|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Uzywala ktoras Loreal Casting blondy?
hmm ciekawe co by wyszlo na odroscie.no ale zreszta malo wazne -byle by jednolite bylo...
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem jak to może być z odrostem - pewnie bez problemu go przykryje. Gorzej z pasemkami - wszystkie jasne mi zakryło, ciemniejszych (ale szczególnie ciemne nie były) już niestety nie.
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
Karolka 7 a ten trzeci na pierwsyzm zdjeicu to jaki tojest blond? bo nie mam nigdzie palety no choler;/nawet w necie mi nie dziala
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Ten trzeci na pierwszym zdjęciu to perłowy blond.
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
a jeszcze pytanko: ile ten creme gloss kosztuije?
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
aha to pewnie mi za Boga nie wyjdzie. a masz jeszcze zdjeci apozostaych blondow>nawte tych ciemnych.bo umnie cos jest nie tak z kopmem i mi sie na www ni pokazuja;/
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Na tych trzech zdjęciach, które wrzuciłam (ściągnięte ze stronki L'Oreala) są wszystkie dostępne odcienie blond nowego castinga. Na pierwszym te najjaśniejsze, na drugim ciemniejsze, a na trzecim odcienie rude.
Ja kupiłam za około 15 zł w Carrefourze, nie wiem czy to cena stała czy promocyjna. Teraz wrzucam fotki: pierwsze dwie w dniu koloryzacji (dla porównania) i następne dzisiejsze - po drugim myciu włosów. Przypominam, że użyłam odcienia 700 - blond. |
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
napisalas
- 710 mroźny beż (śliczny chłodny ciemny blond) ktory to jest?;/ ten na drugim zdjeciu taki ciemny? |
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
To ten na drugim zdjęciu z prawej strony.
|
|
|
|
#190 |
|
Przyczajenie
|
Czesc
![]() Czy wiecie może gdzie w Krakowie można kupic te nowe odcienie - świetliste blondy? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź!!! Pozdrawiam
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
W Carrefour-ach, już pisałam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Ja je wczoraj widzialam w Lublinie w Rossmanie za 19,99
![]() Kupiłam Mrożny Kasztan i pomimo ze wyszedl dosyc ciemny to jestem zadowolona bo wlosy sa gladkie i blyszczace mimo ze ja mam bardzo zniszczone wlosy Jak sie zmyje to chyba zaryzykuje z tym ciemnym blondem
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
aaaha ja widzialam tez carrefour ale nie zwrocilam uwagi na cene bo bylam ze sowim TŻ a on jest chory jak lazi ze mna po stoiskach kosmetycznych
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
hmm a jaeszcze wpadl mi do glowy taki pomysl zeyb zastosowac jakas odzywke/serum przed farbowaniem?moze by to dalo wieksza szanse odrostom zeby chwycily
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
Nałożenie na włosy odżywki raczej niewiele pomoże, może tylko stworzyć dodatkową barierę dla osadzania się pigmentów we włosie. Odżywkę ewentualnie nałożyć można na same końcówki, żeby chronić je przed zniszczeniem.
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
eh zawsze to jakis zysk....
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
L'Oreal Casting - spiera się na rudo???
Witam wszystkie Wizażanki
![]() Chciała bym zapytać wszystkie dziewczyny używające szampon koloryzujący L'Oreal Casting kolo Ciemny Blond, jak ten kolor wygląda na włoskach? Jest ciemniejszy niż na opakowaniu? No i najważniejsze to czy nie spiera się na rudo?
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: L'Oreal Casting - spiera się na rudo???
Jest już taki wątek - łączę więc
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
yyy nie widze tego drugiego watku
Gdyby Bóg choć na chwile zapomniał ze jestem tylko marionetka i podarował mi odrobine życia, wykorzystałabym to najlepiej jak potrafie. Prawdopodobnie nie powiedziałabym wszystkiego co myśle, ale przemyślałabym wszystko co powiedziałam...
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
jezu farbowalam wczoraj loreal casting creme gloss ciemny blond dziewczyny ROZPACZ!! jestem zalamana! buro-sraczkowato-zielone. no tragedia.myje co 10 min glowe szamponem przeciwluzpiezowym zeby to zedrzec jakos.jutro woda z cytryna pojdzie w rych a w sobote loreal excellence bardzo jasny perlowy blond.wiem ze ta farba sobie poradzi z tym obrzydlistwem. zalamana jestem
Gdyby Bóg choć na chwile zapomniał ze jestem tylko marionetka i podarował mi odrobine życia, wykorzystałabym to najlepiej jak potrafie. Prawdopodobnie nie powiedziałabym wszystkiego co myśle, ale przemyślałabym wszystko co powiedziałam...
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
SolAngelica łącze się z Tobą w bólu
Od tego czasu już je kilka razy umyłam Nizoralem i, dzięki Bogu, troche się sprało... ale nigdy więcej nowego Castinga
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
jeju no naprawde tragedia;/ ja nie wiem co za uczony ta farbe wymyslil;/ i zadnych swietlistc h refleksow to ja tam nie widze;/
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
próbowałyście rozjaśnić włosy Loreal - casting creme gloss?
Chciałabym rozjaśnić włosy , zastanawia mnie czy jeżeli użyje szamponetki Loreala na moich ciemnych blond włosach to będzie widać jaką kolwiek różnice. Bo wiem ,ze szamponetki nie zbyd rozjaśniają włosy. Może któraś z was używała już tego produktu
?
|
|
|
|
#204 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: próbowałyście rozjaśnić włosy Loreal - casting creme gloss?
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18101 |
|
|
|
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
tez jestem ciekawa, wyszedł odcien do włosów blond i niby wychodza jasne...
probował ktos na jasnym blondzie? |
|
|
|
#206 |
|
Konto usunięte
|
L'Oreal ma (wreszcie!) polską stronę. Zapraszam do poczytania:
http://www.lorealparis.pl/Index.asp (a tu jest o Casting: http://www.lorealparis.pl/Catalog/fr...AB5EB3F4300%7D) Też sobie następnym razem ją kupię! |
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
czyli mówicie, że rozjaśnianie szamponetką dużo nie daje? bo ja sobie chcialłam nieco rozjaśnić, i płukałam rumiankiem ale raczej nic nie dawało, to chyba spróbuję tą szamponetką
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
A ja się zastanawiam w jaki sposób szamponetka ma rozjasnić gdy zawsez pisze jak byk że nie zawiera amoniaku ^^
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Szamponetka raczej nie rozjasnisz wlosow
tymbardziej Castingiem ktory przyciemnia raczej wlosy tzn wychodza po nim o jakies 2 tony ciemniejsze niz wyglada to na opakowaniu chociaz jak bylam mala to zachcialo mi sie blad pasemek na wlosach mama pozwolila tylko na szamponetke ktora ni cholery nie chciala zrobic pasemek :P A ja wkurzona na cala sytulacje wtarlam cala szamponetke we wlosy poczekalam 30 minut i wyszedl mi jasny braz tzn nie az taki jasny .. a mam raczej ciemne wloski z natury ;D
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
loral castin creme gloss sie chwali ze o jeden ton rozjasnia.ale ja juz o nim slyszec nie chce. zrobil mi na gowe zielona sraczke. (kolor ciemny blond)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

Jak sie zmyje to chyba zaryzykuje z tym ciemnym blondem

Od tego czasu już je kilka razy umyłam Nizoralem i, dzięki Bogu, troche się sprało... ale nigdy więcej nowego Castinga