|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL Clinique Shiseido Givenchy
DDiana, małe Irresistible (to spray?) podoba mi się, ale muszę koniecznie dorwac tester edt, bo do tej pory miałam do czynienia wyłącznie z edp
tak spray,ale jakoś słabo pachnie,kupiłam na merlin.pl Nie wiem,czy ja jestem przyzwyczajona do EDP czy ten jakiś kijowy
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Viki, rozumiem, z pielegnacji dołożę ewentualnie coś do włosów z Tigi oraz 25 ml algela liliowego w oryginalnej, rozkręcanej flaszce ale muszę to jeszcze przemysleć
DDiana no właśnie edp też międy nami mówiąc super trwały nie jest, myslę ze to kwestia przyzwyczajenia do edp Postaram się niuchnąćDopiero teraz zauważyłam, ze miałaś masterpiece i to nowy buuuu, aleź szkoda ze się spóżniłam
Edytowane przez majade Czas edycji: 2010-01-17 o 16:10 |
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
ten czarny MAX,a czy za baze weźmiesz czy coś muszę dołożyć?
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- gdzie masz bazę?! jest!!!
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-01-17 o 16:20 |
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a coś do bazy i very znalazłabyś? będe wieczorem, bo mój dostawca internetu dzis chyba oszalał
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mnie interesuje jeszcze,nie wiem tylko jak wartościowo,chce aby dwie strony były ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- MM ma 9008kod,czyli sierpień 2009 produkcja,a ważny 3 lata,po otwarciu 6m-cy.Mam też błyszczyk Isadora zafoliowany,nówka i givenchy te miniaturka.to tyle z Twojej listy ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-6...zyk-do-ust.htm tylko mam kolor 53 i 72 |
|
|
|
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
wersja EDT, oczywiscie z atomizerem ; ]
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Ddiana, chyba zrezygnuję z very, dziś użyłam mojej końcówki EDP i jest na granicy trwałości, słabo im to wyszło, obawiam się ze edt będą na poziomie trwalości letnich summer sorbetów itp a zupełnie nie o to mi chodzi. Przemyslę, co jeszcze mogłabym przygarnąć
dzięki za informację
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia dokładkowe (ale juz chyba czas na nowy uporządkowany wątek)
Dziewczyny i proszę, zaznaczajcie o którego Angela chodzi: (refil czy gwiazdka) zamykam wątek i zapraszam do nowego
Edytowane przez majade Czas edycji: 2010-12-03 o 12:38 |
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

Postaram się niuchnąć

gdzie masz bazę?!