|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: -6kg! Kto ze mną od jutra?
Cześć, widze, że ja tu pierwsza zaglądam, chyba dlatego, że wcześnie zaczynam pracę. A tutaj wkóło słyszę, że szkoła, matura
![]() Jestem z siebie zadowolona, bo wczoraj już nic nie podjadłam po obiadokolacji, a właśnie piję sobie maślankę
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ja wczoraj przegięłam, ale od dzisiaj znowu dieta Ale dzisiaj poprawa
|
|
|
#183 |
|
Wolę prosto!
|
ja melduję, że trzeci dzień się trzymam twardo
jem w granicach rozsądkowych, żadnych słodyczy udało mi się nie podjeść, sałatkę z tuńczyka zrobiłam, pieczywko chrupkie Wasa no i ćwiczenia narazie tylko wieczorem ale jak mi się trochę mięśnie przyzwyczają to dorzucę jeszcze rano 8-minutówki
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
rano sniadania nie zjadłam bo musialam szybko z domu wyjsc. A teraz wcinam sobie musli tropikalne, potem na obiadek zupa ogorkowa
Kupiłam skakanke ale poki co mam problemy ze zdrowiem i skakac i cwiczyc zaczne za jakis czas
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj przegięłam z parówkami bo zjadłam 2 w zestawei:
I śniadanie 8:30 pół grahamki z twarożkiem, szynką, pomidorem i ogórkiem + parówka + kubek maślanki 11:00 grapefruit (zawsze jadłam z toną cukru, tym razem zjadałm bez II śniadanie: to samo co na pierwsze Parówek zostało mi jeszcze sztuk 2 Na obiad zjem warzywa na patelnie włoskie z kawałkami piersi kurczaka Na kolacje nie wiem co, najlepiej nic, ale wiem, że 2-3h przed snem trzeba coś zjeść
|
|
|
#186 |
|
Konto usunięte
|
hej
![]() chyba zjadłam za dużo na obiad
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Ja trzymam się twardo moich 1200 kcal dziennie. Wolę mieć ustalony limit bo wtedy mogę sobie zawsze w ramach tych kalorii zjeść to na co mam ochotę, oczywiście i tak jem zdrowo
![]() śniadanie: płatki Nestle Frutina + maślanka 0% + kilka orzechów laskowych II śniadanie - Activia z łyżeczką otrąb obiad - 1,5 talerza zupy jarzynowej + 2 pieczone jabłka ( podwieczorek (plany) - kostka gorzkiej czekolady, sok domowej roboty pomarańczowo - grejpfrutowy kolacja (plany) - 2 kromki z chudym twarogiem i kiełkami + jajko Po ponad tygodniu stosowania diety i ćwiczeń nie czuję już głodu między posiłkami i czuję że chudnę ;D |
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę jak ja nienawidzę diet!!!
Miałam zamiar sie przestawić i spróbać...ale nie...niegdy nie byłam na diecie i jednak nie chce byc!!Stawiam tak jak zawsze na mneijsze posiły , w miarę regularne ...hehe takie moje postanowienie.... )Jestem dziewczyny wymęczona dzisiejszym dniem...:/Mam dość tej szkoły...byle do wakacji )Dziewczyny ja proponuję by na początku wątku , na 1szej stronie pisać nasze osiagniecia ![]() tzn wyniki co tygodniowego ważenia Taka mała motywacja dla nas!
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Na śniadanie różne płatki, otręby, błonnik i orzechy pomieszane z łyżeczką miodu...
Na 2 śniadanie dwie kanapki ciemne pieczywo i jakiś pasztet (bo nic innego dobrego nie miałam w lodówce) ![]() Na obiad krupnik z kaszą taką drobniutką... W międzyczasie marchewka
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Dobry pomysł z tymi wynikami, przynajmniej będzie dodatkowa motywacja, by z kolejnym tygodniem pokazało nam publicznie mniej
Ja chyba też przesadziłam z obiadem, bo zjadlam pełny tależ. Warzywa na patelnie z piersią kurczaka + 2 łyżki sosu do spaghetti ze słoika (wiem błąd). Kolacji chyba nie tknę.
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dziś miałam zakrecony (i nadal mam) dzień ![]() Zjadłam: -owsiankę + garsc p.kukurydzanych ze 'sosem czeko' ;D (sos-trochę maslanki+łyżeczka kakaa nat.+łyżeczka słodziku w proszku, wszystko wymieszane , pychota )-1,5-2 talerza zupy klopsowej nie wiem, jak to nazwac pływały w niej klopsiki z mieska mielonego (gotowane tylkO0) [była' zabielana' jogurtem naturalnym, na bulionetce) + jeden wiekszy klops mielony z tej oto zupki-dwie marchewki -owsianka z 1/2 małego jog.nat. + cynamon + garstka p.kukurydzianych piłam herbatki z pokrzywy, kakaa (troche mleka i woda + łyzeczka kakaa nat.) Rano porozciagałam sie, zrobiłam brzuszki, podnoszenia a wieczorem nie wiem czy zdaze ćwiczyć, bo mykam do nauki, a jeszcze musze rodzicom pomóc .. uff...duuzo tego ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Dzień zaliczam do udanych.
A Wy?
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Ja też
Chociaż niedawno miałam załamanie i już myślałam że skuszę się na kopytka ociekające tłuszczykiem, ale jednak dałam radę
|
|
|
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
pierwszy dzień nie jest taki tragiczny, najgorzej w pracy gdy się siedzi i ma ochote cos chrupac, gryzc i pic pepsi
![]() ale piłam tylko herbatki i wode (z cytryną) brak mi totalnie weny na jedzenie..lenia mam i nic mi się nie chce robic w domu ani wymyslac.. ale SŁODYCZY ZERO |
|
|
|
|
#196 |
|
BAN stały
|
hejka laseczki moje
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Ja też melduję, że się trzymam
![]() Ale kuszą te słodycze i inne pyszności:/ kurcze, żeby silną wolę można było kupic jako suplement diety ![]() Pozdrowienia ![]() PS. Hej agatam2211... trzymaj się dzielnie, możliwe, że przetrenowałas troche, ale niedługo przejdzie Najważniejsze, że nadal jesteś zmotywowana Daj trochę odpoczac mięściom, a potem może bez szaleństw z tym bieganiem po schodach 3 mam za Ciebie kciuki
Amelia nic się nie zmieniła, nadal ucieka w samotność. Lubi stawiać sobie głupie pytania na temat świata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidzię.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2010-02-09 o 22:09 |
|
|
|
|
#198 |
|
BAN stały
|
moja motywacja jest taka silna że chyba brzuszków sobie nie odmówie hehe może nie bedzię tak bolało. Czuje się jak świniak eh najgorzej jest na brzuchu...jest za co złapać
heh. Co chwile chce mi się siku to jest już wkurzające. Aaaa nie było mnie jeden dzień i widze zaległości u Was bo nie ma żadnego zdjęcia motywacyjnego![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ![]() ![]() Co Wy na to?????? taki brzuszek bym chciała eh Bierzemy się ostro! Edytowane przez agatam2211 Czas edycji: 2010-02-09 o 22:37 |
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki!
Ja zaliczam dzień do pomyślnych i nawet znalazłam dziś chwilę, żeby pograć w siatkówkę ze znajomymi - w sumie 1,5h zabawy i świetnie się czuję! Gratuluję tym, które dają radę Bo kto ma być na wakacje Super Ekstra Sztuką, jak nie my??? Dodaję motywującą fotkę ![]()
|
|
|
|
|
#200 |
|
Przyczajenie
|
Hej tez chciałabym schudnąć ok 3-4 kg
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Tak, te zdjęcia motywują
Ja się obkupiłam wczoraj w zdrowe jedzonko. Kupiłam musli tropikalne i zaraz je zjem na śniadanie z Activią naturalną, mam też ciemny chlebek, twarożek Piątnicy, pomidorki, ogórki i duży kubeł wiesniaka. Ćwiczyć niestety nie miałam okazji. A dzisiaj obudziałm się z potwornym bólem głowy, ale mam nadzieję, że mi przejdzie bo zjadłam tabletki. Wczoraj jak przywiozłam te zakupy ze sklepu moja mama spytała mnie ile ważę, a jak powiedziałm że 57 kg dodała "o matko to ja stara baba a ważę tylko 7 kg więcej, ale jak ty sie tak opychasz i tyle jesz na tej diecie to nie dziwie że tyle ważysz" teraz mądruje bo sama schudła sporo No ale przecież nie zjem tego na jeden raz . I zawsze lepiej jeść te twarożki niż parówki, zupki i pizze.------ 40 minut zajęło mi zjedzenie miseczki musli tropikalnego z Activią i więcej tego nie zjem Chciałam zjeść dietetyczne śniadanko, a tymczasem wyczytałam, że musli wcale dietetyczne nie jest, bo ma sporo kalorii, dlatego nie będę się więcej katować czymś co mi rośnie w przełyku, wolę zjeśc kanapki albo wieśniaka. Nie mam pomysłu na inne jedzenie, bo kolejny odpadł
Edytowane przez aliś Czas edycji: 2010-02-10 o 08:34 |
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o te wszystkie musli i inne płatki śniadaniowe - lepiej ich unikać jeżeli chce się schudnąć
Na śniadanko zjadłam dziś jajecznicę z dwóch jajek + kromka razowca z polędwicą z indyka + pomidor do tego herbata bez cukru. Kiedyś słodziłam - 2,5 łyżeczki na jedną herbatę, a wypijam ich w ciągu dnia 3 minimum. Nie mogłam się przyzwyczaić, ale po roku już nie wyobrażam sobie wypić herbaty z cukrem - po prostu mi nie smakuje Jak Dziewczynki wygląda dziś Wasz poziom motywacji? Bo mój jest chyba na maksa - może znajdę czas na ćwiczonka |
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Ale mi narobiłaś smaka na jajecznicę
A z tym musli, to pewnie racja, wcześniej nie jadałam musli, ale co chwilę gdzieś na forum czytam o jedzących musli na sniadanie, więc postawiłam je na równi z osławiona owsianką, ehh nie wiem po co to kupiłamZa to na drugie śniadanie zjem sobie kromkę razowca z twarożkiem, szynką i ogórkiem + wieśniaka z pomidorem i cebulką Piję już 3 herbatkę bez cukru + szklanka wody + kawa, ale ja zawsze dużo piłam Dzisiaj będę później w domu, bo po pracy jadę z TŻ zarezerwować wakacje W domu mam mamusiowy bigos i zastanawiam się, czy mogę zjeść (zawsze wydłubuję całe mięso i kiełbaskę z bigosu) I ile tego mogę zjeść (zakładm, że jem bez dodatku chleba)?
|
|
|
#204 |
|
Przyczajenie
|
troszkę się spóźniłam, ale od dziś zaczynam
Wzrost:160 cm; Waga obecna:48; Cel:42 / 43 kg, trzymajcie kciuki za mnie i za moją słabą wolę, może w końcu mi się uda
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aliś - tylko nie wyrzucaj tych musli!!! Dokąd się wybieracie na wakacje? A jeżeli chodzi o bigos to włóż sobie na mały talerzyk, będzie się wydawało, że jest go więcej |
|
|
|
|
|
#206 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do Bułgari, już sie nie mogę doczekać słoneczka i mnie z płaskim brzuchem na plaży ![]() Cytat:
----- Bigosik zjem, ale mała porycjkę samej kapusty
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny mogę się dołączyć?
waga 54kg wrost 165cm chciałabym schudnąć te 4 kg.. pomożecie mi?? ja przewaznie na sniadanie jem platki fitness z lyzka otrab i platkami owsanymi na II snaiadanie przewaznie jablko albo ajkis ainny owoc na obad to jakies jajka albo ryba czasem zupa na podwieczorek przewaznie jogurt naturalny a na kolacje serek wiejskia i tak nie moge schudnac cwicze i na rowerku i brzuszki i wogole a efektow zadnych zamowilam sobie stepper myslicie ze jest skuteczny??najwiekszy problem mam z brzuchem o moja matko jak sie go pozbyc?? |
|
|
|
|
#208 |
|
BAN stały
|
hejka dziewczynki.
Ja dziś skromnie jak na razie Śniadanie;bułeczka z szynka z indyka 2 śniadanie; soczek pomidorowy obiad; ocet jabłkowy z wodą...... duży jogurt z płatkami fitness![]() odczekam, aż mi sie poukłada w brzuszku i jakieś ćwiczenia już nie mogę się doczekać ważenia w pn, trochę kusi ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- chodzi mi to o brzuch i nogi cycki to wiadomo, że ma zrobione i w dodatku nie ładne Edytowane przez agatam2211 Czas edycji: 2010-02-10 o 14:10 |
|
|
|
|
#209 |
|
Konto usunięte
|
hej
![]() jestem właśnie po obiedzie ![]() dziś 40 min na wf ćwiczyłam ![]() zapomniałam sprawdzić ten ocet jabłkowy w markecie aj |
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
ja wlasnie skonczylam cwiczyc pol godzinki na rowerku skakanie na skakance i takie cwiczonka rozne
![]() a dziewczynki jakie to sa cwiczenia silowe? bo chce spalic tluszczyk z brzucha a nie go rzezbic dotychczas robilam brzuszki podpowiedzcie pliss:P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.

jem w granicach rozsądkowych, żadnych słodyczy udało mi się nie podjeść, sałatkę z tuńczyka zrobiłam, pieczywko chrupkie Wasa no i ćwiczenia narazie tylko wieczorem ale jak mi się trochę mięśnie przyzwyczają to dorzucę jeszcze rano 8-minutówki 

)
nie wiem, jak to nazwac 

.jpg)
.jpg)
teraz mądruje bo sama schudła sporo
Dokąd się wybieracie na wakacje? A jeżeli chodzi o bigos to włóż sobie na mały talerzyk, będzie się wydawało, że jest go więcej