sex z wykładowcą :/ - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 18:26   #181
Gwiazdaa
Rozeznanie

Dot.: sex z wykładowcą :/

Dokładnie. Popieram przedmówczynię.
Opcji masz kilka.
- przyznasz się i nie będziesz bała się z tym walczyć
- nie przyznasz się prześpisz się z nim i będziesz to ciągnąć przez co najmniej następny rok
- nie przyznasz się, nie prześpisz się z nim i Cię obleje.

Osobiście uważam ,że powinnaś się przyznać.
Popełniłaś błąd. My wszyscy je popełniamy ... i ponosimy konsekwencje.
Stary 2010-06-21, 18:28   #182
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Dochodzę do wniosku, że bez sensu jest tu dawać rady... Autorka i tak nie chce albo nie umie podjąć sensownej decyzji, zamiast wziąć się w garść histeryzuje i widać, że jest słaba. Ten facet widać też to zauważył, skoro pozwala sobie na szantaże. Nie szantażuje się silnych jednostek bo to za wielkie ryzyko, szantażuje się słabsze, które nie będą umiały sobie poradzić.

Skoro autorce jest tak wstyd, że nie chce się nikomu przyznać do tego, że przespała się z tym facetem, to jak tu cokolwiek rozwiązać? Nie ma dobrego rozwiązania, które by zachowało tę sprawę w sekrecie, jeśli będą dowody to i tak trzeba będzie powiedzieć władzom uczelni albo i policji.

Arystokratko, przestań histeryzować i płakać przez pół nocy. I opanuj się z tym wstydem, ja świetnie rozumiem że nie masz wielkiej ochoty się przyznawać, ja też bym nie miała, ale tu na szali masz prawdopodobnie swoją przyszłość na uczelni, a być może też pracę tam. Więc zachowuj się jak dorosła, a nie jak zastraszona mała dziewczynka.

Bodajże cava Ci tu pisała, żebyś nagrywała WSZYSTKIE rozmowy, szczególnie takie z obcych numerów, a Ty beztrosko odebrałaś nieznane połączenie i nawet pewnie nie sprawdziłaś czy Twój telefon ma opcję nagrywania czy też nie ma. (choć osobiście nie uważam tego za taki genialny pomysł, bo telefony podczas nagrywania zwykle wysyłają sygnał dźwiękowy do rozmówcy by wiedział, że jest nagrywany - no ale przynajmniej miałabyś dowód że to ON dzwonił z obcego numeru, gdyby się nagrał kawałek jego głosu)

Ogarnij się, weź się w garść i zdecyduj co chcesz zrobić, bo na razie miotasz się bez sensu, to donikąd nie prowadzi.

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

http://matrax.net/forum/showthread.php?p=592423
no dokladnie, wszsytkie rady sprowadzaja sie do tego, zeby nagrac rozmowe tego chama, tym bardziej ze mozna to zrobic w dowolnym momencie (rozmowy)! czyli gdybym ja uslyszala ze to on, to sciemniam zeby dac sobie czas, ze musze odejsc gdzies na bo,k aby moc z nim gadac, wlaczam dyktafon i rozmowa sie nagrywa!! wiem ze latwo nam mowic, ale przeciez tu chodzi na razie tylko o to zebys cos nagrala- a co dalej z tym zrobisz to sie zastanowisz, jak juz cos bedziesz na niego miala! sorki za wykrzykniki, ale sie powtarzam i juz powoli mnie nerwy biora, bo probuje pomoc, ale jak grochem o sciane...
dilara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 18:35   #183
arystokratka 24
Raczkowanie

No oczywiście, że jesli jeszcze raz zadzwoni, to to nagram i już mnie nie zaskoczy... tylko chce to załatwić cicho.....
arystokratka 24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 18:44   #184
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arystokratka 24 Pokaż wiadomość
No oczywiście, że jesli jeszcze raz zadzwoni, to to nagram i już mnie nie zaskoczy... tylko chce to załatwić cicho.....
no i w koncu jakas sensowna odpowiedz.... jak juz cos bedziesz na niego miala, to ty bedziesz go mogla ""szantazowac"" (o ile mozna to tak nazwac). postaraj sie wziac na wstrzymanie, i nagrac ze dwie rozmowy - bo podejrzewam ze bedzie jak wrzod na tylku dzwonic codziennie i sie przypominac
tylko nie mow mu ze masz cos na niego tzn nagranie itp, dopoki czegos naprawde nie bedziesz miala.... bo po tym jak mu to powiesz to bedzie sie pilnowal na pewno...
Stary 2010-06-21, 18:45   #185
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
macie rację jestem słaba, i tyle, i nikt nie przekona mnie że powinnam się mu postawić, zrobiłam coś złego teraz poniosę konsekwencje nie każdy ma tyle odwagi żeby całemu światu oznajmić takie rzeczy ja niestety taka nie jestem
Więc co dokładnie zamierzasz zrobić?
Spróbować go nagrać i jego zaszantażować, nie zgłaszając sprawy "wyżej"? To się może obrócić przeciwko Tobie, obawiam się, szczególnie że będziesz później miała z nim jeszcze zajęcia.

Możesz też iść na egzamin licząc, że zdasz, a w razie niezdania poprosić o komisyjny.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 18:49   #186
arystokratka 24
Raczkowanie

No oczywiście że spróbuję go nagrać i juz mnie nie zaskoczy....... tylko postanowiłam że chce to sprawe załatwić po cichu, mam nadzieję ze sie uda, jak go postraszę ze mam jakieś nagranie.. ale do władz napewno z tym nie pójdę
Stary 2010-06-21, 18:52   #187
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Więc co dokładnie zamierzasz zrobić?
Spróbować go nagrać i jego zaszantażować, nie zgłaszając sprawy "wyżej"? To się może obrócić przeciwko Tobie, obawiam się, szczególnie że będziesz później miała z nim jeszcze zajęcia.

Możesz też iść na egzamin licząc, że zdasz, a w razie niezdania poprosić o komisyjny.
na pewno nie jest to wyjsciem idealnym, a tym bardziej nie wyjsciem ktore ja bym wybrala... ale z dwojga zlego -
1. nagrania go po to aby cos na niego miec i "zaszantazowania" ze rzeczywiscie sie cos ma i jak nie rpzestanie to sie pojdzie z tym gdzies wyzej,
2.przespania sie z nim, co kilkaktornie arystokratce przeszlo przez mysl
mysle ze mimo wszsytko rozwiazanie 1 jest lepsze - choc nie NAJlepsze

ostatnia rzecza ktora arystokratka chce zrobic, choc nieslusznie, jest pojscie z nagraniem do wladz uczelni. A szkoda...
Stary 2010-06-21, 18:53   #188
Daenerys
Wtajemniczenie

Wydaje mi sie ze tutaj kazde wyjscie jest zle.

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 19:00   #189
arystokratka 24
Raczkowanie

Każde jest złe, ale coś muszę zrobić
Stary 2010-06-21, 19:05   #190
201801022117
Konto usunięte

A tak z ciekowości, to co studiujesz? Ciekawi mnie to... Bo z tego co widzę, to jesteś dośc słaba psychicznie... Zrobiłaś coś, czego nie powinnaś robić, a teraz upierasz się, że nie masz siły, żeby z tym zawalczyć... Dziewczyno, dla Twojego dobra jest, żebyś wzięła się w garść, a nie się załamywała, bo to nic nie pomoże. Posłuchaj rad innych, bo jak narazie to tylko się przed nimi bronisz.
Zrobiłaś błąd, i niestety, ale musisz ponieść tego konsekwencje. Najlepszym wyjściem jest to, gdzie idziesz do władz uczelni, i mówisz jak jest. I nie ma co płakać, że nie chcesz, żeby osoby trzecie się o tym dowiedziały, bo napweno się dowiedzą, chociażby przez Twojego wykładowcę.
201801022117 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 19:11   #191
silver dream
Raczkowanie

Większość Wizażanek wie co doradzić, a ciekawe co by było gdyby same znalazły się podobnej sytuacji.. Ciekawe czy od razu poleciałyby do Rektora lub na Policje. Wszyscy wiemy, że u władz uczelni nawet prosząc o dyskrecję wiele osób by się dowiedziało o zaistniałej sytuacji, a idąc na policje trzeba być już pewnym na 100% że chce się tej sprawie nadać bieg, bo jeśli oni mają się tym zająć to trzeba wszystko opowiedzieć-a do tego trzeba mieć siłę i brać pod uwagę możliwość zmiany dotychczasowych planów życiowych...w razie rozgłosu. Poza tym Arystokratka pisze nam tu nie po to, byśmy ją dołowały bo ona zdaje sobie sprawę z błędu jaki popełniła, tylko po to aby jej pomóc nawet nie w dawaniu rad ale by też ją wesprzeć na duchu, i żeby się wygadać, więc nie piszcie jej ciągle ze jest słaba - to chyba nie ma miejscu..
Nie jestem zdania żeby dać mu się zaszantażować i mu ulec-absolutnie nie! Te pomysły z nagrywaniem są dobre, ale nie dają gwarancji niezbitego dowodu. Po pierwsze nie wiadomo czy w takiej- załóżmy- nagranej rozmowie wyjdzie to, że on Ją szantażuje.. (on też uważa na słowa) po drugie miejmy świadomość, że on jest bardzo mądrym i cwanym facetem, wszystko co robi może mieć już od dawna opracowane w najdrobniejszych szczegółach, wiec na bank przewiduje również możliwość nagrywania rozmowy-pewnie dlatego zadzwonił z innego numeru żeby zaskoczyć.
Jeśli ta historia jest prawdziwa - chociaż jest to dla mnie niewyobrażalne ( jego zachowanie) to ja starałabym sie po prostu odwlekać moment spotkania z nim ( w wiadomym celu) aż do egzaminu i mówić stanowczo nie. Jeśli on posunie sie do tego żeby oblać Cię na egzaminie to już bedzie oznaczało że trzeba z nim podjąć jakąś jawną walkę... Trzymam kciuki za Ciebie Arystokratko!
silver dream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 19:22   #192
Daruniiia
Raczkowanie

GG do Daruniiia

Cytat:
Napisane przez FreakChic Pokaż wiadomość
Dziewczyno, dla Twojego dobra jest, żebyś wzięła się w garść, a nie się załamywała, bo to nic nie pomoże.
Zgadzam się w zupełności.. Jeśli teraz sie poddasz to już zawsze będziesz taką ofiarą :/

Daruniiia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 19:25   #193
201801022117
Konto usunięte

Silver dream... A co daje gwarancję niezbitego dowodu? Jestem zdania, że człowiek robiąc coś, powinien zdawać sobie sprawę z ewentualnych konsekwencji. Mówisz, że idąc ze sprawa do władz uczelni i tak wiele osób dowiedziałoby się o zaistaniałej sytuacji... Przecież teraz tez może. Przecież wykładowca sam może pochwalić się komuś swoimi wyczynami, i co wtedy? Pewnie i tak to w pewnym momencie zrobi. Nie ma sensu przed nim uciekac, tylko postawić sprawę jasno. Na tym jego szantaże napewno się nie skończą, więc potrzeba dużo siły, żeby z nim walczyć.
Daruniiia, :-* chociaż Ty mnie rozumiesz. ;-)

Edytowane przez 201801022117
Czas edycji: 2010-06-21 o 19:27
Stary 2010-06-21, 19:29   #194
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Silver dream... A co daje gwarancję niezbitego dowodu? Jestem zdania, że człowiek robiąc coś, powinien zdawać sobie sprawę z ewentualnych konsekwencji. Mówisz, że idąc ze sprawa do władz uczelni i tak wiele osób dowiedziałoby się o zaistaniałej sytuacji... Przecież teraz tez może. Przecież wykładowca sam może pochwalić się komuś swoimi wyczynami, i co wtedy? Pewnie i tak to w pewnym momencie zrobi. Nie ma sensu przed nim uciekac, tylko postawić sprawę jasno. Na tym jego szantaże napewno się nie skończą, więc potrzeba dużo siły, żeby z nim walczyć.
ja tez, ja tez!
Stary 2010-06-21, 19:31   #195
Daenerys
Wtajemniczenie

Wg mnie bez dowodow nie ma co do wladz uczelni isc, poniewaz juz moge sobie wyobrazic jak wierza wykladowcy a nie arystokratce.

Sprobuj zdobyc jakis dowod, pocwicz nagrywanie rozmow i wtedy zdecyduj sie na rozmowe z wladzami uczelni.

Gra jest warta swieczki, sama wiesz, ze masz bardzo duzo do stracenia - studia.

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 19:33   #196
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Daenerys Pokaż wiadomość
Wg mnie bez dowodow nie ma co do wladz uczelni isc, poniewaz juz moge sobie wyobrazic jak wierza wykladowcy a nie arystokratce.

Sprobuj zdobyc jakis dowod, pocwicz nagrywanie rozmow i wtedy zdecyduj sie na rozmowe z wladzami uczelni.

Gra jest warta swieczki, sama wiesz, ze masz bardzo duzo do stracenia - studia.
zgadzam sie - dokladnie to samo zaproponowalam we wczesniejszych swoich postach - ze bez dowodu ani rusz...
szkoda tylko ze arystokratka wogole nie rozwaza pojscia do wlacz uczelni...
Stary 2010-06-21, 19:34   #197
201801022117
Konto usunięte

Dilara :-* Wydaje mi się, że myślę dość logicznie... Bo tu nie ma co biadolić, tylko brać sprawę w swoje ręce, zanim to ten osobnik przejmie pełna kontrolę nad sytuacją, i nie będzie można nic zrobić.
Stary 2010-06-21, 19:37   #198
Arrianna
Zakorzenienie

I myślisz, że on się przestraszy, że masz takie nagranie? Dziewczyno od ciebie na ponad 300 kilometrów unosi się aura słabości i nieporadności(dociera do Poznania i aż mi się wymiotować chce trochę). Przecież widać od razu, że tak się tego wstydzisz, że w życiu nikomu tej taśmy nie pokażesz. Na uczelnie nie, bo się dowiedzą i kariera do kosza... na policję nie bo będzie afera, uczelnia się dowie i tak czy siak dupa. On dobrze wie z kim ma do czynienia i co robi (wykłada psychiatrię na miłość boską). Wie, że ty nic nie zrobisz... Ja też mogę się nawet teraz założyć że albo za tydzień będziesz wychodzić od niego z domu albo płakać nad książkami ucząc się do egzaminu który z góry zawalisz.
Błagam cię, dziewczyno, zaskocz i mnie i jego. W tych sprawach "kto pierwszy ten lepszy" i on to dobrze wie. Dopóki masz jakieś nagranie a nie masz ochoty z tym nigdzie iść to on to ma w nosie.
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 19:38   #199
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silver dream Pokaż wiadomość
Większość Wizażanek wie co doradzić, a ciekawe co by było gdyby same znalazły się podobnej sytuacji.. Ciekawe czy od razu poleciałyby do Rektora lub na Policje. Wszyscy wiemy, że u władz uczelni nawet prosząc o dyskrecję wiele osób by się dowiedziało o zaistniałej sytuacji, a idąc na policje trzeba być już pewnym na 100% że chce się tej sprawie nadać bieg, bo jeśli oni mają się tym zająć to trzeba wszystko opowiedzieć-a do tego trzeba mieć siłę i brać pod uwagę możliwość zmiany dotychczasowych planów życiowych...w razie rozgłosu. Poza tym Arystokratka pisze nam tu nie po to, byśmy ją dołowały bo ona zdaje sobie sprawę z błędu jaki popełniła, tylko po to aby jej pomóc nawet nie w dawaniu rad ale by też ją wesprzeć na duchu, i żeby się wygadać, więc nie piszcie jej ciągle ze jest słaba - to chyba nie ma miejscu..
Nie jestem zdania żeby dać mu się zaszantażować i mu ulec-absolutnie nie! Te pomysły z nagrywaniem są dobre, ale nie dają gwarancji niezbitego dowodu. Po pierwsze nie wiadomo czy w takiej- załóżmy- nagranej rozmowie wyjdzie to, że on Ją szantażuje.. (on też uważa na słowa) po drugie miejmy świadomość, że on jest bardzo mądrym i cwanym facetem, wszystko co robi może mieć już od dawna opracowane w najdrobniejszych szczegółach, wiec na bank przewiduje również możliwość nagrywania rozmowy-pewnie dlatego zadzwonił z innego numeru żeby zaskoczyć.
Jeśli ta historia jest prawdziwa - chociaż jest to dla mnie niewyobrażalne ( jego zachowanie) to ja starałabym sie po prostu odwlekać moment spotkania z nim ( w wiadomym celu) aż do egzaminu i mówić stanowczo nie. Jeśli on posunie sie do tego żeby oblać Cię na egzaminie to już bedzie oznaczało że trzeba z nim podjąć jakąś jawną walkę... Trzymam kciuki za Ciebie Arystokratko!
w moim przypadku zrobiłabym wszystko to co napisałam..od początku do końca..zaczęłabym od braku i unikania jakiegokolwiek kontaktu,poprzez wykucie się na egzamin od deski do deski i udanie się na niego z podniesioną głową..w momencie szantażu emocjonalnego poinformowałabym owego pana, że nie dam się nastraszyć nagrałabym rozmowę i zgłosiła sprawę na policję gdyby dalej mnie zastraszał i nagabywał..tyle, że droga silver dream JA NIGDY NIE POSZŁABYM NA SZYBKI NUMEREK Z WYKŁADOWCĄ!!!Baa,ja nawet nie skorzystałabym z jego propozycji dołączenia do niego i wspólnej zabawy na imprezie..ale jeśli już bym taką głupotę zrobiła to postąpiłabym dokładnie tak jak radziłam..
majasn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 19:39   #200
Daruniiia
Raczkowanie

GG do Daruniiia

Cytat:
Rozumiem rozumiem. To zalezy jakim jesteś człowiekiem albo czego w życiu doświadczyłeś i jak sobie z tym poradziłeś... Widac autorka musi się jeszcze wiele o zyciu nauczyć.. Kiedys zrozumie że nie wolno innym ludziom pobłażać i dawac się zastraszac bo w końcu z domu nie wyjdzie bo każda sytuacja wymagająca konfrontacji będzie ją przerastać!!

Trzeba kiedyś w końcu zacząć walczyć o swoje, siebie i swoje prawa!

I nie ma się co śmiac...

Stary 2010-06-21, 19:40   #201
arystokratka 24
Raczkowanie

studiuję pedagogikę, a faktycznie jesli uda mi sie cos ugrać to tylko miedzy nami dwoma......... mam nadziejeże dam rade, bo dalej z tym nie pójdę....
Stary 2010-06-21, 19:43   #202
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Dilara :-* Wydaje mi się, że myślę dość logicznie... Bo tu nie ma co biadolić, tylko brać sprawę w swoje ręce, zanim to ten osobnik przejmie pełna kontrolę nad sytuacją, i nie będzie można nic zrobić.
wiesz, no ja zdaje sobie bardzo dobrze sprawe z tego, ze nam jest o wiele latwiej mowic, niz gdybysmy same byly w tej sytuacji postawione... ale mimo wszystko jestesmy osobami postronnymi, czyli wydaje mi sie iz rady, ktorych udzielamy, sa jak najbardziej obiektywne...
i wcale nie jest tak, ze ja w takiej sytuacji od razu wiedzialabym co robic, ale na pewno powiedzialabym o tym komus, kto jest silniejszy psychicznie ode mnie, aby mnie we wszystkim wspieral i naprowadzal na konkretna droge - bo tak tego nie mozna zostawic, i pozwolic sie szantazowac jakiemus zepsutemu typkowi... az mnie nerwy biora jak mysle o takich chamach
Stary 2010-06-21, 19:43   #203
Daruniiia
Raczkowanie

GG do Daruniiia

Cytat:
studiuję pedagogikę, a faktycznie jesli uda mi sie cos ugrać to tylko miedzy nami dwoma......... mam nadziejeże dam rade, bo dalej z tym nie pójdę....
Pewnie... Trzymaj tak dalej...

Stary 2010-06-21, 19:50   #204
201801022117
Konto usunięte

Daruniiia jest dokładnie tak, jak powiedziałaś... Trzeba walczyć o swoje, i uczyć się na własnych błędach, bo inaczej inni będa nam wchodzić na głowę...
Dilara, autorka mówi nam o tej sytuacji, wydaje się, że niektóre z doradzających są od niej silniejsze psychicznie... Ale ona nie chce słuchać rad. idzie w zaparte, i nie chce zawalczyc o swoje. Wątpie, żeby rozmowa sam na sam z nim coś pomogła, a wręcz przeciwnie... On może użyć tego faktu przeciwko niej.
Droga Arystokratko... Znajdz w sobie siłe na walkę z tym osobnikiem, bo jeżeli chcesz pracować jako pedagog, to osoby z którymi będziesz miała do czynienia będą wyczuwały Twoje słabości, i będą je wykorzystywały, co może wykończyć Cię psychicznie. Nie wiem co prawda, jaki konkretnie studiujesz kierunek, ale tak wnioskuje.

Edytowane przez 201801022117
Czas edycji: 2010-06-21 o 19:56
Stary 2010-06-21, 19:53   #205
Arrianna
Zakorzenienie

No to moim zdaniem autorko, nie licz że zbyt wiele uda ci się "ugrać". Przykro mi i współczuje ci niezaradności życiowej i sytuacji w której jesteś oraz tej w której niedługo będziesz. Pociesz się tylko, że większość ludzi uczy się na błędach.
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 19:56   #206
silver dream
Raczkowanie

jak na tę chwilę moja rada to jedynie to (jak mówi również majasn) żeby wyuczyć sie na blaszkę do egzaminu! ( wiem, że skoro to psychiatria to rzeczywiście on może zadac takie pytania że bedzie ciężko a jak i on zechce to nie zdasz, ale ratunkiem jest to że wchodzicie po dwie osoby , może mu zaimponujesz że sie wykułaś?..i nie bedzie sie starał celowo zadać trudniejszych pytań)
A co do "gwarancji niezbitego dowodu" to Dziewczyny on jest psychiatrą- należy o tym pamiętać, on jest tak inteligentny, że on może wymyślić wszystko ( łącznie z uzgodnieniem ze swoimi znajomymi wersji dobrej dla niego w razie rozglosu w sprawie, itd.) i jak mówi Arianna- dokładnie-on nie przestraszy sie nawet tego gdybyś powiedziala ze masz nagranie. Poza tym W żadnym wypadku nie radzę samej do niego dzwonić -juz Ktoś tu radził, nie można- bo potem on bedzie mial dowod, że to ona do niego wydzwaniala.. ( na bilingach). Pozostaje sie uczyć i być nieugiętym!
silver dream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 20:13   #207
Daruniiia
Raczkowanie

GG do Daruniiia

Jestem bardzo ciekawa jak to się dalej potoczy...

Stary 2010-06-21, 20:14   #208
triste86
Raczkowanie

A ja myślę, że ten gość jest dobry, ale tylko w gębie. Jeśli Mu pokażesz, że NAPRAWDĘ masz Go w nosie i się nie boisz Jego pogróżek, to wygrasz sprawę bez nagłaśniania. Ucz się na egzamin, zmień nr telefonu i nie wdawaj się z Nim w żadne rozmowy, poza jednym stanowczym powiedzeniem, że Cię do żadnego łózka nie zaciągnie.

triste86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 20:20   #209
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez triste86 Pokaż wiadomość
A ja myślę, że ten gość jest dobry, ale tylko w gębie. Jeśli Mu pokażesz, że NAPRAWDĘ masz Go w nosie i się nie boisz Jego pogróżek, to wygrasz sprawę bez nagłaśniania. Ucz się na egzamin, zmień nr telefonu i nie wdawaj się z Nim w żadne rozmowy, poza jednym stanowczym powiedzeniem, że Cię do żadnego łózka nie zaciągnie.
W sumie to się z Tobą zgadzam, też nie widzę sensu w dłuższych rozmowach, tu trzeba raczej stanowczości... Ale nie wiem czy autorkę na nią stać.
Połowa sukcesu to sprawić odpowiednie wrażenie. Odpowiednie czyli pewnej siebie osoby, która ma w nosie szantaże.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-21, 20:25   #210
kurremkarmerruk
Przyczajenie

A ja się tylko zastanawiam, czy ty wiesz, autorko, że w momencie, kiedy się zgodzisz na ten układ, to dopiero poczujesz się jak prawdziwa szmata.

Nie wiem, czy jesteś tego świadoma, ale będziesz na językach TAK CZY SIAK. Czy ty uważasz, że się nikt nie dowie, że masz romans z wykładowcą? Śmieszne. To się ZAWSZE wydaje. Nie można tego przegapić. U nas, na Uniwersytecie w Poznaniu wszyscy wiedzą kto z kim i dlaczego. Więc się nie łudź, że to przejdzie gdzieś bokiem.

Przykro mi to pisać, ale masz tylko dwie opcje:
1) pójdziesz ze sprawą tam, gdzie trzeba i wyjdziesz z sytuacji w miarę obronną ręką jako ofiara (jaki studentka miałaby w tym interes, żeby iść do dziekana ze sprawą molestowania, jeśli rzeczywiście uwiodła wykładowcę i miała z tego profity?!) Tylko, że musisz to zrobić PRZED egzaminem, a nie jak cię już uleje O_O

2) iść z facetem do łóżka i zostać pośmiewiskiem całej uczelni, otrzymać zgrabny przydomek dzi*ki oraz stracić szansę na doktorat. Nikt nie będzie chciał być twoim promotorem na doktoracie, jak się dowie, że sypiałaś dla ocen. Albo jeszcze lepiej. Znajdzie się kolejny taki, który uzna, że jesteś łatwa i zechce cię wykorzystać.

ZROZUM, że twój domniemany brak siły tu nie ma nic do rzeczy. Jak się nie postawisz, to stracisz WSZYTKO, co chcesz obronić!!!

Matko, jaki to frustrujący wątek O_o
kurremkarmerruk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości