![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tableciary plotkary VIII
Cześć dziewczynki
![]() Przyszłam właśnie z pracy i sobie Was poczytam...... A wogóle Tż grozi że sprzeda telewizor bo ja mam lepszą rozrywkę "tableciary" ![]() Witam nową wizażankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
,
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2015-04-13 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Nikitko: Właśnie grają w szachy, a tak głośno jakby ich ktoś ze skóry obdzierał
![]() ![]() Na dwór go nie moge wygonić bo tutaj nikt z dzieciaków nie wychodzi, a zresztą bałabym się, bo nawet w piłkę do parku pokopać chodzi ktoś z nim, ja albo Tż, albo ktoś z rodziny ![]() Aga to takie banalne ale może jakies hobby nowe, coś co Ci zajmie czas, myśli ![]() Misiu a co sądzisz o dietce dukana, słyszałaś może ? Asiu już cosik widać do kogo Hania podobna? Kasiasiar oby dokument był poprawnie wypisany, a Twój skrzacik jeszcze nie kopie mamusi? ![]() Pomi no właśnie nie tęsknisz za szkołą? Marcelko ja nie nie widzę galerii, dodam Cię do przyjaciół, dobrze? Kiniu jaki masz steper, taki na pedały czy taki board podwyższony? Kachulko jak Mateuszek dzisiaj? Ja22 jak Amelcia zdrowa już? Miłego wieczorku kobietki ![]() Edytowane przez agusieczek Czas edycji: 2010-03-24 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() Mam na imię Marzena Córka chodzi do zerówki w szkole (nie chodziła wcześniej do przedszkola)ale szkoła ją nie przeraziła jest bardzo zadowolona świetnie daje sobie radę ![]() ![]()
![]() |
#186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witaj Marzenko
![]() ![]() Agusiaczku przyjełam ![]() My juz po spacerku, ja po kąpieli ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Zaczelo sie lece ![]() Dobrej nocki ![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Nikita_Wawa;1811733 9]Michał gra w 4 story w necie, a tak lubi gothic i na PSP gra czasem
Kasiu Mój Mati gra w runes of magic i w call of duty 4 ( nie wiem jak to się pisze ![]() Marcelko ja chyba pierwszy raz Cię widzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agusieczek;18118989]
Cytat:
![]() ![]() ja też już bede mykac spac, dobrej nocy dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
my wlasnie wrocilismy od siostry tz ![]() ![]() Marcelko pieknie wygladasz ![]() kasiasiar super ze szefowa wypelnila to co do niej nalezalo ![]() jak tam princeska? ![]() Anize czas leczy rany,niby banalne ale jakze prawdziwe ![]() kinia sliczne butki i jak fajna cena ![]() kachulko,Madziu,Aniu pozdrowienia dla was ![]() pomidorko sliczne zdjecie na nk ![]() nikitko super ze zadowolona jestes z nowej pracy ![]() ![]() Agus ja sie na dietach nie znam to byla moja pierwsza,i mam nadzieje ostatnia ![]() moj tz tez marudzil na wizaz na poczatku,ale od kiedy spotkalismy sie z Kasia i jej mezem,sam mnie wypytuje co tam na watku slychac ![]() comberta witaj ![]() Asiu jak dzien minal z malenstwem? ![]() dobrej nocy wam zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agusieczku, taki zwykły, tylko pedała są, taki najprostszy ![]() ![]() dzięki Misiu ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Kasienko jestem jestem ale jakos wene ostatnio stracilam i tylko podczytuje U nas wszystko dobrze.Mateuszek rosnie zdrowo,wczoraj juz tak pieknie bylo ze wyszlismy z kombinezonika i załozylismy kurteczke letnia az miło tak spacerowac i wczoraj bylismy ponad 4h Agusiaczku pytalam mnie o prace,tak wracam juz niestety w polowie maja,na caly etat i jeszcze karmie piersia tzn raz dwa razy dziennie ale karmie,tak szczerze mowiac to juz mi chyba wygodniej dac butle niz wywalac te cycolki i karmic,zreszta maly i tak jak zje piers to po godzinie glodny ale zawsze troszke przeciwcial dostanie odemnie.Mam tam jeszcze troszke tego mleczka ale juz bardzo malutko A co do Ray bo od tamtego czasu jeszcze nie pisalam nic na forum to uwazam ze Ray niepotrzebnie sie unioslas ze dziewczyny niby na Ciebie naskoczyły,ja uwazam ze poprostu wyraziły swoje zdanie wiec nie bocz sie i jak tylko masz ochote odzywaj sie na watku
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Misia, Agusiaczku dziękuje
![]() Misia Ty to się odchudzasz z kości na łości?? ![]() Kachulko ![]() ![]() Juz do mnie z rana babcia dzwoniła, poindormowac mnei, żebym na dwór nei wychodziła bo grypa żołądkowa grasuje ![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Dziękuję za miłe przyjęcie ![]() Wy tu wszystkie znacie się jak łyse konie( super ja też tak chce ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() kasiasiar super ze princeska bawi sie z dziecimi ![]() ale super ze juz zaczynasz czuc brzdaca ![]() jak tam papier od szefowej-dobrze wypelnila? ![]() Marcelko po zimie mi przybylo 4kg a przy moim niskim wzroscie to naprawde duzo ![]() kachulko oby wena szybciutko wrocila ![]() kiniu milego dnia w pracy ![]() Pomidorko,nikitko,aniu,mi jalea,agus ![]() comberta,jak pobedziesz z nami dluzej to tez nas poznasz ![]() zmykam zaraz do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Mialam juz nic nie pisac ale napisze
Kachulko nie unioslam sie nie obrazilam sie uwazam i to nie jest rowniez moje zdanie bo dostalam wiadomosci od osob ktorych kompletnie nie znam a ktore podczytywaly nasz watek, ze zostalam nie ladnie potraktowana. Uwazam ze trzeba miec we wszystkim wyczucie. Moim zdaniem w sytuacji w ktorej bylo mi na prawde ciezko, i potrzebowalam siwe wygadac dostalam tylko burde. Wyrazac swoje zdanie mozna nie mam nic przeciwko ale trzeba wiedziec kiedy i w jaki sposob. A naskoki pod tytulem jaka to jestem narzekaja i winie niby caly swiat i szydercze usmieszki Pomidory pod tym wszystkim tylko mnie utwierdzily ze nie mam czego tu szukac. Poza tym juz nie pisalam dalej na temat pomocy rodzicow ale nie lubie hipokryzji. Przykro mi ze tak wyszlo to moj juz tu ostatni post moze zostane znow naskoczona moze nie prawde mowiac chyba mnie to juz nie interesuje. Napisalam jedynie to bo byc moze komus to da cos do myslenia a jesli nie to trudno zegnajcie
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Ray Czas edycji: 2010-03-25 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar grypa została zauważona w "powietrzu" w woj. mazowieckim
![]() Babcia na dwór już nie wychodzi ![]() ![]() Kasiu a czy to nie za dużo pracy na jeden dzień? Teraz juz za nic się nie bierz... Marzenko, a z której dzielnicy jesteś? Misia, najważniejsze, żebyś się czuła dobrze w swojej skórze ![]() U mnie pogoda cudna ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Yyyy, niezły hardcore dzieciom dają
![]() Coś mi poziom cukru spadł, bo poszła bym lulu ![]()
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Mieszkam na Woli
![]() Ja dziś zaliczyłam już dwa spacerki i teraz biorę z was przykład z i ruszam z porządkami w kuchni ![]()
![]() |
#206 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
To już mamy 3 z tej dzielnicy
![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Agusieczku nie wiem do kogo Hania podobna
![]() ![]() Misiu a dziekuje dzien calkiem calkiem. Najgorsze sa nocki, bo przydalby sie nieprzerywany sen ![]() Wkleilam nowe fotki na bloga ![]() Czy na watku sa jakies mamy, ktore karmily noworodka butelka?? tzn mlekiem sztucznym?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() Kachula jak karmisz piersią to przysługuje ci krótszy czas pracy, moja szwagierka godzine później do pracy przychodzi. Marzenko ja tez w Woli jestem ![]() Asiu ja karmiłam młodego butelką jak mial miesiac bo nie miałam tyle pokarmu :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Asiu Mała jest urocza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Nikita a na jakiej ulicy mieszkasz ja na Olbrachta.
Moje obie córy to butelkowe baby .Obie urodziły się przez cesarskie cięcie a ja niestety odziedziczyłam po mamie brak pokarmu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.