![]() |
#181 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Dieta plaż południowych - kto ze mną?
A najlepsze jest to, że owszem, wymagało to pewnych wyrzeczeń, ale nie chodziłam wcale głodna! Jeśli czułam głód, mogłam coś zjesc.
Na początku jak organizm mi sie przestawaiał na nowa diete to głodna byłam raczej często i wtedy nie chudłam. Po trzech dniach to mineło, a waga zaczeła spadać ![]() ![]() Zycze powodzenia dziewczyny, to wcale nie jest takie trudne - tylko trzeba planować sobie posiłki i dbać o urozmaicenie ![]() Pozdrawiam, damy rade, damy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
![]()
hej, po 3 tygodniach diety wreszcie sie skusilam na piwko i to na 3 tak mi smakowalo super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Wlasnie!!! z tym piwkiem jest najgorzej!!! Ja przez ostatnie dwa tygodnie dzielnie wytrwalam i sie na zadnej imprezie nie skusilam, wszyscy je pili a ja tylko wode!!! ehhh koszmar, ale teraz tak samo stwierdzilam ze z tym to sobie daruje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
Ja też mysśle ,ze jedno czy dwa piwka raz na pewin czas nie zaszkodza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Hej ja tak samo mam na sumieniu małe grzeszki ale nie w postaci piwa, chleba czy ziemniaków bo prawie bez tego mogę się obyć ale słodycze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
![]()
no ja chyba mam dzisiaj jakis zly dzien po wczorajszym piwku skusilam sie na male slodkosci nie bylo tego duzo ale zjadlam i juz nie moge nic na to poradzic ale najwazniejsze ze efekty sa, ja nie lubie niedziel nie wiem czemu ale akurat w ten dzien mam najwieksza ochote na slodkie, i tak dlugo wytrzymalam bez slodyczy bo ponad 3 tygodnie ale juz od jutra zero slodkiego wytrzymam musze sobie to mocno postanowic zeby do piatku zgubic ze 2 kilo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
hehe ja także za tydzien mam imprezkę więc teraz zaciskam pasa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
no to musimy sie sprezyc zeby wszystko bylo super i fajnie na imprezce ta dieta jest naprawde spoko wreszcie trafilam na taka co tez malo mnie kosztuje nerwow a tak na marginesie znajomi juz zauwazyli efekty mojego odchudzania i jestem strasznie dumna z siebie ze w miare daje rade poleca ja kazdemu kto by chcial schudnac chociaz nie wiem czy na wszystkich dziala tak samo wiem to po sobie bo w czasie innych diet cieniutko mi szlo ale damy rade laseczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Mój mąż to się wkurza że ja tyle jajec jem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Ja jajek tak dużo nie jem maksymalnie to 4 na tydzien, wole ser biały i pomidory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja jem więcej niż zwykle, zdecydowanie. Ale podobno jeśli się nie ma podniesionego cholesterolu, to można jesć nawet 2 jajka dziennie (choć lepiej jedno!) i nic sie nie stanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
a ja chodze dzisiaj cały dzień głodna jak wilk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Kobietki jak Wam idzie????dzisiaj miałam beznadziejny dzień już nie pamiętam kiedy tak sie czułam i wogóle kiedy miałam tak silną wolę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja jestem zdumiona jak dobrze działa moja silna wola! Pomimo stresującego okresu, i imprez z tortami, ciastami na dodatek... Nigdy chyba mi tak dobrze nie szło. Zjadłam dzis 2 kostki gorzkiej czekolady, ale wg książki taki malutki grzeszek raz na jakis czas jest dozwolony
![]() Mam jutro imieniny i babcia mi sernik piecze... to dopiero będzie próba charakteru! Chyba sobie trochę zamrożę i zjem kawałek jak juz będę mogła... Niedawno kupione spodnie zrobiły się luźniejsze ![]() ![]() ![]() Zamierzam dołożyc jeszcze ćwiczenia, mam teraz duuużo wolnego czasu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
![]()
hej, moja radosc nie trwala zbyt dlugo wszytsko popsulam przez osatnie 3 dni i mam straszne wyrzuty sumienia co mam robic zaczac I etap od poczatku czy dac sobie spokuj z ta dieta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
![]()
chyba naprawde pogubilam sie w tym wsyzstkim nie wiem co sie stalo ale moja silna wola oslabla jest mi teraz smutno i mam dola postaram sie jutro zaczac wszystko od poczatku zaobacze jak tym razem mi pujdzie a wszytsko przez to piwo i slodycze
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Ja na śniadanie jem wszystko to co jadłam do chleba pokrojone na talerzyku, albo sardynki wymieszane z serem białym albo ser mozzarella z pomidorkiem zreszta inne zestawy też. Staram się nie jeść dużo jajek bo trochę obawiam sie o cholesterol, muszę przyznać że już tak odzwycziłam się od pieczywa że w ogóle nie czuję jego braku. Najgorzej jest z alkoholem taka prawda, wież właściwie grzeszę co sobota bo zawsze się jakieś wyjście zdarzy i wkurza mnie jeszcze to że mój chłopak popija sobie do obiadku egri bikavera a ja wodę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki niewiem czemu zawdzięczam takie złe samopoczucie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja dzisiaj skonczyłam I etap i powinnam zacząć II , ale jeszcze przez tydzień "pociągne" I jakoś mi nie przeszkadza ta dieta, najgorsze jest to że dzisiaj moja mama racuchy smarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A mi waga znów staneła - 2 kg w dół po 5 dniach, a teraz wciąż taka sama...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
![]()
po 3 dniach obrzarstwa przybylo mi 2 kilo ale znowu zaczelam I etap moze teraz bedzie lepiej strasznie slabo sie czuje te pierwsze dni sa chyba zawsze najgorsze mam nadzieje ze mi to niebawem przejdzie, a moze nie powinnam od poczatku stosowac tej diety bo to niezdrowo tak ??????
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ja dziś zgrzeszyłam... przyznaje sie bez bicia, że z okazji imienin zjadłam 3 kawałki sernika... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
![]()
a mialo byc tak latwo ehh zazdrosze wam dziewczyny silnej woli oby jak najdluzej jej wam starczylo bo nie ma nic gorszego jak zaczynac od poczatku
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Hmm jestem juz po 2 tygodniach tej diety jak juz pisałam wczesniej, ale zadnych cudów w niej nie widze mialam schudnąć 5-6 kg a schudłam 2kg czyli taki standardzik jak w prawie każdej diecie, zeby schudnac te 5 kg to chyba musiałabym nic nie jest, ale to nierealne. Narazie ciagne ten I etap przez tydzien, a pozniej zaczynam jesc owoce i pieczywo chrupkie WASA oraz wafle ryżowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Aha i dodam jeszcze ze ograniczałam jedzenie, wydaje mi sie ze dziennie nie zjadalam wiecej niz 1200 kcal i tylko 2kg. Coś ten autorek książki przesadził, chyba że tylko na mnie ta dieta prawie nie działa - nie mam pojecia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Kurcze ja grzeszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
![]()
witam, czy ktoras z was jest jeszcze na tej diecie i czy macie jakies wieksze wyniki bo u mnie wszystko przepadlo mam za slaba wole a pozatym znudzily mi sie caly czas te same posilki ale sprobuje od poniedzialku bo inaczej nie wyjde cale lato na dwor ehhh
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
U mnie pomimo 2 kryzysów i pofolgowania sobie:/ efekty sa nawet nawet
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
![]()
Kochana moja Amelko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.