|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko :)
mogę oddać komplet bordowy reserved za koszulę
co Ty na to?
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Załącznik 3143478Załącznik 3143479 masz gdzieś linka do koloru podkładu?
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 21:25 |
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyki poza wątkiem do wymiany:
Balsam do ciała Avon: Dry Skin S.O.S - użyty raz Nowy deozdorant w kulce Avon: Little Blac Dress Nowe mydełko Oriflame: Mango & Yoghurt Cienie podwójne IsaDora: kolor Blush Brown Lawendowy krem do stóp Avon użyty ze dwa razy Perfumetka Sephora: Strawberry Rasberry Pielęgnujący olejek do masażu z oliwką z oliwek Cien z Lidla Krem Olay Active hydrating została 1/3 Krem Oriflame Cranberry Winter Face Cream - zostało około połowy Podkład Satin z Kolastyny - jest go na kilka użyć Krem Glicea do rąk aloesowy - raz użyty Okularki żelowe z Rossmanna - raz użyte Lakier z Inglota biały taki do zdobień Szampon Isana Med - około połowy jest i Bambi - ze 2/3 zostało A podkłady mam mineralne w podpisie w linku z minerałami.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
uuuppp odpisałam u Was
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- OK. To co byś konretnie chciała za podkład i jaki jest jego stopień zużycia i data ważności? ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Mnie interesuje tylko podkład. Te rzeczy, które wymieniłaś mają dużo wyższą wartość niż podkład. EDIT: Czy mogłabyś wybrać z nich te, na których ci najbardziej zależy?
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-05-28 o 09:28 |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
a mogłabym prosić wymiary tych sweterków? z rzeczy które u mnie wymieniłaś, aktualne są:
sh do depilacji ingloty bransoletka yr mleczko hawajskie avonu |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
To czy wszystkie korale oprócz tych kremowych (bo te chyba zostawię dla siebie) za podkład byłoby ok?
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziękuję w takim razie bo nic innego nie chcę już.
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
uupp
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Binolko i co będziesz chętna na wymiankę? W związku z tym, że książki wędrują do kogoś innego, to mogę dołożyć do korali dołożyć te pozostałe rzeczy co ci się podobały, oprócz skarpetek, bo zostały już wymienione. Czyli korale, boskerki, dezodorant i lakier za podkład. Odpowiadałoby ci tak?
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-05-31 o 14:37 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
odp
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, dużej
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- A i te kremowe też mogę oddać.
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli za Torbę może
wszystko ze zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1274778690 kartki do decoupage , trochę tuszu zielonego zostało , pióro ze stalówkami , chyba z 8 pasteli olejnych , klaser ze znaczkami . Farbki do malowania na szkle , tam używane trochę były , ale w większości są pełne tylko chyba dwóch farb jest z 3/4 opakowania Wszystko gdyby policzyć to troszkę wyniosło więc myślę , ze to nie mało Co Ty na to ? |
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
odp
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Ale które konkretnie? I chodzi ci o wielkość samego koralika, jego średnicę czy długość sznura?
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie jedynie koszulaale napisane jest ze tylko za inna wiec chyba nic
Chyba ze masz moze jakies slodkie perfumy balsamy peelingi zele plyny do kapieli? albo moze jakies legginsy a'la jeans czy cos;p
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
upek
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Te z pierwszego zdjecia to średnicę koralika mają 4 mm, tych kremowych korali mam dwie pary.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

a moze masz cos poza wątkiem z mojej wish?