|
|
#181 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Witam w nowym wątku. Lecimy do przodu ! Tym razem będę więcej pisać. Obiecuję.
Już John Lennon z plakatu patrzy na mnie z większą namiętnością niż ty. - Aż tak ci na niej zależy? - Yhy. Załeży mi na niej tak jak na żadnej innej. Bardzo, bardzo, bardzo ku**a mocno. Zjadam kolejny kawałek zasłodkiego ciasta, a łzy kapią mi na talerzyk. Co z tego, że byłam szczupła skoro i tak mnie nie chciałeś?
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
- dzień dobry, dodzwoniła się pani do pralni.
- dzień dobry, czy mogłaby mi pani wyprać moje życie w Perwoll Color Magic, bo jakoś ostatnio kolor straciło. musiałam patrzeć długo w niebo, bo Twoje oczy mają jego kolor. wzięłam tusz, kolorowe cienie i błyszczyk, wszystko to co potrzebne mi do zakrycia smutku.... był moją północą, południem, wschodem i zachodem! zostań, bo jak nikt inny przynosisz mi powietrze.!
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
No więc Setka.
Wymienię te, które najczęściej okradam. Więc: blondii69, TiScatteroUnaFoto, Primadonna, _changime, z innej bajki, ruda wiewiora, marikab, czii, lalaine, _ZaagubiOna_, grise, RozowaSkeyterka, czekoladowe szczescie, Love_HateYOU, PaniJana, Toogether93, Extremalna, happyend, unlovedx3, KaMa2704, patrysiowa_, cobainowa, hoe, Niereformowana, Kofeina w RedBullach. Jesteście wyczepiste, zajefajne i wgl.
![]() Kocham wasze opisy i Was. ;** Niektórymi opisami naprawdę trafiacie prosto w serce i o to chodzi! ![]() Moje małe serce należy do was. ![]() . Opisy. : I nie żałuję tych chwil dzięki którym wiemy, że do siebie nie pasujemy. Po przepłakanej nocy mam nadzieję, że nadejdzie lepszy dzień, wszystko przecież będzie ok. Wierzę, a moja wiara jest silna... tak jak siła, która cierpienie przezwyciężyła. Powinni mnie aresztować za obsesję na punkcie takiego kogoś jak Ty. Nie ma brzydkich ludzi, przecież to tylko nieoszlifowane diamenty. Ciesz się z życia, wyjdź wreszcie z ukrycia. Spełniaj marzenia. Czujesz to? Cierpienia już nie ma. ( tekst z mojej piosenki) .
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Kaate90 - dziękuję za pochwałe <3
i reszcie dziewczyn za pamięć w poprzedniej części <3 Cytat:
Jestem wszechmocna! Mogę zmienić orbity planet, a nawet zmienić uczesanie
Nie mam łańcucha, lecz tu trwam - pies okrutnego pana. odbierasz mi nadzieję, bez której człowiek nie może żyć
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Gdy przestanie bić mi serce
Funkcjonować mózg Przykryj dłonią moje zdjęcie Poczujesz życia puls Zapragniesz mnie z powrotem łzy spadną na ziemie.. Uległam Ci.. tak - to z miłości. Kocham Cię, bo cały wszechświat sprzyjał mi w tym, bym mógł Cię poznać. będę przy Tobie , nawet wtedy kiedy tego nie będziesz chciał, pamiętaj!
|
#186 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kradnij kochana ile chcesz po to je dodajemy ![]() możesz zostać ile chcesz, ale powiedz, powiedz że potrzebujesz mnie -kawy, herbaty.? - M I Ł O Ś C I ! -trochę Ciebie na własność... Mogę.? nikt tak skutecznie jak Ty nie potrafił przywrócić mi uśmiechu. jest cudem tego świata ![]() Dawkę szczęścia prosto w serce poproszę raz! szczęściem dla mnie jest żyć tam gdzie Ty..!
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-04-06 o 22:13 |
|
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
no więc mam idealny plan.
ja i ty. wino. łąka. czaisz, kotek? ubzdurała sobie że go zdobędzie, robiła wszystko by to zrobić, gdy zdobyła znudził jej się i znalazła kolejny 'obiekt westchnień'. taka już była, musiała mieć to co chce. znudzona życiem. szukam inspiracji by znów zacząć żyć, śnić i marzyć. złośliwi mówią na mnie 'słodka', tak naprawdę więcej we mnie chilli niż cukru.
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
'Mówiłam, że jesteś dla mnie jak powietrze.
Myliłam się. Ty odszedłeś, a ja wciąż żyję.' 'Nigdy nie chciałam gwiazdki z nieba. Chciałam znaleźć słowa, które nie istnieją, a sprawiłyby, że wrócisz.' 'I kiedy powiedziałeś, że to koniec, ja jak głupia wierzyłam, że to tylko żarty, że przyjedziesz wieczorem, przytulisz i rzekniesz "Żartowałem..." Przecież był 1 kwietnia. Chyba jednak nie obchodzisz tego święta.' 'Dlaczego kiedy nie wychodzi nam w związku, wszyscy zwalają winę na serce? Przecież to tylko kawałek mięsa!'
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Jak się z tym czujesz? Gdy zabierają Ci to, co najbardziej kochasz i jeszcze wykorzystują przeciwko Tobie ?
Sekundowa pochwała wzrokowa. Nie stać Cię na więcej? Oddam Ci się w dawce, której nie będziesz w stanie przyjąć. Zastanawiałaś się kiedyś, dlaczego nikt, nawet rajstopy nie puszczają Ci oczka ? Tylko w jednej godzinie o Tobie nie myślę, także moja doba trwa 25 godzin. ![]() Mmm. Oby tak dalej! HOT 18. Mrau! ![]() *** Tak pomyślałam, że wymienię kilka kobietek, bez powodu. : Misjaaaa. - brakowało Cię tutaj. (;CukrowaPanna - niewiasto Kamisha - podoba mi się Twój charakterek Ruda wiewióra - rude brawa. ; * mandarynka_ - pomarańczowa doskonałość. ![]() panna_miodowa -kolejna nowa ulubienica. ![]() keeendy - absolutnie wymiatasz ![]() Drift - oddam Ci się, normalnie! 12 stonka - proszę mi tu częściej, kokietko. 96LadyPoziomka96 - ?Nensie - wróć. *; TiS - gratulacje! podbiłaś moje serce. Primadonna - Damo! Pyknę Cię sexowna! ![]() dontgivemenames , ciiri, toogether93 - helloł! dresowa -
Mam Ciebie, a reszta to nic. 23.02.2010 Adaś <3 Edytowane przez Gotte Czas edycji: 2010-04-06 o 22:28 |
|
|
|
#190 |
|
BAN stały
|
Love_HateYOU dziękuje niereformowana tego to ja na opis sobie kradnę . genialna ![]() ' -kawy, herbaty.? - M I Ł O Ś C I ! ' . ' Forget about the shit that we've been through ' '.Zapomij o tym gównie które przeżyliśmy.' paznokciem wyryte w ścianie . to co widoczne tylko dla niej . lubię sobie czasem pogadać z sufitem, bo czuje, że ona mnie bardziej rozumie od podłogi, którą zdeptałeś nie raz. czuje Cię w kościach i to wcale nie dlatego, że się zakochałam . po prostu wywołujesz u mnie choroby różnego typu . a najczęściej kłucie w sercu . ale dzisiaj czuje Cię tylko w kościach. w każdym cm mojego ciała znajduję się komórka, która za Tobą tęskni . więc jak mam normalnie funkcjonować ? . Edytowane przez IIHHAATT Czas edycji: 2010-04-06 o 22:21 |
|
|
|
#191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_ wczoraj dla niego byłam wszystkim. dziś jestem nikim. |
|
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
Ja plus Ty to jeden świat! Ty - najlepszy jakiego znam ![]() płonie, płonie w nas ogień a Ty już chodź, już bądź.. i myślę o Tobie dwa razy za dużo za każdym razem, gdy zamykam oczy tęsknie za Twoim słodkim zapachem. grasz główną rolę w każdym moim śnie! <3 ach ten Twój namiętny wzrok z Tobą kochanie zatańczę nawet w deszczu... Dobranoc słoneczka ;*
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-04-06 o 22:30 |
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
siniaki na duszy ...
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
'Chciałabym móc wylogować się z dzisiejszego dnia.
Usunąć parę wspomnień, po to by następnego ranka wejść do kosza i je przywrócić, bo za dużo wolnego miejsca było by na moim życiowym pulpicie.' 'Chciałabym, żebyś w końcu dostrzegł te małe sprawy. Bo to one nadają życiu największy sens.' 'Kiedy odwróciłeś się i powiedziałeś "Żegnaj." Zrozumiałam, jak wiele znaczył dla mnie Twój uśmiech.' 'Każdy film, każda piosenka o miłości napełnia mnie śmiechem. Przez Ciebie przestałam wierzyć w to, co kiedyś było dla mnie święte.' 'Wziąłeś nóż. Obrałeś mnie z moich marzeń. Wyssałeś ze mnie uczucia. A pestki wyplułeś.'
Edytowane przez Mokiki Czas edycji: 2010-04-06 o 22:38 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Przyczajenie
|
DorotaComa -
Wiem, że może to głupio zabrzmieć, ale niezmiernie mi miło widząc swój opis na Twoim podpisie. *; ... -A kochasz mnie? -Oczywiście.
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję. miło mi strasznie! ![]() kradnę, boskie jest. * * * * * * * złap mnie za rękę, i poprowadź jak najdalej od ludzi i cywilizacji - wróciłam bo byłam z nim - i jak było, co było? ![]() - nic. - jak to nic? - wystarczył mi tylko on <3 rozmowa z Sanderson93 xD. <333 Kocham Cię, bardziej niż milion gwiazd na niebie.
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
wow to już XVIII wątek ![]() i mimo to nadal najlepszy opisowy na świecie ` .. bo wiesz, gdy Cię poznałam wszystko co kiedyś we mnie umarło wróciło do mnie z podwojoną siłą
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
Ostatni raz zmywam Twój zapach z mojego ciała...
Przez Ciebie obrastam w liscie tęsknoty... Pozwól mi wejsć do Twojego swiata i dać Ci szczęscie...
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
eh , nie mam gdzies weny ostatnio ;*
Gratuluję , pokochałam Cię. Zaufanie to dziś podstawa. Sam mnie tego nauczyłeś. |
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Masz, masz. Uderz, uderz. Wyrwij serce. Kaaate90 - ![]() Mrs_Creative - myszka moja <3 |
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Próbuję się przecisnąć do Twojej świadomości.
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
misia1173 , mam zapier.dol z maturą ale , już jestem! :* + bardzo mi miło , dziękuję mrs de , czekam na kolejną dawkę opisów ;* ______ ucieknę od Ciebie , jak Kopciuszek. wszystkie moje myśli to Ty , daj odetchnąć. kłębią mi się łzy pomiędzy rzęsami. tutaj nie ma księżniczek i pieprz.onych rycerzy! a może patrząc pod światło nie zobaczysz moich łez?
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(zabieram powyższy ;*).*
Szczęście pokonuje wiele etapów. na początku w Nie nie wierzymy, następnie podchodzimy do Niego z dystansem, później dopuszczamy do siebie myśl o nim, zastanawiamy się "a jeśli to prawda",a gdy zaczynamy w nie wierzyć, wtedy jest pięknie, wtedy zaczynamy się cieszyć, naszym prywatnym Szczęściem. <3 game over - powiedział, po czym namiętnie pocałował. tak, to prawda. gierki się skończyły, zaczynamy żyć w związku z prawdziwego zdarzenia. możesz chociaż nie pokazywać, jak bardzo się cieszysz z Naszego rozstania? tak, oczy Cię nie mylą, jestem dostępna. pisz śmiało. przecież wiesz, że Cię kocham i na to tylko czekam. powiedz, że to był po prostu zakład/że jestem dla Ciebie za dobra/że chciałeś tylko spróbować/że chciałeś sprawdzić swoją bajerę/że znudziłam Ci się/że masz dość moich humorów/że to nie miało przyszłości. bądź szczery/okłam mnie. ale powiedz cokolwiek. spytaj Jej jakich używa perfum. muszą być dobrej firmy, skoro czuję je do teraz na Twojej koszuli. *
|
|
#205 |
|
Gość
|
Witam w nowej części kochane
***..` Bo nie ma już znaczenia jaki dzisiaj dzień każdy jest taki sam.. |
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Czy kiedy jest tam gdzie ja nie wiem gdzie jest, myśli o tym, że jest mi przykro?
Bo chcę zdradzić swoje cierpienie nie bojąc się, że ktoś może zobaczyć moje łzy. Nic nie jest w porządku i to można zobaczyć pod maską
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Witam was kurdeee;*
Kiedy ja was widziałam i ile nowych;D Bd nadrabiać od popołudnia;D Teraz idę do sQl;/ Tylko jeszcze opisyy;D I proźba: Wiem że tuu jest miliony opisów ale nie zdążę tego tak nadrobić w 2 dni;/ A opisy mi są nagle potrzebne.. Wiem że to nie ładnie bo dopiero co wróciłam i się proszę jeszcze nie tu gdzie powinnam.Aleee musicie mnie zrozumieć. Otóż sprawa wygląda tak.. Byłam z chłopakiem sporo czasu . Zerwał /liśmy ze sobą (różnie mówią) A teraz ja bardzo chcę wrócić. Kocham go . jest mi dziwnie. Nie mogę sobie znaleźć innego. Tak jakbym prawie nie mogła żyć bez niego... Pomożecie?? To dla mnie ważne żeby wrócił... Opisy: Aby dwie osoby mogły się kochać trzeba aby oba zegary pokazywały tę samą godzinę.. Spotkałam mężczyzne i zakochałam się.. Dopóki mogę iść o własnych siłach pujdę tam gdzie chce... Nie chce zyc dluzej wiedzac, ze jestem tylko zabawka dla ludzi. Dziękuję, że wypełniłeś pustkę i smutek w mym sercu Ból jest dzisiaj moim kochankiem.. Dobre piwo jest jak halny - wzmaga popęd seksualny- opis kumpla krew pulsując rozpycha żyły wysokoprocentowym szaleństwem obłąkany taniec rozrywa serce Jestem teraz sama i załamana, Brzydka, oskubana i połamana Uwiódł mnie i zauroczył, każdy "on" zna drogę do serca kobiety... Tęsknię za porannym papierosem, rozkosznym ogłupieniem, subtelną słabością nigdy nie można ustalić, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a zaczyna diabeł Mocny trunek... Mocniejszy pocałunek Wyszłam Bóg wie gdzie, diabli wiedzą kiedy wrócę Szczęście?Gdzie jesteś?Czy kiedyś odnajdę cię? wyrzucam do kosza wczorajsze sny "Dziś już wiem...od wczoraj nie oddycham" Czasem na ulicy marzeń malowałam swoje dni pochowam gwiazd stos w puszcze wspomnień Słońce wyciągnięte na trawie przymierza letni ubiór
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
już pamiętam za co co Cię kocham i co to za stan, chodź ze mną tam, podaruj mi trochę słońca,
do miejsca gdzie naładujemy się falami gorąca. I ziemia ubarwiona i myśli swobodne. Ty i ja wtuleni w ciemną noc.Czuję się jak w niebie,gdy kierujesz na mnie swój wzrok < 3 |
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
'Zdaję sobie sprawę, że lubisz jogurty z dużymi kawałkami owoców, jakie są w Jogobelli,
ale dlaczego wybrałeś jogurt z kawałkami mojego serca, a później nieprzetrawione kawałki wydalasz zapominając jak bardzo wcześniej Ci smakował podwieczorek ? !' 'I czekam na Ciebie, tak jak mój telefon, jak zamek w drzwiach, jak kapcie na przedpokoju, jak kot, którego lubiłeś pogłaskać, łóżko wraz kołdrą i poduszką... i jeszcze raz powiem, że czekam ja.' 'Wytatuowałam sobie Ciebie na źrenicach. Pokolorowałam sobie tęczówkę Błękitem Twoich oczu. Na soczewce wyryję sobie kształt Twoich ust. I już nigdy nie zapomnę Twojej twarzy.' 'Tak słodko mi smakujesz, że chyba się od Ciebie uzależniłam. I wiesz...to kształt Twoich ust, najbardziej przypadł mi do gustu'
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
bajsza-?
`Piękne uczucie wiedzieć, że jestem dla Ciebie więcej niż wszystkim
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

?