|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OSTATNIE CHWILE NA ODCHUDZANIE !/ razem raźniej :) - 5 kg i więcej ! zapraszam
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: OSTATNIE CHWILE NA ODCHUDZANIE !/ razem raźniej :) - 5 kg i więcej ! zapraszam
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1930026 2]Dicey czerwoną i zieloną herbatę pijesz?
[/QUOTE]a co to za ćwiczenia ? |
|
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
ćwiczenia, to jest jeden film podzielony na małe czesci
![]() 1.http://www.youtube.com/watch?v=5JwLGWApvCk 2.http://www.youtube.com/watch?v=sAVpLHRRLRs 3.http://www.youtube.com/watch?v=qhnna-kCmig 4.http://www.youtube.com/watch?v=Cp8dPK2BG30 5.http://www.youtube.com/watch?v=rDyQBhss-0E Edytowane przez 881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11 Czas edycji: 2010-05-14 o 18:31 |
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ja się melduję i chciałam zaznaczyć, że zaczęłam chodzić na siłownię ![]() jestem zadowolona z siebie
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Ja słyszałam,że na przemiane materii wpływają ostre przyprawy i pićie zimnej wody z lodówki. Bo organizm na jej zagrzanie potrzebuje wytworzyć dużo ciepła,a co za tym idzie spaleniu dużej ilości kcl
ale ile w tym prawdy to nie wiem
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
witam dziekuje za rade
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
I_hate_you
mówisz, że czerwona i zielona? jedna dziennie czy co jakiś czas? bo szczerze mówiąc z herbatami mam mało doczynienia. ;;p bebemuls jeśli chodzi o wodę zimna, to nie jestem pewna czy taka z lodówki jest polecana.
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Konto usunięte
|
herbate czerwona przy odchudzaniu zaleca sie pic do 5 szklanek dziennie a zielona nie wiem, ja pije ze 4
a co do zimnych produktów to prawda i to nie tylko woda, lody tez wiec czasem mozna zjesc ale pozniej poćwicze wiec bedzie ok ale wiecej nie bede grzeszyła![]() pamietajcie ze jutro ważenie, juz sie boje:P |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
hehe ja jestem pewna , że nic nie schudła, bo dopiero zaczynam ;d
ale jestem zacgwycona kompletnie przeszła mi ochota na 1. pizze itp 2. ciastka itp 3. chipsy , bez których kiedyś nie mogłam żyć. jest suuper. ;0 ale boję się trochę, bo jutro jadę na chrzciny .. ;/ a tam oczywiście ciasta, dewolaje itp . ale obiecuje nie zjem ani jednego ciasta (naprawdę!) ale coś z obiadu zjem ;p dziś zjadłam jeszcze kopytka ;/ ale mało wszak to gotowane także nie ma aż tak dużo nie ? xd i na kolacje z 150g naturalnego nie słodzonego jogurtu nat. i 2 małe kromki ciemnego chleba i czuj[IMG]file:///C:/Users/Michal/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] się świetnie ! kupię jutro czerwoną herbatę , bo nie nawiedzę zielonej ale może kiedyś polubię ;d ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- * dziś zjadłam jeszcze kopytka ;/ ale mało wszak to gotowane także nie ma aż tak dużo nie ? xd i na kolacje z 150g naturalnego nie słodzonego jogurtu nat. i 2 małe kromki ciemnego chleba i czuję się świetnie ! kupię jutro czerwoną herbatę , bo nie nawiedzę zielonej ale może kiedyś polubię ;d |
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się troszkę obawiam tego ważenia ale nawet jak nic nie schudłam to nie zamierzam się zniechęcać.
W sumie w tym tygodniu ograniczyłam jedzenie, nie podjadałam ale znowu nic nie ćwiczyłam, jedynie spacery. Mogłybyśmy jakąś tabelkę sobie zrobić i zapisywać kolejne ważenia tylko musiałby się ktoś tym zająć. Na mnie to by jeszcze bardziej podziałało gdybym widziała, że któraś z was schudła a ja nie bo mi się nie chciało ćwiczyć.
|
|
#194 |
|
Konto usunięte
|
no pewnie, nie ma sie co zniechęcać, wkoncu chudniemy dla siebie
![]() a co do tabeli to moze podajmy tylko wzrost, wage obecna, ile juz zrzuciłysmy i nasz cel, ja bym zrobiła ale nie mam pojęcia w jakim programie |
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
ja tez sie jutro zwaze, bo powracam do diety, a od kiedy jestem chora to troche sobie podjadlam slodkiego i pewnie cos przybylo
tak wiec od jutro dietka i jakies cwiczenia jesli sie bede dobrze czula, bo choroba dalej trzyma....ja tez slyszalam o czerwonej i zielonej herbacie, ale niestety pije zadko, bo ja bez cukru nie dam rady nic wypic
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1930608 4]no pewnie, nie ma sie co zniechęcać, wkoncu chudniemy dla siebie
![]() a co do tabeli to moze podajmy tylko wzrost, wage obecna, ile juz zrzuciłysmy i nasz cel, ja bym zrobiła ale nie mam pojęcia w jakim programie ![]() tez sie boje ![]() Cytat:
![]() fajnie by bylo jakbys polubila napoje bez cukru
|
|
|
#197 |
|
Konto usunięte
|
uff ja juz po wazeniu i jestem szczesliwa bo waga pokazała -2kg
asteraki zmus sie do picia tych herbat bez cukru, ja na poczatku tez wmuszałam, a teraz nie wyobrazam sobie dnia bez nich, kiedys piłam tylko czarna herbate i słodzilam ale przestałam ja pic i słodzic cokolwiek, a teraz bym nie przełknela tego świnstwa. a zielonej i czerwonej nie wolno słodzic bo cukier osłabia ich własciwosci
Edytowane przez 881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11 Czas edycji: 2010-05-15 o 08:43 |
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam od poczatkowj wagi -3,1
|
|
#199 |
|
Konto usunięte
|
to super, no ja tez od wyjsciowej -3
Edytowane przez 881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11 Czas edycji: 2010-05-15 o 09:13 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
[1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1931505 1]to super, no ja tez od wyjsciowej -3
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam dzisiaj -0,6 kg od mojej pierwszej wagi. Uważam to za całkiem niezły wynik, zwłaszcza, że jako taką dietę stosuję od 2 dni. Po prostu piję dużo wody, zielonej herbaty, nie piję wogóle słodkich napoi, czy soków i unikam jak ognia słodyczy. I staram się też stosować dietę niełączenia. Także będę trzymać tak dalej, to może uda mi się zrzucić jeszcze więcej
.A powiedzcie mi taką rzecz. Bardzo lubię ser żółty. Czy jeśli zjem sobie np. jeden kawałek dziennie, to będzie to miało mocny wpływ na moje odchudzanie? Bo wiem niestety, że ser żółty ma dużo kalorii. |
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny gratulacje
![]() A u mnie, o matko jestem w szoku 2,1 kg w dół. ![]() ![]() Ale się cieszę, teraz widzę, że można. Damy radę dziewczyny. Ale jestem podjarana tym spadkiem hehehe....
|
|
#203 |
|
Konto usunięte
|
basia moze postaraj sie wybierać sery o nizszej zawartosci tłuszczu, raczej co 2 dzień mozesz zjesc, jesli waga bedzie spadac nadal to mysle ze bedziesz mogla jesc codziennie ale nie za duzo.
pewnie ze damy rade
Edytowane przez 881a135baa34e075ff271ac6ad77e43317518c11 Czas edycji: 2010-05-15 o 09:34 |
|
|
|
|
#204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale raczej lepiej rzadziej niż częściej za kg ![]() Cytat:
damy, damy
|
|
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
U mnie tylko 0,5 kg w dół
Ale nie będę się zniechęcać, dopiero od niedawna zaczęłam ![]() "Damy radę dziewczyny."--> no pewnie )Gratulacje dla was, że trzymacie się postanowień
Edytowane przez Cholitka92 Czas edycji: 2010-05-15 o 11:20 |
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
wow dziewczyny 2 kg to dużo ! gratuluje naprawdę
![]() przed chwilą weszłam na (moją przedwojenną xd) wagę i zauważyłam jakieś 0.5 kg mniej . nie wiem czy to prawda mi się tak zdaje i jestem i tak podjarana, bo nigdy w życiu nie schudłam. nie podjadam już od jakiegoś czasu bez bułek i wgl . nawet jeśli nic nie schudłam to i tak się cieszę , że umiem nad sobą panować i o.5kg bez ćwiczeń i w tak krótkim czasie ? jest super ! ----- muszę kupić tą czerwoną herbatkę ;d;d i jutro te chrzciny ![]() __________________ 62 -> ... -> 55---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- damy radę !
|
|
|
|
|
#207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w ciągu tygodnia powinno się chudnąć od 0,5 do 1 kg ![]() Komiczna za rezygnację z bułek ![]()
|
|
|
#208 |
|
Przyczajenie
|
Hej
chciałabym sie dowiedziec jaka herbatke pijesz i jakie sa tego rezultaty??? pozdawiam!!
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
a dziękuję stysik ;p
ale ja nie odchudzałam się nawet tygodnia ;p ale kcal ma kromka razowego chleba ?;d |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

ale ile w tym prawdy to nie wiem

ale pozniej poćwicze wiec bedzie ok ale wiecej nie bede grzeszyła
tak wiec od jutro dietka i jakies cwiczenia jesli sie bede dobrze czula, bo choroba dalej trzyma....
znowu!!
62 -> ... -> 55