|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zapachy, pędzle, troszkę różności
Ach, jak dawno mnie tu nie było
![]() Zobaczyłam, że masz na wymianę Jesień i Zimę, na którą mi się nie udało załapać, więc teraz może wymiankowo się uda? ![]() Poza tym jeszcze: TM Alien Sunessence (Saphir Soleil) 2010 - 2.5 ml bez testowego psika TM Angel Sunessence (Bleu Lagon) 2010 - 2.5 ml bez kilku psików Nie robiłam ostatnio jakiś szałowych dokładek, ale jeszcze poszukam co u mnie ciekawego i dam znać ![]() Może Escadę Moon Sparkle? Albo Nilowego? |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
TM Alien Sunessence (Saphir Soleil) 2010 - 2.5 ml bez testowego psika
TM Angel Sunessence (Bleu Lagon) 2010 - 2.5 ml bez kilku psików Nina Ricci, Les Paradise de Nina 2010 - 2 x 2.5 ml, w jednym bez kilku psików czy to są mini, czy odlewki? |
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
To są odlewki ze wspólnych zakupów z cbr Vil.
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, to ja żałuję Vil. Nawet nie pytam którego bo wyć będę.
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana a moze oddasz celinke chic
i BEZ YR za Chopard Casmir 24 ze 100ml w orginalnym flakonie wersja tester + 10ml odlewka Divine Sensual Oriflamu( które kiedyś ode mnie chcialas) A podoba mi sie jeszcze perfumetka czekoladowa SephoryMoge CI jeszcze odlac sephorowe wanilie: paczula pomarancz mango czekolada karmel Moge odlac słonika Kenzo, mode odlac Miracle So Magic, Versace Meduza Mam tez odlewke 18ml Pink Sugar Aquoliny super słodziaka ![]() I jak wykombinujemy coś??? |
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana a moze oddasz celinke chic
i BEZ YR za Chopard Casmir 24 ze 100ml w orginalnym flakonie wersja tester + 10ml odlewka Divine Sensual Oriflamu( które kiedyś ode mnie chcialas). Na to jestem chętna. A za perfumetkę ile meduzy możesz odlać? Nie znam tego diabła, a chętnie poznam.
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, przepraszam, że nie odpowiadałam u Ciebie, tylko u siebie, ale tak to jest jak się rozdzielam na dwa wątki
![]() Najbardziej zależy mi na Jesieni i na którymś z tych: TM Alien Sunessence (Saphir Soleil) 2010 - 2.5 ml bez testowego psika TM Angel Sunessence (Bleu Lagon) 2010 - 2.5 ml bez kilku psików tylko jeszcze nie wiem na którym
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Twit, no to wybieraj, jesień u mnie masz. Powiem Ci, że Aliena się pozbędę bez żalu, a Angela - jest bardziej wypsikany
O ile aniołki trawię, ale nie wielbię, o tyle NIGDY WIĘCEJ OBCYCH!
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, szczerze mówiąć, to niedawno pozbyłam się odlewki Aliena i też sobie obiecywałam: nigdy więcej obcego, bo mnie udusi! I co? I ciągnie mnie żeby dusiciela wypróbować w tej innej odsłonie Typowa baba
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana
![]() Chetnie przygarne tez Elvie Oriflamu ![]() Odlewke Meduzy mam 10ml w atomizerku ( z wymianki) To moze tak: Casmir Chopard 24 ze 100ml wersja tester we flakonie bez zatyczki( jak to tester) 10ml Divine Sensual 10ml Medusy Versace ZA: perfumetke Sephory Celine Dion Chic Bez Yves Rocher A cos za Elvie bys chciala??? Mam jeszcze: sephorowe wanilie celine Sensational okolo 15ml we flakoniku 30ml Halle Berry Halle Halle Berry Pure Orchid moge odlac 5ml miniaturke Precious Oriflame miniaturke Allways Avonu Miss O różowa Oriflamu Truskawke YR Kiwi YR |
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Za Elvie chętnie wzięłabym Halle obie, ile masz klasycznej?
|
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Niestety, nic dla siebie nie widzę tym razem
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej Kochana
![]() Klasycznej moge odlac 8ml a Pure Orchid tylko próbeczke tak ze 3ml ![]() tylko kochana masz atomki??? Bo jeden 10ml napewno bede miała
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wyjeżdżam służbowo, wracam w niedzielę!
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie sprawa się sama rozwiązała, no i dobrze
Może coś Ci jeszcze dorzucę do tych molekuł, bo tak smutno im będzie w kopercie? ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Pewnie, że może być , a możemy się umówić na wysyłkę pod koniec tygodnia? (teraz jestem poza domem)
|
|
|
|
#199 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
rzeczy do kapieli oczywiscie chetnie przyjme, ale chyba nie akurat za te pedzelki. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Co mogłoby interesować Cię za próbki nowej Niny? ![]() Tutaj lista moich próbek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post19460589
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2010-05-29 o 14:10 |
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zainteresowały mnie następujące: Dzongkha, Tygrys, Zagorsk i Dune Sun. Oczywiście ty zdecyduj, które Ci najbardziej pasują i w jakiej konfiguracji.
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozostałe próbasy na wydanie: J'adore Chocolate Chip Cookie D&G The One Givenchy Fleur d'Interdit Gocci Envy Me Bogart City Tower Birmaine J.P. Gaultier MaDame Avon Lacroix Rouge DKNY Woman Oriflame Radiant Lights Anna Sui, Sui Dreams
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
A dam Ci całą, bo nie mam w co próbasków uskuteczniać niestety, czyli fiolek brak.
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Późniejszym wieczorem przejrzę jeszcze raz listę próbek i się dogadamy.
![]() I to jest powód do torebki na głowie? Przecież tak się umawiałyśmy, spoko.
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Olu, a czy próbeczki Ekstremalnego Figowca i Herbatki dla dwojga to nie byłoby za dużo? Mów śmiało.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

myślałam, że mini i chciałam łisza zaproponowac

Typowa baba