| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-04-25, 10:37 | #181 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata - kolejna część kolejnej części :D

Cytat: 
  postukam wam do rytmu potupię nóżką   
				__________________ * Edytowane przez 26lipca Czas edycji: 2010-04-25 o 10:39 | |
|     | 
|  2010-04-25, 10:43 | #182 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

tup, Anno, tup   troche styd w tem wieku zezwlokowym, ale Wam sie przyznam, ze jak ja ide w tany, to wszystkie wymiekaja Mily odpada pierwszy Synio zara po nim a ja szuram i fikam nogamy dalej   | 
|     | 
|  2010-04-25, 10:46 | #183 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  A na te różne zajęcia w różne miejsca to można sobie chodzić gdzie i kiedy ma się ochotę, czy trzeba się jakoś zapisywać/grafik jakiś czy cóś? Bo ja to bym chciała tak wszędzie po trochu, bo jeszcze nie wiem co lubię (poza basenem i kijaszkowaniem, bo to akurat wiem,że lubię)   
				__________________  | |
|     | 
|  2010-04-25, 10:53 | #184 | 
				 | 

Taka może, tak jak Zuziak mówi, warto zastanowić się nad sterylką? a póki co, wygłuszyć ją hormonalnie. jak baronową dopadła biologia, na początku zakochała się w szczotce do zamiatania, potem w małżonie, a potem plus potem w każdym. niby to było trochę zabawne, ale tylko trochę. wymęczyła się przez weekend i przy okazji otoczenie. dawno to było, jeszcze dochtory od zwierzów na telefon nie byli i trzeba było czekać do poniedziałku. dostała zastrzyk, umówiłam ją na zabieg i po 2 tygodniach była po. i moje przekonanie jest takie, że wszystkim to na zdrowie wyszło. 
				__________________ * | 
|     | 
|  2010-04-25, 10:58 | #185 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

ZuziuOdKangura, wszyscy mówią, żeby streylizować po pierwszej rui prawda to ? ten moj katar to chyba alergiczny, a nie przezięieniowy, bo apetyt mam taki, że  były już trzy grzanki, jogurt, banan, jabłko .... jeść mi się chce   ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Lipcowa, całe szczęście Franka jest tylko bardzo gadatliwa i bardziej towarzyska ale może to początek szczotkę schowam na wszelki wypadek   | 
|     | 
|  2010-04-25, 10:58 | #186 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Takus tak po pierwszej rui(chociaz w razie koniecznosci robi sie tez i przed)  ,myslalam ,ze juz miala ,to teraz musisz koniecznie sie umowic na sterylke i dla Was lepiej i dla Francy

__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2010-04-25, 11:13 | #187 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Passero - się stopi, się nie stopi, ale co ma utrzymać to utrzyma   Lipcowa - i co beczysz? Chcesz, to oddam połowę  Idę na grilla!!!  Miłego dnia. | 
|     | 
|  2010-04-25, 11:14 | #188 | 
				 | 

Vesenka jak przymierzałam się do benefitu, spisałam sobie na kartce wszystkie miejsca, które mnie interesowały i zrobiłam sobie po nich wycieczkę. bo to wiesz, niby ofertę w reklamach mają bogatą, niezrównane i nigdzie indziej niedostępne sprzęty, tudzież instruktorów, a jak przyszło co do czego, bida panie, bida. że nie wspomnę o warunkach sanitarnych. i dopiero po tych doznaniach organoleptycznych dokonałam wyboru. grafik niestety obowiązuje. wybrane placówki też. spróbuj, co Ci szkodzi  Taka nie chcę Cię straszyć, ale jak tylko śpiewa, znaczy się początki   
				__________________ * | 
|     | 
|  2010-04-25, 11:17 | #189 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Piekę koguta,  (sorry, Dorotka  ) ....ale pachnie   
				__________________  | 
|     | 
|  2010-04-25, 11:20 | #190 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

A wiecie Wy,że nad morzem piękne słońce  a ja mam takie czyste okna  a wczoraj obaliłam całą butlę wina i jeszcze trochę i nic mi nie jest   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2010-04-25, 11:25 | #191 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

no nic Ania, trudno bylo do przewidzenia, ze mi ktorego raza go kto zwinie i bedzie un innej pach  ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- omatko! Ania, Tys zrozumiala cos z tego co napisalam? bo tak sie czytam i mysle, ze to skladnia taka chynsko-japonska jest   | 
|     | 
|  2010-04-25, 11:27 | #193 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Lipcowa   ubieraj się,a żywo   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2010-04-25, 11:35 | #194 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

zjadłam miseczkę, a właściwie miskę soczewicy z fetą, cukinią i pomidorami  i wstwiłam Aninym wzorem kurę i polędwiczki do piekarnika też pachnie spalonym serem z rannych grzanek ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) idę czymś zająć mózg bo myśli tylko o jedzeniu niedobry mózg | 
|     | 
|  2010-04-25, 11:42 | #195 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: dolny śląsk 
				 | 

winterrro zazdraszczam  ja obudziłam się o 3 w nocy, przeczytałam do rana dwie książki, i cały czas chce mi się pić  obiecałam sobie wstrzemięźliwość następną razą   | 
|     | 
|  2010-04-25, 11:42 | #196 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

obserwuję sobie TAKI  staniczek na All-jak to ja,mam ich za mało    jak nikt nie zacznie licytować to nówka za 50 zł będzie moja   
|     | 
|  2010-04-25, 11:43 | #197 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Down Under 
				 | 

Czesio!  Czekam se na Asidło i Kotę...   i karkówka czeka... i kurze skrzydełka... i fasolka i pomidorki... Cały grill w gotowości   
				__________________ Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2010-04-25 o 11:45 | 
|     | 
|  2010-04-25, 11:46 | #198 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat: 
  chyba pójdę na spacer,bo tak samej siedzieć to mi nudno. 
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | |
|     | 
|  2010-04-25, 12:08 | #199 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cytat: 
  nie skrzydelek ,karkowek ,nozek .......tylko do Was   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-04-25, 12:47 | #200 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-04-25, 14:49 | #201 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2010-04-25, 15:49 | #202 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Hej Ho! Kury i Koguty    Sasiom, Asiom i Kotom całusy (o takie  ) na grillowanie przesyłam Obiadowo u nas dziś kurze cycka były były dobre  i kluski z zołzą i sałatka grecka i... jeszcze bym co zjadła chyba mam dzis tak jak Taka  może se galaretki z bitą śmietaną szczelę   | 
|     | 
|  2010-04-25, 16:59 | #203 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Hello poobiednio   Błogo mi po pęcince wieprzowej z sałatką z porów i dwoma ziemniaczkami  w ramach odstępstwa od diety nieco tłuściej niż zwykle  Fląderkę w końcu rzuciłam po prostu na wysmarowaną oliwką blachę i upiekłam z cytryną - dobra, choć ilość mięsa w stosunku do ości - nie zadawalająca   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-04-25, 17:33 | #204 | |
				 | 

Cytat: 
  Dobre to? Ja jeszcze nie jadłam obiadu, bo nie mam czasu go zrobić. Dopiero za jakąś godzinkę, jak się wyrobię z robotą, strzelę sobie młode ziemniaczki z koperkiem. Póki co od śniadania pochłonęłam w biegu puszkę tuńczyka solo i deser z koroną. Nie ma co, niedzielnie  Chodzą za mną suszone pomidory   | |
|     | 
|  2010-04-25, 18:30 | #205 | ||
				 | 

czy te mule, co to je rozłożyłam na folii aluminiowej do rozmrożenia mogę potraktować suszarką?  żeby przyspieszyć? czy lać na takie nierozmrożone?  ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- 

__________________ * | ||
|     | 
|  2010-04-25, 18:44 | #206 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Lipcowa Anio - moim zdanie to je już lepiej potraktuj suszarką i osusz   i daj znać, jak wyszły  Ciekawam jak tam grill łódzki się odbywa   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2010-04-25, 18:49 | #208 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

dzień dobry   | 
|     | 
|  2010-04-25, 18:51 | #209 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: B-awaria ;) 
				 | 

Rawito, normalne kluski z sosem - dziś był myśliwski   tylko po naszymu sos to zołza  A pomidory suszone doszły?  Lipcowa-Anusiu - udanego zamulenia   | 
|     | 
|  2010-04-25, 19:02 | #210 | |
				 | 

Cytat: 
  Tylko najlepiej grzybową z prawdziwych grzybów z lasu. A pomidory nie doszły, a raczej wyszły były ze sklepu. Niestety przede mną  Rany, jaka jestem głodna! Ale ziemniaczki już się gotuję. | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

Całe szczęście, że w następny wolne jest ustawowo.
 Całe szczęście, że w następny wolne jest ustawowo.

dzięki Ci o Kasio
dzięki Ci o Kasio