|
|
#181 |
|
JESTEM ONA
|
Dot.: To i owo ;-)
Naczytałam się tak skrajnych opinii, że jestem w stanie uwierzyc ,iż mozna go nie znosic lub pokochac. A czym pachnie - to też ile nosów tyle skojarzeń. I tylko ciekawośc z mojej strony , absolutnie żadne 'muszmiecie'.
A dziękujemy za moc całusków- Danielek skończył wczoraj 9 miesięcy ![]()
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
amor amor, laguna, klorane szampony, ewent tusz maybelline
prosze odp u mnie:-*
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
Soso widze u Ciebie ciekawe rzeczy,ale puderek Guerlaina już poleciał do kroliczka;
|
|
#188 |
|
Konto usunięte
|
Hej Kokilku
,znajdziesz cos moze za Halo? Moze jakis zapaszek? Chyba bylby za ciemny. Wciaz sie waham, ale podoba mi sie ta tarka strasznie i bym go chciala .
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Beckham Intimately Night??https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397191 |
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16981039]Hej Kokilku
,znajdziesz cos moze za Halo? Moze jakis zapaszek? Chyba bylby za ciemny. Wciaz sie waham, ale podoba mi sie ta tarka strasznie i bym go chciala .[/QUOTE]James ja Ci dam kokilka Nie skusisz mnie zapachami, ale wyczytałam na truskawkowym, że masz clinikowego żółtka - może byłabyś chętna na wymianę małej osypki za któregoś khola? Najlepiej szmaragdowego , ale nie upieram się ![]() iwcia74 odpisałam kasiarzemyk84 dziękuję, nic nie znalazłam |
|
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj. Może interesuje Cię Ultraviolet za Chloe?
|
|
|
|
#196 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Khola juz nie chce .Halo mi nie dasz? Ty Paskudo .
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17041965]Khola juz nie chce
.Halo mi nie dasz? Ty Paskudo .[/QUOTE]Niedobra James, niedobra <cegła>. A powiedz Ty mi, niedobruchu, czy tym żótłkiem można zmienić np odcień pudru? W takim sensie, że z prosiakowego podkładu jednym omiotkiem pędzelka zrobić pięknego azjatę? Czy nie bardzo? I czy jest kryjący? I czy efekt krycia naczynkowych zaczerwienień jest, czy nalezy o sobie wyobrazić? Pytam, bo Mamie chcę sprezentować ewentualnie, a u niej kiepsko z wyobraźnią
|
|
|
|
#198 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wydaje mi sie, ze daje skorze troche zolci, wiec powinien zlagodzic prosiakowatosc. Ja jestem bardzo blada i mnie torche przyzolca. Nie jest kryjacy. Z tym kryciem zaczerwienien to lekka bajka. Widac jednak roznice, gdy skora chce sie zaczerwienic . Ja nie mam ani jendeog naczynka mimo to na mroze moja skora czerwieni sie na maksa, dostaje plam a podklad czarodziejsko znika. Tak samo w klimatyzacji. Mimo to nie jestem naczynkowcem. Widze roznice uzywajac zoltka. Wciaz czerwienie sie na mrozie, ale mniej niz wtedy gdy nie uzywalam zoltka.Kokilku, smutno mi teraz przez Ciebie, ze nic Ci sie u mnie nie podoba .
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17043463]
Kokilku, smutno mi teraz przez Ciebie, ze nic Ci sie u mnie nie podoba .[/QUOTE]Dzięki - pójdę chyba do Sephory pomarudzić o próbasa ![]() Mnie też smutno, że jest Ci smutno - mam ślicznego kotka na wydaniu, chcesz? Edytowane przez Soso Czas edycji: 2010-02-08 o 13:02 |
|
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17043837]Nie jestem fanka zwierzat
.Wole halo .[/QUOTE]No na twarz to ja też wybieram halo, zdecydowanie Zagladam do Ciebie regularnie, jak znajde coś za halo, a Ty wciąż będziesz miała na niego ochotę, to się odezwę I tak mam już dwa w zapasie. A swoją droga używam do od połowy października dzień w dzień, czasem nawet dwa razy dziennie, a on jeszcze się nie skończył ![]() m-habibi jadem do paryżewa na walentynki, planuję nabyć fragonarda Ale i tak do Ciebie zatuptam.
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakas pamiatke z wycieczki bym chciala bo jak nie to bede plakac .
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
jamestown to już musisz się uśmiechnąć do mojego Tżeta, bo tradycyjnie wyjazd jak i całą otoczkę sponsoruje on :
![]() Edit: no chyba, że przygarniesz uroczego francuskiego chłopca, jak powiem Tżetowi, że dla koleżanki to chyba nie powinien się czepiać ![]() m-habibi a za co oddasz?
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nouba to za malo Postaram sie zrobic ale przy swietle dziennym, to mialabym mozliwosc dopiero w weekend.. Moge trzasnac przy sztucznym |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

Nie skusisz mnie zapachami, ale wyczytałam na truskawkowym, że masz clinikowego żółtka - może byłabyś chętna na wymianę małej osypki za któregoś khola? Najlepiej szmaragdowego 

nie przepadam za tym zapachem.

I czy jest kryjący? I czy efekt krycia naczynkowych zaczerwienień jest, czy nalezy o sobie wyobrazić? Pytam, bo Mamie chcę sprezentować ewentualnie, a u niej kiepsko z wyobraźnią
.
.
)

Moge trzasnac przy sztucznym