|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Collistar, Sephora, Givenchy
-Christian Dior, Dior Bronze, Harmonie de Blush (Mozaika 4 odcieni różu do policzków) wklad tester, ubytek widoczny na zdjeciu, 001 Rose Brasilia
- Helena Rubinstein pojedynczy cien, 33 Aspiration - kolor wrzsowy, równiez z wymiany, uzyty kilka razy to mi się podoba. a Tobie co się spodobało u mnie?
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- Kenzo Flower - edp 4ml, kartonik - Escada Moon Sparkle - edt połowa z 5ml ?
|
|
|
#186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
wpisałaś się u mnie - więc interesowałaby mnie paletka givenchy i lolita o której piszesz
Na ile oba wyceniasz?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Lolitki zupełnie mi niestety nie podchodzą
![]() Podoba mi się puder Givenchy, ale za to moja Noa to zdecydowanie za mało
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Mam guerlainowską terracotę... ale jak na razie nie chcę się jej pozbywać
Pogrzebię co jeszcze mam
|
|
#190 |
|
Konto usunięte
|
Witaj! Intersuje Cię Tresor za Lolitę?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=412217 |
|
|
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedź. W takim razie chyba zrezygnuję. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazlam
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() to mi sie spodobalo ![]() - Givenchy Prismissime Mat&Glow Face&Eye - 72 Sunny - uzyty kilka razy http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...rzy-i-oczu.htm
|
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
hej
Znalazlabys cos za podklad givenchy badz za prismissime?
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
ten brazerek jest dosc ciemny i matowy
ma tylko takie tliki, ktore odbijaja swiatlo i przez to buzka nie jest taka plaska )a ten givenchy dla ciebie za jasny byl ?---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- heh to teraz boje sie, ze te givenchy dla mnie tez za jasne beda ale sprawdze w necie zdjecia![]() wiesz co tonik jest chyba za ok 80zl, kupowalam w promocji dwie sztuki wiec troche sie nie orientuje mgielka jest na cale cialo
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
-Christian Dior, Dior Bronze, Harmonie de Blush (Mozaika 4 odcieni różu do policzków) wklad tester, ubytek widoczny na zdjeciu, 001 Rose Brasilia oraz pedzelek do cieni HR? ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
a tonik ci sie ktory podoba
?---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- no dotleniajacy wole bardziej oddac mgielke tez bym mogla, ale jedna wizazanka miala mi dac znac co do niej i do cieni bo chcialam je oddac za dwie Tołpy takze dowiem sie co postanowila i ci dam znac![]() ciekawi mnie jeszcze podklad givenchy u ciebie i blyszczyk collistara ( no i cien essence bo lubie ich rzeczy )---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:39 ---------- ten blyszczyk smashboxa nie jestem pewna czy chce oddawac bo kolor mi sie podoba, ciemny bo ciemny, ale w mojej tonacji i chcialam sie opalic (do niego ) ale mam taki jeszcze jeden nowy, ktory moglby ci sie spodobac bo on podobny odcien ma- z lip paint kolekcja muse, odcien artiste z tego co kojarze- pojemnosc 15ml
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-04-18 o 23:44 |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
niestety to nie jest rozyk
tez tak myslalam, dlatego go zamowilam a tutaj sie okazal taki ciemny sliwka/wino- ten lip paint jest ciut jasniejszy bo nie jest taki bardzo kryjacy- ten jest taki gesty i bardziej mi przypomina pomadke w plynie nie wiem czy widzialas, ale Intermix mi wyskoczyl z watku niektore rzeczy sprzedaje tez na all zeby miec na swoja wish liste![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- ale intermix jako brazer to moze byc tylko dla bardzo jasnych karnacji- bialych jak juz. Ja mam lekko sniada i u mnie nic nie bylo go widac ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- ee on jest o wiele jasniejszy od duska- mialam go kiedys, intermix byl jasniutki strasznie- u mnie wogole nie bylo go widac nic a nic
|
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
- Givenchy Skin Tonic Found de Teint Creme Stretch, 507 Lift Praline - z wymiany z Chloe, zostało ok 25%, raz uzyłam ale odcien jest dla mnie zbyt żółtawy
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-18...Foundation.htm Coś u mnie ?
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
ee nie wydaje mi sie
ale wiadomo moze jej nie maja
|
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam
. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
może byś sobie coś dobrała? ;>
lub powiedziala czy czegos nie potrzebujesz moze mam poza watkiem ? ;> ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- niestety nic takiego nie mam, moze ty mi powiesz co mozesz mi oddac za ten balsam ;>?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pisałaś u mnie w spr. ELauder i kremu Thalgo : tonujący jest w negocjacjach z inną wizazanką - odezwę się do Ciebie , jak już się sprawa wyjaśni
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję , nic nie znalazłam
|
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
Hej, podoba mi się Lolitka, ale ostatnio dostałam odlewkę i już tak bardzo mi na niej nie zależy. Poza tym to by było troszkę mało za Pleasures Intense. Nie masz czegoś innego z moich wishowych zapachów poza wątkiem?...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

?

bo kolor mi sie podoba, ciemny bo ciemny, ale w mojej tonacji i chcialam sie opalic (do niego