|
|
#181 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część V
Cytat:
Wybiorę się tam w przyszłym tyg i zareklamuję.
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
złożyłam wczoraj zamówienie na 461 zł , został mi jeszcze limit
530 zł , z racji tego że do konca tygodnia nie wpłacę za te wczorajsze zamówienie a w przyszłym katalogu czyli w poniedziałek chce złożyć duże zamówienie z nowego katalogu i obawiam sie ze ten limit mi nie wystarczy. Proszę mi to jakoś wyjaśnić , nie wiem czy od nowego katalogu mam nowy limit 1000 zł czy korzystam z tego co mam teraz. może rozumiecie mnie o co mi chodzi |
|
|
|
#183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez basiaaa Czas edycji: 2010-02-23 o 08:24 |
|
|
|
|
#185 |
|
BAN stały
|
Kurcze ja tez bede miec tylko na wykorzystanie w nastepnym zamówieniu nieco ponad 410 zł ;/ a zamowienie z 4 katalogu mam na ponad 600zł .... bede musiala chyba jakas zaliczke im wplacic...
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Zawsze możesz spłącic częsciowo poprzednia fakturę , tyle ile spłacisz powiększy Ci sie limit na nowe zamówienie.
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie apropo zdrapek... czy kody bedzie mozna wykorzystac np w kat. 5?? czy tylko w 4?? z kat 4 niestety nie bede zamawiac (siła wyzsza
)
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
PONAWIAM PYTANIE,MOZE POMOZE MI JAKAS KOMPETENTNA OSOBA.Mam na swojej stronie wpisana kwote bonusu wynikowego i kwote rabatu,czy te kwoty sie sumuja i jak otrzymac ten rabat.
|
|
|
|
#190 |
|
BAN stały
|
Myśle że sie sumują- tą kwote bedziesz miała odliczoną w kolejnym zamówieniu- katalogu. Czy mówię dobrze?
Rabat na pewno Ci odliczą w nastepnym katalogu w zamówieniu a co do bonusu to nie wiem bo nie miałam tego lub nie pamiętam... Edytowane przez STARLA77 Czas edycji: 2010-02-23 o 10:10 |
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
moja paczuszka będzie dzisiaj, dostałam smsa od firmy kurierskiej
już nie mogę sie doczekać
|
|
|
|
#194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wysłałam same kody na biuro
Nie dodał mi się żaden produkt na biuro itp, bo ostatnio już miałam tak z nagrodą z PL. O dziwo wtedy nawet jak dodałam inne produkty, to nie miałam tego produktu na biuro A dla tych, którym nie wchodzą jakieś kody... Nad tabelką w weryfikacji zamówienia są wypisane kody, które zostały poprawnie wpisane
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Jak to samo?Właśnie o to chodzi,że inną kwotę mam wpisaną w rabacie,a inną w bonusie,ta kwota w bonusie jest prawie 3 razy większa niż ta w rabacie.
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#199 |
|
BAN stały
|
duszyczka napisz do mnie gg 7402080
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Dobra,już znam odpowiedz,bo dzwoniłam bezpośrednio do Oriflame i sprawa wygląda tak-mój bonus plus rabat odliczą mi od faktury z katalogu 4.KWOTY SUMUJĄ SIĘ.Super!!!!Bo będę mieć sporo kaski na swoje zakupki!
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
ponawiam pytanie
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1 - w avonie mogę mieć zamówienie na 150zł i nic nie płacę, a potem na 50 i tez nic nie płacę (jestem w obydwóch firmach i mam porównanie że w avonie łatwiej uzbierać na np 300zł niż w ori) 2 - próbki są drogie w ori, nie ma żadnych promocji na nie (w avonie sa promocje że kupujesz 5szt za 3.50), nawet potrafią być w brakach próbki które w katalogu miały być dołożone jako gratis do czegoś innego! 3 - braki katalogowe i co za tym idzie odejmuja punkty od całego zamówienia kiedy coś nie przychodzi - czyli trzeba by zamawiac na 150 pkt by przyszło na 100 - w avonie jak coś nie przychodzi nie odejmuja tego od wartości zamówienia i co za tym idzie nie płaci się za przesyłke i nie zmniejsza się upust4 w avonie są także prezenty - by je otrzymać nie ma takich wymagań jak w ori by miec na 100pkt w kolejnych trzech katalogach tylko jednorazowo w jednym katalogu - ale fakt prezenty nie są tak wartościowe jak w ori ![]() Oprócz tego są prezenty za płatnośc karta avon, jest ulotka netto co katalog Ale w ori można więcej zarobić jak ktoś wyzej sięga ![]() Cytat:
......................... ..... wziełam dla siebie w tym katalogu balsam radiance opalający (pewnie każą znowu długo czekac na niego), kulke spowalniajaca odrost wł. i szczoteczkę do zebów dla dziecka
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-02-23 o 12:51 |
||
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co jest takiego lepszego w avonie, powiedzcie mi? Że nie da się tam kariery rozwijać? Że chcąc zostać liderem/menadżerem trzeba "normy" wyrabiać a jak nie wyrobisz to Ci dają ostrzeżenia i zwalniają? Czy kosmetyki, za jakość których trzeba się wstydzić?! Naprawdę, zrobiłyście jakiś napad z tym Avonem na ten wątek. Ja zaraz pójdę na wątek avonowski i zacznę peany snuć jakie to Oriflame jest cudowne. Delektujcie się swoją idealnością na wątku stworzonym do tego, ok? Pzdr.
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam problem w katalogu była promocja z ta kosmetyczka 3czesciowa,aby miec ja taniej klientka zamowiła produkty.Przy zamowieniu produkty wskoczyły a kosmetyczka w brakach.Co ja mam jej teraz powiedziec?
|
|
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego co widzę, to wypowiadają się dziewczyny, które są konsultantkami i tej i tej firmy, porównania są więc naturalne. Ja też kiedyś byłam konsultantką Avonu, ale przeszłam do Ori ze względu na słabą ( jak dla mnie ofkors ) jakość kosmetyków, ale warunki dla konsultanek, które robią małe zamówienia, nie chcą się jakoś specjalnie rozwijać w sprzedaży kosmetyków, dla mnie(!) były lepsze w Avonie.Nikt więc chyba nie próbuje usilnie reklamować konkurecji, ale osoby, które dobrze znają system działania obu firm, porównują sobie jakoś te warunki.
|
|
#209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

Wybiorę się tam w przyszłym tyg i zareklamuję.

)

. Ale mogę się mylić. Reszta się zgadza - bonus zostanie odliczony od pierwszego zamówienia z kolejnego katalogu.

- w avonie jak coś nie przychodzi nie odejmuja tego od wartości zamówienia i co za tym idzie nie płaci się za przesyłke i nie zmniejsza się upust