|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Hejj. Wpadłam przez przypadek do was. jestescie bosskie.
mam nadzieje że mnie przygarniecie. coś ode mnie.: `.A ona z rozmazanym tuszem, zagryzionymi wargami i czerwonymi oczami nadal krzyczała, że życie jest piękne!.` ..3, 2, 1 zapominam o Tobiee! -szkoda, tylko że moje serce tego nie rozumie;(` `.Gdybyś się dzisiaj urodził, a jutro umrzec byś miał czy byś się na to zgodził? i czy byś tego chciał?` ..i czyjaś postac - co okazała się Tobą.!` `. Przyjdź po bliskośc moich ust
chcę Ci dac troche wiary w cud póki możesz moje wino pij!.`
`Bo Ty wypełniasz moje sny!` od 25.07.09<3. ![]() Edytowane przez PySiiak_25 Czas edycji: 2010-04-16 o 16:51 |
|
|
|
|
#182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A te opisy podbieram. ![]() Kochane
a macie coś typu, że jak mnie coś gryzie to nie mam ochoty z nikim gadać, tylko sama muszę to sobie poukładać. np Niektóre rzeczy chce się zatrzymać tylko dla siebie. Nie dlatego , że są złe , ale po prostu nie chce sie o nich mówić... Ale nie muszą być takie, tylko no wiecie wy wymyślicie |
|
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie ! ;D
' Zaufaj , niczego już nie szukaj ! ' Zostaniesz przy mnie gdy zasnę ? Bo nie wiem czy warto zamykać oczy . 'Na policzku , jeszcze czuję twój oddech . - Co masz na swoje usprawiedliwienie ? - kocham Cię. ! ' że niby miłość ? ejj , ja tak się nie bawię !' - siedzimy na dachu i bawimy się powietrzem <3. Brak wenyyy ;/ ;D Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-04-16 o 17:42 |
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
dzudzu
Nie zawsze jest kolorowo. Czasem trzeba pozbierac myśli w samotności.! `.Kiedy nawet miś mnie drażni , kubek ciepłej herbaty i wspomnienia uspakajają..` `.Coś co należy tylko do mnie moje niespełnione marzenia.!` może coś się przyda.;D
|
|
#185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- [/FONT][/SIZE][/COLOR] Kochane [/QUOTE]a macie coś typu, że jak mnie coś gryzie to nie mam ochoty z nikim gadać, tylko sama muszę to sobie poukładać. np Niektóre rzeczy chce się zatrzymać tylko dla siebie. Nie dlatego , że są złe , ale po prostu nie chce sie o nich mówić... Ale nie muszą być takie, tylko no wiecie wy wymyślicie Postaram się pomóc ;D ' A gdy zostawała sama , słyszała tylko hałas w swojej głowie. ' Przez chwilę sama , przez chwilę przestać udawać że jest okey. 'Radziła sobie sama , myślała że jest niezależna. 'Gdy wszystkim wydawało się że jest okey , ona rozpadała się w środku . ' Dla niej w samotności najlepiej. 'Chciała sama stawić temu czoło . Może pomogłam ;] Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-04-16 o 18:01 |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
PySiiak_25
Nieodkrytaxd Kocham was |
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
A coś o tym,że przy kolegach staje się kimś innym i nawet nie wita się ze mną czule...że mi przykro
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
Coś o tym , że wydaje mi się że nie obchodze go, nie zalezy mu na mnie , akiedys bylo inaczej , bardziej się interesował.. i potrzebuje zobaczyc ze mu jeszcze zalezy na mnie
prosze |
|
|
|
|
#189 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zacznij być przy kolegach tym kim jesteś przy mnie. Nie zmieniaj się tylko dlatego że oni patrzą . Witaj mnie czule tak . Cytat:
Pokaż, że Ci zależy żebym nie myślała że sobie odpuszczasz. Pisz! Dzwoń! Cokolwiek bylebym wiedziała że Ci na mnie zależy [wizaż] Może wrócimy do tego co było wcześniej. Pamiętasz? Wtedy kiedy nie potrafiłeś przestać o mnie myśleć . Kochane nie wiem. Może coś wam się spodoba. Trzymajcie się obie . ![]() |
||
|
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Świetne masz opisy![]() Wiiiiiitaaaamy
|
||
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Dzudzu
Zamknąć się w pokoju i być samą , chodź na chwilę , na sekundę , zupełnie sama bez nikogo. Zostawcie mnie samą ! Wreszcie samą ! Potrzebuję świętego spokoju ! Mi jest źle ale odwalcie już się … Muszę poukładać swoje życie … sama ! tygrysiaczek a przy kolegach masz na mnie wylane . Czule mnie całujesz ale przy kolegach się do mnie nie przyznajesz . A co przy kolegach jestem gorsza ? Nie przywitasz się ze mną przy kumplach ? To nie witaj się wcale normalnienienormalna Czy ci jeszcze zależy ? Może byś się mną zainteresował ? Kiedyś było inaczej , kiedyś mnie kochałeś nigdy nie olewałeś... Zależy ci na mnie to się wysil ! Zainteresowanie ? Taaak to mi potrzebne … A ja jeszcze cię obchodzę ? sory nic wiecej nie wymyśle : ((( |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
'Dlaczego przechodzisz obojętnie ? ' Może lepiej będzie ci beze mnie ? ' Przez ciebie tracę wiarę we własne siły. ' Przy nich , ja odchodzę na drugi plan. ' Pamiętasz , mieliśmy być ponad wszystko ! ' Mimo wszytko , razem. 'Kocham Cię , mimo , pomimo i wbrew temu wszystkiemu ! pomogłam ;] ? Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-04-16 o 21:13 |
|
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
potrzebuję pilnie opisu .
![]() chodzi o to , że dzisiaj byłam na dworze z moją koleżanką z klasy i koleżanką z innej klasy , i jej koleżanki z innej klasy koleżanki nas zobaczyły jak chodzimy . obraziły się na nią nie wiadomo za co . tej koleżanki z innej klasy przyjaciółka powiedziała , że już nie chce być jej przyjaciółką . a ogólnie to na dworze było fajnie . , mogłybyście coś o takim czymś wymyślić ? proszę .
|
|
#194 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
' Wiesz co jest gorsze , od ponurego , jesiennego poranka ? Twoje spojrzenie mówiące ; już mi nie zależy. ' Z każdym dniem dalej od siebie . ' Gdybyś pokochał , wszystko stałoby się prostsze , uwierz . ' Napraw wszystko jeśli umiesz. ' Chłód , tylko tyle pozostało . - Daj rękę . - Poco ? - nie pytaj , poprostu chodź ze mną. - ale poco ? - żeby wszytko naprawić. ' Wyłączyła gg , i zrozumiała że znowu jest sama . może coś znajdziesz dla siebie . ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
' przyjaciółka ? wiesz co to znaczy ? ' Przyjaźń - chyba inaczej rozumiemy znaczenie tego słowa. ' zwykły niewinny spacer , a skończyło się tragedią . ' koniec przyjaźni . jeśli można to nazwać przyjaźnią . ' Moja wina ? Jej ? Nasza ? 'Przecież , to tylko spacer heeloo ! . ' Koniec, - to nie takie straszne . starałam się ;d ! ' Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-04-16 o 21:23 |
||
|
|
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
mam dwie prośby:
1. cos o przyjaciołach. 2. o tym ze napisalam do chopaka wiadomosc a on nie odpisuje a ja wciaz czekam... proszęę..;**
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
mam prośbę.:
~ jakieś wasze ulubione.. ~ coś po anglikańśku. x d z przetłumaczeniem na polish.? ; dd ![]() z góry wielke thanks.
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
ulubione:
i szczerze przyznam.. on jest lepszy niz Cristiano Ronaldo. chodź i pokaz mi miasto z perspektywy chmur. Bo Kubuś Puchatek okazał się ćpunem, a Śpiąca Królewna udawała. nie znając różnicy między romantyczną i prawdziwą miłością, szukamy na próżno c z e g o ś, co nawet nie istnieje. Za każdym razem kiedy Cię widzę ktoś obok szturcha mnie łokciem , żebym przypomniała sobie , że mam oddychać . ; * )
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
tygrysiaczku , coś dla ciebie maleńka .
![]() przecież taki twardziel jak on nie może kochać . co by pomyśleli koledzy . nie umiesz udawać . bądź sobą , po prostu . nie chcesz , żebym była podobna . banalne . Lubisz odchodzic , zostawiajac mnie z niedosytem na twarzy . są zasady . nie ma granic . mam w dupie twoja racje . < 3 ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- kasiullkaaa coś dla ciebie równiez sie znajdzie . prawdziwa przyjaźń nigdy sie nie kończy , a gdy sie kończy nigdy sie nie zaczeła . Faceci są prości , nie chcą laski która za dużo myśli . Ignoruj innych . czekam , jak idiotka . już sie przyzwyczaiłam , ze po prostu tak jest . widać ,że chcesz wejść w świat dorosłych z dziecieca odpowiedzialnością za swoje głupie błedy . Prosze , nie traktuj mnie tak cholernie obojętnie . < 33 |
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
swank;* dziekuję.
<br> ten ostatni ukradłam.;*<br>
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
'Pomyśl o innych ludziach . Co czują , co widzą , co myślą .
Wydaje Ci się że wszystko jest dokładnie takie jak ty to widzisz , czujesz , myślisz . Nie . O nie moja droga . Każdy ma własny punkt widzenia . Wszystko zalezy od tego jaka jestes , czym sie interesujesz . Jak patrzysz na świat , jak patrzysz na innych ludzi . Pamiętaj , proszę .' ![]() |
|
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
Przygarniecie jeszcze jedną duszyczkę ? ;D Mam tu coś dla Was , tylko że dziś na smutno... Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami... Budujesz i znów rozwalasz.. jeżeli chcesz coś zmienić zacznj od siebie... )= Schowałam Serce W Starej Szafie Bo Nikomu Jest Niepotrzebne =( ...Ból i Krzywda Tego Się Nie Zapomina... Pod maską codziennego uśmiechu skrywam tylko smutek i żal... Skrobnę Was tu coś jeszcze jutro Pozdrawiam ;**
|
|
|
#203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z chęcią przygarniemy, talenciarko
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Przyczajenie
|
hej ; *** jestem nowa a juz mam prosbe ;|
przepraszam ;| ale bardzo potrzebuje opisow w stylu `chodz pokaze Ci jak bardzo jestem niegrzeczna` ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
ptg_all_day , dla ciebie maluszku tez sie coś znajdzie . ];->
|
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
witajcie Talenciary ! jestem pełna podziwu waszych talentów więc dołączam ^^ - Pamiętasz co odpowiedziałaś gdy zapytałem , co byś zrobiła gdybym przestał Cię kochać ?. - Chyba nie... - Powiedziałaś, że walczyłabyś żebym pokochał Cię znowu . ![]() - Teraz bym tego nie zrobiła.. -Ale ja bym to zrobil... Nie poznajesz mnie ? Ja tak samo nie poznaję Ciebie ! Nigdy więcej już - Twój wróg to mój wróg ! A teraz bliższa jest mi klamka od drzwi niż Ty ! Ej mała ! Swój świat kłamstwem budujesz . Do you see how much i need you right now ?! /czy widzisz jak bardzo cię potrzebuję?! * tęsknię za Tobą..
|
|
#207 |
|
Rozeznanie
|
Sandrusia 222 - Dziękuje Ci bardzo
klaaauuudiaaa - Witamy kolejną dziewuszke.. |
|
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Talenciary
![]() Przez kilka dni was okradałam i okradałam ... a teraz nie znalazłam wogóle opisu do tej sytyuacji : idę na urodziny dzisiaj do koleżanki z klasy , można powiedzieć że przyjaciółki . chcę dobrze się bawić . B . Ważnee _______________________ . zrywając kwiaty z łąki , tańcząc na chodniku , śpiewając ' życie jest piękne ' . ![]() |
|
|
|
|
#209 | |
|
Raczkowanie
|
hej ;***
`Nie umiem się z Ciebie wyleczyć ! ` `Może dotyk mojej dłoni uspokoi Twoje sny ? ` `Nic Ci ze mną już nie grozi.` brak weenyy ;//// ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
`dobra zabawa mimo wszystko .` `urodzinowooo .. bawię się ! ;d` tylko tyle mi przyszło do głowy ;//
|
|
|
|
#210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
'wrócę późno i po % - urodziny . 'śpiewamy stoo laat ! ;** . 'impreza . < 3 . 'będzie super . urodzinki . < 33 Tylko tyle . hah . ;d Ja też dzisiaj mam urodziny .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

zaje.iste .
Świetne masz opisy

- 61,3
- 60