![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Dlaczego to zrobiłeś?
Dlaczego odszedłeś ode mnie? Tak bardzo Cię kochałam A Ty zakpiłeś ze mnie.. Może kiedyś zrozumiesz Co to znaczy ból i łzy Może kiedyś przeżyjesz Takie rozstanie też Ty... To koniec... mnie, mojego świata. Ty odszedłeś, zostawiłeś, serce me rozdarłeś, z oczu łzy wycisnąłeś. Straciłam Cię na zawsze, a może wcale nie miałam... może mi się wydawało, może to był sen - najpiękniejszy w moim życiu, ale tylko sen |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
dostałam od życia gorzką czekoladę z napisem "oby zawsze było ci tak słodko".
- zrobiłem coś nic tak? - nie, wręcz przeciwnie. doprowadzasz mnie do szaleństwa. wiesz co jest piękne? kiedy czuję, że go kocham idąc z nim za rękę. Trzy powszechne mity: miłość uszczęśliwia, miłość trwa wiecznie, nigdy nie pokocham nikogo innego. nie masz nic do stracenia, więc nie musisz się bać. Zajrzyj mi w oczy i powtórz : jesteś mi obojętna Dla ludzi zgorzkniałych, rozczarowanych i cyników zabrzmi to dosyć banalnie, ale dla pozostałej mniejszości to najlepsze co może być... Za miłość. Pamiętasz, jak mówiłem, że będę kochał Cię do końca świata i o jeden dzień dłużej? Kłamałem... Zawsze będę Cię kochał. zbyt dużo uczuć i kawy. zbyt dużo Ciebie w moim życiu. kocham Cię. czasem zapominam, że tylko to liczy się. póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
'rozczarowana uczuciami .
'magia w twych oczach których nie mogę pojąć <3 'wiatr wieje i rozwiewa moje włosy .to jest najwspanialsze uczucie . 'olewając uwagi innych ,iść z przyjaciółmi na przód .
#184 |
Rozeznanie
|
standardowo witam w XIV cz.
![]() oby był choć tyć lepszy od poprzedniego bo żeby idealny to już chyba nigdy nie uwierzę. ![]() ![]() _______ piórem marzeń kreśliłam lekkie rysy w zeszycie rzeczywistości. aż do momentu gdy zabrakło mi atramentu.
![]() tonąc w wspomnieniach powoli uczę się żyć. życie na siłę każe dorosnąć a ja gdzieś w środku siebie jeszcze chowam strzępki dziecinności i jakoś nie mogę posłuchać rozkazu życia. czy trochę fantazji, czy marzeń komuś zaszkodziło ? znasz takie chwile kiedy myślisz że bezlitosny los tak bardzo doświadcza ? może po prostu chce nauczyć żyć – czasem może to właśnie Ciebie najbardziej. po drabinie dojść do nieba, by sprawdzić miękkość chmur. po drabinie dojść do nieba, by strącić najmiększą z nich. ![]() niepogoda na szczęście.
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-11-12 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
oja,oja, kolejna część,no no..
związek,który nie jest namiętny nie ma szans istnieć. mówiłeś coś o buzi buzi , a ja o tym,że zawsze warto próbować. _____ Mamo,będzie dobrze...prawda? jestem ciotką,małego bobo, które teraz pewnie śpi albo ssa cycka kuzynki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
moje najświeższe:
dlaczego? bo on mi dał poczucie bezpieczeństwa kiedy Ciebie nie było... kiedy życie wymaga więcej odwagi niż śmierć... z uśmiechem na twarzy pokazuje Ci środkowy palec... otwieram oczy i zamiast plaży znowu miasto...
#187 |
Rozeznanie
|
szczęśliwa czternastka! na pewno szczęśliwa! czternastki zawsze są lepsze!
![]() nieugaszona ciekawość jest najgorsza. jątrzy się w sercu całą zimę. Aaa! I jeszcze coś. Lubię Cię! Oskarżał mnie o wiele rzeczy. Że o nim myślę, uśmiecham się i pamiętam. Najbardziej nie mógł jednak znieść tego, że go kocham. Nie rozumiem czemu, przecież nic go to nie kosztowało. z tobą nauczyłam się nie wierzyć w cuda. - nie będziesz mógł spać jak Ci nie powiem? - nie. - to nie powiem. myśl o mnie ![]() Siedziała i się uśmiechała. Sama do siebie. Na myśl o Tobie. między nami znowu cisza na kolejne milion lat. nic nie robię, przecież wiesz. czekam na ciebie. stale. Ktoś otwiera cicho drzwi, karmi złudzeniami. |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
- kim jesteś ??
- mam wiele imon - szatan ? - mów mi tato ^^ - Wyjdziesz za mnie? - Nie. - Kochanie, dla czego? - Bo czytałam w Bravo Girl, że jak chcesz się z kimś ożenić, to musisz z nim chodzić trzy miesiące..." xDD moja prywatna szkoła uczuć . |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Są to strome schody do nieba, wąskie i bez oparcia. Możesz iść prosto w górę, nie oglądając się za siebie. Kiedy utracisz równowagę, zranisz się boleśnie lecąc w dół. I zaczynasz wędrować od nowa, jeżeli masz jeszcze siły. Nie możesz się zatrzymać - nie da się żyć ani ustać na żadnej krawędzi, trzeba kroczyć lub spadać. i tak do końca życia Ten stan obojętności był cudowny. Skąd się bierze w człowieku tyle siły, kiedy wydaje się zupełnie przegrany, stracony, omotany tysiącami sprzeczności. I wtedy zatrzymuje się w chaosie, przystaje, nasłuchuje i wyłapuje jedną dźwięczną nutę, która go prowadzi w życie, trochę po omacku, lecz dobrą drogą |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
sądzę.. myślę.. jestem pewna.. z Tobą było miło, ale bez Ciebie jestem szczęśliwa .
#191 |
Przyczajenie
|
~Chciałabym mieć chłopaka który będzie mnie kochał i nie zrani.
-Ey kochana przestań pier^dolić .! zejdź na ziemię. to nie niebo. ![]() ~Chore umysły nas przerastają. ![]() ~Wyje^bane mam. -I co z tego.! Ja pilnuję swojej du^py kolego.! ![]() ~Zabić marzenia i wspomnienia. Nic mi więcej nie pozostaje. |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
BAN stały
|
welcome w nowej części.
![]() Zagubiona w ramionach przeznaczenia
Poddaje się duchowi miłości *** |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Patrze na Nas ... Nie widzę już miłości , straciliśmy blask.
Nieświadomie zaczarowana nie dopuszczałam myśli ,ze możesz kłamać </3 Bije głową w mur ... Czemu byłam taka głupia?Czemu mój rozum zapadł w sen?! mam ochotę znalezć amora i strzelić mu w głowe ! ![]() Jestem chodzącym nieszczęściem , nie chcę Cię dłużej ranić ... Powinieneś odejść , - Chcesz mi podarować upragniony prezent ?! - No jasne maleńka . - To idz i nie wracaj !!!! Coraz dalej happy endu .. |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
wróciłam z miasta w którym każda ławka , każdy murek , należał do nas .
Ty tam zostałeś. z inną. i nasze miejsca teraz są waszymi miejscami. mimo tego najbardziej boli fakt , że teraz to jej do ucha mruczysz 'mała' głaszcząc ją po ręce , a nie mnie. Przecież powiedział, że poczeka. aż ciężko uwierzyć, że mam coś, czego potrzebujesz teraz jest Twój ruch. możesz zrobić szach-mat, albo gramy dalej.
#195 |
Raczkowanie
|
niktwazny, takagwiazdka- Może się mylę, ale czy wy czasami nie nabijacie tylko postów? Nie dałoby się tak napisać w jednym poście 10 opisów, a nie po 2 ale co 5minut? Bez obrazy, oczywiste wręcz
![]() Noooo i witam również swoim pierwszym postem w kolejnej części. Szczerze? Zaszalałyście początkiem, a ja tak marnie jakoś weszłam.... Yh . Ale cóż ![]() ![]() Myślę, że samotność jest gorsza niż śmierć, bo śmierć jest aktem, na który nie mamy wpływu, choć bardzo boli, jest poza nami, a samotność jest rozdrapywaniem. Człowiek zastanawia się wtedy, kim jest. Kim jest dla kogoś i kim jest dla siebie, dlaczego inni go nie akceptują? .
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-11-12 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
'uśmiechnij się i zabij mnie...'
'Ja wiem, że przyjdzie taki dzień, staniesz wtedy obok mnie, uśmiechniemy się do siebie wreszcie.' 'Deszcz sobie chlapie chlapu chlap chlap chlap, chodź razem ze mną, mimo że wiatr...' 'Jesteś normalny - Ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy - Ty dobrze ułożony.' 'Mocno w to wierzę, że w chwili, gdy zasnę Nie ogarnie mnie ciemność i wszystko nie zgaśnie... ' 'Dookoła czai się strach bezduszni ludzie wymiotują uczuciami...' |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
Drift -zachwycasz
![]() _mandarynka -kocham kocham ![]() _________________________ _________ powiem Ci tylko jedną rzecz Jesteś moim numerem jeden. Uśmiech za 10 milionów dolarów Zwierzę w worku Mam na ciebie oko, I nie pozwolę ci uciec mam cię na moim radarze -będziecie razem do końca świata, rozumiesz? -no to koniec świata! |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Ukrywam ból i cierpienie pod uśmiechem, którego jest tak niewiele...
Nie potrafię być idealna, ale potrafie kochać... Mam ochotę zniknąć, nie mówić nic nikomu... Uciec gdzieś i tam zostać aż się wszystko wyjaśni. Są takie chwile, w których każda osoba spotkana na ulicy przypomina mi Ciebie... Skoro wolisz ją, to dlaczego nadal przy mnie jesteś? Poczuła jakby ktoś rozrywał jej serce na pół, nie patrząc na to ile łez wyleje, czy kiedyś uda jej się skleić je. Była słaba, nawet nie chciała się bronić. Przecież nie miała szans... Zamykam oczy i jesteś. Otwieram je i tak pusto... Gdzie się podziały te wszystkie słowa? Gdzie one są do cholery!? A podobno mnie kochałeś, podobno byłam tą drugą połówką... Kilka zbędnych słów. Ej Kochanie! To bolii... |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
To wszystko przez te dwa głupie słowa..
I Twój uśmiech stał się normalny...Zwyczajnie normalny.. Co Ty tu robisz ? On się nie pojawi.. Kiedy się kogoś kocha, myśli się o tej osobie cały czas, bezustannie, a nadzieja, przeświadczenie o tym, że ma się ją na wyciągnięcie ręki, że zaraz się ją spotka, sprawia nam niewysłowioną radość. Po rozstaniu myśli te wcale nie przechodzą, a niemożność ich spełnienia, brak nadziei, sprawia ból nie do zniesienia.
#200 |
Wtajemniczenie
|
też chcę mieć coś extra, ale nie chcę gonić.
on mnie ściga, śledzi, goni. Przygotowuję się do ucieczki. Bycie małolatem ma swoje zalety Zacznij zyć własnym zyciem. Może wrócą nasze o miłości sny. To co myslisz, do mnie mów.
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
'Nie ma co się mścić na ludziach ,bo to robi jeszcze większy zamęt ...
![]() 'Może mam huśtawkę uczuć . ![]() 'Ludzie mówią jak przyjemnie poczuć w deszczowym dniu wiatr we włosach .Czujesz to jak pada na Twoją głowę ,a Ty jesteś taka wolna .Zapominasz o wszystkim. ![]() 'Szykuję się kolejny dzień z marzeniami . ![]() 'Wszyscy muszą kłamać ,nawet Ci co mówią prawdę . ![]() 'Czasem Twoje serce nie wie co czuję .Właśnie przeżywam taki okres ... ![]() 'Dalekoo ... ![]() 'Idę i naglę się przewracam .Ale nie ja wstaję z dumą że będzie lepiej .Inni wyśmiewają aaa niech sobie mówią co chcą .Mi wcale na tym nie zależy .Nie dobrze się z kogoś śmiać skoro może mieć taką sytuację tamta osoba w swoim życiu . ![]() ![]() ![]() ![]()
#202 |
Zadomowienie
|
- Czym łysy myje głowę?
- Cifem, bo nie rysuje powierzchni... ![]() Odpierwiαstkuj się ode mnie Ty ilorαzie niepαrzysty, bo jαk Cię przelogαrytmuję, to Ci zbiór zębów wyjdzie pozα nαwiαs ![]() - Dlaczego blondynka podczas mrozu siedzi w kącie? - Bo tam jest 90 stopni!
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
czarny kruk kojarzy mi sie ze śmiercia, Ty kojarzysz mi się z życiem..
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
a twój książe nie istnieje. Mała książniczko.
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Kocham Cię i mam nadzieję, że Ty o tym wiesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Paulo Coelho.
"Miłość tworzy mosty tam, gdzie to niemożliwe."
"Dopiero odwaga, by ruszyć w drogę, ukazuje nam jej cel." "Byłeś w raju ale go nie rozpoznałeś. Zresztą zdarza się to większości ludzi na tym świecie. Szukają cierpienia tam, gdzie znaleźliby największą radość, bo wydaje się im, że nie zasługują na szczęście." "Każdy z nas ma do wypełnienia swoją własną historię." "Może istnieć sto sposobów komunikowania się we współczesnym świecie, ale nic nie zastąpi ludzkiego spojrzenia." "Im bardziej oczy nie widzą, tym bardziej sercu żal. Tych uczuć, które staramy się w sobie stłumić, o których chcemy zapomnieć." "Jestem miłością, jestem muzyką. Chodźmy tańczyć." "Ten, kto odkrywa człowieka, o którym marzył od dawna, pojmuje, że zmysły się budzą zanim spotkają się ciała. Słowa, spojrzenia, czułe gesty... w tym tkwi tajemnica tańca miłości." "Pożądasz nie tego, co widzisz, lecz tego, co sobie wyobrażasz." "Marzenia i rzeczywistość to dwie strefy trudne do pogodzenia." "Życie potrafi być skąpe: mijają dni, tygodnie, miesiące, lata i nic się nie wydarza. A potem uchylamy jakieś drzwi i nagle przez szczelinę wdziera się istna lawina. W jednej chwili nie mamy nic, a już w następnej aż tyle, że trudno sobie z tym poradzić." "Moja miłość zawsze umiera, zanim się zacznie." "Nie ma w Tobie niczego szczególnego, niczego, co potrafiłabym opisać słowami. A jednak - oto tajemnica życia - odkąd Cię zobaczyłam, nie mogę myśleć o niczym innym, tylko o tym, że Cię potrzebuję." "Życie ma sens tylko wtedy, gdy mamy u swego boku kogoś, kto odwzajemnia nasze uczucia." "Człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lato bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności." "Ale zanim umrę, chcę walczyć o życie. Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę." "Jej życie było nieskończonym pasmem dni spędzonych w oczekiwaniu na cud." "Gdy kochałam, czułam, że naprawdę żyję. Wiem też, ze wszystko, co mam teraz, jakkolwiek może się wydawać ciekawe, nie wzbudza we mnie entuzjazmu." "Gdy spotykamy kogoś i zakochujemy się, myślimy, że cały wszechświat nam sprzyja (...) Ale jeżeli coś nie pójdzie po naszej myśli, wszystko rozpryskuje się niczym bańka mydlana i znika (...). Jak piękno, które istniało chwilę wcześniej może rozproszyć się tak szybko? Życie płynie bardzo prędko i przenosi nas z raju w otchłanie piekieł, w ciągu paru sekund." "Nie istnieje miłość bez wolności i na odwrót."
#207 |
Wtajemniczenie
|
' To ona ból sprawia, to ona ból sprawia, pokochasz, a spadasz, pokonaj bałagan, no bo warto się zakochać, nawet chociaż na minutę. I nieważne jaki będzie skutek, serce wypełnij uczuciem. Początek jest super, a rozstanie daje smutek, lecz bez niej żyć nie mogę , bez miłości się uduszę.' ' Bądź świadomy, na tym świecie z kart Zbudowane są wszystkie domy... wszystkie uczucia. '
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
PROSZE ! o opisy w stylu :
wszystko sprowadza się do tego, żeby stanąć prosto, spojrzeć ludziom prosto w oczy, błysnąć zabójczym uśmiechem i powiedzieć: "spie*dalajcie. jestem boska". [coś,ze znam swoja wartość] ~*~
zamknieta w przecietnej egzystencji ... osobisty uczuciowy wehikuł czasu
. when I turn out the light fantasy and reality fight . ![]() będziesz kiedyś mój .? <3 Edytowane przez devilishchild Czas edycji: 2009-11-12 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Rozeznanie
|
Kiedy jesteś przy mnie świat na lepsze się zmienia
![]()
#210 |
Przyczajenie
|
Jestem tą nieznośną dziewczyną
Jest zbyt późno dla nas żeby się zmienić. A ten twój błyszczyk, to się wcale nie błyszczy księżniczko -A miłość, nie ma na nią miejsca? -To nie dla mnie. Miłość jest dla tych co w nią wierzą Skarbie. To mężczyźni strzelają sobie w głowę, kobiety łykają tabletki. Pokochała marzenie, które złamało jej serce i skradło duszę.
Odejdę gdzieś daleko i zdobędę horyzont bez Ciebie. Będę oglądać zachód słońca już sama. Rozmawiać godzinami ze słońcem i gwiazdami. Poopowiadam im trochę o nas, o naszej doskonałej zabawie w miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.