Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-29, 13:02   #181
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II

ja nie mam kombinezonu ale mam spiworki i takie bardzo cieple pajacyki < a moze to kombinezony ?? nie wiem nie rozrozniam >

przepraszam ze sie denerwowalas przezemnie ale ja nie cierpie lekarzy na sama mysl robi mi sie niedobrze ale obiecuje ze nastepnym razem pojde szybciej tylko juz sie nie denerwuj

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 13:24   #182
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

a ja właśnie sobie licytuje coś a'la pajacyko-kombinezon (Izumi-z uszkami), taki właśnie na wyjścia ale nie na zimę tylko wydaje mi się, że w sam raz akurat na marzec jak wygram to wieczorem wam pokażę linka bo jakoś koło 19ej się kończy

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 13:31   #183
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
ja nie mam kombinezonu ale mam spiworki i takie bardzo cieple pajacyki < a moze to kombinezony ?? nie wiem nie rozrozniam >

przepraszam ze sie denerwowalas przezemnie ale ja nie cierpie lekarzy na sama mysl robi mi sie niedobrze ale obiecuje ze nastepnym razem pojde szybciej tylko juz sie nie denerwuj
My się tu po prostu BARDZO MARTWIMY... juz na tyle sie znamy że myślę że kazda sie przejmuje jak coś sie dzieje z drugą!
A juz szczególnie jak TA DRUGA (czyt. drcron) nas nie słucha i lekcewarzy swoje choróbsko!!! Zdrowiej kochana!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 14:29   #184
MadCat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
A ja chcialam miec czarnego, ale jak poszlam wybierac okazalo sie ze ten jako maly jest najbrzydszy ze wszystkich;-) i mi sie go szkoda zrobilo bo tak sobie pomyslalam ze nikt go nie wezmie i ja go wzielam a teraz jest the beściak
Co Ty gadasz! Śliczny jest

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Ah dziewczyny przyjechał mój mężulek..]
nie ma to jak kilkudniowa nieobecnośc i powitanie goracym pocałunkiem.. fajnie bo jak sie tak non stop siedzi razem to sie juz zapomina o dreszczyku a ten sie pojawił ulalalala
Mój Tż też często jest poza domem po kilka dni w związku z pracą i ja akurat niezbyt za tym przepadam. Wolę jak jest. Bo jak go nie ma i musimy się zadowolić tylko rozmowami telefonicznymi to się wkurzam

Cytat:
Dzien Dobry.
Nie uwazam tego za sianie paniki, a odnosnie farbowania wlosow to nie jest przesad np. w moim przypadku bo ja nie uzywam farb tylko rozjasniaczy wiec to juz jest za bardzo szkodliwe, niestety;/.
Ja już w ciąży zmieniłam kolor włosów z czarnych na rude co oczywiście oznaczało i rozjaśnianie i farbowanie, wczoraj farbowałam ponownie i nie zamierzam zrezygnować z farbowania bo nie chce wyglądać jak stara ciotka z 20 cm odrostami. Szczególnie, że naturalne włosy mam blond w których wyglądam i czuje się fatalnie.
Zanim cokolwiek zrobiłam przeczytałam co się dało na temat farbowania w ciąży i nie jest szkodliwe a poprawia samopoczucie.

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 15:11   #185
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

[QUOTE=ania p;15563745]Ja pisałam o farbach a nie o rozjaśniaczach , rozjaśniacz służy do rozjaśniania pasemek tym się da całe włosy farbować ?

Hej laski
Noo da się, ja jak farbuje to robie 2 razy rozjasniacz na cale wlosy i na to farbe wiec wole nie stosowac mimo wszystko bo to jednak jest dosc mocne.

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Ale mnie ta noga boli masakra;/. Najadlam sie na obiadku ale cos bym przetracila jeszcze... Bozzeee jak tak dalej pojdzie to sie w kwietniu przed porodem w swoim lustrze nie zmieszcze ;D
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 15:37   #186
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Siedzę trzeci dzień sama w domciu i z nudów zapodałam sobie filmik z wesela... normalnie pierwszy raz sie poryczałam... a oglądam już ze 20 raz.
No tak, ale wcześniej jak oglądałam to nie byłam w ciąży

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 15:51   #187
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Ja jestem 100 razy bardziej czulsza teraz zwlaszcza jak ogladam cos o maluszkach to albo jak jest jakis chory to plaze albo jak sie urodzi to placze... teraz wrocilam od tesciowej i mieszka z nia mojego meza siostra( moja bratowa) maja 5 miesiaczna core, fajne to takie, smieje sie w glos, zaczyna sie drzec po swojemu Slodka jest, ja tez chce juz swojego maluszka!!!!

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

spadam poleniuchowac, zajrze wieczorem paaaa
A.Camus

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-29, 16:21   #188
agnieszka09
Wtajemniczenie

ASIULEK 23 przykro mi...ja swoja babcie tez pochowalam miesiac temu ....bylam bardzo z nia zwiazana i jest mi ciezko z tego powodu.na pogrzebie nie bylam a to tylko dlatego,ze mieszkam za granica...
skladam kondolencje...
to chyba prawda,ze przychodzi nowe zycie a starsze odchodzi.u nas w rodzinie przychodza daw zycia.moja siostra rodzona rodzi w lutym a ja w kwietniu...

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 16:51   #189
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asienka240 Pokaż wiadomość
mam pytanie do dziewczyn rodzacych na poczatku marca.
kupujecie jakies kombinezony albo cos?
Ja rodze w połowie kwietnia i tez mam dwa cieniutkie

Cytat:
No i tak trzymac lepiej dmuchac na zimne

Cytat:
Napisane przez MadCat Pokaż wiadomość

Ja już w ciąży zmieniłam kolor włosów z czarnych na rude co oczywiście oznaczało i rozjaśnianie i farbowanie, wczoraj farbowałam ponownie i nie zamierzam zrezygnować z farbowania bo nie chce wyglądać jak stara ciotka z 20 cm odrostami. Szczególnie, że naturalne włosy mam blond w których wyglądam i czuje się fatalnie.
Zanim cokolwiek zrobiłam przeczytałam co się dało na temat farbowania w ciąży i nie jest szkodliwe a poprawia samopoczucie.
Z czarnych na rude a masz jasne he he .. Kurde tyle lasek na jasno sie farbuje a TY sobie przyciemniasz .. No ale zwykle się chce tego czego się nie ma . Ja bym chciała proste a mi się kręcą . Babie to się nigdy nie dogodzi

[QUOTE=Darusiaaaa;15567992 Hej laski
Noo da się, ja jak farbuje to robie 2 razy rozjasniacz na cale wlosy i na to farbe wiec wole nie stosowac mimo wszystko bo to jednak jest dosc mocne.
;D[/QUOTE]

Ło matko a włosy po tym nie wylatują ?? To musisz mieć mega mocne .
Ja od lat robie balejage ale tylko na pdrosty same mi fryzjerka zawsze robi bo ja mam fioła na punkcie nie zniszczonych włosów . Po całości je robie może raz na rok .
Stary 2009-11-29, 16:59   #190
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ASIULEK 23 przykro mi...ja swoja babcie tez pochowalam miesiac temu ....bylam bardzo z nia zwiazana i jest mi ciezko z tego powodu.na pogrzebie nie bylam a to tylko dlatego,ze mieszkam za granica...
skladam kondolencje...
to chyba prawda,ze przychodzi nowe zycie a starsze odchodzi.u nas w rodzinie przychodza daw zycia.moja siostra rodzona rodzi w lutym a ja w kwietniu...
to tak samo jak u mnie moja siostra tak samo rodzi w lutym a ja w kwietniu dodatkowo szwagierka rodzi w styczniu tak ze bedzie u nas w rodzinie wysyp dzieciaczkow

Asiulek - ja mam tak samo tez sie bardzo szybko wzruszam czasem az mi wstyd ze rycze z byle powodu ale to wina hormonkow :P

Stary 2009-11-29, 17:04   #191
ania p
Zakorzenienie

Pisałam z dziewczynami na jednym wątku o tym jak się dzieci małe zmieniają no i zobaczcie same , to Szymek po urodzeniu i teraz . Normalnie inne dziecko

Na trzecim foto miał jakies 3 miesiące
Stary 2009-11-29, 17:12   #192
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Pisałam z dziewczynami na jednym wątku o tym jak się dzieci małe zmieniają no i zobaczcie same , to Szymek po urodzeniu i teraz . Normalnie inne dziecko

Na trzecim foto miał jakies 3 miesiące
to prawda dzieci nie dosc ze sie zmieniaja to jeszcze bardzo szybko rosna
Szymek na pierwszym zdjeciu wyglada jak takie smakowite ciasteczko ktore by sie chcialo schrupac na tym co ma 3 miesiace jak taki malutki lobuziak a na tym srodkowym taki malutki elegancik bardzo powazny
w ogole jest przecudny

Stary 2009-11-29, 17:40   #193
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Prześliczny Szymuś No po prostu jak na pocztówkę

Czy to Szymka pokój w tle?? jak się robi właśnie takie cosik?? Konkretnie chodzi mi o te fale różnokolorowe. To są też gotowe naklejki czy tak trzeba wymalować a potem na to dopiero naklejki zwierząt?? Marzy mi się taki dla maluszka

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 17:44   #194
agnieszka09
Wtajemniczenie

DRCRON to gratuluje to u Was w rodzince tez widze wysyp malenstw.
u mnie po za tym kuzynka w styczniu rodzi...

ANIA P jaki przystojniaczek slodziutki szkrabik

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-11-29, 17:45   #195
martuko
Wtajemniczenie

hej hej
Ja dzis gości nieplanowanych mialam, potem pojechalisy odwieźć koleżankę do domu i dopiero teraz siadłam, ale tylko na chwię potem może jeszcze wieczorkiem zajrzę, a teraz tylko to co zwrocilo mi uwage w Waszej dyskusji, a mianowicie lożysko przodujące. Nie wiem co Wy macie, ale wskazaniem fo cesarki jest chyba lożysko przpdujące a to jest takie, które zasłania ujście szyjki, czyli na mój rozum powinno być na dole macicy a nie na przedniej ścianie! U mnie na USG mam napisane lożysko jedno na przedniej drugie na tylnej ścianie, i nic tam nie ma o przodującym. Tak że może zamiast się stresowac niepotrzebnie sprawdźcie ta informację. Może cos źle zrozumialyście.A co do kombinezonów, jedną rzecz wartpo wiedzieć - jeśli kupujecie taki kombinezonik- śpiworek to sprawdźcie czy ma on taką specjalną dziurkę na wpięcie pasów do fotelika Ja się ostatnio dowiedzialam,że takie cos jest konieczne jak sie chce gdzieś pojechać, sama nbym na to nie wpadła. Przy kombinezonach z nogawkami takiego problemu nie ma, ale czasem się takie coś kuppuje

do poczytania wieczorem
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 17:48   #196
drcron
Zakorzenienie

dziewczyny za kilka dni Mikolaj i ja stoje przed dylematem co mozna dac w prezencie dla 10 miesiecznego malego lobuza?? Bartus juz biega w chodziku
dzisiaj meza przekonalam zeby ubral stroj mikolaja i pojedziemy do jego chrzesniaka z prezentem tylko nie wiemy z jakim POMOZECIE ??

Stary 2009-11-29, 18:00   #197
Darusiaaaa
Zakorzenienie

jak urzadzalam pokoj dla malutkiej z bratowa to kupowala takie gotowe naklejki

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

z prezentami zawsze problem.... dla dziewczynki zawsze latwiej

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

drcron pytalas o program na zone reality Mloda 18 letnia matka tez urodzila coreczke i jej porod wygladal tak bombowo, 5 minut i koniec na to az milo patrzec ale laska z ciezkiej sytuacji facet ja zostawil sama z dzieckiem i jak ogladalam wczesniejsze odc to wcale nie byla przekonana do maluszka i czy go zostawic ze soba ale jak zobaczyla to sie poplakala i stwierdzila ze jest najszczesliwsza na swiecie.
A.Camus
Stary 2009-11-29, 18:09   #198
drcron
Zakorzenienie

a mowili cos tam na temat technik relaksacyjnych pamietasz moze czy bylo cos wiecej czy tylko o tym wspominali ??

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

w Stanach urodzilo sie dziecko wazy 7 kg szok urodzilo sie w 8 miesiacu ciazy mowili tez ze najciezsze dziecko urodzilo sie w 88 roku i wazylo 20 kg doslownie szok takiego klocka w sobie nosic - mowili o tym w wiadomosciach

Stary 2009-11-29, 18:19   #199
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Wiesz co nie kojarze moze w nastepnych odc beda mowic, ale mi to sie czasami smiac chce techniki relaksacyjne? a co one ci dadza jak wpadasz w szał rodzenia, zdziwienia, nie wiesz co sie dzieje:P i tak robisz to co mowi polozna

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

ja na bank nie bede myslala o technikach relaksacyjnych;p
A.Camus
Stary 2009-11-29, 18:19   #200
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co nie kojarze moze w nastepnych odc beda mowic, ale mi to sie czasami smiac chce techniki relaksacyjne? a co one ci dadza jak wpadasz w szał rodzenia, zdziwienia, nie wiesz co sie dzieje:P i tak robisz to co mowi polozna
chodzi o to ze dzieki tym technikom lagodzisz bol i rodzi sie latwiej

Stary 2009-11-29, 18:21   #201
mrowak
Zakorzenienie

Cześć kobietki!

Ja tak szybciorem: farbowanie, rozjaśnianie włosów:
Moja rozmowa na początku ciąży z fryzjerką:
ja- a jak to jest z farbowaniem i rozjaśnianiem w ciąży? Lekarz mi nie zabroni jak mu powiem, że chcę co miesiąc robić odrosty?
fryzjerka- jak zabroni i powie, że szkodliwe to należy zmienić lekarza. Dzisiejsze specyfiki są bezpieczne.

Rozmowa z ginem:
ja- panie doktorze, a jak z zabiegami na włosach u fryzjera w trakcie ciąży? Nie wyśle mnie fryzjer na drzewo?
lekarz- jak wyśle to należy zmienić fryzjera.

No, to się zgodzili

Cytat:
boziu wlasnie wyczytalam na necie ze jak mam lozysko na przedniej scianie to jest wskazanie do cc a ja nie chce ja tak panicznie boje sie operacji ze masakra jeszcze gorzej niz lekarzy czy jesli sie okaze ze bedzie to cc to czy moge na wlasne zyczenie poprosic o normalny porod ?? czy moge jakos tym swoim widzimisiem zaszkodzic naszemu maluszkowi ?? czy zawczesnie sie denerwuje a moje lozysko moze sobie zmieni polozenie czy juz tak bedzie sobie do konca ?? gin mi to tlumaczyl ale nie pamietam juz
Piękna, co Ty tu panikujesz? Łożysko na PRZEDNIEJ ŚCIANIE to NIE JEST łożysko PRZODUJĄCE!!!!! Jak jest przodujące, to wtedy ewentualnie CC. Ja mam na przedniej ścianie więc już dawno z ginem rozmawiałam i pisałam Wam o tym, że powiedział, że bardzo rzadko zdarza się, że to łożysko faktycznie do samego końca ciąży jest przodujące. I bywa tak, że nawet na początku porodu udaje się je przesunąć tak, aby odblokowało miejsce dla maluszka. Przesunąć oczywiście poprzez fachowy masaż położnej czy lekarza. Ale powtarzam raz jeszcze TO NIE JEST TO SAMO CO ŁOŻYSKO NA PRZEDNIEJ ŚCIANIE!

Jak jest na przedniej ścianie to można później zacząć ruchy odczuwać i tyle i u mnie tak właśnie było, bo w 21 tygodniu się zorientowałam, że jakaś impreza jest w brzuchu

Pop70, dbaj tam o siebie!
Ja mam właśnie dylemat czy dać sobie luzu w styczniu czy przeprowadzić ostatnie 5 zajęć z jedną grupą kończącą kurs (do 19 stycznia). Bardzo dumam nad tym, bo niby się czuję dobrze, ale z drugiej strony mogłabym ten czas poświęcić na a) nic nie robienie, b) przygotowania mieszkania na przyjście małej (sprzątanie układanie i inne takie- nie jakieś duże remonty) c) spacerki d) ciążowe lenistwo.
Ale dobrze się czuję, grupę doprowadziłabym do końca... no i nie wiem. Umówiłam się z kumpelą, która tym zawiaduje, że dam jej odpowiedź jutro, bo spotkałam się z nią dziś na soczku/kawce i powiedziała, że daje mi zielone światło na każdą decyzję, jaką podejmę.

Tymczasem na pewno będę jeszcze robić zajęcia w grudniu do świąt, a listopad miałam zarobiony straszliwie, bo do jutra mam termin umowy i udało mi się pięknie z niej wywiązać tylko że wolnego weekendu ani praktycznie wolnego dnia/wieczoru bez pracy to nie miałam z miesiąc co najmniej.

Jestem w rozterce...

P.S. Kupiłam dziś spodenki dla małej i ciepłą, rozpinaną bluzę z kapturem i .... Izumi, SORRY, ale ona ma uszka

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2009-11-29 o 18:24
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 18:21   #202
agnieszka09
Wtajemniczenie

Cytat:
a mowili cos tam na temat technik relaksacyjnych pamietasz moze czy bylo cos wiecej czy tylko o tym wspominali ??

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

w Stanach urodzilo sie dziecko wazy 7 kg szok urodzilo sie w 8 miesiacu ciazy mowili tez ze najciezsze dziecko urodzilo sie w 88 roku i wazylo 20 kg doslownie szok takiego klocka w sobie nosic - mowili o tym w wiadomosciach

w szoku jestem....

dziewczyny pierwsza mamusia styczniowa z watku mamus styczniowo lutowych jest juz rozpakowanaklaski :

AGAPE gratulujeklask i:

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012

Edytowane przez agnieszka09
Czas edycji: 2009-11-29 o 18:54
Stary 2009-11-29, 18:39   #203
aneczkkaa
Zakorzenienie

Gratuluję Agnieszce

Cieszę się że wszystko w porządku. Córcia dostała 8 punktów to dużo.

Życzę zdrówka dla dziewczyn i szybkiego powrotu do domku
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 18:45   #204
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Gratuluję Agnieszce

Cieszę się że wszystko w porządku. Córcia dostała 8 punktów to dużo.

Życzę zdrówka dla dziewczyn i szybkiego powrotu do domku
i ja przylanczam sie do gratulacji : roza:

mrowak - Dziekuje rozwialas choc troszke moje watpliwosci i moj stres przegonilas

moja corcia jest urwisem tak kopie ze brzuch mi podskakuje do gory ale jak maz przylozy reke to cisza jak tylko ja zabierze to ona znow zaczyna wariowac i kopac

Stary 2009-11-29, 18:55   #205
Darusiaaaa
Zakorzenienie

: roza:Szczere gratulacje dla dziewczyn!! Super, ciesze sie bardzo, że wszystko wporządku!!: roza:
A.Camus
Stary 2009-11-29, 19:04   #206
izaizula
Rozeznanie

GG do izaizula

Witam BRZUCHOLE po weekendzie.
Widzę ze sie nudziłyscie w domkach bo jak zawsze stron do nadrabiania nie brakuje. Drcron ciesze sie że Twoja wizyta w szpitalu zakonczyła sie w porządku i nie było potrzeby tam zostawac, ale teraz dbaj o siebie bo z tą grypą nie ma żartów.

To chyba ty pytałaś o te kołyski ja osobiscie jak najbardziej polecam, ja kupowałam szybko, Bo jak chciałam do innego pokoju zabrac Kubełka to nie było z tym problemu a później długi czas go w tym karmiłam, nie musiałam trzymać na kolanach i potem szybko przestawił sie na krzesełko do jedzenia i nie musiałm za nim ganiać z łyżką. Tylko zobacz sobie nie wiem jak u ciebie z fundudszami ale jakbyś miała ograniczone to lepiej kup sobie zwykły leżaczek dla maluchw w granicach 80zł(nie jestem pewna teraz bo nie sprawdzałam) i do tego mozesz sobie dokupić taki pałąk do wóżka którey również mozesz wykorzystac do lej leżanki, czy własnie mate.

Z tym łożyskiem to racja ja mam jedno na tylnej ścianie a drugie na przedniej ale to nie znaczy ze ono jest przodujące bo też o to pytałam.
izaizula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 19:18   #207
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o ceny takich leżaczków orientowalismy sie dzisiaj bo chcemy mojego meza chrzesnicy kupic ceny wahaja sie od 80 do 120 zł w krasnalu i przypuszczam, że w innych sklepach tez bedzie cos kolo tego
A.Camus

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-29, 19:24   #208
drcron
Zakorzenienie

ale ja chce Fischera bo jest tam wibracja a pozniej moze posluzyc jako krzeselko dla starszego dziecka wiec jest praktyczny i starcza na dluzej trzeba cene podzielic przez okres uzytkowania i w tedy sie lepiej oplaca kupic cos drozszego i dluzej tego uzywac niz kupowac tani lezaczek bo jest tani a potem jeszcze dodatkowo krzeselko w koncowej wersji to kupujac tani lezaczek i krzeselko to wyjdzie drozej niz fischera lezaczek wielo funkcyjny a te lezaczki naprawde nie sa drogie u nas w sklepie typu akwarium kosztuje juz 180 zlotych wiec chyba sie oplaca

Stary 2009-11-29, 19:30   #209
Darusiaaaa
Zakorzenienie

mnie to w tym wypadku jest na prawde obojetne, my kupujemy to co sobie zamowila u nas mamusia malej wiec jak ma byc tego zadowolona i chce dla malej wlasnie taki lezak to mi to rybka

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

zreszta ja nie naleze do osob ktore przed ur musza miec wszystko, wole zobaczyc co mi sie przyda niz zagracac mieszkanie, jak sie okaze cos potrzebne to nie jest zaden problem na szczescie w tych czasach wsiada sie a autko i jedzie do sklepu takze nie bede na pewno przed ur maluszka kombinowac zbyt wielu rzeczy, bo uwazam ze nie ma to sensu nie zyjemy na szczescie w czasach "jak za komune" takze spokojnie a jak sie urodzi odrazu sie nie przyda, ewentualnie moze sie okazac ze ktos wpadl na pomysl i kupil w prezencie wiec wole poczekac
A.Camus
Stary 2009-11-29, 19:37   #210
drcron
Zakorzenienie

no wy tak ale ja pisze o sobie
znalazlam prezent dla naszego Bartusia
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=835888197
chcialam quqdq ale chyba jeszcze jest zamaly wiec dostanie autko

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości