![]() |
#181 |
BAN stały
|
Dot.: Przegrywam życie... pomożecie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Ha, mówiłam, ze wróci...
I radze uważać na słownik, bo zaraz ktoś Cie zgłosi i skonczy sie Twoja przygoda na wizazu... |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
no i natura chama wychodzi na koniec
![]() nie rozumiem czemu się dziwisz,dziewczyny chciały dobrze,pisałaby obszerne odpowiedzi do twojego wątku,próbowały Cię podbudować,wypruwały flaki,żeby Ci przetłumaczyć ,że nie jest tak źle jak uważasz,a Ty dalej swoje:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
to mój wątek dnia
![]() szkoda mi tylko dziewczyn co się tak mądrze i bezowocnie niestety naprodukowały:/ swoja drogA Autorze mam prośbę: uzasadnij jaka Ci sie tu krzywda stala i co w odpowiedziach do twojego wątku Ci sie nie podobalo. co bylo zlego w Wizażankach udzielajacych rad i chcacych Ci pomoc? bo ze nie tego oczekiwales to wiemy, więć czego? naprawde chce wiedziec:| Edytowane przez yoona Czas edycji: 2010-03-27 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
O jezu ile w Tobie jest nienawiści i gniewu, ale konkretnie o co Ty się tak burzysz? Ogarnij się dziecko, bo większość dziewczyn tutaj jest od Ciebie starszych, a przy starszych i przy kobietach wypada być odrobinę uprzejmym. Gimgówniane teksty to narazie są Twojego autorstwa - rzeczywiscie kiepskoz tym twoim poczuciem humoru, misiu. Pozdrawiam czule
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Ee szkoda, że sobie idziesz bo słowo daję dawno nikt mnie tak nie rozbawił jak Ty. No ale jak spadasz to trudno, powodzenia życzę. Bye bye maszkaro!;* jak mówi czesio.
A tak już się zastanawiałam: zgłosić ZP nie zgłosić ZP (bo, że się kwalifikujesz to już oczywiste ![]() Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2010-03-27 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Spóźniłam się....
eh ... i nie zobaczyłam autora wątku.... Czy zdjęcia mozna od tak sobie kasować? moze jakiś kochany mod by je przywrócił? |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
BAN stały
|
Mi też szkoda tych dziewczyn ale to dzięki takim "damulkom" jak ta agafurom czy jakoś tak dyskusja poszła nie w tym kierunku co powinna a ustosunkował bym się do niektórych wypowiedzi no ale cóż - ktoś chciał pokazać swoją wyższość, nie wiem po co - może jakaś chęć zaimponowania komuś albo chęć zwrócenia na siebie uwagi ? a za co mnie zablokują ? za usunięcie zdjęcia ? to po co jest taka opcja jak "usuń" ? zresztą, po co teraz komuś moje zdjęcie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przywrócić by można o ile taka możliwość jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Autor miał uciekac od nas zdala, a ciagle watek przeglada... hahaha!!!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przeczytaj regulamin jak się tu wypowiadasz, a żebyś się nie musiał wysilać to podpowiem-punkt 7. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Korci mnie zeby cos tu napisac... I tak nasze emodziecko bana dostanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
zaraz padnę ze śmiechu. żaluje tylko, że na początku mi było Cię żal i chciałam Ci pomóc. Ale masz racje, przeze mnie ta dyskusja zeszła na inne tory. Tylko i wyłącznie przeze mnie.
p.s - chyba się w Tobie zakochuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Autor już z pięć razy obrażał się na cały wszechświat i miał nic nie pisać.
Już naprawdę nie ma sensu strzępić sobie tu języka - podtrzymuje to, co wcześniej pisałam: masz problem, ale nie z paskudnym wyglądem, a z niezbyt ciekawym charakterem.
#200 |
Zakorzenienie
|
WRÓĆ DO NAS!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
A czytales regulamin?
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Ja piernicze, żeby takie pośmielisko z siebie zrobić...
---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Mineła 24, jego czas sie skonczył... Poszedł do gawry... |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Jezu, straszne o.o To przykre, ze sa takie osoby którym nie da się w żaden sposób pomóc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda było sie produkowac co niektórym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
O matko, ale się porobiło. Niestety moje pytania pozostały bez odpowiedzi, widocznie autor uznał je za mało obraźliwe, bo tylko na takie reagował. Autorze starałam się tobie pomóc podobnie jak i reszta dziewczyn, udzielałyśmy rad-a ty nic, pocieszałyśmy-a ty nic, zero odzewu. Dopiero jak jedna z dziewczyn napisała tekst o uszach to nerwowo zareagowałeś.
Wiesz, jesteś MEGAŻAŁOSNY, mam nadzieje, że to tylko prowokacja, bo jeśli taki jesteś naprawdę, to się nie dziwię, że jesteś samotny i jeszcze wiele, wiele lat będziesz siedział przed komputerkiem. Jak dla mnie to już przegrałeś życie, żadna normalna dziewczyna nie będzie ciebie chciała chłopaka, który zachowuje się tak jak ty. Może być nawet najbrzydszy i najgrubszy ale z kulturą, ale ty jej akurat nie posiadasz. Polecam rozmowę z psychologiem, ale sądząc po stylu w jakim piszesz to i pewnie z niej nic nie wyniknie.
Edytowane przez Diablica z Tasmanii Czas edycji: 2010-03-28 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Ja się niestety na zdjęcie nie załapałam
![]() ![]() Ale skoro tyle dziewczyn pisze, że wyglądasz normalnie to znaczy, że tak właśnie jest. I wydaje mi się, że nie masz dziewczyny boś prostak i nudziarz (sorry, ale to właśnie pokazałeś na końcu - wyszło szydło z worka) Mam jednak wiele wiary w ludzi i przy tym nadzieję, że dotrze do ciebie w końcu to wszystko co ci tu wizażanki napisały i przestaniesz "przegrywać życie." Tego życzę i mimo wszystko pozdrawiam ![]()
#207 | ||
Konto usunięte
|
wczoraj już nie wrócił, może dzis
![]() Cytat:
Cytat:
ale macie rację!wątek dnia. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
BAN stały
|
Witam, nie chcę się teraz w żaden sposób usprawiedliwiać ale muszę coś napisać. Mam zdiagnozowanego jakiegoś guza przysadki mózgowej i czasami dostaje wysyp hormonów żeńskich i czuję się wtedy fatalnie. Nie mam na nic ochoty i wszystko mnie drażni dlatego przepraszam jeżeli ktoś wczoraj poczuł się urażony. Leki steroidowe na astmę wywołały u mnie zaburzenia przysadka mózgowa - podwzgórze (tak powiedział mi lekarz pulmonolog ale nic z tym nie robie bo w sumie chyba już nie ma na to ratunku) z tego też wynika moja ginekomastia.
Nie powinienem się udzielać publicznie z takimi zaburzeniami dlatego przepraszam za obraźliwe komentarze. Dzięki, że piszecie o moich chudych rękach - przynajmniej będę miał o czym pomyśleć w tym roku i na pewno pójdę na siłownię. Dobrze, że piszecie o mnie jak o prostaku, gburze, nudziarzu - wreszcie ktoś mi uświadomił co jest ze mną nie tak. Jeszcze raz dziękuję i przepraszam za żałosne teksty. |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
uuu autorze, możesz być pewien, że z takim charakterkiem ani ty ani twoja dupa dziewczyny nie znajdziecie... no chyba, że jakąś a'la Cruella de Mon
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() mam wrażenie, że jednak jakiś troll miał dużo czasu i wymyślił sobie taką bardziej złożoną prowokację ![]() [jeśli się mylę, zwracam honor :P]
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie to prowokacją nie pachnie. Każdy może mieć gorszy dzień i palnąć głupotę na forum. Węszenie wszędzie prowokacji jest bezsensowne. A tak na marginesie: jeżeli to jest faktycznie prowokacja - who cares? Jeżeli nie, to można obrazić kogoś, kto ma spore problemy ze sobą. W tym rachunku więcej korzyści daje jednak nie zakładanie z góry prowokacji (chyba, że jest obiektywnie ewidentna). Z mojej strony eot.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.