|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciekawy prezent
Dziewczyny a wysylacie im ten przykladowy filmik z życzeniami ?
Bo jak was nie rozumieją to tej filmik powinien ulatwić sprawę... ja wlasnie chcialam go załączyć do ewentualnej prośby ale ciężko mi sie za to zabrac nie wiem do kogo pisać itp czarno to widze
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ja nie umieszczam. Niech myślą, że to mój własny, wspaniały pomysł
Oczywiście, żartuję. Nie, sądzę, że wiadomość wystarczy. Może później przesłałabym, gdyby ktoś nie rozumiał. Cyska, pisz do kogo popadnie. Myspace, last.fm, FB, youtube. Mnie na początku było głupio, ale teraz już się odblokowałam
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie załamujcie się. Dopiero zaczynamy. Mój angielski jest mocno średni a niby juz dwie osoby obiecały że mi pomogą.
Zmieniłam tylko taktykę, wcześniej pisałam że dla chłopaka i faceci nie chcieli mi pomagać, teraz piszę że dla przyjaciela i widzę poprawę Aczkolwiek najgorzej jest, jak ja tłumacze o co chodzi a koleś pyta czy mam ładne oczy
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
No ja napisalam o tym linku bo niektóre z was mają problemy z wytłumaczeniem im o co chodzi... wiec tak by zaczaili.. choć te nieporozumienia są takie śmieszne
ville ale ja nie umiem po angielskieemuu gadaać No ale wam kibicuję moze jakos potem dołączę hihi
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
0luuun albo pyta która godzina
![]() Właśnie nie załamywać się! Pociesze Was ze macie sporo czasu Mój angielski też nie jest doskonały, ale mimo to odpisało już pare osób z tym, ze zainteresowanych jest chyba 4, reszta pisze ze nie ma kamerki Ale i tak super, że ktoś chce pomóc i to niektórzy jeszcze z takim entuzjazmem A linka też wstawiam, bo domyślam się, że można mnie nie zrozumieć
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niby dałam linka, wyjasniłam wszystko po angielsku na dodatek a facet i tak spytał mnie co ma zrobić więc nie ma reguły
|
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to też nie trzeba właściwie gadać: zależy na kogo trafisz, ktoś może ci po prostu napisać: OK., zobaczę co da się zrobić. I tyle, nie będziesz musiała rozmawiać ![]() Mnie last.fm zablokował, bo za szybko wysyłam wiadomości Ale napisałam do prawie wszystkich sąsiadów, oprócz Polaków, oczywiście. I teraz się zorientowałam, że prawie wszyscy moi zagraniczni sąsiedzi pochodzą z Rumunii
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Uważnie Was sledze i dopinguje, a przy okazji kombinuje jak tu ułatwić zadanie
Również uczę się na Waszych błędach, bo Ja zacznę robić dopiero za jakiś czas, ba mam na to rok Dziewczyny, nie poddawajcie się, tylko pomyślcie jaką będziecie miały satysfakcje jak obdarowana osoba będzie oglądała taki filmik!
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez tak srednio umiem angielski, ale jakos daje rade
![]() na poczatku mialam napisana wiadomosc i wysylalam do wszystkich po kolei, teraz sprawdzam czy ktos jest dostepny, jesli tak to pisze ''hello'' i tak zaczynam
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny krok: wyszukuję grupy na last.fm np. "Italy", "Germany" i wpisuję swoją wiadomość w komentarzach. Ma większy zasięg. Niestety, niektóre grupy są zablokowane dla "obcych". Chyba się poświęcę i dołączę do grup, bo na przykład Rosja ma prawie 3000 członków!
Ach, no, niech ktoś wygoni tę moją I. z Facebooka, byłoby tak łatwo! |
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie nie wiem jak to efektownie zrobić na FB. Powysyłałam trochę na skype, ale brak odzewu póki co.
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
hula_hula - ja nie chcę, żeby osoba, która dostanie ten prezent, się dowiedziała o tym, dlatego nie mogę wykorzystać w pełni FB. Jeżeli ty nie masz takiego problemu, to znajdź grupę jakiegoś państwa albo jakiejś grupy i napisz po prostu na tablicy swoją wiadomość
|
|
|
|
|
#194 |
|
Przyczajenie
|
przepraszam ze troche zmieniam temat ale jestem nowa i nie wiem jak szukać :/
chodzi mi o prezent dla przyjaciólki na urodziny a mianowicie dwa pierścionki: jeden dla mnie drugi dla Niej z naszymi imionami wygrawerowanymi (na moim pierścionku Jej imię i odwrotnie) : ) co Wy na to???? : ) |
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
ville nie wiem na jakiej zasadzie dziala FB ale moze zaloz nowe konto?
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy co się komu podoba. Nie potrafię ci powiedzieć, czy twojej przyjaciółce się spodoba, ale ja bym się ucieszyła i byłabym wzruszona
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- memorize - nowe konto mówisz.... Hm... |
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Mysle ze jesli jest taka mozliwosc, jest to chyba najlepszy pomysl
Nie bedziesz martwila sie ze ktos cos zobaczy
|
|
|
|
|
#198 |
|
Przyczajenie
|
właśnie interesują mnie Wasze odczucia gdybyście dostały taki prezent
![]() ...musze wyczaić rozmiar i co lubi...na pewno skromny... |
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Przyczajenie
|
no fakt...myślę że jakieś małe oczko, widzę ze takie nosi. Muszę teraz poprzymierzać troszkę te co nosi, hih... mam 2 m-ce
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Rozmawiam 3 godzinę z jakimś Węgrem, który poza tym że się zgodził wysłać mi film, to jest uroczym facetem, który wysyła mi ciągle swoje zdjęcia i chce moje haha
Dobrze, że nie powiedziałam mu że to dla mojego faceta
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JA teraz Czekam, bo kurdesov Vlad wczoraj obecal zrobic, dzisiaj juz tez z nim rozmawiialam, ale mowi ze to co napisalam musi przelozyc na Ruski i takie tam
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
dostałam film od dziewczyny z Chile.
ale jest troszkę krótki. napisałam emaila z prośbą o dłuższy. namawiam teraz kolesia na skype z Sri lanki. i gościa z Kolumbii :d tra la la ![]() a tak poza tym, to czekam na filmiki z Japonii, Wietnamu, Izraela, Hiszpanii, Rosji, i Malezji
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
malaDarunia, na czym działasz? skype, fb?
ville, dzięki, wieki temu usunęłam konto z FB i teraz się kiepsko orientuję.
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Facebook to portal społecznościowy gromadzący ludzi z całego świata. Ludzie zakładają tam profil i korespondują z osobami nawet z drugiego końca globu
Piszesz coś o sobie, możesz przynależeć do grup wszelakiego rodzaju, wybierasz szkoły do których chodziłaś, zdobywasz znajomych... coś podobnego do nk, tylko zagraniczne Kiedyś kiedyś miałam tam konto i szkoliłam angielski, pisałam z bardzo miłym Azjatą z Tokio ville - gdzie jest ta tablica? Mam grupę, muszę dać "join us"? Ale ja wcale nie chcę do nich należeć!
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurcze ale czadzik Zaraz tez zaloze konto
|
|
|
|
|
|
#209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A może kiedyś było inaczej?Cytat:
A może zapiszesz się na chwilę i potem zrezygnujesz? Tylko czy ta wiadomość nie zniknie?
|
|||
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze... pomyślę nad innym rozwiązaniem. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

Bo jak was nie rozumieją to tej filmik powinien ulatwić sprawę... ja wlasnie chcialam go załączyć do ewentualnej prośby ale ciężko mi sie za to zabrac nie wiem do kogo pisać itp czarno to widze

Pociesze Was ze macie sporo czasu
więc nie ma reguły