|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne zakupy Demeter, nowe źródło :) 1ml 53 gr; grudzień
a może najlepiej byłoby wziąć ze strony Demeter?
Tzn. nie przeliczałam poszczególnych stron,ale producent powinien mieć niezłe ceny
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
To ja ostatecznie wypisuje sie z odlewki Black Russian 20ml , a zamian prosze cala flaszke Black Russian, a do tego 10ml Hawaiian Surf, rezygnuję z odlewki Lather 5ml .
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
ok, już Was wpisuje,
a hot fudge jest http://stonecoldinc.net/BeautyHealth...cts_id=4290918 |
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie podtrzymuję Hot fudge sunday 5ml |
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się, że wcale taniej nie wychodzi, a poza tym Demeter jest nieobliczalny, nigdy nie wiadomo co im odbije, ile flaszek będzie, jakie będą i czy przypadkowo nie zrobi się zakupów (Angel bodajże tak się stało). Szukamy innego źródła, które byłoby bardziej przewidywalne... a jak wyjdzie to się okaże w praniu ![]() Edit: Poza tym jest szansa, że może UC nie capnie (co pomarzyć można...) |
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie prawie wszystko tak jak było z 2 zmianami:
Każdego po 5 ml New Zealand Rain Strawberry Ice Cream Vanilla Cake Batter Sugar Cookie Blue Hawaiian Hawaiian Surf Sex on the Beach Hot Fudge Sunday Blueberry Muffin Chocolate Chip Cookie Snow Black Russian
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Ale młyn
![]() żeby nie dorabiać Ci robocizny, to ja całą flachę 120 ml Blueberry Muffin bym przygarnęła Czyli potwierdzam, bo ostatecznie wróciłyśmy do pierwszego sklepu?
|
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
ja jestem bez zmian.
Byle by cena wysyłki nie przekroczyła kosztów odlewek
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
z tej strony jeszcze Ivy 'wygląda' ciekawie
http://www.fragranceme.com/demeter-c...en-p-3631.html |
|
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiek, nie widzę się na liście i nie wiem czy mój post umknął (co jest możliwe, sama nie ogarniam już z jakiego sklepu i w ogóle
)Laundromat - 5 ml Snow - 5 ml
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle jest tu najlepszy wybór..... no ale ta kosmiczna wysyłka
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Baśku, odpowiedz mi na moje pytanie co do flaszki Hawaiian Blue
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
nie ogarniam już skąd zamawiamy i co zamawiamy
wiem tylko, że jak teraz przejrzałam listę w pierwszym poście to jestem wpisana tam gdzie chciałam tylko nei wiem czy to aktualne czy nie? |
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
aha.To ta strona z wysyłką
Bo przyznam szczerze ,ze w tych stronach już dawno się zgubiłam Może jak już zapadnie decyzja ,z której strony będzie zamawiane, to wrzuć linka w pierwszym poście
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://stonecoldinc.net/BeautyHealth/
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
I nie będzie Brownie, ani ginger cookies
No ale skoro ten sklep stawiał takie kretyńskie wymgania, to w sumie lepiej, że wracamy do pierwszej opcji. Choć pomimo tego i tak apelowałabym o skontaktowanie się ze sklepem i podpytanie, czy to prawda z tą wysyłką ![]() I proszę o podczepienie mnie do Hot fudge sunday (10 ml) i Strawberry ice cream (5 ml). No i jeszcze poproszę 10 ml Angel food, coby sobie zrekompensować brak wyżej wspomnianych xD
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mogę spytać po co robić nowe listy skoro jeżeli zapach kóry jest na naszej liscie jest również w sklepie? nie mogą zostać te co są? czy mam po raz 97767 wypisywać co chcę? |
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Można dołączyć ?
Proszę napisz jeszcze, czy wpłaty są do KOŃCA miesiąca? Jeśli tak, to ja zdecydowałabym się na trochę inne ilości i być może całe flaszki, żeby niedokładać roboty, a jeśli nie to w takim razie poprosiłabym o : Strawberry Ice Cream - 10ml Hawaiian blue - 2x10ml Po 5ml: Sex on the beach Angel Food Black Russian New Zealand Rain Vanilla Cake Batter Hawaiian Surf Hot Fudge Sunday Snow
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok w takim razie ja chcę potwierdzić, że obecnie jestem zapisana na wsyztskie zapachy jakie chcę
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo też się już pogubiłam. Nie dam rady co chwilę sprawdzać ![]() Basiek, widzę że są problemy, tak więc nie biorę odlewek, bo już nie ogarniam czy jestem na liście czy nie - jak się deklarowałam to jeszcze było sporo miejsca w drugiej flaszce Snow, teraz jest niewiele a ja nie zostałam wpisana, więc już się nie mogę połapać. Poproszę w takim razie 120ml Hawaiian Surf (cała flaszka zamiast 60ml) i to będzie koniec mojego zamówienia, bez zabawy z odlewkami. Od jutra praktycznie mnie nie ma, będę zaglądać tu sporadycznie niestety. Przepraszam.
Edytowane przez Velvet Acid Kitty Czas edycji: 2009-11-08 o 18:15 |
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
ja rezygnuję z Sugar Cookie i Chocolate Chip Cookie. w zamian za to wezmę po 10 ml Orange Cream Pop oraz Angel Food.
reszta pozostaje bez zmian, więc tak wygląda kompletna lista: Angel Food - 10 ml Blueberry Muffin - 5 ml Orange Cream Pop - 10 ml Patchouli - 5 ml Snow - 5 ml Strawberry Ice Cream - 15 ml Vanilla Cake - 15 ml |
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Baśku, nie wiem czy dobrze ogarniam, ale ChatNoir zrezygnowała chyba z odlewki (20ml.) Snow na rzecz całej flachy, więc trzeba ją wykreślić z rozbiórkowej flaszki Snow 1.
Jeśli się mylę, to z góry sorki. |
|
|
|
#204 |
|
Konto usunięte
|
Basiek ja bym na Twoim miejscu zrobiła jakiś limit bo Ci co biorą pełne flaszki to nie problem je zapakować i wysłać ale bawienie się 5ml odlewki, podpisywanie, odkładanie co dla kogo to już trochę roboty zwłaszcza że masz pewnie oprócz tego inne sprawy na głowie. Przecież zawsze można będzie za miesiąc znowu zrobić zrzut i zamówić Demeter.
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Lady_poison - dobrze myślisz, wypisałam się z odlewki.
Ostatecznie (nie bardzo ogarniam te wszystkie sklepowe zmiany) moje zamówienie wyglądałoby w ten sposób: New Zealand - 10 ml Poison Ivy - 10 ml Thunderstorm - 10 ml Sugar Cane - 10 ml Hawaiian Surf - 20 ml Rain - 20 ml Snow - cała flacha 120 ml Najbardziej zależy mi na śniegu, deszczu i Hawaiian Surf - jeśli z resztą zapachów będzie problem to mogę odpuścić... |
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się. Już pisałam, że co jakiś czas można robić rzut i nie będzie problemu. Sama zgłosiłabym się z pomocą, ale niestety nie z Wawy jestem. Aha, i jeszcze chciałam się podpiąć pod Thunderstorm - 5ml Sugar Cane - 5ml chocolate chip cookie - 5ml
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2009-11-08 o 19:20 |
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
chyba, że ktoś kto ma atomki się podejmie i wtedy Basia całą flaszke wyśle do tej osoby, a ta osoba już przepsika dla reszty
|
|
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
Skoro nie ma brownie i cynamonu to poproszę :
Black Russian -10 ml Sugar Cane - 10 ml |
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nic nie zmieniam, tylko ta przesyłka mi delikatnie mówiąc śmierdzi, trzeba tam zadzwonić/napisać... Ale faktycznie, Basia będzie miała od groma pracy z tymi odlewkami, może jakiś limit warto by wprowadzić?
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm nie ogarniam niczego
a bardzo mi zalezy na zapachu figowym...Wiec czy zalapie sie na 10 ml Fig Leaf?? I moze na sprobowanie Cinnamon Bun -10ml?? Ups Cynamonka chyba nie ma:-( Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2009-11-08 o 19:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Tzn. nie przeliczałam poszczególnych stron,ale producent powinien mieć niezłe ceny

Czyli potwierdzam, bo ostatecznie wróciłyśmy do pierwszego sklepu?

)

No ale skoro ten sklep stawiał takie kretyńskie wymgania, to w sumie lepiej, że wracamy do pierwszej opcji. Choć pomimo tego i tak apelowałabym o skontaktowanie się ze sklepem i podpytanie, czy to prawda z tą wysyłką