|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: S³odki i uroczy w±tek Basiulkowy-Sexy 212, Guerlain AA, Versace,kuferek, torebk
Basiulku, ja niestety musze zrezygnowaæ z wymianki, chyba ¿e interesuj± Ciê cienie Nouba i sypki PUPA..
|
|
|
|
|
#182 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: S³odki i uroczy w±tek Basiulkowy-Sexy 212, Guerlain AA, Versace,kuferek, torebk
moge sie zgodzic na wymianke beckham + zel aquolina + pigment mac za torbe, aa, sampel i te kolczyki kwiaty (te na srodku na gorze na tym foto https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1264802602 )
co Ty na to?
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Basiulku, mi jednak najbardziej na AA zale¿a³o
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jednak spasuje-mam kilka chetnych na DKNY i na cienie NOUBA wiêc jak narazie siê wstrzymam
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
kurczê kochana, nic ju¿ nie widzê dla siebie... nie masz jakiego¶ kremiku pod oczy? albo korektora Magick HR?
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane u Was
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
no w³a¶nie ja wish mam bardzo ograniczon± - potrzebujê zapas DDML, krem pod oczy, korektor pod oczy, zawsze chêtnie przyjmê fajne cienie i preparaty do odchudzania
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- eeeee..... ![]()
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
czy jakbym odda³a
-cieñ pupa -2 kredki pupa -szminkê bourjois -mleczko clinique to by³oby OK? |
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
to mo¿e:
nowe (psikniête tylko) Incandessence 30ml Avon; -Euphoria CK ok 10ml, zdjêcie nr 2;(mo¿e byæ i 5ml) -tusz Maybelline Great Lash czarny, Galaretka do loków Goldwell-- jaki ma termin wa¿no¶ci? -korektor Dermacol Correct Clinical Make-up- 4; zu¿ycie: tylko testowany; ? odp. proszê u mnie
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Basiulku, tylko ja co do tych koturn nie jestem przekonana, nigdy butów przez internet nie kupuje bo nosze 38/39 i bojê siê ze nie beda dobre..pozaty to 10 cm mnie przera¿a...
a mno¿e skrywasz cosik poza watkiem? ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:34 ---------- oj, szkoda Basiulku, pomysle jeszcze i Ci dam odpowiedz, ok? czy s± zniszczone-tzn czy widac slady uzytkowania? Kupowa³a¶ je na all? znalaz³am aukcje w dobrej cenie z tymi butami
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
To ja chyba te¿ nic innego nie widzê, tusz ju¿ sobie kupi³am, nastêpny leci z wymianki a kosmetyków do w³osów mam ju¿
.Pozdrawiam!!
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
A nie masz mo¿e linki metalowej, bo ostatnio siê zaopatrzy³am w wiêkszo¶æ pó³fabrykatów, tylko jej mi brakuje g³ównie?
|
|
#196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak teraz przegl±dam Twój w±tek i co by¶ powiedzia³a na to jak Ty by¶ sobie u mnie co¶ dobra³a, mogê poszukaæ tak¿e poza w±tkiem, bo podoba mi siê u Ciebie ZARA NOWA sukienka wi±zana pod biustem, pognieciona tylko trochê od le¿enia w szafie, rozmiar XS, bez metek; (przepraszam, ¿e tak mieszam ci±gle )---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
Z Twojej wish mam, tzn. na razie tyle znalaz³am, mogê jeszcze poszukaæ: pêdzelek edm long kabuki, nieu¿ywany, ale ju¿ go wypraæ zd±¿y³am, bo zawsze przed u¿yciem piorê, ale mam ju¿ jeden oprócz niego kabuki i mam flat top i ogólnie wolê flat top wiêc tamten nieruszany jest. paleta do Smoky Eyes ale z Avonu wiêc nie wiem czy bêdziesz zainteresowana, tylko testowana, 4 fajne kolory 2 szare, ró¿owy jasny i bia³y z nab³yszczaczy do w³osów mam poza w±tkiem jedwab wax ma dobre opinie na kwc, jest nieotwierany, ma nienaruszona zabezpieczenie nawet ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Nie mam niestety zapachów z Twojej wish ![]() a jakiej d³ugo¶ci jest ta sukienka? Nie musisz podawaæ dok³adnej w cm, tylko tak na oko, do kolan, krótsza? ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
, ¿e mi do koñca ¿ycia starczy
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2010-02-11 o 17:54 |
|||
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 011
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1264802893 masz jeszcze torebeczkê? to ja bardzo chêtna jestem
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Basiulku no niestety nic wiêcej za Halloween nie znalaz³am
A nie wchodzi w grê trochê wiêcej Daisy z flakonem? (Ewentualnie co¶ mogê Ci jeszcze ja dorzuciæ )---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Szukam g³ównie tego co mam napisane Daisy, Idylle. Kochana to na razie siê wstrzymam.---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- No nic wiêcej nie znajdê.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie dzia³a. Praktyka - to kiedy wszystko dzia³a, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu ³±czymy teoriê z praktyk± - nic nie dzia³a i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeñ, nie bêdzie mia³ si³y do walki. |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
-NOWY Casting Creme Gloss Bursztynowy Blond (najchêtniej na Czekoladê lub Jasny Br±z)
- Torbe diverse fioletowa prosze odpisz nawet je¶li nic nie znajdziesz
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
wybacz Kochana, nie zauwa¿y³am Twojej odpowiedzi
a czy to typowe 38 czy ma³e 38?a mo¿e sypkie cienie nouba, pupa sypki + 15/30ml Ghost showtime?---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- sorki pomyli³o mi siê gjost sweetheart za paletke Pupy chcia³abym co¶ z kosmetyków |
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2010-02-13 o 18:11 |
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie wady ma torebka ze stan jest bdb z - ? MAsz moze jeszcze co¶ z mojej listy ? Z kosmetyków szukam podk³adow (brzoskwiniowe,cieple i nie za ciemne) nowych tuszy do rzes (astor,max factor) perfum (puma,adidas) ?
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Basiulku da³abym odpowiedz jutro- nie jestem u siebie i nie mam jak zmierzyæ wk³adki
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Basiulku, jutro wszystko pomierze na spokojnie
|
|
|
|
|
#205 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
-glinka bia³a amazoñska- u¿yta raz w niewielkiej ilo¶ci;
-ekstrakt z mango; -spirulina (oddam ok pó³ ³y¿eczki); -skrobia modyfikowana (oddam do 2 ³y¿eczek); co bys chcia³a za to ...... i te espadryle |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
hopla!
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,ale jak bêdê mia³a wiêcej czasu to planujê spor± dok³adkê do w±tku, tak¿e zajrzyj za jaki¶ czas
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
|
|
|
#210 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
wiêc tak:
1.koturny za ma³e na 100% 2.perfumy wymieniê za co¶ z mojej perfumowej wishlisty wiêc je¿eli reszta jest aktualna to ja jestem na tak -glinka bia³a amazoñska- u¿yta raz w niewielkiej ilo¶ci; -ekstrakt z mango; -spirulina (oddam ok pó³ ³y¿eczki); -skrobia modyfikowana (oddam do 2 ³y¿eczek); |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

Basiulku, pomysle jeszcze i Ci dam odpowiedz, ok? czy s± zniszczone-tzn czy widac slady uzytkowania? Kupowa³a¶ je na all? znalaz³am aukcje w dobrej cenie z tymi butami

.
prosze odpisz nawet je¶li nic nie znajdziesz