Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-13, 11:32   #181
Sweetheart86
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Słuchajcie tak na niego ruszyłam, normalnie w tym zdenerwowaniu go zezwałam na czym świat stoi, tak mnie wkurzył. Poszedł w diabły jak niepyszny

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 12:24   #182
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

Ev ty to twrda babka jesteś no niestety jakoś tak jest u nas w społeczeństwie że mało kto się interesuje tym coś się dzieje z drugim człowiekiem
Sweet - chybabym wolała pozytywny
choć nie wyobrażam sobie siebie w roli mamy ale napewno dałabym rade

Bo do mnie Anioły wchodzą bez pukania i kawę i mi słodzą uśmiechem
patrysiamisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 12:52   #183
jojla
Zakorzenienie

hello

Ev Po pierwsze za odpowiednią reakcję a po drugie za odpowiednie wyrażenie swojej opinii temu kolesiowi Ja nie potrafię zrozumieć jak ludzie mogą się gapić i nic nie zrobić Ja tam jakoś specjalnie odważna nie jestem ale staram się w takich sytuacjach reagować. Raz zdarzyło mi się, że jadąc na uczelnie w autobusie zemdlała dziewczyna - wszyscy się gapili a tylko ja ją ocuciłam, wyprowadziłam z autobusu, zapytałam czy nie trzeba wezwać pogotowia i zaczekałam aż poczuła się lepiej. Innym razem zasłabła też w autobusie moja koleżanka i nie miałam siły sama jej wyprowadzić z autobusu. Pomógł mi dopiero jakiś chłopak jak się do niego zwróciłam bezpośrednio o pomoc...
Nie chciałabym nigdy znaleźć się w takiej sytuacji kiedy będę potrzebować pomocy a jedyne na co mogłabym liczyć to wielka widownia...

Ja tam przesądna specjalnie nie jestem, chociaż za guzik się na widok kominiarza chwytam Natomiast gdyby nie koleżanka to żyłabym w słodkiej nieświadomości, że dzisiaj 13

Patrysia widzę, że wynik testu jednak nie do końca po Twojej myśli ale co się odwlecze... jak mówi przysłowie

Miłego popołudnia

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 13:14   #184
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

No właśnie, zgadzam się z Wami, znieczulica straszna. dla tego dla Ciebie Evangeline za zachowanie
a ja normalnie zasypiam
Stary 2009-11-13, 13:31   #185
antunka
Zakorzenienie

Bo Ev to kobita z jajami jest Brawo kochana

Ja na szczęście nie spotkałam się z taką sytuacją, żebym musiała komuś pomóc. Ale kiedyś jak jechałam autobusem i na przystanku ktoś dostał napadu padaczki to pół autobusu ruszyło do pomocy. Przykryli kurtkami, trzymali głowę, odganiali gapiów i oczywiście po karetkę zadzwonili. A kierowca nie odjachał do przyjazdu pogotowia. I to mi się podobało

W zababony nie wierzę. Czarny kot mnie nie rusza, kominiarz też ani nawet nie siadam jak się wracam do domu. Jedyne co sobie wmawiam to to, że będę miała szczęście gdy widzę śmieciarkę. Skutkuje prawie zawsze Siła podświadomości hehe. Wolę sobie wmawiać, że będę miała szczęście niż pecha.

A w piątek trzynastego miałam maturę z biologii, siedziałam w pierwszej ławce przed komisją i zdałam na 86% (rozszerzoną)

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Aaa jeszcze a propo kominiarza. To kiedyś słyszałam, że trzeba trzymać guzik dopóki się nie zobaczy łysego w okularach
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 13:47   #186
evangeline
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, ale nie ma co się zachwycać, bo ja to uznaję wręcz za obowiązek, żeby udzielić komuś pomocy szkoda, że ten brak reakcji u niektórych naprawdę nie jest karany (mimo, że prawo to przewiduje).
Na temat tej bandy ignorantów i debili to się nawet nie będę wypowiadać, bo tylko się niepotrzebnie denerwuję.

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Bo Ev to kobita z jajami jest
ale normalnie tak byłam wściekła, że dałam mu ostro do wiwatu, łącznie z tym, że jak zaczął coś tam pyskować to mu zagroziłam, że jak natychmiast się stamtąd nie zwinie z tą fajką, to w ogóle nie mam zamiaru z nim dyskutować tylko dzwonię na policję i osobiście dopilnuję, aby wysmolili mu mandat za palenie w miejscu publicznym jeszcze mu dowaliłam, że poświadczy to przynajmniej 15 świadków i niech skończy być takim pseudobohaterem i się nie kompimituje, o ile w ogóle wie, co to znaczy a reszta ludzi: "no no! właśnie! tak!" normalnie jeszcze chwila i sprowokowałabym do publicznego linczu

Cytat:
Ja na szczęście nie spotkałam się z taką sytuacją, żebym musiała komuś pomóc. Ale kiedyś jak jechałam autobusem i na przystanku ktoś dostał napadu padaczki to pół autobusu ruszyło do pomocy. Przykryli kurtkami, trzymali głowę, odganiali gapiów i oczywiście po karetkę zadzwonili. A kierowca nie odjachał do przyjazdu pogotowia. I to mi się podobało
aż się miło o czymś takim czyta

Cytat:
A w piątek trzynastego miałam maturę z biologii, siedziałam w pierwszej ławce przed komisją i zdałam na 86% (rozszerzoną)
ja też wtedy zdawałam, pamiętam pamiętam też nieźle poszło

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 14:16   #187
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

I ja też zdawłam wtedy bilogię rosrzerzoną i też mialamponad 80 % ale jaja

Stary 2009-11-13, 14:43   #188
Sweetheart86
Zakorzenienie

A ja dzisiaj o 14 wyszłam z pracy. Moje koleżanka zastępująca kierowniczkę powiedziała, że nie ma za bardzo roboty to, żebym po cichu wyszła do domu. Bardzo mi to pasowało
Właśnie przywędrowałam do domu i nie wiem za co się zabrać. Miałam iść dzisiaj z koleżanką na piwo, ale się rozchorowała, więc cały wieczór mam wolny i żeby sie nie zanudzić, muszę coś wymyśleć do roboty

Jednak ta 13 nie jest wcale taka pechowa biorąc pod uwagę Wasze matury i to jeszcze z biologii.... dla mnie czarna magia. Ja zdawałam geografię i miałam coś około 50 %

Stary 2009-11-13, 15:02   #189
jojla
Zakorzenienie

o ja zapomniałam, że rzeczywiście matura z biologii była 13 w piątek też zdawałam i z wyników byłam zadowolona bardzo

Ehh od poniedziałku choruję, już myślałam, że lepiej się czuję ale siedzę w ciepłym mieszkaniu pod wełnianym kocem i jest mi wciąż zimno Mam stan podgorączkowy i zatkany nos Chyba się załamię

Buziaki

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 15:34   #190
SilverStorm
Zakorzenienie

GG do SilverStorm

Hejka

gusiak, witaj

Cytat:
mój piątek trzynastego już był przewrotny. Miałam zajęcia na 8, pojechałam pół żywa i cudem na nie wstałam, tymczasem o 8.10 zadzwoniła wykładowczyni że jest chora i nie będzie zajęć
potem byłam na mieście, czekałam na autobus, kiedy starszy pan idąc chodnikiem niedaleko potknął się i uderzył tyłem głowy w chodnik... zanim zdążyłam dobiec minęło go chyba z 20 ludzi i nikt się nie zatrzymał! to są k***** potwory nie ludzie dobiegłam, przybiegł jeszcze jeden pan, przytrzymał mu tę głowę a ja zadzwoniłam na pogotowie. Na szczęście przyjechali dość szybko, po jakiś 2 minutach. Zanim jednak przyjechali, to zebrał się oczywiście tłumek gapiów, a jakże - a wśród nich jakiś palant, taki może w naszym wieku, który normalnie stanął sobie prawie nad tym dziadkiem, gapi się i PALI FAJKĘ! Kuźwa nad człowiekiem który jest półprzytomny, ledwo oddycha bo krew mu się leje strumieniem z głowy a tamten bezczelnie pali papierosa. Słuchajcie tak na niego ruszyłam, normalnie w tym zdenerwowaniu go zezwałam na czym świat stoi, tak mnie wkurzył. Poszedł w diabły jak niepyszny
Brak słów ..... Niestety takie jest to nasze społeczeńswto

Ja może opowiem, coś na poprawę humoru
Wybyłam dziś do kina na 2012. Nie powiem - film ciekawy, bardzo......realistyczny, momentami to aż się prosił o 3D

A tak właściwie to moim prawdziwym "celem" była ta nowa gra. Wchodzę do Emipku, wszystko mi w środku śpiewa z radości, gdy biorę pudełko do łapki i w tym momencie bum: gra miała kosztkować 140 zł - kosztowała 190; miała być w całości po polsku - była po angielsku

Wyładowałam całą złość w Superpharm. Tylko nie będzie mi do śmiechu, kiedy pójdę w poniedziałek kartę spłacić.....
Się wnerwiłam
The less they know
SilverStorm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 15:48   #191
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Ehh od poniedziałku choruję, już myślałam, że lepiej się czuję ale siedzę w ciepłym mieszkaniu pod wełnianym kocem i jest mi wciąż zimno Mam stan podgorączkowy i zatkany nos Chyba się załamię
Nie załamuj się Jeśli możesz sobie na to pozwolić to leż w łożeczu a Tż niech przynosi gorącą herbatkę. Do poniedziałku na pewno poczujesz się lepiej.

Ja dzisiaj z racji napięcia i wrogiego nastawienia do otoczenia zamknęłam się w pokoju z dostępem do świata (czyli internetem ) i się relaksuję. Kupiłam nawet Claudię choć rzadko czytam takie kobiece gazety, ale coś mnie natchnęło. Leżę sobie pod kocem, obżeram się mandarynkami i nie mam zamiaru stąd wychodzić do końca dnia bo dobrze mi tu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-13, 16:23   #192
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SilverStorm Pokaż wiadomość
Wybyłam dziś do kina na 2012. Nie powiem - film ciekawy, bardzo......realistyczny, momentami to aż się prosił o 3D
Też się wybieram W listopadzie zaplanowałam sobie 3 filmy do obejrzenia w kinie: '2012', 'Nigdy nie mów nigdy' i 'Księżyc w nowiu'. Nie wiem tylko co mój portfel na to... na razie czekam na wypłatę

Cytat:
Ja dzisiaj z racji napięcia i wrogiego nastawienia do otoczenia zamknęłam się w pokoju z dostępem do świata (czyli internetem ) i się relaksuję. Kupiłam nawet Claudię choć rzadko czytam takie kobiece gazety, ale coś mnie natchnęło. Leżę sobie pod kocem, obżeram się mandarynkami i nie mam zamiaru stąd wychodzić do końca dnia bo dobrze mi tu
Aż Ci pozazdrościłam Mandarynki mam, tylko koca brak, bo parę dni temu mój pies oszołom wygryzł mi w nim dziurę

Stary 2009-11-13, 16:53   #193
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość

Aż Ci pozazdrościłam Mandarynki mam, tylko koca brak, bo parę dni temu mój pies oszołom wygryzł mi w nim dziurę
Kochana, mój jamnik potrafił zjeść cały koc. Dosłownie zjeść....

Właśnie relaksuje się czytając nowelizacje przepisów, żeby jutro nie zrobić z siebie bałwana...
Ale paznokcie na czerwono też pomalowałam
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 19:09   #194
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
A tak właściwie to moim prawdziwym "celem" była ta nowa gra. Wchodzę do Emipku, wszystko mi w środku śpiewa z radości, gdy biorę pudełko do łapki i w tym momencie bum: gra miała kosztkować 140 zł - kosztowała 190; miała być w całości po polsku - była po angielsku
ponawiam pytanie, czy piszesz o Dragon Age

Cytat:
cuuuudny wieczór, uwielbiam takie

WYMIANKA
Stary 2009-11-13, 19:35   #195
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

Biedna jolia
A ja mam wyjątkowo dobry nastrój dzis
zaraz czas zaaplikować farbę na wlosy bo odrosty juz takie że fujjj

Stary 2009-11-13, 19:38   #196
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrysiamisia Pokaż wiadomość
Biedna jolia
A ja mam wyjątkowo dobry nastrój dzis
zaraz czas zaaplikować farbę na wlosy bo odrosty juz takie że fujjj
Ja też już kupiłam, ale jakoś nie mogę się przybrać do zaczerniania włosów. A trzeba będzie, bo siwulce widać
Stary 2009-11-13, 20:13   #197
andzik1111
Raczkowanie

GG do andzik1111

Axaxax bylam w Divie, w Kitschu i jeszcze jeden w stylu R&B, hip hpo ale za chiny ludowe nie pamietam nazwy. W Kitschu zabawa trwala na calego nawet po 5 rano gdzie w wiekszosci juz sie konczyla

gusiak23 ja sobie nie przypominam ale bardzo mozliwe

Ja o piatku 13-tego dowiedzialam sie dopiero w pracy kiedys przezywalam to bardzo i uwazalam na siebie teraz nie przywiazuje do tego wiekszej uwagi,dzien jak codzien

Wczoraj bylam u fryzjera obcielam na prosto wloski, przyciemnilam troszke kolorek, jestem strasznie zadowolona

Bylam dzies na zakupach-nieudaly sie ale co sie odwlecze to nie uciecze
Co czyni mnie mną właśnie…

Tofikowe opowieści
andzik1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 20:13   #198
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

A ja właśnie lece do łazienki

Stary 2009-11-13, 20:21   #199
andzik1111
Raczkowanie

GG do andzik1111

Sweetheart tez bym sobie obejzala te filmy ale nie przyznam sie jak je sobie zalatwie zeby nie przeplacic chyba kazda z Was sie domysla Chociaz nie bedzie to to samo co w kinie
Co czyni mnie mną właśnie…

Tofikowe opowieści
andzik1111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-13, 20:42   #200
evangeline
Zakorzenienie

Mój TŻ przyrządził grzane wino, które właśnie sobie popijam Jutro nareszcie się wyśpię, bo przez ostatni tydzień nie miałam okazji ani razu porządnie się wyspać

WYMIANKA
Stary 2009-11-13, 20:46   #201
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrysiamisia Pokaż wiadomość
A ja właśnie lece do łazienki
A ja właśnie wyszłam z łazienki Chyba z godzinę siedziałam w wannie. Uwielbiam tak leżeć w cieplutkiej wodzie, oczywiście jeśli mam na to czas... bo w tygodniu to zwykle szybki prysznic i do spania.A dzisiaj wszystkie zabiegi pielęgnacyjne wykonane

Cytat:
Napisane przez andzik1111 Pokaż wiadomość
Sweetheart tez bym sobie obejzala te filmy ale nie przyznam sie jak je sobie zalatwie zeby nie przeplacic chyba kazda z Was sie domysla Chociaz nie bedzie to to samo co w kinie
Chyba w taki sam sposób jak zwykle ja załatwiam sobie filmy Ale właśnie tak jak napisałaś to nie jest to samo co w kinie i co niektóre filmy wolę zobaczyć na dużym ekranie. Zobaczę jak będę stała z kasą Dobrze, że w razie co pozostaje inne wyjście

EV masz odgórny nakaz spania jutro minimum do 12

Edytowane przez Sweetheart86
Czas edycji: 2009-11-13 o 20:48
Stary 2009-11-13, 20:58   #202
antunka
Zakorzenienie

Cytat:

cuuuudny wieczór, uwielbiam takie
Ooo tak tego mi brakowało. A jestem zrelaksowana na całego aż zaczęło mi się nudzić to nic nie robienie
Też właśnie wyszłam z łazienki po godzinnym spa. Od razu lepiej się czuję. Przed chwilą machnęłam pazurki nowym lakierem (czerwonym oczywiście ) i uciekam do łożka poczytać książkę.

Dobranoc

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Dziewczyny zawsze możecie iść do kina w środy z Orange. To tylko 9 zł więc nie jest źle. Taki film jak 2012 na pewno lepiej ogląda się w kinie więc też się wybiorę
Stary 2009-11-13, 21:00   #203
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
EV masz odgórny nakaz spania jutro minimum do 12
ooo oby się udało, mam nadzieję, że nie popsują mi tego planu jacyś powaleni sąsiedzi albo "obwoźna" reklama

Cytat:
Ooo tak tego mi brakowało. A jestem zrelaksowana na całego aż zaczęło mi się nudzić to nic nie robienie
Też właśnie wyszłam z łazienki po godzinnym spa. Od razu lepiej się czuję. Przed chwilą machnęłam pazurki nowym lakierem (czerwonym oczywiście ) i uciekam do łożka poczytać książkę.
ja zrobiłam sobie pod prysznicem porządny peeling całego ciała o po kąpieli posmarowałam się tym czekoladowym masłem, niby drobiazgi, ale od razu lepiej niedługo będziemy z TŻ oglądać film a potem spanko do południa - w końcu Sweetheart mi dała nakaz, więc muszę się go trzymać

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Dziewczyny zawsze możecie iść do kina w środy z Orange. To tylko 9 zł więc nie jest źle. Taki film jak 2012 na pewno lepiej ogląda się w kinie więc też się wybiorę
o właśnie, dobrze że mi przypomniałaś, moja koleżanka ma salon Orange i mówiła mi, żebym w razie planu pójścia do kina w środę zadzwoniła do niej po jakiś kod czy coś takiego

WYMIANKA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-13, 21:02   #204
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

A ja jeszcze powtórzyć materiał i do spania
Dobranoc dziewczęta i do niedzieli (lub poniedziałku), udanego weekendu
Stary 2009-11-13, 21:27   #205
Sweetheart86
Zakorzenienie

Ja juz też się żegnam na dziś Mam zamiar wstać jutro w miarę wcześnie, bo trochę mi szkoda dnia na spanie. Ostatni weekend prawie cały przespałam, nawet nie wiedziałam kiedy zleciał Tylko nie wiem czy mi to wyjdzie

Dobranoc kochane
Śpijcie dobrze.

Stary 2009-11-13, 23:06   #206
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

Buziaki
Nie daj się chorobie.
Coś to słabo kochana się leczysz, że nic nie przechodzi.Może czas na lekarza?
Cytat:
ja zrobiłam sobie pod prysznicem porządny peeling całego ciała o po kąpieli posmarowałam się tym czekoladowym masłem, niby drobiazgi, ale od razu lepiej niedługo będziemy z TŻ oglądać film a potem spanko do południa - w końcu Sweetheart mi dała nakaz, więc muszę się go trzymać
Ja przed wczoraj zrobiłam sobie peeling kawowy Mmm mój ulubiony i za razem najlepszy peeling jaki stosowałam. Mimo,że domowej roboty, to efekty świetne
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 08:14   #207
SilverStorm
Zakorzenienie

GG do SilverStorm

Dzieńdoberek

Cytat:
Też się wybieram W listopadzie zaplanowałam sobie 3 filmy do obejrzenia w kinie: '2012', 'Nigdy nie mów nigdy' i 'Księżyc w nowiu'. Nie wiem tylko co mój portfel na to... na razie czekam na wypłatę
2012 polecam

Cytat:
ponawiam pytanie, czy piszesz o Dragon Age
Nie zauważyłam Twojego pytania - gapa ----->
Tak, chodziło o Dragon Age

Ech, wiecie co? Ta kupa złomu potocznie zwana komputerem sprawiła mi wczoraj psikusa i......dźwięk gdzieś się zapodział
Znowu trzeba będzie kombinować.........
The less they know
SilverStorm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 10:34   #208
evangeline
Zakorzenienie

Cześć kochane Ale się wreszcie wyspałam Na dodatek dzisiaj u mnie przepiękna pogoda (nareszcie!) więc mam tym bardziej dobry humor Zaraz sobie z tej okazji strzelę pranie

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
Ja przed wczoraj zrobiłam sobie peeling kawowy Mmm mój ulubiony i za razem najlepszy peeling jaki stosowałam. Mimo,że domowej roboty, to efekty świetne
uwielbiam peeling kawowy, efekt jest zniewalający

Cytat:
Tak, chodziło o Dragon Age
tak myślałam, jak napisałaś że premiera jest 6 listopada mój TŻ też chce sobie kupić tę grę, ale na PS3, gdzie premiera była 11.11

Miłej soboty kochane

WYMIANKA
Stary 2009-11-14, 10:48   #209
Sweetheart86
Zakorzenienie

Witajcie

U mnie pogoda też dzisiaj piękna. Słońce wyszło i jest ciepło To duża odmiana po tych szaro-burych dniach
Ja też się nawet wyspałam, wstałam o 10, ale leżałam w łóżku jeszcze z godzinę, bo nie chciało mi się wychodzić
Lecę się zabrać za siebie... pora się ubrać.
Miłego dnia

Edytowane przez Sweetheart86
Czas edycji: 2009-11-14 o 10:52
Stary 2009-11-14, 11:45   #210
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

Witajcie laleczki
U mnie też dziś piękna pogoda ale zaraz lece na pociąg grrr
ale za to będzie parapetówa i już się nie moge doczekać

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości