cytat:
1) ja mam 16.00
2) obstawialalbym 12.00
my jak bylismy na weselu to bawilismy sie do 4.00 rano i sniadanie bylo serwowane okolo 10.00-11.00, 13.00 to chyba za pozno glodni moga byc z rana

pytanie - czy macie suknie z halkami? moja kolezanka kupuje i pani jej zaspiewala 200pln a w zeszlym roku wiem ze dodawali za free
ile wy placicie, bo sie zastanawaiamy czy 200pln to nie za duzo

szczerze mówiąc ja nie pamietam na którą mam poprawiny, ale chyba na 13 i raczej nie ma opcji wcześniej
judith, mi w salonie powiedzieli, ze 150 za halke albo 50% ceny wypożyczenie. Taka w necie kosztuje 132 PLN
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg h2m.jpg (13,8 KB, 7 załadowań)
Stary 2009-05-15, 15:41   #185
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
A i dziewczyny, które jeszcze nie dały zaproszeń do druku to sprawdzajcie pisownie, literówki itp., itd., bo firmy z reguły nie ponoszą odpowiedzialności za to tylko drukują to co im damy, żeby nie było, ż ena zaproszeniu będą byki
Ja to dziś tak prze dwysłaniem tekstu zagłębiałam się w ortografię polską, że zgłupiałam, ale jednak jakoś się udało. Moje dylematy dotyczyły skrótu pod wezwaniem p.w., czy pw. okazało, się że obie formy poprawne, tylko ta druga starsza. Kolejny problem to święty kościoła. Teraz już wiem, że piszemy Święty Marcin ale św. Marcin. Raz z dużej raz z małej. Tyle moich przemyśleń językowych

SSR super, ze napisalas o swoich przemysleniach odnosnie tekstu zaproszen, bo pomoglas mi w sprawie skrotu "pod wezwaniem".
W zaproszeniu tez napisalabym 12:00, my bedziemy miec 14:00.
Obiadek pewnie, ze o 13 (myslalam, ze nawet o 14, ale faktycznie goscie moga zglodniec bardzo). my robimy poprawiny, wiec pewnie tak na 15-16 bedziemy zapraszac na drugi dzien, bo wesele raczej bedzie trwalo dlugo.

judith ja mam suknie z halka i pani zapisala mi cene 200,-

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 16:27   #186
mysia7a
Raczkowanie

Macie racje... chyba jednak wyslemy tylko powiadomienia... jakoś nie jestem z nimi specjalnie związana...

No i wstawiam zdjęcia

A i jeszcze się pochwale, że moja ciężka praca nad pisaniem licencjata została dzisiaj potwierdzona podpisem przez promotora i mam z głowy ufff
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020844.jpg (32,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020845.jpg (24,1 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020846.jpg (29,0 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez mysia7a
Czas edycji: 2009-05-15 o 16:37
mysia7a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 16:34   #187
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mysia7a Pokaż wiadomość
Macie racje... chyba jednak wyslemy tylko powiadomienia... jakoś nie jestem z nimi specjalnie związana...

No i wstawiam zdjęcia

A i jeszcze się pochwale, że moja ciężka praca nad pisaniem licencjata została dzisiaj potwierdzona podpisem przez promotora i mam z głowy ufff
GRATULACJE

a buciki super

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-15, 17:52   #188
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
No wiedziałam, że o czymś zapomniałam Wam napisać Dzięki Judith już nadrabiam
Przeszukując tekst zaproszenia przed wysłaniem do firmy znalazłam byka jak się patrzy i to gdzie? w numerze telefonu TŻ, zamiast 381 było 391 i on to jeszcze czytał wczoraj a ten błąd był od stycznia jak tylko wydrukowałam sobie pierwszy tekst i nikt z nas się nie skapnął To by goście sobie podzwonili do nas z potwierdzeniem No nic ważne, że wyłapane w porę
no i ladnie

Cytat:
1 ja mam 12.00
2 jak bylam na 2dniowym, to 2 dzien sie zaczynal obiadem o 12

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 19:46   #189
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:

No i wstawiam zdjęcia

gratuluje uzyskania podpisu promotora to kiedy obrona?

buciki bardzo ladne

Stary 2009-05-15, 22:29   #190
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
1) ja mam 16.00
2) obstawialalbym 12.00
Dzięki. Już teraz wiem, że będzie na pewno 12.00
Co do drugiego dnia to musę porozmawiać z mamą, może ona jeszcze jakieś sugestie będzie miała. Ale fakt jak ja byłam na weselu brata TŹ to byliśmy w domu chyba po 6.00, zdążyłam się wyspać, wykąpać, iść do kościoła, pojechać do zbrosławic po samochód i jechać na obiad na 13. Tylko to była nerwówka i maraton niestety. Muszębrać też pod uwagę fakt, że jedna łązienka przypada na 6 osób na moich noclegach i zaczym sięwszyscy umyją to trochę zejdzie. O 4 na noclegach, do 5-6 mycie, spanie do 11-12 to chyba będzie ok ta 13, bu jak ja to sobie wszystko komplikuję
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
SSR super, ze napisalas o swoich przemysleniach odnosnie tekstu zaproszen, bo pomoglas mi w sprawie skrotu "pod wezwaniem".
W zaproszeniu tez napisalabym 12:00, my bedziemy miec 14:00.
Obiadek pewnie, ze o 13 (myslalam, ze nawet o 14, ale faktycznie goscie moga zglodniec bardzo). my robimy poprawiny, wiec pewnie tak na 15-16 bedziemy zapraszac na drugi dzien, bo wesele raczej bedzie trwalo dlugo.
Cieszę się, że na coś się przydałam, ale chyba się z tą pomocą pospieszyłam:/ Właśnie teraz doczytałam na Opoce i w ogóle na stronach kurii, że pod wezwaniem formę po II wojnie ujednolicili i pisze się teraz pw. Sorki, że namieszałam, ale też w zaproszeniu napisałam p.w. (choć taki zapis też jest dopuszczalny według niektórych) I dzięki za odpowiedź w sprawie 2 dnia.
Cytat:
No i wstawiam zdjęcia

Gratulacje potwierdzenia pracy Mysia to są Twoje buty na ślub? No niezły obcas.
Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość

1 ja mam 12.00
2 jak bylam na 2dniowym, to 2 dzien sie zaczynal obiadem o 12
No ja już sama nie wiem co z tą godziną ale dzięki za odpowiedź

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.

Edytowane przez SSR
Czas edycji: 2009-05-15 o 23:25
Stary 2009-05-16, 09:29   #191
mysia7a
Raczkowanie

Ach dziękuje... Butki wysokie, ale to taka nietypowa okazja, na co dzień raczej na płaski chodzę...
Obrona w połowie czerwca, jeszcze tylko kilkanaście książek do przeczytania...

Co do drugiego dnia to raczej wam zbytnio nie pomogę.... nie robimy żadnych poprawin. Ale tak myślę, że taka godzina 12, mogłaby być, bo jeżeli ktoś się nie wyrobi i spóźni, to jednak będzie przecież mógł liczyć na coś jeszcze do jedzenia no chyba, że przyjdą jakieś wcześniejsze łakomczuchy i wszystko zjedzą

Natomiast mój brat robił poprawiny o godzinie 15... cała zabawa skończyła się o 6 nad ranem... ale już na ta 15 przyszło mniej niż połowa osób, która była na weselu... ci którzy byli na spokojnie sobie rozmawiali, jedli, no i w tle była jakaś muzyczka... ale raczej to już wyglądało bardziej kameralnie niż dzień wcześniej
Stary 2009-05-16, 10:42   #192
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:

No i wstawiam zdjęcia

Śliczne buciki no i gratulacje zatwierdzenia pracy
Stary 2009-05-16, 10:47   #193
ania120kg
Raczkowanie

Witam dziewczyny, nie wiem jak mogłam dopiero teraz wpaść na ten wątek , ale zobaczyłam i jestem. Mój ślub 17.10.2009Nie mam jeszcze kiecki, zaproszeń itp , ale jestem na dobrej drodze! I proszę o dołączenie mnie do wątku. Serdecznie witam wszystkich
ania120kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 12:08   #194
mysia7a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Śliczne buciki no i gratulacje zatwierdzenia pracy
Nie dziekuje, żeby nie zapeszyć A butki, rzeczywiście się udały

Cytat:
Napisane przez ania120kg Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny, nie wiem jak mogłam dopiero teraz wpaść na ten wątek , ale zobaczyłam i jestem. Mój ślub 17.10.2009Nie mam jeszcze kiecki, zaproszeń itp , ale jestem na dobrej drodze! I proszę o dołączenie mnie do wątku. Serdecznie witam wszystkich
Witaj A masz jakieś zdjęcia sukieneczki, która Ci się podoba? Pokazuj pokazuj

A ja tak siedze sobie w pracy, cisza... nic się nie dzieje Dobrze, że jeszcze dwie godziny..
Stary 2009-05-17, 08:48   #195
malenstwoKr
Raczkowanie

Cytat:

No i wstawiam zdjęcia

Gratuluję Butki prześliczne, takie moglabym mieć a gdzie kupiłaś jeśli można wiedzieć.

http://www.suwaczek.pl/cache/5face29211.png
malenstwoKr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 15:12   #196
judith8
Rozeznanie

Cytat:
witmy, dopisalam cie do kalendrza

dziewczyny ja nie wiedzialam ze z obraczkami jest takie zamieszanie, bierzemy najprostsze z tytanu, ktore kosztuja cale 200pln wiem cena jest masakrycznie niska, w kazdym razie bylismy wczoraj na przymiarce i nija bedzieny poszerzac, zmniejszac szerokosc itd. az mi glupio ze takie tanie obraczki bierzemy i tyle z nimi roboty
Stary 2009-05-17, 17:42   #197
annyonne
Raczkowanie

Witam koleżanki
Również ślubuję w październiku - 10.10.2009r.
annyonne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 21:59   #198
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
Witam koleżanki
Witam
JAk tam twoje przygotowania, sukienka zakupiona
Stary 2009-05-18, 09:29   #199
mysia7a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malenstwoKr Pokaż wiadomość
Gratuluję Butki prześliczne, takie moglabym mieć a gdzie kupiłaś jeśli można wiedzieć.
Buty zostały zakupione w Deichman

Cytat:
dziewczyny ja nie wiedzialam ze z obraczkami jest takie zamieszanie, bierzemy najprostsze z tytanu, ktore kosztuja cale 200pln wiem cena jest masakrycznie niska, w kazdym razie bylismy wczoraj na przymiarce i nija bedzieny poszerzac, zmniejszac szerokosc itd. az mi glupio ze takie tanie obraczki bierzemy i tyle z nimi roboty
Oj roboty jest, my szukając obrączek zwiedziliśmy kilkanaście sklepów. Najpierw mój Tż chciał dwukolorowe, w środku złote a na zewnątrz białe... Ale ktos nam powiedział, że łączonego złota nie da się zmniejszyć. Więc jednak zdecydowaliśmy się na całe złote, proste obrączki
Zamawiając je, miałam napuchnięte palce i była dobra, ale potem jak je odebraliśmy to spadała mi z paluszka... no i nie ma innego wyjścia jak zmniejszyć... (tak samo było z pierścionkiem)...

Mojemu Tżtowi też podobały się tytanowe, były baaaaardzo lekkie. Ale pan w jedym z salonów, powiedział, że bardzo się rysują i ryski są bardziej widoczne.. Troszkę to dzwine, bo przecież tytan jest bardzo mocnym tworzywem
Stary 2009-05-18, 13:15   #200
ania120kg
Raczkowanie

WITAM, dziękuje za dopisanie do kalendarza.My z TŻ idziemy jutro wybrać wzór obrączek, mamy swoje złoto i płacimy 300zł za robociznę. Myślę ,że raczej jakiś klasyczny wzór, koniecznie z datą ślubu bo inaczej TŻ, o każdej rocznicy zapomni , taki już jest!

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

A i zapomniałam napisać ,że wzór raczej klasyczny. Chcemy mieć takie same obrączki , a w takiej ekstra zdobnej to mężczyźni jak dla mnie troszkę dziwnie wyglądają , a i ja nie za bardzo lubię jakiś szczególnie wyszukanych ozdób- taki charakter mam głupi
Stary 2009-05-18, 16:53   #201
annyonne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Witam
JAk tam twoje przygotowania, sukienka zakupiona
Sala, DJ, fotograf i samochód są. Sukienka zakupiona, butki, bielizna i obrączki również. Biżuteria wstępnie wybrana, wizażystka zarezerwowana i tylko z bukietem mam problem... Ale bliżej już niż dalej
annyonne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 17:25   #202
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Sala, DJ, fotograf i samochód są. Sukienka zakupiona, butki, bielizna i obrączki również. Biżuteria wstępnie wybrana, wizażystka zarezerwowana i tylko z bukietem mam problem... Ale bliżej już niż dalej
Sporo masz załatwione,rzeczywiscie bliżej niz dalej. Ja sporo z towjej listy nie mam jeszcze załawtiowne,ale mam nadzieje ze pomału sobie podokupuje wszytkie dodatki do sukni i reszte rzeczy pozałatwiam
Stary 2009-05-18, 20:05   #203
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Witam koleżanki
tego samego dnia co ja dopisalam do kalendarza, witamy

Cytat:
Zamawiając je, miałam napuchnięte palce i była dobra, ale potem jak je odebraliśmy to spadała mi z paluszka... no i nie ma innego wyjścia jak zmniejszyć... (tak samo było z pierścionkiem)...

Mojemu Tżtowi też podobały się tytanowe, były baaaaardzo lekkie. Ale pan w jedym z salonów, powiedział, że bardzo się rysują i ryski są bardziej widoczne.. Troszkę to dzwine, bo przecież tytan jest bardzo mocnym tworzywem
no ja wlasnie w sobote mialam spuchniete palce i sama nie wiem co z tych przymiarek bedzie, a co do tytanu to ja sie jakos nie przejmuje ze sie porysuje, bardziej martwilam sie ze rozmiaru nie da sie zmienic, ale jubiler powiedzial ze jakby cos trzeba bylo to damy rade, wogole to TZ nie lubi zlota, a jak jeszcze ma sie blyszczec to juz wogole wiec on decydowal i wybieral zeby mu sie podobaly - tak wybral ze powiedzial ze juz by mogl zaczac nosic tak mu sie podoba

Cytat:
wow, sporo masz, zazdroszcze butow i bielizny, a masz bielizne pod sukienke czy tez te dla TZ bo ja narazie tylko stanik pod sukienke, ktory jeszcze nei wiem czy zaloze, pochwal sie sukienka i bizuteria bo ciekawa jestem co wybralas

a ja na dzien dzisiejszy mam wybrany bukiet taki jak w zalaczniku, no ale to wersja na dzisiaj, kokarda mi sie baaaaaaaaaaardzo podoba, a jak sie zdecyduje to i tak rrzeba zmienic bo tulipany w pazdzierniku to albo ich nie ma albo sa srednio trwale
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg attachment.jpg (23,5 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-05-18 o 20:07
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 20:37   #204
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
tego samego dnia co ja dopisalam do kalendarza, witamy

no ja wlasnie w sobote mialam spuchniete palce i sama nie wiem co z tych przymiarek bedzie, a co do tytanu to ja sie jakos nie przejmuje ze sie porysuje, bardziej martwilam sie ze rozmiaru nie da sie zmienic, ale jubiler powiedzial ze jakby cos trzeba bylo to damy rade, wogole to TZ nie lubi zlota, a jak jeszcze ma sie blyszczec to juz wogole wiec on decydowal i wybieral zeby mu sie podobaly - tak wybral ze powiedzial ze juz by mogl zaczac nosic tak mu sie podoba

wow, sporo masz, zazdroszcze butow i bielizny, a masz bielizne pod sukienke czy tez te dla TZ bo ja narazie tylko stanik pod sukienke, ktory jeszcze nei wiem czy zaloze, pochwal sie sukienka i bizuteria bo ciekawa jestem co wybralas

a ja na dzien dzisiejszy mam wybrany bukiet taki jak w zalaczniku, no ale to wersja na dzisiaj, kokarda mi sie baaaaaaaaaaardzo podoba, a jak sie zdecyduje to i tak rrzeba zmienic bo tulipany w pazdzierniku to albo ich nie ma albo sa srednio trwale
Śliczny bukiecik ja tez marzyłam o tulipanka ale niestety mnie powiedziała pani ze bedzie drogie sprowadzenie, więc odpusciłam. Musisz zapytac jak u ciebie
Stary 2009-05-19, 02:31   #205
ania120kg
Raczkowanie

A co myślicie tej sukience, ja co prawda na żywo jej nie widziałam , ale tak jakoś wpadła mi w oko! W sumie to nie byłam jeszcze w żadnym salonie i tylko strony w necie przerzucam! Ale to końca czerwca na pewno coś wybiorę!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (18,4 KB, 42 załadowań)
Stary 2009-05-19, 02:34   #206
ania120kg
Raczkowanie

A i od razu dodam,że wybieram opcję bez rękawiczek , bo ja ich nie uznaje! I już! nawet jak pasują!
Stary 2009-05-19, 08:25   #207
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Cytat:
Witam koleżanki
Witajcie
Cytat:
Judith ta kokarda pasowałaby do tych zielonych butków, co to je pokazywałaś na początku Bukiecik bardzo ładny, no ale niestety nawet jak będziesz miała tulipanki w październiku (co nie jest nie do zrobienia) to zauważ, że one na tym zdjęciu są takie bardzo rozbite i to daje cały efekt. A tulipan m to do siebie, że szybko się rozbija i w wodzie jest nie trwały, dodatkowo jak będzie chłodniejszy dzień to to ok, ale jak z dworu wejdziesz do ciepłej sali to one dostaną power i może się okazać, że pod koniec wesela zaczną z nich opadać płatki, a to by była tragedia. wiadomo są teraz dobre utrwalcze do kwiatów, no ale niestety nigdy się nie przewidzi tego.
Cytat:
A co myślicie tej sukience, ja co prawda na żywo jej nie widziałam , ale tak jakoś wpadła mi w oko! W sumie to nie byłam jeszcze w żadnym salonie i tylko strony w necie przerzucam! Ale to końca czerwca na pewno coś wybiorę!
Ania sukienka bardzo fajna, taka lekka, skromna, no i ten jakby fartuszek może maskować jakieś niedoskonałości. Jak dla mnie oki i też ją widzę bez rekawiczek
A i jeszcze jedno, jak chcesz coś dopisać do swojego postu ( a Twój post jest ostatni) to zaraz pod postem są takie okienka fioletowe i jedno z nich jest "edytuj". Kliknij w nie i dopisuj ile chcesz, bo pisanie postu pod postem zajmuje dużo miejsca i czasem zaciemnia, no i moderatorki forum za to gonią

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 09:35   #208
zlotko855
Rozeznanie

czesc dziewczyny,
nie bylo mnie w weekend, ale z nowosci slubnych u nas narazie nic nowego:/
judith swietny bukiet
witam nowe PM z pazdziernika, ktore do nas dolaczyly
wczoraj bylam z kolezanka po suknie slubna dla niej fajnie jest tez byc z tej drugiej strony. sliczna sobie kupila i to pierwsza ktora zmierzyla dodam, ze szukajac mojej sukni tez sie nad ta "jej" zastanawialam.
w tym tygodniu wybieramy sie do poradni, bo jeszcze nie mamy zalatwionej nauki juz za nami ale jeszcze to zostalo

Stary 2009-05-19, 11:17   #209
capricorno
Raczkowanie

GG do capricorno

Cytat:
suknia bardzo ładna ale nie sugeruj się katalogiem i zdjęciami w necie na modelkach , te cuda czasem rozczarowują ( coś na ten temat wiem , moja wymarzona okazała się klapą) zakupiłam całkiem inną i zaczyna mi się podobać , bo wczesniej taka byłam zakochana w pierwszej , tak się nastawiłam psychicznie a tu masakra

Edytowane przez capricorno
Czas edycji: 2009-05-19 o 11:22
capricorno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 11:53   #210
hipka80
Raczkowanie

Zgadzam sie ja byłam zakochana w sukience cymbeline model biki(na załączonym zdjeciu) i uparlam sie, ze ta i żadna inna chocby nie wiem ile kosztowałaniestety jej widok na żywo znacznie odbiegał od moich oczekiwań i wybrałam inna - zupełnie inna, ale bardzo ładną moim zdaniem i pasująca do mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biki-couleur.jpg (17,3 KB, 32 załadowań)

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości