|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik '94 cz. X - wakacjujemy! :D
No ale jak pójdę pierwszy raz to na bank mnie o to zapyta..
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
Ja byłam i nie pytał
I moje koleżanki też nie pytał![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Spadam biegać ![]() Kocham Was<33 *
Dziękuję Wam Kochane za te chwile mile spędzone z Wami... Za Wasze rady, za Wasze wsparcie, za to, że zawsze umiałyście mnie rozbawić... Nie zapomnijcie tu o mnie... I pamiętajcie, że Was kocham... Obiecuję, że wrócę! |
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Znogamiwchmurach..to byla moja sukienka..dziekuje ;*
Kasthe..dasz rade ;* nie mam teraz zadnego zdj na ktorym wygladam jako tako..wiec niestety ;p Fioluss..wow 6 z biol...ja mam 5 i mi starcza ..a rozszerzona bede miala biologie i polski ;p i podziwiam za wybor profilu bio-chem-fiz xD Bound..no to mykaj jak najszybciej na te sesje jak tylko Ci zaproponuje jakis dzien ;D Cali..duze nie ..ale male tez nie ;p reszta <333
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja dopiero się w nowej części melduję... przepraszam za taakie opóźnienie..biorę się za czytanie |
|
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
.
Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! [ori_bas]571882[/ori_bas] Edytowane przez be unique Czas edycji: 2010-08-26 o 20:38 |
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
Anita Imię masz ładne
![]() Trzymam kciuki za jutro ![]() Wiola ja zaraz idę kuć polski i geografię ![]() Bound ale została jedna lekcja... Chyba, że jutro do niej wyskoczę na przerwie i w czwartek na lekcji... ale piątki... nie wiem czy dam radę Aha, to u mnie coś czas nie tak jest ![]() Ej właśnie xD Też nie wiem czy naga xD Idź na sesję i pokaż nam zdjęcia! Ja bym poszła gdybym miała taką możliwość ![]() Cali no mam nadzieję, że dam... Gdyby miał jakieś powody jeszcze... Gratuluję średniej ![]() To chyba od ginekologa zależy, jedni pytają drudzy nie... Mari to wstaw te co kiedyś wstawiałaś ![]() Pati <333 Uni poprawię dla Ciebie ![]() ale trudno jest mi się skupić, no bo myślę o D.
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola no to może jeszcze poprawisz? luzik ;*
Anita moje też nie w najlepszym wypadku średnia 4.1no i mam to samo zdanie co do chemii, fizy i bioli Cali nooo co do lustrzanki to domyślam się. zazdroszczę Ci ![]() wysoka średnia, gratki <3 zdrowiejej ;* Mari będę się śmiała jak w ten sam dzień zaproponuję oby dwie ![]() Kashte idę idę, raz się żyje xD a dasz radę na 5 napisać spr? Uni, Pati, reszta <333
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
Na początku też chciałam iść na b-ch Bo biologia mi jakos tak łatwo przychodzi ale fizyki poprostu nie trawie. Po wielu dniach niezdecydowania w końcu wybrałam jakis akademicki
![]() Kashte To nie jest tak, że dla innych, akurat należę do grupy osób niezaleznych, które mają własne zdanie, lubią postawić na swoim i raczej nikt i nic tego nie zmieni.( To jest jeden z powodów dla którego nie potrafiłabym z kimś być). Poprostu lubię to uczucie po zmieszniu piwa i papierosów. Ale robie to żadko kiedy mam na to ochotę, nikt mnie do tego nie namawia.
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
.
Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! [ori_bas]571882[/ori_bas] Edytowane przez be unique Czas edycji: 2010-08-26 o 20:38 |
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Mari na razie wybrałam a czy się dostanę to się okaże
A 6 planuję mieć, ale wiadomo planować to ja sobie mogę![]() Pati ![]() Kashte to trzymam kciuki, żebyś jutro zaliczyła ![]() Bound bardzo bym chciała Wszystko się jutro okaże![]() Gava ![]() Uni ![]() ![]() ![]() ![]() Załamałam się
Dziękuję Wam Kochane za te chwile mile spędzone z Wami... Za Wasze rady, za Wasze wsparcie, za to, że zawsze umiałyście mnie rozbawić... Nie zapomnijcie tu o mnie... I pamiętajcie, że Was kocham... Obiecuję, że wrócę! |
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego??
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
witam moje panie <3
i przepraszam za kolejną nieobecność.. ![]() ale znowu miałam takie jazdy z dostępem do neta i komputera.. już myślałam, że zepsułam bratu laptopa.. bo wgl się nie włączał, błędy wyskakiwały. ale ogaarnęłam wszystko.. ![]() głuupio byłoby mi na wstępie jak wróci z wakacji powiedzieć mu ` cześć. wiesz co ? fajnie, że jesteś, ale zepsułam Wam laptopa ` dziiii. ![]() no więc ogarnęłam, melduje sie, jestem i o ! ![]() kocham Was <3
|
#193 |
|
Rozeznanie
|
Bound bo mnie dzisiaj przez przypadek A. zobaczył, a ja byłam w okropnym stanie
![]() Klau
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola
mam troche czasu to zaraaaz całą tą nową część poczytam.
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Klau mów co u Cb
![]() Wiola może przesadzasz
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
Klau poczytasz potem mów co u Ciebie
![]() Bound nowy avek Cudny Wyszłam biegać, więc mój ubiór pozostawiał wiele do życzenia A po za tym wyobraź sobie alergika po pyleniu tzn, się kondycji brak:/ Po 10 km biegu
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola no może pięknie wyglądać nie można, ale bynajmniej dobrze to o Tobie świadczy,
bo wysportowana etc ![]() a szukam jakiegoś fajnego ava..
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Kashte - no ja nie wiem co Ty tam pod blokiem robisz no !
![]() ale nie całuj sie, nie nie nie ! ![]() i teego. opaliłam się. powódź mi nie zaszkodziła. i wiecie jaka czysta woda? baaajka. troche sie bałam kąpać z tym pępkiem przebitym bo dopiero 2 tygodnie ale wszystko giiitarka. ![]() Wob - to ja nie chce wiedzieć co Ty z tyym Ł. tam w tym namiocie robisz ![]() widze jakieś nowe twarze. więc jestem Klau ; ) nasza Martyśka jest szczęśliwa <3 Po, zakupy widze mega udane ! wszystko baardzo ładne ;*mnie też komary pogryzły niesamowicie.. -,- o Blanka się pojaawiła ;* Mari - ciesze sie, że komers udany ;* i śliczne wyglądałaś ! Just - pjona ! też codziennie opycham się truskawkami xDAyeen - a nie ma sprawy co do tej pomocy ;* polecam się na przyszłość Uni - jestem z Ciebie dumna za te oceny <3 Cali - u mnie to po 10 zł mamy zbierać na prezent dla wychowawczyni i połowa klasy nie chce zapłacić -,- Kashte - a tam nie martw się 2 z geo. :przyyytul: i Morfina się odezwała <3 okej. teraz mam czyyyste sumienie, że niczego nie przegapiłam. ![]() u mnie wszystko okej. oceny mam wystawione. średnia 4.0.. aktualnie przeżywam wyniki z egzaminów, które mają przyjść w piątek.. i jem ciasto z truskawkami xD to tyle. ; ))
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
Bound ja wysportowana nie jestem
Dlatego zaczęłam biegać A wyglądałam okropnie Aż pierwszy raz się cieszę, że nie pisze!! I na dodatek jego tata tam był Tamten był fajny![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Klau ale te wyniki w piątek to debilizm!!!!!
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola, no ja już wytrzymać nie moge.. bo z dnia na dzień nam przekładają to. -,-
najpierw mówili, że do 13, później, że do 15.. więc ja już nic z tego nie wiem.. i pjoona ! też jestem alergik. jak rano nie wezme tabletki, nie psikne do nosa i nie zakropie oczu to mam cały dzień z głowy.. ;d
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Kasthe..problem w tym ze na tym komputerze z ktorego koszystam nie mam tego zdj..a w aparacie tez chyba nie ;p
Bound..ja nie widze zadnego Twojego ava..nie wiem czemu ;/ a i ja bede miala srednia 5.0 jestescie ze mnie dumne? xD w tamtym roku mialam 4,71 wiec mysle ze jest jakas poprawa ;] Gav..mi tez bio calkiem latwo wchodzi do glowy..ale to tez zalezy od tematu ;p ale mialam do wyboru pol-his-wos lub pol-bio i wybralam wariant drugi ;D Fioluss..zycze Ci zebys jednak dostala to 6 ![]() Klau..dziekuje ;* komplementy poprawiaja jednak humor heh ;> ciekawe ile bede miala pkt xD Pati.Uni. ;* napisalam. usunelo mi sie. i napisalam drugi raz. jestem wytrwala ;D jutro jedziemy na rowerowa wycieczke - klasowo. i na ognisko.
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Mari - nie ma za co oczywiiiście
napewno byłaś tam gwiazda ! ![]() a komplementy. no taaak.. napewno poprawiają humor i wywołują uśmiech na ryyjcu. ![]() i punktów będziesz miała dużo !
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Klau mamy podobną średnią
i w tym tyg chyba też mi przyjdą wyniki ![]() Mari znakomita poprawa jestem mega dumna <3miłej wycieczki jutro! a nie widzisz, bo nie mam. stworzyłam teraz ![]() Wiola łii tam, spokojnie ![]()
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
a my w sobote mamy ` komers ` klasowy.
tzn. dla rodziców to nazywa się komers, a dla nas - impreza na działce.
Z zewnątrz wyglądasz słodko, nie dostrzega nikt Twoich wad, ale każdy kto Cię spróbował poczuł na ustach ten gorzki smak.. Edytowane przez retrospect Czas edycji: 2010-06-16 o 22:45 |
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Klau - ja też się już stresie wynikami z egraminu :/:/
Fiolus - najważniejsze jest wnętrze, nie wygląd :P Mari - no niby tak. Takie średnie są najlepsze ![]() Ayeen - ja niby mma ta lustrzanke ale nie mam z kim na sesje isc Kashte - dasz radę napewno to wszystko pozaliczać ;* wierzę w Ciebie ;* i będę z tobą duchem jutro ![]() ![]() Mi się też wydaje że to zależy od ginekologa czy pyta czy nie.. Pati ;* |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Klau..taaa. gwiazda..
chyba jak ktos zamknal prawe oko..i lewe tez a i ten ja tez mam wyniki w piatek ![]() Bound..jaka magia xD juz widze ![]() Cali..;*
Edytowane przez MaRaKuIa Czas edycji: 2010-06-15 o 21:32 |
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Vo - Ah się cieszę z nich jak nie wiem co
![]() Bound - Ja też... .A które odcinki wolisz te starsze czy młodsze? ![]() Wiola - Tata dosposnorował ![]() Na prawdę chemię lubisz?Ej to ty mnie uczyć powinnaś ![]() Kashte- Tzn. sa ale zabukowane ,przyjdą pocztą, trzeba poczekać .Cali - Jaka ładna średnia ![]() Zdrowiej no ! ![]() Mari - A ja się ciebie miałam zapytać czy ty juz długo na wizażowym targowisku siedzisz? Bo chciałam właśnie tam wątek założyć,przeczytałam regulamin i takie tam ale i tak nie jestem za bardzo pewna...Bezpiecznie tam jest? Klau - No w końcu ! Mmm truskawki <3 Daj ciasta Pati -
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Ayeen, no to pjoona za średnią
Mari, a wcale nie. piękna i już, o ! ![]() Cali , Ty jesteś nasza zdolna ! napewno dobrze napisałaś egzaminy ! ; ) ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Just, no jestem jestem a truskawki są prze !
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Just..mi nie trafily sie zadne przypaly..wiadomo ze trzeba patrzec na ilosc przekupek..bo jak sie z kims wymieniasz takze ze oboje wysylacie w ten sam dzien a ta osoba ma 0 lub z 1 lub 2 przekupki to jest troche niepewnie..i jak masz wiecej to lepiej wypada ja poprosic o wyslanie jako pierwsza..ale ja jestem za takimi wymiankami..
zycze powodzenia...i chetnie podpatrzylabym co masz na wymiane..moze akurat cos by Ci wpadlo w oko u mnie a mi u Cb ![]() Klau..dziekuje Ci za to slodzenie ! xD
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
noo..i nadrobiłam..;*
wybaczcie, że nie odpisuję, ale czasu nie mam zbytnio.. no..i teraz już postaram się być na bieżąco ![]() ;* |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

I moje koleżanki też nie pytał
*

jestem mega dumna <3