|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Trihomonas, cudna kolekcja
.Piękny zbiór Diora i Chanel .... rozmarzyłam się .
|
|
|
|
#182 |
|
Guerlain Lover
|
Pięna kolekcja
|
|
|
|
#183 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam Dior i Chanel Cytat:
Ja chce poznac zapachy z Twojej kolekcji ale mam u siebie tylko Douglasa,Sephore i Ici Paris Xl a tam raczej malo niszowych zapachow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No te trucizny tez robia na mnie ciagle wrazenie-sam widok a co dopiero jak sie ich uzyje Szkoda,ze nie podoba mi sie Midnight i Hyptnotic to po prostu oczu bym od tych flaszeczek nie oderwala![]() Nigdy nie potrafilam rozpoznawac nut w perfumach-no moze pomarancze hehe ale zauwazylam,ze w wielu moich skarbach wystepuje jasmin i dlatego doszlam do wniosku,ze to wlasnie moj ulubiony skladnik perfumCytat:
J'adore to moje 1wsze wysokopolkowe perfumy i od nich sie wszystko zaczelo Cytat:
Klasyczna Organze uwielbiam i nie potrafie jej dalej uzywac w obawie,ze mi sie skonczy Musze koniecznie kupic owa i wieksza flaszkeNa ostatnim zdj. z tych mniej popularnych perfum to Jardins De Bagatelle w tym zlotym dziurkowanym opakowaniu,ten lezacy flakonik to Boucheron Pour Femme Cytat:
To sa wielodzietne rodzinki Cytat:
Chloe to moja nowa ''milosc'' ![]() Od siebie dodam,ze moja kolekcja jest prawie ''absolutnie'' moja .Uwielbiam perfumy i chce zaznaczyc,ze nie tylko je kolekcjonuje ale przedewszytkim uzywam
|
||||||||
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm, długo czekałam, obserwując niektóre wspaniałe, powalające wręcz kolekcje. Zdecydowałam się.
Moja kolekcja: *Demeter: Cinnamon Bun, Brownie *Tobacco Vanille Tom Ford *Organza Indecence *Theorema *Belle de Minuit *Un Bois Vanille *Note Vanille *Tea for Two *Musc Maori *Serendipitous Serendipity *FlowerBomb Extreme Miss Dior Cherie, Kashmina Touch, Kenzo Amour na wylocie. Poza powyższymi, kilka odlewek: Dzing! Voluspa Tobacco Vanille Chloe Lagerfelda (reszty odlewek się pozbywam!) Niebawem dojdzie: Botrytis CB I Hate Perfum Gingerbread odlewka Christmas in NY Egg Nog
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak bardzo tutaj na Wizażu było zachwalane T4T, że skusiłam się na próbeczkę, ale kompletnie nie dla mnie.. A szkoda, może i pod koniec wyczuwam słodycz, której szukałam, ale kadzidlany początek jest nie do wytrzymania dla mnie (kojarzy mi się z wigilijnym kompotem z suszu )Piękna buteleczka ta z brylancikami, co to? ![]() Czaję się teraz na niebieską Ninę mam próbeczkę Chloe Lagerfelda i podobają mi się![]() Gratulację
|
|
#186 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ślinotok wywołuje u mnie OI, Theorema, Botrytis, BdM, Cinnamon Bun i Flowerbomb, żadnej wanilii ani czekolady niestety nie znam ale opisy brzmiały obłędnie.Koniecznie podziel się wrażeniami n/t Gingerbread i Egg Nog, ok? Może któryś z nich będzie idealnym piernikiem
|
|
|
|
|
#187 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż ulepy ponoć bywają ciężkie![]() Dziękuję! Buteleczka z kryształkami to Note Vanille Micallef, mój numer 1 Cytat:
Zobaczymy. Obecnie poluję na próbkę piernikowego Noel au Balcon, Cbr-ka narobiła mi smaku!
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Trihomonas, jestem zazdosna o Chanele, Guerlainy, Amarige i kilka innych
![]() Bardzo mi się u Ciebie podoba, gratuluję
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Redhaired niestety już pisałam, że nie znam jej zapachów. Hmmm w takim razie muszę spróbować Note Vanille, bo coś czuję, że mogą mi się spodobać
|
|
#190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nuty serca: jaśmin, kwiaty Nuty bazy: drzewo sandałowe, ambra, wanilia Bourbon, koniak, rum ![]() Są cudowne.
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie wiem, czy nie przytłoczy mnie koniak, dlatego muszę najpierw przetestować
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, przeoczłam twoją kolekcję...
Za do należy mi się Micallefa bym podebrała i Chloe. Bardzo słodko i sympatycznie u Ciebie
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluje pięknych kolekcji
|
|
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż i mnie się czegoś słodkiego zachciało. Wspaniała kolekcja, Aguśko!
|
|
#196 | |
|
Konto usunięte
|
Nie moje klimaty, ale bardzo ładnie
Cytat:
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tego, co zauważyłam, to teraz kadzidła i dym?
|
|
#198 |
|
Konto usunięte
|
tak
Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-01-14 o 17:33 |
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
A ja poszukuję szarlotki idealnej.
Piernika = BdM, chcę kopii! Herbaty z przyprawami, dymem, coś z rodziny TfT.
|
#200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy wiele ze sobą wspólnego. Miałam i mam zaznaczyłam w Twoim poście.Piękna edycja Ekstremalnej Flowerbombki Trihomonas- widać Diorowo-Chanelowską fascynację Cytat:
Cytat:
Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-01-14 o 18:07 |
|||
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Jak ładnie, tematycznie poukładane
Pokaźna kolekcja. Jest czego zazdrościć. ![]() PS Ja już wszelakich ozdób świątecznych pozbyłam się ok 2 tyg temu. ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Agusska Nie łączy nas zbyt wiele, ale i tak gratuluję kolekcji ![]()
|
|
#202 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#203 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z Amarige caly czas sie oswajam...Na skorze nie podoba mi sie tak jak na ubraniach-nie wiem czemu![]() Tak W tych markach jest co przebierac Szkoda,ze nie da sie tak poprzebierac u Boucherona czy Cristobala ![]() Dziekuje bardzo ![]() Cytat:
Choinke nadal mam Czekam na rodzinke ktora przyjezdza za pare dni.Potem sie zabiore za to drzewko Dziwie sie,ze jeszcze sie nie kruszy-stoi twardo ta lodyga
|
||
|
|
|
#204 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Twoich BdMków! Gdybyś chciała się kiedyś pozbyć - pamiętaj najpierw o mnie, proszę ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Trihomonas, świetna kolekcja!
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Piękny zbiorek
Najbardzi ej zachwyciło mnie zdjęcie nr 2 wszystkie moje ulubione Cytat:
![]() same smakowitości.Pysznie ,słodko i ulepnie aż ślinka cieknie,gratuluję i zazdroszczę Sama pozbyłam się wielu słodziaków ale oglądając Twoją kolekcję mam ochotę do nich wrócić.
|
|
|
|
|
#206 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja mam ochotę zdradzić swoje uwielbienie do słodziaków i kupić coś kadzidlanego. Myślałam nad Kyoto, Passage d'Enfer. Dzing! też za mną "chodzi". ![]() Ale ulepków nie zostawię!
|
|
#207 | |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje
ja wlasnie Twoja wypatrzylam i znam tylko 3 zapachy ktore sama mam z tym,ze bombe mam edp. ale extreme tez znamGratuluje ![]() Cytat:
Bez Allure edp i czarnej Coco chyba zyc bym nie mogla
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz super kolekcje i ja sie dolaczę do Twojego postulatu, tez chce kopii BdM!! Niestety szukam zamiennika i znalesc nie moge... A nie mam zapasu, oj nie Szukam tez zapachu herbaty jablkowo- cynamonowej. Kupilam sobie kiedys angielska herbatke. Pachniala zabojczo, smakowala tak sobie.
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Trihomonas no nieźle
sporo w Twojej kolekcji zapachów, które w mniejszym czy większym stopniu lubię No i fakt że jest "Twoja" - brawo! ![]() Agusska u Ciebie też widzę duuuuużo moich zapachów ![]() Daj znać jak znajdziesz ja myślałam o Demeter Mulled Cider, ale jeszcze nie było mi dane wąchnąć tak samo proszę o cynk, jeśli ktoś znajdzie piernika idealnego |
|
|
|
#210 |
|
spin doctor
|
Widzę, że mamy bardzo dużo wspólnego
-Chanele Zen, Addicty, Live Luxe. Super
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

.
.

Sporo moich klimatów. Bardzo ładna kolekcja.
Uwielbiam Dior i Chanel 

Aż i mnie się czegoś słodkiego zachciało. Wspaniała kolekcja, Aguśko!

Oszczędzam na PERFUMY!!
klik!