|
|||||||
| Notka |
|
| W這sy kr璚one: piel璕nacja, fryzury, inspiracje Forum dla os鏏 z kr璚onymi w這sami. Rozmawiamy o stylizacji i piel璕nacji lok闚. Wejd, podziel si do鈍iadczeniem, zadaj pytanie. |
| Poka wyniki sondy: Jak uzy鄂a te pi瘯ne loki? | |||
| .. |
|
19 | 48,72% |
| .. |
|
7 | 17,95% |
| .. |
|
5 | 12,82% |
| .. |
|
8 | 20,51% |
| G這suj帷y: 39. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 12 792
|
Dot.: Olsenkowe w這ski
Cytat:
![]() Zawijalam dokladnie trzy slimaki( po lewej i po prawej stronie i z tylu glowy) Kiedys szukajac czegos w sieci znalazlam takie zdjecie :musze sprobowac tez takiego sposobu
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
bardzo dobry sposob mojego autorstwa,w mokre wlosy wcieramy pianke i po\tem robimy dwa francuzy na noc.rano budzimy sie,rozczesujemy wlosy palcami i mamy piekne olsenkowe fale.
zdrowy sposob i mozna normalnie spac bo francuzy nie uwieraja w g這we
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 515
|
czarny elf a o co chodzi z tymi spinkami bo nie czaj
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 559
|
no ja mam niestety proste w這ski, o d逝go軼i jak na zdj璚iu, zakrecam je nieraz na noc na tzw. papiloty ale jak rano je zdejmuj to na glowie mam takiego baranka hahah a gdy pr鏏uj je troche u這篡 na mokro to ca趾owicie prostuj si... no i w豉郾ie nie wiem co zrobi, 瞠by loczki by造 takie 郵iczne jak na zdj璚iu...
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak zrobi takie loczki ???
Cytat:
Ale na moje oko, niewprawne, to ja bym szukala lokowki ktora ma taka spiralna nakladke... tym sie powinno udac
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 76
|
Proponuje Tobie kupi dobr i mocn pianke bo masz proste w這ski oraz wa趾i na rzepy o srednicy ok 5-7 cm dost瘼ne w drogerii.
Nast瘼nie nak豉dasz pianke na w這sy nakr璚asz w這ski i albo podsuszasz suszark czego nie polecam bo niszczy w這sy albo po prostu trzymasz te wa趾i oko這 p馧 godzinki sci庵asz i nie rozczesuj grzebieniem jedynie delikatnie palcami Pozdrawiam i 篡cze powodzenia i cierpliwo嗆i
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 559
|
dzi瘯i dziewczyny
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 55
|
A ja robie to tak: suze wlosy, potem wgniatam w lekko wilgotne wloski pianke zeby byly widoczne fale a potem splatuje to w dwa koczki , susze to suszarka i rozplatuje....Spryskuje lakierem, troche zelu i wosku i gotowe
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 180
|
W這ski kr璚one, falowane :)
....
Edytowane przez aguuska Czas edycji: 2009-07-12 o 23:36 |
|
|
|
|
#191 |
|
Moderator
Wiadomo軼i: 6 269
|
Dot.: W這ski kr璚one, falowane :)
..
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-02 o 23:56
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u篡tkownika na forum. Jak za這篡 tak reklam? (klik!) |
|
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
hmm...za pomoc tak poprostu przyczepionych spinek fale? jako wierzy mi si nie chce, co to da, w這sy trzeba jako zwin望 a co da sama spinka?
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
No ale przeciez na tym zdjeciu widac (szczegolnie na drugim) ze wlosy sa specjalnie podwiniete i napewno przedtem jeszce wtarta jest pianka albo jakis inny specyfik utrwalajacy
|
|
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
ja nie widz 瞠by by造 podwini皻e, to s poprostu fale, a te spinki s zwyczajnie wpi皻e, nie wiem jak z tego maj zrobi si fale, chyba 瞠 kto ma strasznie podatne w這sy na takie co, np. tak jak ja, wystarczy 瞠 wezm je za ucho a uno ju si faluj w tym miejscu, ehh...
|
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 53
|
Spos鏏 z klamrami fryzierskimi jest niez造. Zwine豉m w這sy w tzw 郵imak i spie豉m je klamerk. Po jakiejs godzince, mialam lekko falowane wlosy (nie to samo co Olsenki, ale kt鏎z wie, mo瞠 za ktoryms razem efekt bedzie b. podobny). Tylko u篡豉m do tego dw鏂h klamer, wiec na czubku g這wy w這sy s proste, innym razem u篡je ich wiecej. Teraz juz nie musze godzinami ukladac wlos闚.
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 123
|
Dot.: Loki z foty - jak uzyska takie cudo? ^_^
hej , hej
i jak, kt鏎a pr鏏owa豉 zrobi takie loczki? ja na razie na wa趾i robi豉m, ale nie wysz這 a teraz b璠 na kulki bawe軟iane pr鏏owa豉
|
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 194
|
Fryzurka EXxxxxxxxxXTRA!!! Nie czytalam wszystkich wypowiedzi, ale wydaje mi sie ze warunkiem uzyskania takiej fryzurki to przede wszystkiem GESTE WLOSKI, a przynajmniej srednio geste, chyba ze kto ma przedluzane i przygestszone ale wtedy tez moga byc zastrzezenia co do kosmetykow...ja mam dosyc geste ale raczej cienkie i delikatne wiec wogole nie wiem czy moglabym uzyskac taka fryzurke, ale wypr鏏uje pare z metod kt鏎e kobitki polecacie i zobaczymy co z tego wyjdzie
Pozdroweczki, Nell |
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
niop ekstra. Ja usyskuje taki efekt nawijaj帷 w這sy na wa趾i.Ide w nich spa. Rano je 軼i庵am, przeczesuje r瘯 i gotowe.pozdrawiam
Catch me If jou can... ...![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() Nasz dzie!!!
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 392
|
Dzi瘯i kobietki, 瞠 podtrzymujecie na 篡ciu to forum, bo ja jakos tak je zaniedba豉m...
No to co z tymi kuleczkami z waty? SKUTECZENE? UP UP UP
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
ja nie polecam mleczka sansilk..mi strasznie pzret逝szcza i skreca loki w jeden ka責un...a defuzor jak najbardziej najlepsza sparwa pod s這ncem do kr璚onych w這s闚
|
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 65
|
dziewczyny,a na jakie walki nawijacie wlosy,na papiloty grube czy jakies innne walki,jakie?
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
Ja nawija豉m na takie troch grubsze wa趾i, a cz窷 w這s闚 na nieco cie雟ze. W sumie fryzurka by豉 ca趾iem fajna, ale nie o to mi chodzi這
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
UP
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
up up
co z tymi kuleczkami z waty?
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 608
|
Efekt falowanych w這s闚
Witajcie
Mo瞠 to g逝pie pytanie, ale ja bardzo kiepsko orientuj si w kwestiach zwi您anych z w這sami Od jakiego czasu zastanawiam si, jak uzyska efekt takich w這s闚:http://images.amazon.com/images/P/B0...1.LZZZZZZZ.jpg Czy mo積a to zrobi samemu, czy konieczna jest wizyta u fryzjera? Pozdrawiam gor帷o
|
|
|
|
|
#206 |
|
BAN sta造
Wiadomo軼i: 588
|
Dot.: Efekt falowanych w這s闚
Sadze,ze wszystko jest kwestia wlosa cz jest rozrywkowy czy tez ponury i nie lubi wyzwan.Sadze ze potraktowanie wlosow pianka i ugniatanie ich da taki efekt ,no i nieco lokowki .
|
|
|
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam w豉郾ie takie w這sy a tak bardzo chcia豉bym mie proste
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 608
|
Przepraszam za za這瞠nie tego tematu, dopiero teraz mia豉m czas 瞠by przejrze forum i zobaczy豉m, 瞠 jest tu mn鏀two o "olsenowskich" w這sach
|
|
|
|
|
#209 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
na samym pocz徠ku musze powiedzie, 瞠 jest to wspania貫 forum ;] pomys z kulkami wydaje mi si rewelacyjny, wypr鏏uje przy najbli窺zej okazji
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i koniecznie napisz jak Ci posz這 z kulkami bo ja jeszcze nie pr鏏owa豉m |
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum W這sy kr璚one: piel璕nacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

bo to jeszcze nie to

co z tymi kuleczkami z waty?