|  2010-04-24, 12:45 | #182 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: głównie zapachy i trochę różności

Freyyko ,przyszła koza do woza,czyli teraz ja do Ciebie  A nie chciałabyś wymienić John  Galliano - odlewka 9 ml w atomizerze plus ewentualnie coś jeszcze za Happy Cliniqe  ? | 
|     |   | 
|  2010-04-24, 15:44 | #183 | 
| Wtajemniczenie | 

Freyyko,ja bym chciała do Johna G.  : Boucheron EDP - 1 ml robiona -tylko spytam ,chodzi o Trouble,czy jakąś inną? I chciałabym odlewkę Gucci Gucci ,tylko chciałabym,żebyś to Ty mi zaproponowała ,ile moge dostać,bo nijak nie potrafię wyliczyć ,jaka ilość byłaby sprawiedliwa  Ja mam flakon 15ml z minimalnym zużyciem,ty odlewkę,ale Galiano i Gucci są droższe niż Happy  Zaproponuj,proszę   | 
|     |   | 
|  2010-04-24, 19:45 | #184 | 
| Zakorzenienie | 

coś u mnie za Anais Anais?    mam L LL (piszę w wątku, że mogę zrobić próbkę 1-2 ml, ale jeśli zdecydowałabyś się na wymianę to mogę dać tyle żeby ml się zgadzały)   
				__________________  Tylko cukier w KOTKACH nie tuczy  | 
|     |   | 
|  2010-04-24, 20:19 | #185 | 
| Wtajemniczenie | 

Bardzo chętnie wziełabym ten 1ml Gucciego,1 ml BC,Trouble,ile by tam nie było  ,i gdybyś była skłonna mi oddać trochę Lutensa,byłabym bardzo wdzięczna  Bo całe 5 ml będzie z kolei  dla Ciebie nieopłacalne-chyba że znajdziesz jeszcze coś jeszcze u mnie.Addicta chętnie bym odlała,ale z kolei wysłałam już jedyną buteleczkę 8ml jaką miałam,i teraz zostały mi tylko 3 puste atomki po innych próbkach-wygotowane rzecz jasna.Więc ewentualnie może być Addict w "kawałkach"  Ale odniosłam wrażenie,że Addicta interesuje Cię większa ilość-a tu z kolei ja leżę,bo nic bym narazie u Ciebie nie dobrała   | 
|     |   | 
|  2010-04-25, 19:39 | #187 | 
| Zakorzenienie | 

Niestety nic nie znalazłam niestety... pozdrawiam    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-04-25, 21:39 | #188 | 
| Rozeznanie | 

hop

__________________ Time you enjoy wasting is not wasted time... Szukam koreczka do Słonika Kenzo 50 ml Odwdzięczę się   | 
|     |   | 
|  2010-04-27, 08:17 | #192 | 
| Rozeznanie | 

hop

__________________ Time you enjoy wasting is not wasted time... Szukam koreczka do Słonika Kenzo 50 ml Odwdzięczę się   | 
|     |   | 
|  2010-04-30, 15:01 | #200 | 
| Wtajemniczenie | 

Witaj Freyyko   Interesuje mnie u Ciebie kilka zapachów ale niestety z tych większych pojemności - z odlewek już większość mam  Więc nie zgadzają nam się pojemności   
				__________________ Ostatni wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391505 Kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=447147 | 
|     |   | 
|  2010-05-03, 11:36 | #207 | 
| Zadomowienie | 

hej, cos u mnie za zapach E.L?

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-05-03, 18:53 | #208 | 
| Rozeznanie | 

hop

|     |   | 
|  2010-05-03, 19:54 | #209 | 
| Zakorzenienie | 

Aquolina - balsam do ciała o zapachu pomarańczy z wanilią - użyty 2 X, oceniam że zostało 230/250 ml Stara Mydlarnia - masło do ciałą mandarynka z bazylią - zużycie zniome, niech będzie że 230 z 250 ml znajdziesz coś u mnie? za obie bądź jedną z tych rzeczy?   
				__________________ wymiana | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.