![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ma³y kramik zimowy
hej, interesuje mnie Vera . mam na wymianê Cartiera
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 684
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Anielskiego Fio³ka mam flachê
![]() ![]() ![]() Je¶li chodzi o Planet Spa, to mam to, co w w±tku. Napisz proszê jakiego rodzaju pielêgnacji szukasz (maseczki, ¿ele pod prysznic, balsamy, scruby, ect.?, to poszukam jeszcze w moich zapasach konkretów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz proszê jak by¶ widzia³a wymiankê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() ![]() Jak siê zdecydujesz, to ja nadal chêtna jestem ![]() ![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
ja sie znowu zglaczam tym razem po te kliniki ktore mialy wypadek i dwa zostaly - mialam malutka dokladke
![]()
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Apropro White Tea Shower&Bath Gel pachnie bia³a herbata
![]() ![]() Na kasetke artdeco jestem nadal chetna. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386313&page=4 Hmm ![]() ![]() Edytowane przez MagdaK7 Czas edycji: 2010-01-13 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
BAN sta³y
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Witchdoctor
|
Kasiu Prinsess ma korek (czyli koronê)
ja w³a¶nie odda³am prawie pe³n± 50 Amor Amor ... Pewnie widzia³a¶, ¿e pyta³am w innym w±tku o te perfumy ale to by³o 30 ml, a ja w³a¶nie takiej pojemno¶ci szukam, bratannica zbiera puste flakony, 50 ma ju¿ dwie (po mnie ![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
kazdy blyszczyk jest uzyty 1-5 razy
![]() tylko pisz o ktorych myslisz bo kilka z nich ma juz wlascieli odzywki do skorek i paznokci maja ubytek znikomy - jestem na to za leniwa niestety, byly uzyte moze z 4 razy
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley ![]() Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2010-01-14 o 00:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
podoba mi siê:
* Clinique Fresh Bloom All Over Colour 01 Amaryllis * GloMinerals, gloShimmer Brick, puder wielofunkcyjny (ró¿, rozswietlacz, cieñ) odcieñ Gleam * Vera Wang Princess 27/50 ml ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- najbardziej chcia³abym amaryliska ![]() ps. u mnie wysy³ka do UK, czy to Ci pasuje? pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- jestem chêtna na tak± wymiankê, zapraszam na PW ![]()
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Czy z serii Emolium zainteresowa³by Ciê równie¿ szampon do w³osów?
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Dobrze w takim moj Gosh Shower&Bath gel + 2 pliniczki TBS za kasetke.
Zapraszam na PW, oczywi¶cie wy¶le jako pierwsza ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386313&page=4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
potworek klinikowy sie niesmialo przypomina
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- te bezowe wylecialy ![]() ale.. jezeli habibka nie bedzie chciala moge ci zaoferowac nowego JT limitowanke rio peach ![]() tylko wtedy czy bylabys w stanie cos dolozyc ? bo blyszczyk nietkniety jest, tylko pudeleczka brak.
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-LANCOME-JU...222154002r2651
to ten ![]() wlasciwie to ciezko mi powiedziec bo ani roz ani bez..brzoskwinia...czy ja wiem ja bym powiedziala ze to bardziej bez..ale ja sie nie znam ![]()
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, ¿e siê odzywam po 2 tygodniach, ale mia³am problemy z kompem
![]() Interesowa³y ciê "Powder Pop, emulsja Gloria i zestaw Fluo Beach Sephora". Je¶li dalej jeste¶ zainteresowana wymiank± to u ciebie widzê: * GloMinerals GloBlush ró¿ do policzków -Sweet 3.4g * The Body Shop, Spring Bloom, Blushing Daisy odcieñ light pink, piêkny ró¿/roz¶wietlacz * GloMinerals Cieñ do powiek GloEye Shadow - Diamond 1.4g * L'oreal, Trio Pro Stars Secrets Laetitia Casta (szare oczy), ubytek 5% * Pupa, cienie sypkie, turkus i bia³y oraz b³êkit i bia³y * Maybelline p³yn micelarny 250 ml nowy Co chcia³aby¶ wymieniæ za emulsjê Gloria i zestaw Fluo Beach Sephora? Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
to znowu ja
![]() a moze zainteresuje cie 50 ml nowego balsamu z tbs (jeszcze zafoliowany)nutmeg and vanilla plus jakis drobiazg?? ![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() mo¿e co¶ u mnie za: * Vichy Essentielle Odzywcze mleczko do cia³a 200 ml * Vichy Essentielle ¿el pod prysznic 200 ml * Bioderma Atoderm Gel Moussant 500 ml nowy
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Tomamo, ja mam dostêp do netu tylko w weekendy a ci±gu tygodnia znikam.
Fio³kowego Angela mogê zrobiæ odlewkê 5 ml, z Planet Spa z Mas³em Shea chyba nic nie mam, wiêc proszê Ciê ¿eby¶ sobie raz jeszcze przej¿a³a mój w±tek i -w razie czego- da³a znaæ co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.