|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Ev ty to twrda babka jesteś
no niestety jakoś tak jest u nas w społeczeństwie że mało kto się interesuje tym coś się dzieje z drugim człowiekiem Sweet - chybabym wolała pozytywny ![]() choć nie wyobrażam sobie siebie w roli mamy ale napewno dałabym rade
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Ev Po pierwsze za odpowiednią reakcję ![]() ![]() Nie chciałabym nigdy znaleźć się w takiej sytuacji kiedy będę potrzebować pomocy a jedyne na co mogłabym liczyć to wielka widownia... Ja tam przesądna specjalnie nie jestem, chociaż za guzik się na widok kominiarza chwytam Natomiast gdyby nie koleżanka to żyłabym w słodkiej nieświadomości, że dzisiaj 13 ![]() Patrysia widzę, że wynik testu jednak nie do końca po Twojej myśli ale co się odwlecze... jak mówi przysłowie Miłego popołudnia
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Bo Ev to kobita z jajami jest
Brawo kochana ![]() Ja na szczęście nie spotkałam się z taką sytuacją, żebym musiała komuś pomóc. Ale kiedyś jak jechałam autobusem i na przystanku ktoś dostał napadu padaczki to pół autobusu ruszyło do pomocy. Przykryli kurtkami, trzymali głowę, odganiali gapiów i oczywiście po karetkę zadzwonili. A kierowca nie odjachał do przyjazdu pogotowia. I to mi się podobało W zababony nie wierzę. Czarny kot mnie nie rusza, kominiarz też ani nawet nie siadam jak się wracam do domu. Jedyne co sobie wmawiam to to, że będę miała szczęście gdy widzę śmieciarkę. Skutkuje prawie zawsze Siła podświadomości hehe. Wolę sobie wmawiać, że będę miała szczęście niż pecha. A w piątek trzynastego miałam maturę z biologii, siedziałam w pierwszej ławce przed komisją i zdałam na 86% (rozszerzoną) ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Aaa jeszcze a propo kominiarza. To kiedyś słyszałam, że trzeba trzymać guzik dopóki się nie zobaczy łysego w okularach |
|
|
|
#186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, ale nie ma co się zachwycać, bo ja to uznaję wręcz za obowiązek, żeby udzielić komuś pomocy
szkoda, że ten brak reakcji u niektórych naprawdę nie jest karany (mimo, że prawo to przewiduje).Na temat tej bandy ignorantów i debili to się nawet nie będę wypowiadać, bo tylko się niepotrzebnie denerwuję. ale normalnie tak byłam wściekła, że dałam mu ostro do wiwatu, łącznie z tym, że jak zaczął coś tam pyskować to mu zagroziłam, że jak natychmiast się stamtąd nie zwinie z tą fajką, to w ogóle nie mam zamiaru z nim dyskutować tylko dzwonię na policję i osobiście dopilnuję, aby wysmolili mu mandat za palenie w miejscu publicznym jeszcze mu dowaliłam, że poświadczy to przynajmniej 15 świadków i niech skończy być takim pseudobohaterem i się nie kompimituje, o ile w ogóle wie, co to znaczy a reszta ludzi: "no no! właśnie! tak!"![]() ![]() normalnie jeszcze chwila i sprowokowałabym do publicznego linczu Cytat:
![]() Cytat:
też nieźle poszło
|
||
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
I ja też zdawłam wtedy bilogię rosrzerzoną i też mialamponad 80 % ale jaja
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj o 14 wyszłam z pracy. Moje koleżanka zastępująca kierowniczkę powiedziała, że nie ma za bardzo roboty to, żebym po cichu wyszła do domu. Bardzo mi to pasowało
Właśnie przywędrowałam do domu i nie wiem za co się zabrać. Miałam iść dzisiaj z koleżanką na piwo, ale się rozchorowała, więc cały wieczór mam wolny i żeby sie nie zanudzić, muszę coś wymyśleć do roboty ![]() Jednak ta 13 nie jest wcale taka pechowa biorąc pod uwagę Wasze matury i to jeszcze z biologii.... dla mnie czarna magia. Ja zdawałam geografię i miałam coś około 50 %
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
o ja zapomniałam, że rzeczywiście matura z biologii była 13 w piątek
też zdawałam i z wyników byłam zadowolona bardzo ![]() Ehh od poniedziałku choruję, już myślałam, że lepiej się czuję ale siedzę w ciepłym mieszkaniu pod wełnianym kocem i jest mi wciąż zimno Chyba się załamię ![]() Buziaki
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() gusiak, witaj ![]() Cytat:
Ja może opowiem, coś na poprawę humoru ![]() Wybyłam dziś do kina na 2012. Nie powiem - film ciekawy, bardzo......realistyczny, momentami to aż się prosił o 3D ![]() A tak właściwie to moim prawdziwym "celem" była ta nowa gra. Wchodzę do Emipku, wszystko mi w środku śpiewa z radości, gdy biorę pudełko do łapki i w tym momencie bum: gra miała kosztkować 140 zł - kosztowała 190; miała być w całości po polsku - była po angielsku Wyładowałam całą złość w Superpharm. Tylko nie będzie mi do śmiechu, kiedy pójdę w poniedziałek kartę spłacić..... ![]() Się wnerwiłam
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli możesz sobie na to pozwolić to leż w łożeczu a Tż niech przynosi gorącą herbatkę. Do poniedziałku na pewno poczujesz się lepiej. Ja dzisiaj z racji napięcia i wrogiego nastawienia do otoczenia zamknęłam się w pokoju z dostępem do świata (czyli internetem ) i się relaksuję. Kupiłam nawet Claudię choć rzadko czytam takie kobiece gazety, ale coś mnie natchnęło. Leżę sobie pod kocem, obżeram się mandarynkami i nie mam zamiaru stąd wychodzić do końca dnia bo dobrze mi tu
|
|
|
|
|
#192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W listopadzie zaplanowałam sobie 3 filmy do obejrzenia w kinie: '2012', 'Nigdy nie mów nigdy' i 'Księżyc w nowiu'. Nie wiem tylko co mój portfel na to... na razie czekam na wypłatę ![]() Cytat:
Mandarynki mam, tylko koca brak, bo parę dni temu mój pies oszołom wygryzł mi w nim dziurę ![]()
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie relaksuje się czytając nowelizacje przepisów, żeby jutro nie zrobić z siebie bałwana... ![]() Ale paznokcie na czerwono też pomalowałam
|
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
Biedna jolia
A ja mam wyjątkowo dobry nastrój dzis ![]() zaraz czas zaaplikować farbę na wlosy bo odrosty juz takie że fujjj
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A trzeba będzie, bo siwulce widać
|
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Axaxax bylam w Divie, w Kitschu i jeszcze jeden w stylu R&B, hip hpo ale za chiny ludowe nie pamietam nazwy. W Kitschu zabawa trwala na calego nawet po 5 rano gdzie w wiekszosci juz sie konczyla
![]() gusiak23 ja sobie nie przypominam ale bardzo mozliwe ![]() Ja o piatku 13-tego dowiedzialam sie dopiero w pracy kiedys przezywalam to bardzo i uwazalam na siebie teraz nie przywiazuje do tego wiekszej uwagi,dzien jak codzien![]() Wczoraj bylam u fryzjera Bylam dzies na zakupach-nieudaly sie ale co sie odwlecze to nie uciecze
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie lece do łazienki
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Sweetheart tez bym sobie obejzala te filmy ale nie przyznam sie jak je sobie zalatwie zeby nie przeplacic
chyba kazda z Was sie domysla Chociaz nie bedzie to to samo co w kinie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ przyrządził grzane wino, które właśnie sobie popijam
Jutro nareszcie się wyśpię, bo przez ostatni tydzień nie miałam okazji ani razu porządnie się wyspać
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wyszłam z łazienki
Chyba z godzinę siedziałam w wannie. Uwielbiam tak leżeć w cieplutkiej wodzie, oczywiście jeśli mam na to czas... bo w tygodniu to zwykle szybki prysznic i do spania.A dzisiaj wszystkie zabiegi pielęgnacyjne wykonane Cytat:
Dobrze, że w razie co pozostaje inne wyjście ![]() EV masz odgórny nakaz spania jutro minimum do 12
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2009-11-13 o 21:48 |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo tak tego mi brakowało. A jestem zrelaksowana na całego aż zaczęło mi się nudzić to nic nie robienie
![]() Też właśnie wyszłam z łazienki po godzinnym spa. Od razu lepiej się czuję. Przed chwilą machnęłam pazurki nowym lakierem (czerwonym oczywiście ) i uciekam do łożka poczytać książkę. Dobranoc ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Dziewczyny zawsze możecie iść do kina w środy z Orange. To tylko 9 zł więc nie jest źle. Taki film jak 2012 na pewno lepiej ogląda się w kinie więc też się wybiorę
|
|
|
|
#203 | ||
|
Zakorzenienie
|
ooo oby się udało, mam nadzieję, że nie popsują mi tego planu jacyś powaleni sąsiedzi albo "obwoźna" reklama
![]() Cytat:
niedługo będziemy z TŻ oglądać film a potem spanko do południa - w końcu Sweetheart mi dała nakaz, więc muszę się go trzymać ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze powtórzyć materiał i do spania
![]() Dobranoc dziewczęta i do niedzieli (lub poniedziałku ), udanego weekendu |
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz też się żegnam na dziś
Mam zamiar wstać jutro w miarę wcześnie, bo trochę mi szkoda dnia na spanie. Ostatni weekend prawie cały przespałam, nawet nie wiedziałam kiedy zleciał Tylko nie wiem czy mi to wyjdzie ![]() Dobranoc kochane ![]() Śpijcie dobrze.
|
#206 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Coś to słabo kochana się leczysz, że nic nie przechodzi.Może czas na lekarza? Cytat:
|
||
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
![]() Nie zauważyłam Twojego pytania - gapa -----> Tak, chodziło o Dragon Age ![]() Ech, wiecie co? Ta kupa złomu potocznie zwana komputerem sprawiła mi wczoraj psikusa i......dźwięk gdzieś się zapodział Znowu trzeba będzie kombinować.........
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Na dodatek dzisiaj u mnie przepiękna pogoda (nareszcie!) więc mam tym bardziej dobry humor Zaraz sobie z tej okazji strzelę pranie ![]() Cytat:
tak myślałam, jak napisałaś że premiera jest 6 listopada mój TŻ też chce sobie kupić tę grę, ale na PS3, gdzie premiera była 11.11 ![]() Miłej soboty kochane |
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() U mnie pogoda też dzisiaj piękna. Słońce wyszło i jest ciepło ![]() Ja też się nawet wyspałam, wstałam o 10, ale leżałam w łóżku jeszcze z godzinę, bo nie chciało mi się wychodzić ![]() Lecę się zabrać za siebie... pora się ubrać. Miłego dnia
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2009-11-14 o 11:52 |
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie laleczki
![]() U mnie też dziś piękna pogoda ale zaraz lece na pociąg grrr![]() ale za to będzie parapetówa i już się nie moge doczekać
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

szkoda, że ten brak reakcji u niektórych naprawdę nie jest karany (mimo, że prawo to przewiduje).

dobiegłam, przybiegł jeszcze jeden pan, przytrzymał mu tę głowę a ja zadzwoniłam na pogotowie. Na szczęście przyjechali dość szybko, po jakiś 2 minutach. Zanim jednak przyjechali, to zebrał się oczywiście tłumek gapiów, a jakże - a wśród nich jakiś palant, taki może w naszym wieku, który normalnie stanął sobie prawie nad tym dziadkiem, gapi się i PALI FAJKĘ! Kuźwa nad człowiekiem który jest półprzytomny, ledwo oddycha bo krew mu się leje strumieniem z głowy a tamten bezczelnie pali papierosa. Słuchajcie tak na niego ruszyłam, normalnie w tym zdenerwowaniu go zezwałam na czym świat stoi, tak mnie wkurzył. Poszedł w diabły jak niepyszny
Jeśli możesz sobie na to pozwolić to leż w łożeczu a Tż niech przynosi gorącą herbatkę. Do poniedziałku na pewno poczujesz się lepiej.