|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
Tak, grafitowy. Taki ciemno szary, jakby troszkę z futerka, mięciutki. Co do drewniaków - miałam je raz na nogach, ale mnie obtarły (każde buty mnie obcierają) więc czy wygodne... Moja koleżanka ma takie same i śmiga. Ja nie mogę
Okej, w sumie mogę się zgodzić na taką zamianę, bo i tak mi zalegają te rzeczy. A dorzuciłabyś mi tą bransoletkę? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1260530173 ? a na EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający- ok 9 g / 12g. w oryginalnym opakowaniu nie ma szans juz? Edytowane przez Qualiniel Czas edycji: 2010-03-23 o 20:33 |
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
witaj,
może znajdziesz coś u mnie za: =LANCOME- Le Stylo Waterproof Long lasting Eyeliner- czarna, miękka, wysuwana konturówka do oczu =BIOCHEMIA URODY - Puder bambusowy- Puder sypki, wykańczający. =TOŁPA HUMINEA Strefa T - matujący krem korygujący 40 ml. Uzyty 2x.Data 01.2011. =ZIAJA PRO- maska ściągająca z glinką. 200 ml, ?
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
kochana to wpadło mi w oko:
=ZIAJA- Mleczko do ciała dla dzieci i niemowląt, tuba ok 180/ 200ml, data 02.2011 =AURIGA Cernor XO- Krem pod oczy, jakaś 1/2 z 10 ml może ciut mniej, z wit. K, na cienie i opuchnięci,klik > Auriga International, Cernor XO (Krem pod oczy)-jaka data waznosci? =A.T.W. ACNE BLOCKER- ANTYBAKTERYJNY GŁĘBOKO OCZYSZCZAJĄCY ŻEL DO MYCIA TWARZY Z AKTYWNYM SREBREM 150 ml, data 10.11.2010, nieużywany! Przeznaczony do cery tłustej i mieszanej, skłonnej do trądziku młodzieńczego. =YVES ROCHER Neonatura Souffle EDP- 47/50ml, kartonik |
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
=BIOCHEMIA URODY - Puder bambusowy- Puder sypki, wykańczający.
EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający- ok 9 g / 12g. w oryginalnym opakowaniu =DONEGAL- duzy pędzel do pudru, używany, ale wyczyszczony( dł. ok 13 cm) =WE-MA - duży pędzel, zaokrąglony, do pudru lub różu. Używany, ale wyczyszczony.(dł. ok 20 cm) cos u mnie?
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
JAkbys jednak sie zdecydowala to zapraszam
|
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
Witam ziomalkę
Niestety mniejszego maczka szukam raczej bezwzględnie, więc nic. Pozdrawiam
|
#190 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
u Ciebie w oko wpadły mi tylko 2 rzeczy =LAURA MERCER- Shimmer Bloc Pink Mosaic i puder bambusowy Aha i pędzel do różu też by mi się przydał ![]() Edytowane przez Trawa_cytrynowa Czas edycji: 2010-03-31 o 21:45 |
|
|
|
#192 |
|
BAN stały
|
EGM (MEDIUM) Earthen Glow Minerals
PRÓBKI W STRUNACH, FORMUŁA COVER ME: EGM-DE ANNA, NIEUŻYWANA EGM KAY LEE-NIEUŻYWANA EGM- SHEENA-UBYTEK TESTOWY 1X EGM-SHEILA-UBYTEK TESTOWY 1X EGM- RABDALL-UBYTEK TESTOWY 1X- 2 SZT EGM-WHITNEY- UBYTEK 1X TESTU EGM Moliehic F/CM/M/BN- cały sampel, słoiczek EGM- ZESTAW DO KONTUROWANIA- 2 STRUNY (CONTOUR, HI LIGHT- NA WIELE UŻYĆ) EGM- CZARNA BAZA PO CIENIE (KAWAŁEK W CZYSTEJ STRUNIE 1,5 CM X 1 CM) EGM- Mellow - Primer OS, struna na kilkanaście użyć Soft Focus Tanslucent z EGM- puder wykańczający ,próbka na 1 lub 2 testy EDM- MEDIUM BEIGE - INTENSIVE BASE - 1 SZT.próbka cała,słoiczek 1g EDM- Lucent Powder Dusty Miller -róż próbka w strunie na kilka- kilkanaście użyć EDM- Medium Beige Neutral 1/3 słiczka sampla EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający- ok 9 g / 12g. w oryginalnym opakowaniu. LAURESS - Soft Tan , sampel słoiczek, zafoliowany LAURESS- Radiant Neutral Elemental- struna, na kilka użyć LAURESS - róż Flustered( próbka w strunie na kilka-kilkanaście użyć) LAURESS Fresh Medium Start Primer- na kilka użyć, struna i puder bambusowy -cos u mnie? |
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
TRAWA _CYTRYNOWA- Dziękuję, ale na razie podziękuję
![]() FANUSIA- Dziękuję bardzo, nic nie wypatrzyłam dla siebie. Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#194 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
hej kochana
a za tego elementala co byś chciała ![]() bo ja sie zastanawiam nad kupnem ... |
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie
=MAYBELLINE - Lash Stiletto- wydłużający tusz do rzęs. =ZIAJA PRO- maska ściągająca z glinką.
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję, ale nic nie wybrałam ![]() |
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
mnie u Ciebie zainteresowało :
* LANCOME- Le Stylo Waterproof Long lasting Eyeliner * SEPHORA Professionel nr 17 Blush Biseaute lub WE-MA ![]() coś za to?
|
|
#198 |
|
Rozeznanie
|
Niestety, nic dla siebie nie znalazłam. Pzdr
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lancome jest warta ok 55 zł, pędzel WE-MA mogę oddać-ok 12 zł![]() Interesują mnie : 1. Balsam do ciała naturals truskawka i Guawa . NOWY 2. Balsam do ciała naturals owoc granatu i mango. NOWY 3. Żel pod prysznic truskawka i guava. NOWY 4. Żel pod prysznic owoc granatu i mango. NOWY 5. Żel pod prysznic Morela i słonecznik. NOWY 6. Żel pod prysznic Czarna czereśnia i gałka muszkatołowa. NOWY 11. Połyskujący balsam do ciała z witaminą E o zapachu kwiatowym (400ml) NOWY 14. odżywczy krem do twarzy brzoskwinia i mleczko migdałowe. (125ml). NOWY 15. oczyszczająca maseczka do twarzy drzewo herbaciane i ogórek (75ml) użyta raz. Perfumy Percive 30 ml perfumy Kylie Minogue Conture (15ml) użyte kilka razy. Daj znać, jabyś widziała ew. wymiankę?
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-04-08 o 10:30 |
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie za Celine Dion Sensational?
|
|
|
|
#201 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Co słychać,jak tam po Świętach??? Ja właśnie bym przygarnęła chętnie Fairy Light - prasowańca z EDM. I to właściwie wszystko. Także nie bardzo wiem,co z tych rzeczy co wypisałaś u mnie by było adekwatne
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
z tego pędzla zrezygnuje, bo dziś kupiłam.
![]() co byś chciała za kredkę?
|
|
#203 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
A masz gdzieś fotkę tego prasowańca? Bo jakoś nie mogę znależć. I czemu Ci on nie pasi? Jak chcesz go wymienić,to postaram się cos dobrać,to bym Ci oddała albo tą paletkę EL albo tego MACa,co Ci się spodobał
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
puder bambusowy i finishing dust https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1263905600 za cos u mnie
przeszukaj oba wątki
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ) właściwie, to przygarnęłambym wszystko co masz w watku, a może nawet i więcej Zawsze z chęcią antyperspiranty w sztyfciePalmolive Aroma therapy Vitaly żel pod prysznic 200 ml Naturals szampon 200 ml Naturals Nuta Fruit żel pod prysznic kiwi 200 ml Natural Ultra Moistursing mydło w płynie oliwkowe Lady Speed Stick 24/7 gel 24/7 Fruity splash Colgate Max White 100ml Plax 60ml |
|
|
|
|
#207 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Mogę oddać mini paletkę E.Lauder (ona jest ciut dziabnięta,co widac na foto) za prasowańca i pędzel z Sephory (ten do różu
Dorzucę jakąś maszeczkę jeszcze
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
To może TY napisz co możesz oddać, bo nie wiem, jak wyceniasz kosmetyki Avon? Pozdrawiam i czekam na wieści
Gosiu Przemyślę i napiszę jutroEsterie- przejrzę jutro wąteczki |
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
coś za podkład EDM?
|
|
|
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() u ciebie wypatrzylam: =GARNIER- Esstentials Regenerating Eye Cream- krem pod oczy, data 09.2011 15 ml, uzyty max 5x =ZIAJA PRO- maska ściągająca z glinką. 200 ml, Data 11.2011. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...ka-zielona.htm ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- hej teraz musze uciekac , ale pewnie jescze cos dobiore pozdr
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.