|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zapachów i pustych flakonów :)
Mam miniaturke oryginalnego zapachu Jessici Simpson-Fancy, zostalo na kilka psikow, oraz buteleczke-atomizer Halle Berry orchid, tez na kilka psikow, wszystko oryginalne,zakupione w Stanach
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miniatura Fancy jestem zainteresowana ![]() H.Berry mam obie wersje, wiec dziekuje. Daj znac jak widzialabys ta wymiane i co ew. w zamian
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie w watku nic wiecej dla siebie nie znalazlam.... To chyba bede musiala sobie odpuscic. |
|
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
hej mam pusta aque allegorie lilla bella guerlain, zainteresowana to jest 100 badz 125 ml
|
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
Mam pusty flakonik po Brasil Beat
A bardzo chętnie poznałabym Rose Absolue YR ![]()
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Listeczku,
juz kosmetykomaniaczka zaproponowala mi ten flakon. Jesli sie nie dogadamy, odezwe sie do Ciebie Pozdrawiam |
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana odzywam się,bo 4 flachy już czekają i 5 jest namiętnie zużywana
ale wolę się upewnić,bo właśnie jest skończone Jet Homme z Avonu.Czy wyrzucać czy Ciebie też interesuje?I to samo pytanie ze Spootlight![]() Przepraszam,że 100000 razy się pytam,ale wolę się nawet 2 razy spytać niż wyrzucić niepotrzebnie ![]() Buzi ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Avon : Bond Girl 007 Forever,Unscripted Patrick Dempsey,Pur Blanca Blosoom i namiętnie używane w toalecie Bali BlissOriflame : Urban Lovers for her Myślę też,że do grudnia poleci tylko pytanie czy chcesz :Mexx Nice i Britney Spears Curious.
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
mam flakoniki, spojrz
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
O masz nie tu gdzie trzeba odpisałam
![]() No tak pompka przepraszam,ale po calym dniu niekumata jestem![]() ![]() ![]() ![]() Niestety ma zwykły atomizer....więc odpada ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Ale będę się odzywać,jak coś jeszcze okaże się,że pójdzie
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze flaszkę Purplelight Salvadora Dali - 30 ml.Do grudnia na pewno skończę,a widzę,że poszukujesz też flaszki.Czy taka byłaby odpowiednia?
![]() A kokosa ile masz? 20 ml czy 100 ml?Bo mam flaszkę Little Red Dress - co prawda używam,ale mogę odłożyć i możemy się dogadać co do wymiany,bo widziałam że szukasz.Chyba że nie pasuje Ci,bo za późno czy coś ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Kochaniutka tylko Salvador ma 50 ml,a nie 30 ml Mam nadzieję,że to żadna różnica,a dopiero w swoich zbiorach zobaczyłam![]() ![]() ![]() Jesteś boska z tym kokosem,bardzo Ci dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-11-11 o 16:37 |
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kilka pustych flakonów w wątku.
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Gdybyś była zainteresowana flakonem po Harve Leger Femme daj znać
Pozdrawiam!---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- ojjj Avonowa... A Ty pewnie szukasz tej drugiej Niepotrzebnie zasugerowałam się tym, ze jest wpisana po perfumach Avonowskich ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Moja siostra miała też Up to you for her więc spytam czy ma flakon jeszcze A co do wymiany to tak patrze i dochodze do wniosku ze wszystkie Twoje rzeczy przekraczają wartość pustego flakonu Co mogłabyś oddać ?
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenka, za moment będę miała pusty flakonik po Caron "Parfum Sacre" edt ze złotym pudełkiem. Buteleczka szklana owalna bez spray-u, z rzeźbioną 'plastikową' zatyczką [mogę podesłać fotkę
]. Trzymać dla Ciebie? Daj znać, proszę, gdybyś była zainteresowana
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Ano ten ten ;-) ino z inszą zatyczką.
[na fotce poniżej flakon jeszcze pełen ;-) teraz jest już prawie pusty] Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2012-09-10 o 23:10 |
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Poswiatecznie sie przypominam...
![]() Moze ktos ma nietrafione prezenty? ![]() Najbardziej szukam Oriflame - Love Potion i Avon - Outspoken Intense, chetnie takze Incandessence Lumiere i Ch.Lacroix Nuit for Him |
|
|
|
#202 |
|
BAN stały
|
Czy flakoniki z półki 'ekonomicznej' też Cię interesują? Chętnie pomogę - u mnie stoją i kurz zbierają (;
Mam maleństwo Dolce Vita Diora, Tommy Hilfiger - Tommy Girl ( matowa butelka ), Tropical cośtam ( piękna, kolorowa tanizna z BiEsa lub La Rive ), Simple Cotton Avonu... Jeśli coś Cię interesuje, chętnie oddam (: Pozdrawiam i gratuluję kolekcji
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam sie po raz kolejny
![]() tego wciaz mi brakuje do szczescia: YSL Parisienne EdT, Parisienne l'Extreme, Parisienne L'Essentiel Mugler - Angel EdT Givenchy - Eaudemoiselle, Bvlgari - Jasmin Noir Eau de Toilette, Mon Jasmin Noir, Aqva Pour Homme Marine Toniq, Jasmin Noir l'Essence, Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise, Omnia Coral, Petits et Mamans Prada - Infusion de Vetiver Prada Intense Hermes - Eau Claire des Merveilles Night of Fancy i Rock Me - Anna Sui Donna Karan - Golden Delicious Agent Provocateur - L'Agent Britney Spears - Curious In Control, Curious Heart, Radiance, Cosmic Radiance, Circus Fantasy oraz limitowanki Shalimara, limitowanki Elle YSL, Bondy No9 Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2012-02-29 o 13:36 |
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Obecnie poszukuje zapachu PURE DKNY
![]() Chetnie w 30ml flakonie, moze byc uzywany oraz Balenciaga Paris L'Essence |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Mam laleczkę z Oriflame The Babes zieloną, mogę oddać i pusty flakon po Passion Dance z Avonu, ale to jest ta kulka bez atomizera.
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pusty flakon Terre d`Hermes Parfum, ale tę wielką butlę 200ml. chciałabyś?
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glupio sie upewnie ![]() na pewno po wersji parfum? Bo po zwyklym edt juz mam, nie chcialabym dublowac
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=499604 tylko już bez kartonika
Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2012-07-12 o 13:51 |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, spoko
wierze Ci na slowo.Upewniam sie tylko. Wiec.... do interesow wracajac - chce oczywiscie ![]() Czym moge Cie w zamian uszczesliwic? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

Niepotrzebnie zasugerowałam się tym, ze jest wpisana po perfumach Avonowskich