|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki mineralne (Everyday Minerals,...), IWOSTIN, Vichy, Avon, Maxfactor
Narazie widzę to tak:
- 8 próbek kremu Skinset (każda próbka po 1,5 ml) i może dodałabyś mi jakąś malutką próbeczkę nową nie używaną pudru mineralnego EDM (tylko kompletnie nie wiem jaki kolor, innych firm używam najcześciej nude, sand, nie jestem blada, żółtawa, ani pomarańczowa średni odcień karnacji,hmm nie wiem jak wytłumaczyć )za: 12. La Roche Posay Rosaliac XL miniaturka nowa 5ml. Sephora kredka do oczu fioletowo - śliwkowa, resztka na wypróbowanie Co Ty na to? ![]() Za perfumy niestety nic nie widzę, raczej chcę wymienić perfumy za perfumy, a najchętniej na te z wish listy
|
|
#182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki mineralne (Everyday Minerals,...), IWOSTIN, Vichy, Avon, Maxfactor
Cytat:
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
a masz może poza wątkiem jakieś próbki perfum jeszcze?
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety ale nie
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
no to w takim razie chyba nic..
W razie czego jakbyś miała coś nowego daj znać
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
I co z naszą wymianą?
|
|
#189 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
|
#190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jednak podziękuję za tusz.
Cytat:
. Dorzuciłabyś coś jeszcze mi? A Tobie jak się wydaje?
|
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
clinique happy heart 1ml valentino, rock 'n rose 2ml oriflame miss punk 2ml cacharel scarlett edt 1,5ml kartonik 2x psikniete a Coty, Kylie Minogue, Sweet Darling EDT Yves Rocher, Pur Désir de Fleur d'Oranger EDT henna 1g czarna 1szt
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-01-05 o 16:37 |
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 2 pojemniczki po samplach EDM (po bokach pozostało troszkę kleju z taśmy klejącej), zafoliowany tusz Isa Dora Build up Estra Volume, zafoliowaną miniaturkę tuszu Sephora Lash Stretcher ,trochę minerałów i mazideł w wątku, próbkę kremu Vichy pod oczy i na powieki, próbkę Physiogel hipoalergiczny żel , próbkę Physiogel krem fizjologiczny oraz niedużą odlewkę szamponu Biosilk.
Może coś jeszcze u mnie dobierzesz, interesują mnie: -BIG Olive Fair; -sampel Golden Fair; -sampel Fair Neutral; -sampel Sandy Fair; -pędzel LHK; -puder do brwi Auburn; -2 sample Joppa Lightest -gąbeczki EDM
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A który to dokładnie tusz: https://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.ph...gdzie=produkty ? Czy ma datę ważności/produkcji? To samo odnośnie tuszu Sephora? Szamponu Biosilk już nie chcę bo kupiłam a zapomniałam wymazać z wishlisty. A ile masz próbek kremu Physiogel? -pianka Timotei - bardzo delikatna, nadająca puszystość i lekkość- użyłam jej 2-3 razy max; - która to dokładnie i jaka jest data ważn.? -pianka do włosów blond Loreal Prof- u mnie ładnie podkreślała loki zużycie też ok 1/4 chyba, brak nakrętki; - to samo pytanie co wyżej ![]() Nie rozumiem skąd ona się tam wzięła? To od taśmy oryginalnie chroniącej?
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-01-05 o 17:21 |
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięła się, ponieważ sample miałam z wymianki i były zaklejone, a prochy przesypalam sobie do BIGa
![]() Tak, to ten tusz Isa Dory Z tą różnicą, że ma czerwoną zakrętkę (https://wizaz.pl/var/wizaz/storage/i...arge_lead.jpeg ) Oba tusze są ważne 6 miesięcy od otwarcia, oba czarne ; ) Psyhiogelu mam tylko dwie próbki niestety, te co wymieniłam, dorzucę jako gratis ; ) Jak byś widziała wymiankę? Edit: Daty ważności pianek: Timotei- (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...kka-pianka.htm )- jeszcze ze 2,3 miesiące, tak myślę, zupełnie nie pamiętam kiedy ją kupiłam (ostatnio musiałam użyczyć mamie więc zużycie trochę się zwiększyło, ale jest jej jeszcze ponad 2/3). Loreal- kompletnie nie mam pojęcia co do daty ważności szczerze mówiąc... ale wszystko jest z nią ok, kolor, zapach i konsystencja. Do obu zgubilam zatyczki, ale prześlę dobrze zabezpieczone
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-01-05 o 17:37 |
|
|
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie mają daty produkcji czy ważności ?
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, a przynajmniej ja nie widzę
Ale to chyba nie ma znaczenia, skoro są nietknięte i zafoliowane? ; >
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a może pamiętasz od kiedy masz je w łapkach ?
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam od dzisiaj ^^ Wymieniłam się z Ddianą, żeby od Ciebie wyłudzić minerały
|
|
|
|
|
#200 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za Olive Fair Big+ 1 sampel EDM + 1 gąbeczka zafoliowana miniaturkę tuszu Sephora Lash Stretcher za 1 sampel EDM +1 gąbeczka -pianka Timotei + próbka Physiogel hipoalergiczny żel , próbka Physiogel krem fizjologiczny + próbka kremu Vichy pod oczy i na powieki + 2 puste pojemniczki za 1 sampel EDM + 1 sampel Joppa jakoś tak?
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
A jak wyceniasz gąbeczki?
![]() Ja bym proponowała tak: -tusz Isa Dora -tusz Sephora -pianka Timotei -pianka Loreal -2 puste pojemniczki -próbki ZA: -BIG Olive Fair; -sampel Golden Fair; -sampel Fair Neutral; -sampel Sandy Fair; -pędzel LHK; -2 sample Joppa Lightest -gąbeczki EDM Czyli generalnie tak jak powiedziałaś + pędzel za piankę (coś jeszcze do niej dorzucę fajnego ) i jeszcze jeden sampel Joppa- nic za niego nie wyszukasz? : )
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego pędzla do tej wymianki nie wymieniłam ![]() Gąbeczki chyba ze 2$ kosztowały kiedyś, nie pamiętam juz dokładnie
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pianki Loreala tez nie wymieniłaś
Na pewno jej nie chcesz? Zależałoby mi jeszcze tylko na pędzelku i samplu, ale już niestety wszyściutko co miałam z Twojej wish wypisałam
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-01-05 o 18:47 |
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
cos za płatki róż i żel hugo bossa oraz celebre?
prosze odp u mnie
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
Lancome L’extreme, tusz, zostało około 30-40%- Tusz maksymalnie wydłużający rzęsy. Tusz zawiera opatentowaną formułę Fibrestretch, dzięki czemu możliwe są wspaniałe efekty, nawet przy bardzo krótkich rzęsach, nie kruszy się i nie tworzy grudek na rzęsach.Wydłuża, lekko podkręca i pogrubia. Clinique high impact mascara, zostało około 60%- Mascara delikatnie pogrubia, lekko wydłuża rzęsy.Specjalna, opatentowana szczoteczka. Rzęsy wygladają naturalnie, nie sklejaja się. Przetestowany alergologicznie, oftalmologicznie. W 100% bezzapachowy. Ale to zależy co byś za to konkretnie chciała, bo tusze są używane i nie jestem przekonana.
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam Ci na PW link do tej pianki, żeby nie robić tu reklamy (bo na KWC jej nie ma) : ) Oddam ją za drobiazg np sampel + gąbeczka czy jakoś tak
Kolejna propozycja: -tusz Isa Dora -tusz Sephora -pianka Timotei -pianka Loreal -2 puste pojemniczki -próbki ZA: -BIG Olive Fair; -sampel Golden Fair; -sampel Sandy Fair; -pędzel LHK; -2 sample Joppa Lightest -gąbeczki EDM Czyli w skrócie zrezygnowałam z jednego sampla Czyli pędzel - wartość sampla to jakieś 15zł, czyli akurat za piankę + coś tam Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Boję się brać pianek bo nie wiesz jak długo je masz, a u mnie pewnie też trochę poleżą , mogę nie brać żadnej
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, w takim razie może być bez pianek, Timotei tylko Ci dorzucę gratis, jak będziesz chciała to spróbujesz, jak nie, to wywalisz
To ja zrezygnuję jeszcze z Golden Fair ; ) Napisz co byś ode mnie chciała za: -BIGa Olive Fair; -pędzel; -2 sample joppa; -2 gąbeczki; -sampel Sandy Fair;
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

średni odcień karnacji,hmm nie wiem jak wytłumaczyć
)

.