Przegrywam życie... pomożecie ? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-27, 22:37   #181
glacial
BAN stały

Dot.: Przegrywam życie... pomożecie ?

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
To była chyba jakaś nedzna prowokacja...

Ale dziewczyny, jego czas na kompie jeszcze sie nie skonczył (pamietajcie, siedzi do 24!!!) wiec nie zdziwie sie, jak tu zaraz zawita!
no dobra nie mlaskaj, mogę siedzieć nawet do trzeciej nad ranem, co cie to obchodzi.
glacial jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 22:38   #182
lily92920
Zakorzenienie

Ha, mówiłam, ze wróci...

I radze uważać na słownik, bo zaraz ktoś Cie zgłosi i skonczy sie Twoja przygoda na wizazu...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 22:42   #183
glacial
BAN stały

Cytat:
Ha, mówiłam, ze wróci...

I radze uważać na słownik, bo zaraz ktoś Cie zgłosi i skonczy sie Twoja przygoda na wizazu...
no to chyba ja powinienem zgłosić te teksty o mojej dupie dobra już tu nie wrócę. Mogę się tylko domyślać jakie będę odpowiedzi, np. "i bardzo dobrze" lub " nikt za tobą nie będzie tęsknił" typowe gimgówno.txt
Stary 2010-03-27, 22:45   #184
twizzy
Zadomowienie

no i natura chama wychodzi na koniec

nie rozumiem czemu się dziwisz,dziewczyny chciały dobrze,pisałaby obszerne odpowiedzi do twojego wątku,próbowały Cię podbudować,wypruwały flaki,żeby Ci przetłumaczyć ,że nie jest tak źle jak uważasz,a Ty dalej swoje:/
twizzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 22:46   #185
yoona
Zakorzenienie

to mój wątek dnia
szkoda mi tylko dziewczyn co się tak mądrze i bezowocnie niestety naprodukowały:/

swoja drogA Autorze mam prośbę:
uzasadnij jaka Ci sie tu krzywda stala i co w odpowiedziach do twojego wątku Ci sie nie podobalo. co bylo zlego w Wizażankach udzielajacych rad i chcacych Ci pomoc? bo ze nie tego oczekiwales to wiemy, więć czego? naprawde chce wiedziec:|

Blogowy świat

Edytowane przez yoona
Czas edycji: 2010-03-27 o 22:48
yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 22:46   #186
agaafurm
Raczkowanie

O jezu ile w Tobie jest nienawiści i gniewu, ale konkretnie o co Ty się tak burzysz? Ogarnij się dziecko, bo większość dziewczyn tutaj jest od Ciebie starszych, a przy starszych i przy kobietach wypada być odrobinę uprzejmym. Gimgówniane teksty to narazie są Twojego autorstwa - rzeczywiscie kiepskoz tym twoim poczuciem humoru, misiu. Pozdrawiam czule
Stary 2010-03-27, 22:46   #187
twizzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez glacial Pokaż wiadomość
typowe gimgówno.txt
i za dużo komputera,prawdziwe życie jest poza nim
twizzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 22:48   #188
maryanna3
Zakorzenienie

Ee szkoda, że sobie idziesz bo słowo daję dawno nikt mnie tak nie rozbawił jak Ty. No ale jak spadasz to trudno, powodzenia życzę. Bye bye maszkaro!;* jak mówi czesio.

A tak już się zastanawiałam: zgłosić ZP nie zgłosić ZP (bo, że się kwalifikujesz to już oczywiste) w końcu stwierdziłam, że nie zgłoszę z racji, że jesteś tak zabawny że aż żal by było Cię blokować. Bo nie wiem czy zauważyłyście dziewczyny ale nasz boski Adonis usunął swoje cudne zdjęcie. A tak się mój drogi na tym forum nie robi.

Edytowane przez maryanna3
Czas edycji: 2010-03-27 o 22:50
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 22:50   #189
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Ee szkoda, że sobie idziesz bo słowo daję dawno nikt mnie tak nie rozbawił jak Ty. No ale jak spadasz to trudno, powodzenia życzę. Bye bye maszkaro jak mówi czesio.

A tak już się zastanawiałam: zgłosić ZP nie zgłosić ZP (bo, że się kwalifikujesz to już oczywiste) w końcu stwierdziłam, że nie głoszę z racji, że jesteś tak zabawny że aż żal by było Cię blokować. Bo nie wiem czy zauważyłyście dziewczyny ale nasz boski Adonis usunął swoje cudne zdjęcie. A tak się mój drogi na tym forum nie robi.
e to go zablokuja...i nie doczekam sie odpowiedzi na moje pytania:/ szkoda.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 22:53   #190
sweetish
Zakorzenienie

Spóźniłam się....
eh ...
i nie zobaczyłam autora wątku....
Czy zdjęcia mozna od tak sobie kasować? moze jakiś kochany mod by je przywrócił?

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 22:56   #191
glacial
BAN stały

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
to mój wątek dnia
szkoda mi tylko dziewczyn co się tak mądrze i bezowocnie niestety naprodukowały:/
Mi też szkoda tych dziewczyn ale to dzięki takim "damulkom" jak ta agafurom czy jakoś tak dyskusja poszła nie w tym kierunku co powinna a ustosunkował bym się do niektórych wypowiedzi no ale cóż - ktoś chciał pokazać swoją wyższość, nie wiem po co - może jakaś chęć zaimponowania komuś albo chęć zwrócenia na siebie uwagi ? a za co mnie zablokują ? za usunięcie zdjęcia ? to po co jest taka opcja jak "usuń" ? zresztą, po co teraz komuś moje zdjęcie ?
Stary 2010-03-27, 22:59   #192
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
no to chyba ja powinienem zgłosić te teksty o mojej dupie dobra już tu nie wrócę. Mogę się tylko domyślać jakie będę odpowiedzi, np. "i bardzo dobrze" lub " nikt za tobą nie będzie tęsknił" typowe gimgówno.txt
A tu sie zdziwisz, bo bede tesknić no tak, ale naszego Emoboya świat nie kocha i napewno wszyscy bedziemy sie cieszyc, ze juz sobie poszedł...

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
Mi też szkoda tych dziewczyn ale to dzięki takim "damulkom" jak ta agafurom czy jakoś tak dyskusja poszła nie w tym kierunku co powinna a ustosunkował bym się do niektórych wypowiedzi no ale cóż - ktoś chciał pokazać swoją wyższość, nie wiem po co - może jakaś chęć zaimponowania komuś albo chęć zwrócenia na siebie uwagi ? a za co mnie zablokują ? za usunięcie zdjęcia ? to po co jest taka opcja jak "usuń" ? zresztą, po co teraz komuś moje zdjęcie ?
Jesteś żałosny... To chyba Ty chciales zeby w koncu ktos sie Toba zainteresował...
Stary 2010-03-27, 23:00   #193
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Spóźniłam się....
eh ...
i nie zobaczyłam autora wątku....
Czy zdjęcia mozna od tak sobie kasować? moze jakiś kochany mod by je przywrócił?
Oj mówię Ci nic ciekawego, zdjęcie z tyłu i prawie nic a nic nie widać naszego Adonisa. Ale rozumiem, też bym chciała zobaczyć gdybym wcześniej nie widziała bo po przeczytaniu całego wątku, zamieszaniu jakie narobił autor i jego użalaniu się nad sobą spodziewałabym się raczej zdjęcia małego prosiaczka a nie normalnego(wizualnie) chłopaka

Ale przywrócić by można o ile taka możliwość jest.
Stary 2010-03-27, 23:04   #194
glacial
BAN stały

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość

Ale przywrócić by można o ile taka możliwość jest.
niestety ale nie będzie takiej możliwości bo skoro skasowałem zdjęcie to sobie nie życzę ponownego umieszczania na forum
Stary 2010-03-27, 23:05   #195
lily92920
Zakorzenienie

Autor miał uciekac od nas zdala, a ciagle watek przeglada... hahaha!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-27, 23:07   #196
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
niestety ale nie będzie takiej możliwości bo skoro skasowałem zdjęcie to sobie nie życzę ponownego umieszczania na forum
Cytat:
a za co mnie zablokują ? za usunięcie zdjęcia ? to po co jest taka opcja jak "usuń" ? zresztą, po co teraz komuś moje zdjęcie ?
Życzysz, nie życzysz, ...to forum to nie św. Mikołaj.

Przeczytaj regulamin jak się tu wypowiadasz, a żebyś się nie musiał wysilać to podpowiem-punkt 7.
Stary 2010-03-27, 23:08   #197
lily92920
Zakorzenienie

Korci mnie zeby cos tu napisac... I tak nasze emodziecko bana dostanie...
Stary 2010-03-27, 23:13   #198
agaafurm
Raczkowanie

zaraz padnę ze śmiechu. żaluje tylko, że na początku mi było Cię żal i chciałam Ci pomóc. Ale masz racje, przeze mnie ta dyskusja zeszła na inne tory. Tylko i wyłącznie przeze mnie.

p.s - chyba się w Tobie zakochuję
Stary 2010-03-27, 23:14   #199
Georgiana
Raczkowanie

Autor już z pięć razy obrażał się na cały wszechświat i miał nic nie pisać.
Już naprawdę nie ma sensu strzępić sobie tu języka - podtrzymuje to, co wcześniej pisałam: masz problem, ale nie z paskudnym wyglądem, a z niezbyt ciekawym charakterem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-27, 23:14   #200
lily92920
Zakorzenienie

WRÓĆ DO NAS!!!
Stary 2010-03-27, 23:16   #201
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
A czytales regulamin?

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 23:26   #202
lily92920
Zakorzenienie

Ja piernicze, żeby takie pośmielisko z siebie zrobić...

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Mineła 24, jego czas sie skonczył... Poszedł do gawry...
Stary 2010-03-28, 00:44   #203
Ishani
Zadomowienie

Jezu, straszne o.o To przykre, ze sa takie osoby którym nie da się w żaden sposób pomóc.
Ishani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 07:44   #204
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady karen Pokaż wiadomość
Mistrz ciętej riposty... Ani to złośliwe, ani zabawne. Jak chciałeś porad, dostałeś je - źle. Chciałeś przeczytać, że masz szerokie biodra, przeczytałeś - źle. Nie dziwię się, że dziewczyny od Ciebie wieją. Sama bym wiała byle dalej, nie znoszę marud.
W zyciu bym sie nie umowiła z tego typu facetem. Przebywanie z maruda to meczarnia. Do tego dochodzi obrazalstwo i zupełny brak poczucia humoru, jak dla mnie porazka.
Szkoda było sie produkowac co niektórym.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 08:00   #205
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

O matko, ale się porobiło. Niestety moje pytania pozostały bez odpowiedzi, widocznie autor uznał je za mało obraźliwe, bo tylko na takie reagował. Autorze starałam się tobie pomóc podobnie jak i reszta dziewczyn, udzielałyśmy rad-a ty nic, pocieszałyśmy-a ty nic, zero odzewu. Dopiero jak jedna z dziewczyn napisała tekst o uszach to nerwowo zareagowałeś.

Wiesz, jesteś MEGAŻAŁOSNY, mam nadzieje, że to tylko prowokacja, bo jeśli taki jesteś naprawdę, to się nie dziwię, że jesteś samotny i jeszcze wiele, wiele lat będziesz siedział przed komputerkiem. Jak dla mnie to już przegrałeś życie, żadna normalna dziewczyna nie będzie ciebie chciała chłopaka, który zachowuje się tak jak ty. Może być nawet najbrzydszy i najgrubszy ale z kulturą, ale ty jej akurat nie posiadasz.

Polecam rozmowę z psychologiem, ale sądząc po stylu w jakim piszesz to i pewnie z niej nic nie wyniknie.

Mark Twain

Edytowane przez Diablica z Tasmanii
Czas edycji: 2010-03-28 o 09:55
Diablica z Tasmanii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 08:53   #206
n a d i a
Raczkowanie

Ja się niestety na zdjęcie nie załapałam

Ale skoro tyle dziewczyn pisze, że wyglądasz normalnie to znaczy, że tak właśnie jest.

I wydaje mi się, że nie masz dziewczyny boś prostak i nudziarz (sorry, ale to właśnie pokazałeś na końcu - wyszło szydło z worka)
Mam jednak wiele wiary w ludzi i przy tym nadzieję, że dotrze do ciebie w końcu to wszystko co ci tu wizażanki napisały i przestaniesz "przegrywać życie."

Tego życzę i mimo wszystko pozdrawiam

n a d i a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 10:18   #207
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
WRÓĆ DO NAS!!!
wczoraj już nie wrócił, może dzis
Cytat:
Ja piernicze, żeby takie pośmielisko z siebie zrobić...

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Mineła 24, jego czas sie skonczył... Poszedł do gawry...
taaa poszedł, albo siedział na niewidoku.
Cytat:
Napisane przez n a d i a Pokaż wiadomość
Ja się niestety na zdjęcie nie załapałam

Ale skoro tyle dziewczyn pisze, że wyglądasz normalnie to znaczy, że tak właśnie jest.

I wydaje mi się, że nie masz dziewczyny boś prostak i nudziarz (sorry, ale to właśnie pokazałeś na końcu - wyszło szydło z worka)
Mam jednak wiele wiary w ludzi i przy tym nadzieję, że dotrze do ciebie w końcu to wszystko co ci tu wizażanki napisały i przestaniesz "przegrywać życie."

Tego życzę i mimo wszystko pozdrawiam
hehe racja, a zdjęcie było od tyłu, mało było widac, ot normalny chłopak z chudymi rękami, naprawde nie gruby.

ale macie rację!wątek dnia.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 11:28   #208
glacial
BAN stały

Witam, nie chcę się teraz w żaden sposób usprawiedliwiać ale muszę coś napisać. Mam zdiagnozowanego jakiegoś guza przysadki mózgowej i czasami dostaje wysyp hormonów żeńskich i czuję się wtedy fatalnie. Nie mam na nic ochoty i wszystko mnie drażni dlatego przepraszam jeżeli ktoś wczoraj poczuł się urażony. Leki steroidowe na astmę wywołały u mnie zaburzenia przysadka mózgowa - podwzgórze (tak powiedział mi lekarz pulmonolog ale nic z tym nie robie bo w sumie chyba już nie ma na to ratunku) z tego też wynika moja ginekomastia.
Nie powinienem się udzielać publicznie z takimi zaburzeniami dlatego przepraszam za obraźliwe komentarze.

Dzięki, że piszecie o moich chudych rękach - przynajmniej będę miał o czym pomyśleć w tym roku i na pewno pójdę na siłownię. Dobrze, że piszecie o mnie jak o prostaku, gburze, nudziarzu - wreszcie ktoś mi uświadomił co jest ze mną nie tak.

Jeszcze raz dziękuję i przepraszam za żałosne teksty.
Stary 2010-03-28, 11:34   #209
Claire Fisher
Raczkowanie

uuu autorze, możesz być pewien, że z takim charakterkiem ani ty ani twoja dupa dziewczyny nie znajdziecie... no chyba, że jakąś a'la Cruella de Mon

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Witam, nie chcę się teraz w żaden sposób usprawiedliwiać ale muszę coś napisać. Mam zdiagnozowanego jakiegoś guza przysadki mózgowej i czasami dostaje wysyp hormonów żeńskich i czuję się wtedy fatalnie. Nie mam na nic ochoty i wszystko mnie drażni dlatego przepraszam jeżeli ktoś wczoraj poczuł się urażony. Leki steroidowe na astmę wywołały u mnie zaburzenia przysadka mózgowa - podwzgórze (tak powiedział mi lekarz pulmonolog ale nic z tym nie robie bo w sumie chyba już nie ma na to ratunku) z tego też wynika moja ginekomastia.
Nie powinienem się udzielać publicznie z takimi zaburzeniami dlatego przepraszam za obraźliwe komentarze.

Dzięki, że piszecie o moich chudych rękach - przynajmniej będę miał o czym pomyśleć w tym roku i na pewno pójdę na siłownię. Dobrze, że piszecie o mnie jak o prostaku, gburze, nudziarzu - wreszcie ktoś mi uświadomił co jest ze mną nie tak.

Jeszcze raz dziękuję i przepraszam za żałosne teksty.
coś mi się nie wydaje
mam wrażenie, że jednak jakiś troll miał dużo czasu i wymyślił sobie taką bardziej złożoną prowokację

[jeśli się mylę, zwracam honor :P]
Na korytarzu

26.05.2010 - Babciu...
Claire Fisher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 11:41   #210
Kira87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claire Fisher Pokaż wiadomość
coś mi się nie wydaje
mam wrażenie, że jednak jakiś troll miał dużo czasu i wymyślił sobie taką bardziej złożoną prowokację

[jeśli się mylę, zwracam honor :P]
W takim razie jak na pospolitego trolla jest w miarę oblatany w medycynie i korelacji przysadki z hormonami...
Mnie to prowokacją nie pachnie. Każdy może mieć gorszy dzień i palnąć głupotę na forum. Węszenie wszędzie prowokacji jest bezsensowne.
A tak na marginesie: jeżeli to jest faktycznie prowokacja - who cares? Jeżeli nie, to można obrazić kogoś, kto ma spore problemy ze sobą. W tym rachunku więcej korzyści daje jednak nie zakładanie z góry prowokacji (chyba, że jest obiektywnie ewidentna).

Z mojej strony eot.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy."
~Lineage2 & Sigur Ros fan
Kira87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości