![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w Toku - Grube jest sexy
Znaczy, kasieńko, ironii tez nie łapiesz...
Pomadko, bądz tak miła i wytłumacz kasieńce co napisałaś, bo mnie się juz, wybacz, nie chce. To nie jest batalia, kasieńko, to jest tylko wyrażenie swojego zdania. Mojego konkretnie. Cytat:
A sa miejsca na świecie, gdzie nie są, ciekawostka taka przyrodniczo- geograficzna.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-03-04 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hmm...przyznam ze wasza debata dala mi sporo do myslenia i teraz sama nad soba sie zastanawiam- dlaczego widok mocno otylego czlowieka "razi" mnie i dlaczego sie mu przez moment przygladam...np dzis jadac samochodem... Musze to przemyslec :P Edytowane przez kselokss Czas edycji: 2010-03-04 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
I po raz kolejny sie pytam: gdzie napisalam, ze kobieta tyła nie moze miec partnera? Czy napisałam chociaz raz, że otyla= bezwartosciowa? I za kazdym razem wyrazajac opinie na temat sexownosci osób pulchnych, poprzedzam je słowami " Moim zdaniem mysle ze otyłe kobiety nie sa sexowne... No wlasnie- MOIM ZDANIEM... i pisałam tez o tym, że dla Was tak samo moga byc bardziej sexy bruneci czy blondyni, tak dla drugich sexownej sa szczuple badz pulchne kobiety. ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Ale napisalas tez ze nóz ci sie w kieszeni otwiera kiedy widzisz otylą kobiete z hamburgerem w zębach i z 4 podbródkami,
Widzisz, bardzo teraz sie starasz wszystko odkręcić zeby nie wyjść na "złego człowieka" gdzie eufemizmem jest nazyawanie tej wypowiedzi "kwiecistą" Zdecydowanie użyłabym innego przymiotnika. Ale tak tak, masz prawo wyrazic swoją opinię, a wrażliwość jest przeciez przereklamowana.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
"ale Ty napisalas to, ale Ty napisalas tamto". Jessus dziewczyny opamietajcie sie i niech to skonczy ta ktora jest madrzejsza... Jest wolnosc wypowiedzi. Forma tez jest dowolna. Jak ktoras napisala ze draznia ja 4 podbrodki to moga ja draznic i ma prawo to powiedziec. Nie lapcie sie za slowka. Wazne ze Wy wiecie co mialyscie do powiedzenia a zinterpretowac to sobie moze kazdy tak jak ma ochote
Edytowane przez kselokss Czas edycji: 2010-03-04 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
BAN stały
|
Co do tej nauczycielki to napisałam wyraźnie, że tak przypuszczam. Przypuszczam, a nie, że jestem pewna na 100 %. Pomijając już oczywisty fakt, że post jej dotyczący też pisała osoba, która tą nauczycielką nie jest więc też nie może mieć pewności co do jej prawdziwych intencji. To wie tylko i wyłącznie rzeczona nauczycielka, reszta może sobie tylko gdybać.
Tyle sprostowania ode mnie, bo widzę, że ze zrozumieniem mojego tamtego posta też nie bardzo sobie poradziłaś. Ale nawrzucać o żałosności zawsze sobie można, prawdaż. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-03-04 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#189 | ||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Jeśli nie przeniesiecie swojej pyskówki poza to forum, to pomogę Wam własnoręcznie. ![]() Dalsze ataki oznaczają podwójną ilość punktów karnych. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
BAN stały
|
Mój Boże...to już nawet nie jest zabawne. Lubo, ambitne zadanie przed sobą postawiłaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#192 | |
BAN stały
|
A tak, owszem. Odesłanie na drzewo było skutkiem totalnej bezsilności wobec twierdzenia, że mówienie do siebie per dałnie i dałniku to taka pieszczota i w ogóle nie godzi w osoby upośledzone. Wiec jak już coś wyciągasz, to bądź łaskaw wyciągnąć cały kontekst o, życzliwy.
To właściwie był podobny przypadek jak teksty o dwóch podbrudkach, sadle i scyzoryku... I mam ochotę drugi raz sięgnąć po to powiedzonko. Jest adekwatne. Ale nie sięgnę, bo mi już złośliwiec grozi. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
Oczywiście, ze zgłoszę. Tak samo chętnie jak ty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, juz wychodzę.
![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
Znajdę gdzieś w internecie ten odcinek? Oglądałam zapowiedź w tvn, ale na śmierć zapomniałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam w pracy taką jedną artystkę, która się notorycznie wciska w nie swoje sprawy, a już prawdziwym jej hobby jest wytykanie wad innym ludziom, choć sama jest karłowata, ma nieproporcjonalną budowę ciała i ok. 150 cm wzrostu. ![]() MOja koleżanka ciągle się z niej naśmiewał, aż w końcu wpadła na "genialny" pomysł, iż powie jej, że nazwała ją: "migotka, bo tak fajnie miga". ![]() Nie wytrzymałam i pytam jej się: "czy chciałaby aby ktoś ją tak przezwał?!" Stwierdziłą, że "przecież to nie jest obraźlwe, a Stella [a dziewczyna od tików] na pewno się nie obrazi..." PYTAm ją "skąd wiesz, może to co dla ciebie śmieszne, dla niej okazać się przykre..." Na co ona mi odp.: "ale przecież ona wie, że tak rzuca twarzą". ![]() Tłumaczę jej, że nie musi uwypuklać i tak już widocznych wad! ... OK., walczę z jej głupim pomysłem dalej i w końcu pytam ją: "I., a TY chciałabyś aby ktoś ciebie nazwał karłem?". Cisza, zero komentarza. Od tej pory mam spokój z przezywaniem, przynajmniej tejże dziewczyny, którą autentycznie polubiłam. I choć nie lubię tak robić i posługiwać się takimi argumentami, to czasami po prostu trzeba prostaka potraktować w taki sam sposób, sam się o to prosi... ![]() Dla ułatwienia powiem, że ona ze mnie też się próbowała nabijać wraz ze swoim mężem... no, ale odpowidnio się "odezwałam" i jakby mam luzik. ![]() Wiesz po co to [Wam] piszę, żebyś miala obraz sytuacji jakich robić nie wolno, że czasami ktoś coś WIE i trzeba mu tego mówić, przypominać, a tym samym dołować. Myślę, że owa pani uczucielka miała podobnie-wyprzedziła prześmiewczy ton, a tym samym chciała, próbowała wam wytrącić broń z ręki jakim jest szydzenie z cudzych wad. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (tych którzy świadomie niszczą swoje zdrowie i beczą na ramieniu całemu światu że życie jest niesprawiedliwe. i takie tam, które molestują mnie swoim sadłem i wmawiają mi że są seksowne. NIE, NIE SĄ.)
![]() Edytowane przez rapifen Czas edycji: 2010-03-04 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Awio,to raczej puszyste leczą kompleksy i wyzywają szczupłe od wieszaków lecząc swe kompleksy,czy to w realu czy na tym forum zdążyłam to zauważyć. ![]() Grube nie jest seksi. ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-04 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
Teraz pytanie- czy Iga Wyrwal jest sexy? Moim zdaniem nie, ale ciekawi mnie wasza opinia. Uchodzi ostatnio za kanon sexu a ma conajmniej kilka kg nadwagi, ja widze nawet kilkanascie kg :/ juz sama nie wiem co jest sexy... Duze cyce i cos jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Preferuję inny typ figury :P małe piersi i duża pupa, jak dla mnie nie ma super seksownego ciała, no ale twarz ładną.
![]() |
![]() |
#201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pokaż mi z łaski swojej gdzie ona ma te KILKANAŚCIE KG NADWAGI? http://www30.patrz.pl/u/f/35/59/84/355984.jpeg http://www.topstars.pl/wp-content/up...9/05/iga01.jpg
Umieram dziewięć razy Umieram stojąc w oknie Na korytarzu 26.05.2010 - Babciu... Edytowane przez Claire Fisher Czas edycji: 2010-03-04 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
Mozliwe ze bylam nieobiektywna bo sama mam wiecej zeberek niz tluszczyku, ale na zdjeciach bez obrobki widac ze jest u niej za co w pasie zlapac
![]() http://www.frontgracza.pl/wp-content..._wyrwal_03.jpg szukalam zdjecia na ktorym nie jest obcisnieta zazbyt ubraniem i nie ma 10cm szpilek ale znalazlam tylko to Edytowane przez kselokss Czas edycji: 2010-03-04 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm cieżko mi odpowiedzieć, bo mam do niej ogólny uraz. oglądałam kiedyś wojewódzkiego z nią, ale po 5 minutach musiałam wyłączyć, bo nie mogłam jej słuchać..intelektem się nie popisała tam ;p ale dla mnie raczej nie jest sexy, brak jej jakieś takiej subtelności czy czegos takiego, nie wiem jak to opisac ;d Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2010-03-04 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
te zdjęcia, które wstawiła były raczej bez obróbki. Jak jest za co w pasie złapać tzn., że jest już nadwaga?? No proszę Cię...
![]() |
![]() |
#205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli tak sadzisz, to masz bardzo nie zdrowe podejście.... ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Chyba nie rozmawiamy teraz o intelekcie tylko o wyglądzie, czyż nie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zadanie dla Ciebie ( tak z czystej ciekawosci) - pokaz mi prosze wg Ciebie kobiete o posturze i wadze idealnej a przynajmniej do niej zblizonej ![]() Edytowane przez kselokss Czas edycji: 2010-03-04 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeżeli większość ludzi ma takie 'poglądy' jak ty to ja się nie dziwie, że tyle kobiet cierpi na bulimię i anoreksję ![]() Ale to tyle na temat Igi wyrwał ![]() Edit: Twojego zadania nie wypełnię, bo po co? ![]()
Umieram dziewięć razy Umieram stojąc w oknie Na korytarzu 26.05.2010 - Babciu... Edytowane przez Claire Fisher Czas edycji: 2010-03-04 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie musisz wypelniac, poprostu dziewczyny wyrazaja tu swoje poglady i o to chyba tu chodzi- aby poznac opinie innych i dyskutowac. Nie wiem skad ta antypatia do mnie, nie po to tu jestem zeby sie z kims spierac. Masz inne poglady - OK... ja tez mam inne ![]() Edytowane przez kselokss Czas edycji: 2010-03-04 o 15:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Jakby Ci to powiedzieć.. nadwaga, ani jej brak nie podlegają interpretacji. Tutaj jej nie ma, sorry, a swoim zdaniem, to możesz jej dać nawet otyłość kliniczną. Przy jej wzroście, musiałaby ważyć co najmniej 80 kg, żeby można było powiedzieć, że ma te kilkanaście nadwagi.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.