|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Cytat:
Noc nie kupiłam jak na razie ![]() Orlico - super fryzura. Kiedys mialam bardzo podobną ale teraz mam długie włosy i pomimo że ma ochotę na zmianę to mi szkoda, bo czeka się dość długo żeby odrosły
![]() |
#182 |
Copyraptor
|
Tak do was zaglądam czasami z przyzwyczajenia, i chyba przez was właśnie mi się śniło, że okradam Inglotta z cieni, bo padł prąd w galerii handlowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
nosku no i jak tam twoje podliczanie kosmetykow?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19765906]Udało mi się zaliczyć kolejny egzamin (tłumaczeniowy angielski) na 4,5. Teraz tylko arabski i wracam do Was pełną parą.
![]() ![]() Super ta bluzeczka z haftem ![]() Skończyłam dziś żel do golenia Isany. Ale cholerstwo niewydajne... Chyba będę używać pianki, raz miałam, w dodatku kupioną przez przypadek ![]() ![]() Zrobiłam sobie peeling i siedzę właśnie z maseczką na buźce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
lipiec na maksa!!! :)
|
tak jak myślałam - dramatycznie
![]() ![]()
![]() |
#187 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Zet, bukiet przepiękny
![]() ![]() Kliknęłam kilka rzeczy na Dbam o Zdrowie ![]() - tonik do zmywania paznokci Barbra (nie mam zapasu zmywacza, a obecna mała isana znika w oczach) - acnefan na wypryski - potrzebny, bo mój punktowy jest na wykończeniu, a nie mam nic w zapasie - płyn do higieny intymnej Ziaja Med nawilżający - nie mam zapasu - wodę Rabka Spa Minerale - do nakładania minerałów na mokro - maseczkę z kwiatu bzu Herbapolu - wreszcie muszę wypróbować - glinkę zieloną Argiletz Wszystko za 44,90 ![]() Wydaje mi się, że to rozsądne zakupy, bez szaleństw ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2010-06-03 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19770536]Ja mam piankę z Isany od dobrego roku i ani rusz, nie chce się zużyć, ba, nawet nie widzę, żeby był jakiś ubytek :P[/QUOTE]
Pewnie będziecie się ze mnie śmiały, ale... Nie używam niczego do depilacji, bo nogi skubię pęsetą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Obawiam się tego wyjazdu, nie łączy nas jeszcze uczucie, żeby powiedzieć, że to próba dla miłości czy coś w tym stylu. Wiecie o co chodzi? Byłam dziś u niego w domu ![]() Dzięki ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19765906]Ale miałam wczoraj dzień... Pojechaliśmy z TŻ do centrum outletowego. Po drodze złapaliśmy gumę! Po deszczu dziury były zalane i wyglądały jak kałuże. Najechałam na jedną, jadąc słuszną prędkością, bo na drodze szybkiego ruchu i... łup. Nie mam kołpaka. Jak później się okazało kołpak był najmniejszym kłopotem... ![]() ![]() Jakie wrażenia ![]() Udane zakupy ![]() Przypomniałaś mi, że miałam obfocić łupy lumpkowe. To już jutro. [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;19765906] Hosenko: Ten wyjazd Ł. to w sprawach służbowych? Zamierzacie się spotykać, dzwonić? Przykro mi, że to w momencie, gdy zaczęło się fajnie rozkręcać...[/QUOTE] Nie do końca w służbowych. Kiedyś ubiegał się o staż w polskiej centrali banku, ale że w poprzedniej firmie miał akurat świetny okres, był dyrektorem sprzedazy więc odmówił. Teraz ponownie mu zaproponowali i stwierdził, że bardzo przyda mu się to doświadczenie, zwłaszcza, że mógłby nawiązać z nimi później współpracę + zdobyć nowe kontakty. Dochodzi do tego całkiem niezła kasa. Przyjeżdżałby co tydzień, żeby prowadzić szkolenia w swojej firmie i ogólnie doglądać jak się sprawy mają (własną firmę ma od niedawna więc narazie biznes się rozkręca i nie może tak zostawić samych pracowników). I dlatego właśnie nawet jak przyjedzie, to nie zawsze będzie miał czas dla mnie. Choć ta opcja wyjazdu jest i tak najlepsza, bo miał też propozycję lecieć do siedziby tego banku w USA ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Hahahaha, jaka liczba ![]() Ja mam więcej ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-06-03 o 20:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#192 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko widzisz, jesteśmy na tym "etapie" że bez większych tragedii moglibyśmy się rozstać ze względu na jego wyjazd - żeby się nawzajem nie ograniczać, nie mieć zobowiązań, czy coś w tym stylu. Nie umiem jasno opisac tego co myśle, a juz tym bardziej napisa, ale może wiesz o co mi chodzi. Ł. miał też wląsnie taką obawę, powiedział, że na pewno będę się złościć, że nie poświęca mi tyle czasu ile powinien i że co z nami w związku z tym. Powiedziałam mu, że nie ma co podejmować jakiś kroków na przód, wszystko wyjdzie w praniu. Po tym widze, że on tez ma obawy co do tego wyjazdu, choć tak na prawdę to to byla jedyna krótka rozmowa dotyczaca bezpośrednio NAS. Tak teraz myślę, ze wszystko mi się układa na odwrót niż moje wyobrażenia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
A ja tak sie cieszę bo ostatnio mialam przyplyw gotowki
![]() Dzisiaj zrobilam maseczke oczyszczajaca z glinki dermaglin i jakos mi podraznila cere, mialam jakby widoczne wszystkie naczynka, cala czerwona. Dobrze ze zandi goscie nie przyszli bo jakby mnie zobaczyli ![]() Tak sie dziwie, bo nigdy tak nie mialam u zuzylam juz kilkadziesiat opakowan tej maseczki, tylko ostatnio jakos ja odstawilam. Ale po niej nalozylam maseczke marchewkową poprawiającą koloryt cery (niby) no i troche sie skora uspokoiła.
#196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Biorę udział w akcji Tołpy - Ambasadorka Zdrowego Stylu. Prosze o kliki w banerek http://spam.org
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-06-04 o 09:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zadomowienie
|
Fajne te zakupy.
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro koło 11 jadę na wieś, a tam nie mam neta, więc postrajcie się nie naprodukować stu nowych postów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | ||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19770894]Jutro o 11 przybędzie Ci jeszcze puder, pamiętasz?
![]() Oczywiście, że pamiętam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysmarowałam się pierwszy raz balsamem brązującym w tym sezonie ![]() ![]() Zapomniałam jeszcze o tuszu do rzęs. Muszę kupić jutro, bo mój Glamour Mascara Wibo już ledwo dycha. W zasadzie to już prawie wysechł ![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2010-06-03 o 23:14 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
ciesze sie ze podoba sie wam mój bukiet.mamie też dzisiaj pokazałam i jej sie spodobał.
eireen gratuluje egzaminu.ja mam w przyszłym tyg.dwa: z bezpieczeństwa w turystyce i z turystyki osób niepełnosprawnych.ten drugi to moj ostatni egzamin na studiach,do tego ustny.znowu strace cały dzien w szkole.jakby facet nie mogl zrobic testu... eireen fajne zakupy.wszystko mi sie podoba poza tą przeźroczystą bluzką bo ja w takiej nie wyszłabym chyba do ludzi.pewnie na tobie ładnie wygląda.a mozesz powiedziec gdzie ten outlet?? dzisiaj umalowałam moją mamę.pierwszy raz w życiu.denerwowałam się trochę bo ona płaci mi za szkołe wizazu i jakbym cos spaprała to by pewnie pomyslala ze wywala kase w błoto.na szczęście wyszło bardzo ładnie i była zadowolona ![]() hosenko mysle ze wyjazd to bedzie dobry test na wasz związek. orlico wiem co czujesz.przechodziłam przez to samo z tżtem.jak moj tz poszedł odrabiac wojsko to nie mialam go przy sobie 1,5 roku.a wczesniej mialam go na codzien bo mieszkalismy razem.do tej pory pamietam jakie okropne były pierwsze dni.potem mi przeszło i dostrzegłam ze sama sobie też daję rade,że jestem niezależną kobietą ![]() na koniec napiszę wam cos smiesznego.mama dzisiaj na obiad ugotowała ziemniaki.niestety były jakieś trefne bo jej się rozgotowały mimo ze uważała itp.ogolnie dało się je zjesc ale były jak puree.tata się troche przez to zdenerwował i powiedział mamie : ty to nawet kamienie potrafisz rozgotować. razem z siostrą padałyśmy ze smiechu.
#201 |
Zakorzenienie
|
A jak się odbiera to zamówienie z apteki to co się podaje? Nazwisko? Czy trzeba numer zamówienia pamiętać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19775785]Nazwisko wystarczy.[/QUOTE]
Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
#205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja idę z wydrukowanym zamówieniem i nie pytają o nic ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
Zetafon: Centrum outletowe nazywa się Fashion House i znajduje się w Sosnowcu. Ta przezroczystą bluzkę zamierzam nosić z czymś pod spód. Np. bluzeczką na ramiączkach czarną lub khaki. Nie mam na tyle idealnej figury, żeby paradować ze wszystkim na wierzchu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie pielęnacja ciała i twarzy to ponad 100 sztuk ![]() witaj w klubie ![]()
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Shpilciu: Wkleiłam moje ostatnie łowy lumpkowe: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=55
#209 |
|
Dorwałam peeling do ciała Bielenda z serii granat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.