Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-03, 16:44   #181
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość

dziewczyny, ostatnio ogladalam na youtubie jakies filmiki "urodowe", i tam jakas dziewczyna mowila, ze zmywa makijaz chusteczkami tymi dla niemowlat i wogole nie uzywa wody. I tak mi sie skojarzylo, ze zawsze mnie zastanawialo, dlaczego wy zuzywacie tyle tych chusteczek wy tez zmywacie nimi makijaz? i nie myjecie twarzy pod kranem zelem do mycia twarzy? np mleczko do demakijazu na ta chusteczke dajecie? czy demakijaz platkami a potem przecieracie chusteczka? bo nie lapie tego tylko sie nie smiejcie
ja używam chusteczek do odswiezeia twarzy w ciagu dnia jak np wroce do domu i zmywam makijaz. Puder i podkład zmywaja super, z tuszem czy cieniami bywa gorzej ale to nic, bo i tak oczy zmywam mleczkiem czy płynem micelarnym.

Noc nie kupiłam jak na razie I dochodze do wniosku ze mam wszytsko czego potrzebuje oprócz mleczka do demakijazu, którego zostało mi na kilka zuzyc. Jka sie skonczy to pozwolę sobie zakupić i na tym koniec.

Orlico - super fryzura. Kiedys mialam bardzo podobną ale teraz mam długie włosy i pomimo że ma ochotę na zmianę to mi szkoda, bo czeka się dość długo żeby odrosły
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 17:15   #182
cholernarejestracja
Copyraptor

Tak do was zaglądam czasami z przyzwyczajenia, i chyba przez was właśnie mi się śniło, że okradam Inglotta z cieni, bo padł prąd w galerii handlowej
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 18:54   #183
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

nosku no i jak tam twoje podliczanie kosmetykow?

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 19:08   #184
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Tak do was zaglądam czasami z przyzwyczajenia, i chyba przez was właśnie mi się śniło, że okradam Inglotta z cieni, bo padł prąd w galerii handlowej
Hehe dobre

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 19:45   #185
Nusia7
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19765906]Udało mi się zaliczyć kolejny egzamin (tłumaczeniowy angielski) na 4,5. Teraz tylko arabski i wracam do Was pełną parą. [/QUOTE]

gratulacje i powodzenia z arabskim.
Super ta bluzeczka z haftem

Skończyłam dziś żel do golenia Isany. Ale cholerstwo niewydajne... Chyba będę używać pianki, raz miałam, w dodatku kupioną przez przypadek Tyle, że mam jeszcze dwa żele w zapasie...

Zrobiłam sobie peeling i siedzę właśnie z maseczką na buźce
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 19:49   #186
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
nosku no i jak tam twoje podliczanie kosmetykow?
tak jak myślałam - dramatycznie 69 sztuk pielęgnacji

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 19:50   #187
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
gratulacje i powodzenia z arabskim.
Super ta bluzeczka z haftem

Skończyłam dziś żel do golenia Isany. Ale cholerstwo niewydajne... Chyba będę używać pianki, raz miałam, w dodatku kupioną przez przypadek Tyle, że mam jeszcze dwa żele w zapasie...

Zrobiłam sobie peeling i siedzę właśnie z maseczką na buźce
Ja mam piankę z Isany od dobrego roku i ani rusz, nie chce się zużyć, ba, nawet nie widzę, żeby był jakiś ubytek :P
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 19:58   #188
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Zet, bukiet przepiękny Ja planuję coś bardziej w pastelowych, jaśniejszych kolorach. W przyszłym tygodniu przejdę się po kwiaciarniach i czegoś poszukam

Kliknęłam kilka rzeczy na Dbam o Zdrowie :
- tonik do zmywania paznokci Barbra (nie mam zapasu zmywacza, a obecna mała isana znika w oczach)
- acnefan na wypryski - potrzebny, bo mój punktowy jest na wykończeniu, a nie mam nic w zapasie
- płyn do higieny intymnej Ziaja Med nawilżający - nie mam zapasu
- wodę Rabka Spa Minerale - do nakładania minerałów na mokro
- maseczkę z kwiatu bzu Herbapolu - wreszcie muszę wypróbować
- glinkę zieloną Argiletz
Wszystko za 44,90

Wydaje mi się, że to rozsądne zakupy, bez szaleństw Jestem z siebie dumna Planuję jeszcze kupić kilka past do zębów Oraclinic - w nowej gazetce Natury jest cena 2 za 1, a to bardzo dobra pasta Więcej zakupów nie przewiduję w czerwcu.

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2010-06-03 o 19:59
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 20:03   #189
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Zet, bukiet przepiękny Ja planuję coś bardziej w pastelowych, jaśniejszych kolorach. W przyszłym tygodniu przejdę się po kwiaciarniach i czegoś poszukam

- tonik do zmywania paznokci Barbra (nie mam zapasu zmywacza, a obecna mała isana znika w oczach)
- acnefan na wypryski - potrzebny, bo mój punktowy jest na wykończeniu, a nie mam nic w zapasie
Wszystko za 44,90

Wydaje mi się, że to rozsądne zakupy, bez szaleństw Jestem z siebie dumna Planuję jeszcze kupić kilka past do zębów Oraclinic - w nowej gazetce Natury jest cena 2 za 1, a to bardzo dobra pasta Więcej zakupów nie przewiduję w czerwcu.
Jutro o 11 przybędzie Ci jeszcze puder, pamiętasz?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 20:03   #190
ganimedea
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19770536]Ja mam piankę z Isany od dobrego roku i ani rusz, nie chce się zużyć, ba, nawet nie widzę, żeby był jakiś ubytek :P[/QUOTE]

Pewnie będziecie się ze mnie śmiały, ale... Nie używam niczego do depilacji, bo nogi skubię pęsetą . Kiedyś używałam depilatora, ale zaczął mi po jakimś czasie urywać włoski, zamiast wyrywać i poszedł w odstawkę

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 20:22   #191
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Ojj to nieciekawie... Na pewno Wam przykro, ale czas szybko zleci, a ile wrażeń przy odwiedzinach.
Nie czuję jakiejś rozpaczy, on też - patrzy perspektywistycznie, jako nowe doświadczenie i widzę, że pozytywnie przeżywa ten wyjazd. Nie mówimy sobie o tęsknocie, smutku itp - nie ma między nami póki co takiej więzi, bo niby skąd po miesiącu znajomości (hahaha dzisiaj ) i szkoda, żeby ten wyjazd uniemożliwił jej wytworzenie się
Obawiam się tego wyjazdu, nie łączy nas jeszcze uczucie, żeby powiedzieć, że to próba dla miłości czy coś w tym stylu. Wiecie o co chodzi?

Byłam dziś u niego w domu

Cytat:
Śliczne
Dzięki

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19765906]Ale miałam wczoraj dzień... Pojechaliśmy z TŻ do centrum outletowego. Po drodze złapaliśmy gumę! Po deszczu dziury były zalane i wyglądały jak kałuże. Najechałam na jedną, jadąc słuszną prędkością, bo na drodze szybkiego ruchu i... łup. Nie mam kołpaka. Jak później się okazało kołpak był najmniejszym kłopotem... Daliśmy radę, ale co się nadenerwowaliśmy, naszarpaliśmy, a później naśmialiśmy to nasze. Całe szczęście zakupy udane. Kupiłam 4 ciuszki, każdy za mniej niż 30 zł i wadę ma tylko sweterek. Małą dziurkę, a znalazłam ją dopiero w domu... Mam nadzieję, że uda mi się kupić odpowiedni kolorek nitki i po zacerowaniu nie będzie śladu. Wklejam zdjęcia. Kolory trochę przekłamane - bluzeczka z haftem jest bardziej morska (choć rzeczywiście jest to sprany kolor), a ta zwiewna jest w kolorze khaki. [/QUOTE]
Jakie wrażenia

Udane zakupy
Przypomniałaś mi, że miałam obfocić łupy lumpkowe. To już jutro.

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19765906] Hosenko: Ten wyjazd Ł. to w sprawach służbowych? Zamierzacie się spotykać, dzwonić? Przykro mi, że to w momencie, gdy zaczęło się fajnie rozkręcać...[/QUOTE]
Nie do końca w służbowych.
Kiedyś ubiegał się o staż w polskiej centrali banku, ale że w poprzedniej firmie miał akurat świetny okres, był dyrektorem sprzedazy więc odmówił. Teraz ponownie mu zaproponowali i stwierdził, że bardzo przyda mu się to doświadczenie, zwłaszcza, że mógłby nawiązać z nimi później współpracę + zdobyć nowe kontakty. Dochodzi do tego całkiem niezła kasa.

Przyjeżdżałby co tydzień, żeby prowadzić szkolenia w swojej firmie i ogólnie doglądać jak się sprawy mają (własną firmę ma od niedawna więc narazie biznes się rozkręca i nie może tak zostawić samych pracowników). I dlatego właśnie nawet jak przyjedzie, to nie zawsze będzie miał czas dla mnie.
Choć ta opcja wyjazdu jest i tak najlepsza, bo miał też propozycję lecieć do siedziby tego banku w USA albo jeździć po Polsce i prowadzić szkolenia.

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Świetne

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Hahahaha, jaka liczba

Ja mam więcej Ponad 100

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-06-03 o 20:24
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-03, 20:41   #192
noseknosek

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie czuję jakiejś rozpaczy, on też - patrzy perspektywistycznie, jako nowe doświadczenie i widzę, że pozytywnie przeżywa ten wyjazd. Nie mówimy sobie o tęsknocie, smutku itp - nie ma między nami póki co takiej więzi, bo niby skąd po miesiącu znajomości (hahaha dzisiaj ) i szkoda, żeby ten wyjazd uniemożliwił jej wytworzenie się
Obawiam się tego wyjazdu, nie łączy nas jeszcze uczucie, żeby powiedzieć, że to próba dla miłości czy coś w tym stylu. Wiecie o co chodzi?
Hosenko aż mnie serce ścisnęło jak przeczytałam o tym jego wyjeździe. Domyślam się, że teraz to jest bardziej smutek za tym co mogłoby być niż za tym co jest, bo przecież dopiero zaczynacie. Ale wiesz co Ci powiem? Bądź spokojna. Bo przecież nie szukasz związku, który mógłby się rozpaść pod wpływem jakiegoś wyjazdu. Nawet po ślubie ludzie muszą się czasami rozstać na dłużej i przecież jakoś dają radę. Myśl o tym jak o takiej próbie dla Was, dla sprawdzenia tego czy to właśnie ten jeden jedyny. Poza tym często będzie się często widywać, jeśli dobrze wykorzystacie ten czas, to nawet nie zauważysz różnicy. Pół roku to jeszcze nie tragedia. Ściskam Cię mocno i wierzę, że będzie dobrze.
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Hahahaha, jaka liczba
Ja mam więcej Ponad 100
No właśnie, liczba taka, że wypadałoby coś kupić.

biegam
Stary 2010-06-03, 20:54   #193
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko aż mnie serce ścisnęło jak przeczytałam o tym jego wyjeździe. Domyślam się, że teraz to jest bardziej smutek za tym co mogłoby być niż za tym co jest, bo przecież dopiero zaczynacie. Ale wiesz co Ci powiem? Bądź spokojna. Bo przecież nie szukasz związku, który mógłby się rozpaść pod wpływem jakiegoś wyjazdu. Nawet po ślubie ludzie muszą się czasami rozstać na dłużej i przecież jakoś dają radę. Myśl o tym jak o takiej próbie dla Was, dla sprawdzenia tego czy to właśnie ten jeden jedyny. Poza tym często będzie się często widywać, jeśli dobrze wykorzystacie ten czas, to nawet nie zauważysz różnicy. Pół roku to jeszcze nie tragedia. Ściskam Cię mocno i wierzę, że będzie dobrze.

No właśnie, liczba taka, że wypadałoby coś kupić.

Tylko widzisz, jesteśmy na tym "etapie" że bez większych tragedii moglibyśmy się rozstać ze względu na jego wyjazd - żeby się nawzajem nie ograniczać, nie mieć zobowiązań, czy coś w tym stylu. Nie umiem jasno opisac tego co myśle, a juz tym bardziej napisa, ale może wiesz o co mi chodzi.
Ł. miał też wląsnie taką obawę, powiedział, że na pewno będę się złościć, że nie poświęca mi tyle czasu ile powinien i że co z nami w związku z tym. Powiedziałam mu, że nie ma co podejmować jakiś kroków na przód, wszystko wyjdzie w praniu. Po tym widze, że on tez ma obawy co do tego wyjazdu, choć tak na prawdę to to byla jedyna krótka rozmowa dotyczaca bezpośrednio NAS.

Tak teraz myślę, ze wszystko mi się układa na odwrót niż moje wyobrażenia Chciałam faceta blisko, co najmniej z tego samego miasta, no to Ł. mieszka jakieś 30 km od NS (bo sie przeprowadził), chciałam żeby był chociaż w moim wieku - Ł. jest młodszy, chciałam, abyśmy spędzali duzo czasu ze sobą (czywiście bez przesady ) no to teraz Ł. wyjeżdża

Instagram

Stary 2010-06-03, 21:26   #194
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Tak teraz myślę, ze wszystko mi się układa na odwrót niż moje wyobrażenia Chciałam faceta blisko, co najmniej z tego samego miasta, no to Ł. mieszka jakieś 30 km od NS (bo sie przeprowadził), chciałam żeby był chociaż w moim wieku - Ł. jest młodszy, chciałam, abyśmy spędzali duzo czasu ze sobą (czywiście bez przesady ) no to teraz Ł. wyjeżdża
I właśnie dlatego nie ma co planować, bo życie i tak cholernie zaskakuje
Stary 2010-06-03, 21:26   #195
magdolena
Zakorzenienie

A ja tak sie cieszę bo ostatnio mialam przyplyw gotowki Dobrze ze nie jestem juz uzalezniona od kosmetykow bo bym pewnie polowe już wydała. W czerwcu bedę pisala co kupiłam i zuzyłam takż same ocenicie.
Dzisiaj zrobilam maseczke oczyszczajaca z glinki dermaglin i jakos mi podraznila cere, mialam jakby widoczne wszystkie naczynka, cala czerwona. Dobrze ze zandi goscie nie przyszli bo jakby mnie zobaczyli
Tak sie dziwie, bo nigdy tak nie mialam u zuzylam juz kilkadziesiat opakowan tej maseczki, tylko ostatnio jakos ja odstawilam. Ale po niej nalozylam maseczke marchewkową poprawiającą koloryt cery (niby) no i troche sie skora uspokoiła.
Stary 2010-06-03, 22:40   #196
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko za 44,90

Zakupy fajne ja jak zużyje obecne maseczki o też się skusze na tą z bzu. A co to za pasta do zebów? Mozesz cos wiecej napisac na ten temat? To jakaś specjalistyczna pasta czy taka normalna?>
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Pewnie będziecie się ze mnie śmiały, ale... Nie używam niczego do depilacji, bo nogi skubię pęsetą . Kiedyś używałam depilatora, ale zaczął mi po jakimś czasie urywać włoski, zamiast wyrywać i poszedł w odstawkę
I jakie efekty? Co jaki czas musisz to powstarzac? Ile czasu Ci zajmuje i cy nie boli? Tzn na pewno nie ejst bezbolene ale czy ból jest porównywany z depilatorem?

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Biorę udział w akcji Tołpy - Ambasadorka Zdrowego Stylu. Prosze o kliki w banerek

http://spam.org

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-06-04 o 09:05
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 22:41   #197
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Fajne te zakupy.

Cytat:
Hmm.. Rzeczywiście szkoda, że ten wyjazd jest akurat w takim momencie, kiedy wszystko między Wami nie jest jeszcze takie silne i pewne. Ale obojgu Wam zależy, teraz się spotykacie, czas pokaże co będzie dalej. Jeśli prawdziwe uczucie ma się wytworzyć, to się wytworzy bez względu na ta rozłąkę. Życie to jednak lubi robić niespodzianki.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 22:59   #198
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
[/COLOR]Biorę udział w akcji Tołpy - Ambasadorka Zdrowego Stylu. Prosze o kliki w banerek

http://ambasadorki.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/go/hash/1937e62115
Nacisnęłam w link, ale przekierowało na http://tolpa.pl/lp/ ...

Jutro koło 11 jadę na wieś, a tam nie mam neta, więc postrajcie się nie naprodukować stu nowych postów
Stary 2010-06-03, 23:03   #199
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19770894]Jutro o 11 przybędzie Ci jeszcze puder, pamiętasz? [/QUOTE]
Oczywiście, że pamiętam Do jutra
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
A ile Ci to czasu zajmuje?
Cytat:
Zakupy fajne ja jak zużyje obecne maseczki o też się skusze na tą z bzu. A co to za pasta do zebów? Mozesz cos wiecej napisac na ten temat? To jakaś specjalistyczna pasta czy taka normalna?>
To jest pasta robiona przez Torf Corporation czyli Tołpę dla Natury Kosztuje ok. 4 zł i naprawdę jest świetna! Nie żadna specjalistyczna, coś takiego jak Colgate Herbal. http://www.drogerienatura.pl/aktualn...ka_promocyjna/ W pierwszym rzędzie na pierwszej stronie Teraz mam własnie Herbal i ma w składzie mnóstwo tych wszystkich wyciągów z ziół
Cytat:
Fajne te zakupy.

Wysmarowałam się pierwszy raz balsamem brązującym w tym sezonie Założę się, że mimo moich wysiłków jutro obudzę się pomazana pomarańczowymi paskami i będę robić za tygrysa

Zapomniałam jeszcze o tuszu do rzęs. Muszę kupić jutro, bo mój Glamour Mascara Wibo już ledwo dycha. W zasadzie to już prawie wysechł Chyba kupię kolejny raz Bell Push Up. Aha, no i muszę się zaopatrzyć w jakąś maszynkę jednorazową. Zuzyła mi się, a TŻ już marudzi jak mu podbieram jego

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2010-06-03 o 23:14
Stary 2010-06-03, 23:26   #200
zetafon
Zakorzenienie

ciesze sie ze podoba sie wam mój bukiet.mamie też dzisiaj pokazałam i jej sie spodobał.
eireen gratuluje egzaminu.ja mam w przyszłym tyg.dwa: z bezpieczeństwa w turystyce i z turystyki osób niepełnosprawnych.ten drugi to moj ostatni egzamin na studiach,do tego ustny.znowu strace cały dzien w szkole.jakby facet nie mogl zrobic testu...
eireen fajne zakupy.wszystko mi sie podoba poza tą przeźroczystą bluzką bo ja w takiej nie wyszłabym chyba do ludzi.pewnie na tobie ładnie wygląda.a mozesz powiedziec gdzie ten outlet??
dzisiaj umalowałam moją mamę.pierwszy raz w życiu.denerwowałam się trochę bo ona płaci mi za szkołe wizazu i jakbym cos spaprała to by pewnie pomyslala ze wywala kase w błoto.na szczęście wyszło bardzo ładnie i była zadowolona dzisiaj stwierdziłam ze nie wejde do wieczora na wizaz puki nie poczytam notatek.to dla tego tak pozno piszę.

hosenko mysle ze wyjazd to bedzie dobry test na wasz związek.

orlico wiem co czujesz.przechodziłam przez to samo z tżtem.jak moj tz poszedł odrabiac wojsko to nie mialam go przy sobie 1,5 roku.a wczesniej mialam go na codzien bo mieszkalismy razem.do tej pory pamietam jakie okropne były pierwsze dni.potem mi przeszło i dostrzegłam ze sama sobie też daję rade,że jestem niezależną kobietą

na koniec napiszę wam cos smiesznego.mama dzisiaj na obiad ugotowała ziemniaki.niestety były jakieś trefne bo jej się rozgotowały mimo ze uważała itp.ogolnie dało się je zjesc ale były jak puree.tata się troche przez to zdenerwował i powiedział mamie : ty to nawet kamienie potrafisz rozgotować.
razem z siostrą padałyśmy ze smiechu.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 23:43   #201
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

A jak się odbiera to zamówienie z apteki to co się podaje? Nazwisko? Czy trzeba numer zamówienia pamiętać?
Stary 2010-06-03, 23:52   #202
Konto usunięte

Cytat:
A jak się odbiera to zamówienie z apteki to co się podaje? Nazwisko? Czy trzeba numer zamówienia pamiętać?
Nazwisko wystarczy.
Stary 2010-06-04, 00:08   #203
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19775785]Nazwisko wystarczy.[/QUOTE]
Dzięki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-04, 00:33   #204
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
mnie pytali o e-mail
Stary 2010-06-04, 07:29   #205
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
I jakie efekty? Co jaki czas musisz to powstarzac? Ile czasu Ci zajmuje i cy nie boli? Tzn na pewno nie ejst bezbolene ale czy ból jest porównywany z depilatorem?
Cytat:
A ile Ci to czasu zajmuje?
Skubię się 2 razy w tygodniu - włoski lubią odrastać w różnym tempie, niestety, a mi pęseta sama w ręce leci, gdy któreś choćby na 1 mm odrosną . Teraz zajmuje mi to ok.5 minut na łydkę, w początkach dłużej. Ból mniejszy niż przy depilatorze, przyzwyczaiłam się i ledwo go zauważam. Kremami czy maszynką można uzyskać pewnie dokładniejszy efekt, ale tak się już przyzwyczaiłam i mi wygodnie . Zaczynam próbować się skubać pod pachami, bo bikini już przerabiałam

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
mnie pytali o e-mail
Ja idę z wydrukowanym zamówieniem i nie pytają o nic

Cytat:
Biorę udział w akcji Tołpy - Ambasadorka Zdrowego Stylu. Prosze o kliki w banerek

http://ambasadorki.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/go/hash/1937e62115
Mnie także włączyła się główna konkursowa i nie wiem, co mam dalej kliknąć

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 09:41   #206
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Zetafon: Centrum outletowe nazywa się Fashion House i znajduje się w Sosnowcu. Ta przezroczystą bluzkę zamierzam nosić z czymś pod spód. Np. bluzeczką na ramiączkach czarną lub khaki. Nie mam na tyle idealnej figury, żeby paradować ze wszystkim na wierzchu.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 09:55   #207
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
wklejam linka ze zdjeciem bukietu,musze podziekowac mafdzie za to ze je wrzuciłą:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1275508389

czekam na opinie.zastanawiam sie tylko czy dac we włosy biala orchidee czy w kolorze malinowym.moze mi podpowiecie.mam ciemnnobrązowe włosy.
piękny bukiet
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość

13,99 pokażę po śniadanku
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Stempelki nie mam jeszcze wprawy ^^
Załącznik 3157002
fajne to jest i tanie czemu ja nie mam do tego dostępu
Cytat:
u mnie pielęnacja ciała i twarzy to ponad 100 sztuk
Cytat:

Ja mam więcej Ponad 100
witaj w klubie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-04, 10:34   #208
Hosenka*
Zakorzenienie

Shpilciu: Wkleiłam moje ostatnie łowy lumpkowe: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=55

Instagram

Stary 2010-06-04, 11:20   #209
noseknosek

Dorwałam peeling do ciała Bielenda z serii granat W ogóle odkryłam sklep, o którym nie powinnam wiedzieć Mieli tam chyba całą granatową serię - maseczki do twarzy, do stóp, krem na dzień, masło i ten peeling właśnie. Przed chwilą wypróbowałam na ręce - wydaje się fajny chyba będzie nieźle ścierał. Kocham masła i peelingi Bielendy. No i po wypowiedziach zetafona skusiłam się na maskę algową też Bielendy o zapachu arbuza.

biegam
Stary 2010-06-04, 11:24   #210
Hosenka*
Zakorzenienie

Nosku: co to za maska?

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości